asekätkentään?

make268

Suomen valtio on yksipuolisella päätöksellään peruuttamassa aiemmin yksityishenkilöille myöntämänsä aseen HALLUSSAPITOLUVAN. Se tulee toteuttamaan tämän omaisuustakavarikon äärimäisen kierosti, ottamalla pois, mutta antamalla luvan käydä katsomassa.

Vieraan vallan miehittäessä valtion, se kerää yksityisten henkilöiden aseet pois, korostaakseensa valtaansa ja luoden yliaseman kansalaisiin nähden. EU on vieras valta ja sen Suomalaiset lakeijat ovat täysin vieraantuneet kansalaisensa oikeudenmukaisuudentajusta. Suomalainen on aina osannut puolustaa itseään, ja nyt valtion ja suuren määrän sen yksityisten kansalaisten väliin on nousemassa suuri juopa.Epäluottamuksen juopa.

Yhtäkkiä aseenomistajista on tullut yhteiskunnalle vaarallisia b-luokan kansalaisia vain sen takia, että heillä on ase? Toki tämä takavarikko on vanhaselle paljon halvempi näennäisturvallisuutta lisäävä teko median silmissä kuin se, että ottaisi vastuun terveydenhuollon alasajosta ja osottaisi viimeistään nyt PALJON resursseja nuortenkin mielenterveystyöhön.

Ultravihreät ääriliikkeet ratsastavat tällä ilmaisella voitollaan edistääkseen omia hämäriä tavoitteitaan, esittäessään KAIKKIEN aseiden kieltämistä MUKA turvallisuuden nimissä. Tuo ketunhäntä vaan on liian pitkä kainaloon piilotettavaksi.

Kansalaistottelemattomuuteen ei ketään voi kannustaa, varsinkaan näiden traagisten tapahtumien jälkeen, mutta herkuttelen itsekseni siitä, miten ulkomaan mediat uutisoisivat lähitapahtumia suomesta: Suomalaiset kieltäytyvät luovuttamasta aseitaan (EU) viranomaisille. Asekätkentä. Talvisodan henki nousee, Suomen mies seisoo. Jne. No nostalgia hehkutusta tämä.

Meillä on suomen kansalaisina oikeuksia. Nyt niitä poljetaan.

Pitääkö aseharrastajan tai metsästäjän kokea HÄPEÄÄ toimintansa tähden? Ehei. Ylpeyttä.

Ja lopuksi. Suomi ei tarvitse näennäistoimenpiteitä, kiristettyjä lakeja ja 10 000 uutta nuotisopsykiatria. Me tarvitsemme rakkautta. Lastemme arvostamista, silmiinkatsomista ja hymyä. Rakkautta ja rajoja. Sen varassa olemme tähän asti päässeet.

Teksti on vapaasti ja mielellään kopiotavissa mihin tahansa foorumiin tai jakeluun.

18

631

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kilpailuun

      Onneksi olkoon kirjoituksesi on ehdolla kuukauden typerimmäksi mielipiteeksi. Onnea kisaan.

      • kaipaava.

        Voisitko perustella, miksi kirjoitus on mielestäsi typerä?


      • make268

        No kiitos kiitos, mutta kaltaisesi ammattilaisen edessä sarkastiset riipustukseni painavat aivan b-sarjassa. :)


    • hyvin kirjoitettu

      mannerheim olisi samaa mieltä.

      tänä päivänä ei ymmärretä että stalin hitler ja muut polpotit niin keräävät aluksi aseet pois kansalaisiltansa tai vihollisiltansa ja sitten hyökkäävät niiden kimppuun.

      aseettomia on helppo lahtaa.

      usan vapaussotakin alkoi kun britit lähti takavarikoimaan siirtokuntalaisilta aseita. no sotahan siitä syttyi..... ei niitä niin vaan sorrettu enään kruunun alle.

      • ihmettä?

        Mannerheim ja Hitler? Mitä ihmettä heillä on sen kanssa tekemistä että nuorille juipelle myydään aseita räiskintä ampumiseen. Täältä palstalta puuttuvat kokonaan oikeat aseharrastajat se kä kilpa-ampujat.


      • voi että..

        no kuka sitten kävisi suomalaisten kimppuun, KAtainen vai perätikkö Väyrys Paavo??

        Näin uskomatonta ajatuksenjuoksua en ole aikoihin lukenut mistään ....


    • sussuni ei ole sossu

      Joo, älä muuta viserrä. Sosialisointi näkyy tulleen taas muotiin aina Kokoomusta myöten. Ei näistä isoista yleispuolueista ole aseharrastajan puolueiksi.

    • mutta_miksi

      itänaapuri ja vihervasemmisto toivoo vähäaseista suomea

      • Todenpuheet

        Totta. Tosin idässä on eri syynsä. Vihurirokolla eri syynsä. Molemmilla huonot syyt.


    • ????????????????????

      Alun jaksoin lukea ja heti heräsi kysymys, missä ja milloin on päätetty että aseet kerätään pois??

      Jos näin kävisi että aseita alettaisiin kerätä pois niin voisi olla että joissakin tapauksissa ase olisi "hävinnyt/ kadonnut" .

      Se kyllä kieltämättä itsellänikin käväisisi mielessäni, aseet luovuttaisin kylläkin sopivaa kauppahintaa vastaan, eli neljästä aseesta noin 1800 euroa, tingitty hinta.

      Ilman rahaa aseiden takavarikointi olisi ryöstämistä ja sallisiko kansalaiset sen??

    • höpön höpöä vaan

      Minä ei viitsinyt lukea kun siihen vieraan vallan miehittämiseen asti, totesin jo siinä täydeksi roskaksi.

    • pitänee paikkansa

      Eräs naapurimaan vallankumouksellinen uljanov nimeltään aikoinaan tokaisi:
      "ASEETONTA KANSAA ON HELPPO ORJUUTTAA"

    • heh heh juupa juu

      Niin, kyllä kaikenlaisia latteuksia voi heitellä, mutta ei aloitusta yhtään järkevämmäksi tee. Antavat kyllä hyvän kuvan näistä, jotka yhtyvät aloittajan näkemyksiin.

    • paratiisi-elämääkö

      Uskon että aika moni aseiden omistaja pitää asettaan myös siksi että varautuu poikkeustilanteisiin, mieleen tulee sellainen että valtio ei pysty suojelemaan kansalaisiaan uhkalta, tulipa se mistä suunnasta tahansa. Tämä on arvaus ja epäilempä että osun jokseenkin oikeaan, monikaan ei ole ehkä edes ajatellut mutt alitajunnassa ase omistus antaa turvan tunteen.

      Olen tästä asiasta ennenkin kirjoittanut mutta hieman eri tyyliin ja vastauksia on heti tullut tyyliin: "vanhalla ruosteisella sotilaskiväärilläkö meinasit itänaapuria vastaan tapella"..eli näilläkin vastaajilla on heti mielessä itänaapurin uhka ja on myös toinen osapuoli joka tyrmää heti ajatuksen ja on sitä miletä että itänaapuri ei tänne hyökkää eikä kukaan muukaan, hyvä niin mutta entäs esim sisäinen kriisi, sellainenkin historiasta löytyy. Vai onko Suomi maailmassa niitä maita joka on jo niin sivistynyt ja korkean elintason maa että ei enää mitään eripuraa voi syntyä, hallitus pystyy voitelemaan kansalaiset hunajalla ja muulla makealla rauhallisiksi vaikka hieman kiukkua esiintyisikin.

    • mene hoitoon

      Uskosi lähtee ihan omasta päästäsi ja olet noiden harhaluulojen kanssa aika yksin. Ei monikaan aseenomistaja koe tuollaisia harhaisia ajatuksia.

      • aika mureellista

        Totuus ei päätäsi pakota. Ohitat sen, että merkittävä osa suomalaisten aseharrastuksesta lähtee reserviläistoiminnasta tai muutoin maanpuolustushenkisyydestä. Siis yhteisen asian harrastuksesta. Yhteisyys siis saadaan tässäkin tärveltyä kun kyykytetään tuota yhteiskunnan periaatteessa kantavinta joukkoa.

        Kai se tärvely on sitten jonkun agendalla oikein


      • rajansa kaikella

        No ehkä ei aivan joka kirjoitukseen kannata täällä suhtautua noin vakavasti. Moni voi ihan piruillaan kirjoittaa tuollaisia ja jotkut sitten menvät halpaan.


    • paratiisi elämääkö

      Niin, eikös tämä reserviläisharrastus aja juuri sitä asiaa että maata tarvittaessa puolustetaan. Vaiukkain ei omilla aseilla tässä tapauksessa..

      Kyllä vaan kun lukee eri keskustelupalstojen aseita käsitteleviä viestejä niin rivien välistä ja jopa suoraankin sieltä voi lukea että ase omistetaan juuri siksi että se pidetään omana ja perheen turvana, en väitä että tämä nyt koskee juurikaan reserviläisharrastajia.

      Joukkoon kuuluu myös niitä jotka ovat aseen hankkineet vaikka eivät juurikaan aseella harrasta mitään tai harrastus on hyvin hyvin vähäistä.

      Olen seurannut myös tiivisti niitäkin keskusteluja joissa nimenomaan kysellään ns pitkistä aseista ja näiden viestien määrä nousi reippaasti silloin kun tuli tiukennus käsi-aseiden osalta. Eli ihmiset haluaa jonkilaisen aseen vaikka eivät esim metsästäisikään, hankkivat metsästyskortin ja sen "varjolla" hakevat aseen hallussapito-sekä ostoluvan, metsästyskortti on nykyään kohtuu helppo suorittaa jos intoa on ase hankkia niin siitä tentistä ahkra läpi suoriutuu.

      Itse omistan aseita ja harrastan niillä metsästystä, viikoittain joka kausi.

      En sano että tämä asia on mitenkään tuomittavaa, tällaisen havainnon olen vaan tehnyt ja uskon että en ole kovinkaan hirveästi väärässä, asia koskee kylläkin aika pientä määrää suhteutettuna aseiden omistajien määrään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5700
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3607
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      212
      1765
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1722
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      93
      1188
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1145
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      876
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      72
      849
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      838
    Aihe