Leffateatterissa

leide

Olin päättänyt viettää sateisen sunnuntainyön leffassa. Vanhempani olivat poissa joten ei ollut mitään probleemaa tämän asian kanssa. Kävelin sateenvarjon alla tuulta päin lähimpään teatteriin ja ostin lipun seuraavaan menevään näytökseen. Onnekseni leffa alkoikin jo viiden minuutin kuluttua, ja onnekseni se ei ollut mikään action-leffa. Olisin kyllä mennyt katsomaan elokuvan, vaikka se olisi ollutkin. Tylsyys painoi päälle...
Elokuva oli K-18, mutta lipunrepijä ei edes vilkaissut. Tiedän näyttäväni ikäistäni vanhemmalta. Olen oikeasti 16, joten tästä onkin hyötyä monissa tilanteissa.

Salissa ei ollut kovin paljon ihmisiä. Istuin toiseksi viimeisessä rivissä. Rivi oli kokonaan minun. Takavasemmalla istui joku pariskunta, seuraava rivi olikin jo hiukan täydempi. Salin keskiosassa istui ehkä noin kymmenisen ihmistä. Elokuva alkoi. Mainoksia, mainoksia, mainoksia... Kesken Jenkkimiehen iloisen virneen saliin hipsi vielä yksi mies, joka asettui penkin päähän minusta. Sivuprofiili näytti komealta, tuumailin. Raina alkoi. Se kertoi näköjään naisesta, joka eli espanjassa kurtisaanina, ja sodasta. Vaikuttaa hyvältä, ajattelin.

Noin puolituntia elokuvan alkamisesta näytettiin ensimmäinen ́kunnollineń rakastelukohtaus. Kurtisaani myi rakkauttaan rikkaalle sotamarsalkalle. Nainen aukaisi hitaasti ja keimaillen korsettinsa nauhat ja asettui pitkälleen sängylle, toinen jalka hiukan koukussa ja jalkoväli tarjottimella. Mies riisui vaatteensa katsoen koko ajan kiinteästi naista ja kiipesi tämän viereen. Hän suuteli naisen kaulaa, rintoja, vatsaa, ja lopulta suuteli naisen samettisen pehmeän näköistä nautinnon porttia. Mies lipoi häpyhuulia ujonoloisesti, sitten aina vain varmemmin. Nainen huokaisi kun mies nuolaisi klitorista. Mies alkoi imemään klitorista hellästi samalla toisella kädellään myötäilemään pillun liikkeitä ja toisella sivellen naisen rintaa.
Minuakin alkoi oikein himottamaan tuo nainen, joka näytti niin kauniilta, ja kiimaiselta, maatessaan silkkilakanoilla silmät kiinni, huulet raollaan, henkäillen syvään niin että aika suuret rinnat kohoilivat. Nainen siveli toisella kädellään miehen päätä ja toisella puristi patja reunaa. Omassa klitoriksessani tuntui se tuttu paine, olisi pakko päästä koskettamaan. Korjasin asentoani niin, että pilluni puristui jalkojeni väliin hetkeksi. Katselin huohottavaa naista ja miestä, joka nuoli pitkiä vetoja tämän emättimessä, työntäen kieltään sisälle valuvaan vaginaan ja rakastellen naista kielellään. Nainen liikutti lantiotaan miehen suuta vasten ja puristeli omaa, kovettunutta nänniään. Yhtäkkiä huomasin, että oma kätenikin oli eksynyt rintani päälle. Katsahdin sivuille, varmistin, ettei kukaan huomaisi, ja työnsin käteni tarpeeksi suuresta kaula-aukostani sisään. Käsi jatkoi matkaansa rintaliivienkin alle ja löysi nännini. Pienen pieni huokaus purkautui suustani, kun hieraisin nänniä ensimmäisen kerran. Se kovettui hetkessä. Aloin puristelemaan emättimeni lihaksia, se tuntui hyvältä. Muttei ollut tarpeeksi. Kun mies työntyi naiseen nautinnolla ja aloitti hellän naimisen, laskeutui toinen käteni hameeni päälle. Painelin klitoristani kankaan läpi ja hieroin nänniäni.
Koin nautintoa, mutta pilluni vaati kunnon kosketusta. Katsahdin taas miestä vierelläni, ettei tämä katsoisi. Ei, hän oli oikein keskittynyt katselemaan naisen ja miehen lantioiden villiä vispaamista keskenään. Joten sutjakasti vein käteni hameen ja stringieni alle, ja löysin klitorikseni. Kun kosketin sitä ensimmäisen kerran, meinasin jo laueta heti, niin kiihottunut olin. Puristin klitorikseni sormieni väliin ja tein pientä ympyrä-liikettä. Samalla käteni siveli nänniäni. Nainen oli siirtynyt valkokankaalla istumaan miehen suuren kalun päälle ja ratsasti nyt sillä. Kamera liikkui naisen nautinnosta kiinni olevista silmistä tämän rinnoille jotka hölskyivät ihanasti tahdissa, ja siitä lantioiden yhtymäkohtaan. Zuumausta... Tämähän on melkeinpä jo pornoelokuva, ajattelin mielissäni. Naisen lantio nousi, kiersi, laski ja hinkkasi miehen kalua, kuului kiihottavia ääniä: pillun litinää, miehen huokailua ja murahtelua ja naisen raukean kiimaisia, matalia ooh, uuh, mmmhhh ääniä. Siirsin käteni rinnoiltani pillulleni ja työnsin sormen sisääni. Ah sitä tunnetta! Toinenkin sormi löysi tiensä kireään, vielä neitseelliseen pilluuni samalla kun toisella kädellä hinkkasin klitoristani ja sen ympäristöä. Lantioni teki tahtomattani pientä edestakaisliikettä sormiani vasten. Yritin olla mahdollisimman hiljaa, mutta välillä silti parahdin nautinnosta katsoessani villiä seksiä ja tuntiessani sormieni naivan itseäni.
Yhtäkkiä tunsin käden rinnallani. Säikähtäen katsoin viereeni siirtynyttä miestä. Tämä istui kasvot kankaalle päin mutta hieroi minua kädellään. Rentouduin; juuri tätähän nyt tarvitsinkin! Otin käteni pois valuvasta emättimestäni. Mies hamusi kätensä omaan käteensä, ja työnsi sormeni suuhunsa. Tämä oli todella kiihottavaa. Mies maisteli ja nuoleskeli omia nesteitäni silmät ummessa. Samalla hän puristeli nänniäni rintaliivieni alta. Katsahdin varmuuden vuoksi taaksemme, mutta pariskunta ei näyttänyt ainakaan huomaavan meitä, kun katselivat hekin kiinnostuneina kohtausta. Nainen valkokankaalla oli nyt kyljellään sängyllä, ylempi jalka miehen pitelemänä ilmassa. Mies painoi kurtisaaniaan takaa puoliksi kyljellään raivokkaasti. Nainen oikein ulvoi miehen kalun jyystäessä vitussaan, ja piteli sängyn päädyssä olevasta päädystä toisella kädellään kiinni, toisella kädellään taas miehen niskasta. Pallit lätsähtelivät äänekkäästi naisen suloisille pakaroille kun nainen siirsi kätensä miehen niskasta pillunsa päälle. Hän painoi munaa ja klitoristaan samalla. Kalu vain viuhui naisen käden alla ja mies tunsi suurta lisänautintoa tästä kädestä. Hän alkoi karjahdella, naisen emätin valui ja supisteli, ja lopulta kalun ollessa syvällä pillun uumenissa molemmat laukesivat huutaen. Mies ei lopettanut liikettään vaan jatkoi koko naisen orgasmin ajan. Kurtisaani oikein kyynelehti. Mies veti vielä puolikovan kullinsa ulos naisen raukeasta vaginasta. Kurtisaani nuoli sen pehmeästi puhtaaksi. Kohtaus vaihtui.
Mutta meidän kohtauksemme oli vielä aivan kesken. Kumpikaan meistä ei enää ollut seurannut vähään aikaan, mitä elokuvassa tapahtui. Miehen käsi oli siirtynyt kuumalle pillulleni. Hän alkoi hieromaan vielä märillä sormillaan minua ihanasti, levitellen häpyhuuliani ja kosketellen klitoristani. Halusin tehdä oman osani joten avasin miehen housut yhdellä kädellä ja kaivoin tämän kalun esiin. Se oli ihan juhlakunnossa jo, valtava, ajattelin. Sen sinipunaisessa päässä killui kiimanestetippa, jonka hieraisin pois. Mies huokaisi. Aloin hieromaan miehen kalua ja sen juurta. Puristelin etusormella, peukalolla ja keskisormella munan juurta saaden miehen huokailemaan hiljaa tasaiseen tahtiin ja taivuttamaan päätään hiukan taakse. Mutta hän ei silti lopettanut minun tyydyttämistäni, joka oli hyvä juttu. Läähätin miehen korvaan tämän työnnellessä kahta sormeaan ihanasti pillussani. Samalla tein miehestä varmasti nautinnollista hissi-liikettä tämän paksun varren ympärillä. Siirsin kämmeneni terskan ympärille ja puristelin sitä hitaasti mutta vahvasti. Halusin niin maistaa tuota valtikkaa. Vilkaisin nopeasti taakseni; ei, pariskunta katsoi vieläkin leffaa. Yhtäkkiä valahdin alas penkiltä lattialle ja konttasin nopeasti miehen penkin eteen. Hän katsoi kummastuneena alas minuun, mutta sulki taas silmänsä, kun nappasin tuon ihanan, ihanan herkun suuhuni. Pidin kädelläni munan varresta kiinni ja puristelin, ja imin nautinnolla miehen suurta terskaa. Nuolin kuin viimeistä päivää ja aloin sivellä miehen palleja. Imin miestä niin, että tällä oli todellisia vaikeuksia pitää suunsa kiinni. Hänen lantionsa kyhnytti minua vasten ja kädet haroivat hiuksiani. Hän huokaili, mutta äänet peittyivät leffan ääniin.
Tungin kalua niin syvälle nieluuni, kuin mahdollista ja imin. Miehen suusta purkautui möreä: Aaahhh... Mutta kukaan ei tuntunut noteeraavan sitä. Imin kullia neljä kertaa nopeasti ja vedin sitten päätäni taaksepäin niin, että kulli plopahti suustani ulos, kuin tikkari. Hyökkäsin uudestaan munan kimppuun ja toistin tämän useita kertoja. Samalla puristelin miehen vartta. Kulli suussani alkoi nytkimään, joten päätin nyt laittaa kaikkeni peliin. Nuolin pitkiä vetoja juuresta aina terskan päähän asti nopeasti ja hiukan itsekin huokaillen. Sitten avasin suuni apposen ammolleen ja aloin naimaan kalua suullani. Nopeasti ja vahvasti puristaen suuni liikkui kalun ympärillä saaden miehen melkein huutamaan. Hän puristi hiuksiani ja antoi päälleni tahtia. Mies urahteli ja huokaili, aika lujaa jo. Mutta onneksi oli joku rankka sotakohtaus juuri menossa. Lukkiuduin kulliin kiinni kuin iilimato ja imin poskeni lommoille. Koskettelin vielä palleja, ikään kuin punniten niitä. Sitten mies ei enää kestänyt, vaan pallit käsissäni nytkähtivät ja kullista syöksyi voimalla spermaa suuhuni. En lopettanut imemistä, ettei yhtään pisaraa lentäisi teatterin lattialle, vaan imin purkautuvaa kullia voimalla ja nautinnolla. Mies puri hammastaan mutta huudahti sitten, kun lasti lähti liikkeelle. Aaaaaahhhrghhhhhh!!! Joku edessä istuva hemmo käänsi päätään, mutta kun näki, mitä teimme, käänsi äkkiä päänsä pois. Pahastuneena vielä vilkaisi.
Miehen spermaryöpyt olivat melkein tukehduttaneet minut, mutta imin urhoollisesti vielä kullia, että kaikki tulisi ulos. Mies katsoi minua imiessäni häntä ja silitteli päätäni. Nuolin vielä kalua, kunnes se oli ihan puhdas. Kapusin omalle penkilleni. Mies siirsi päänsä syliini, veti hameeni taakse ja nuolaisi häpykumpuani. Huokaisin raukeasti ja mies paransi asentoaan. Hän alkoi nuolla vuorostaan minua ylhäältäpäin. Levitin jalkani penkin käsinojille että miehellä olisi mahdollisimman hyvät mahdollisuudet nuolla joka sopukkani. Ja niin hän tekikin. Hän aloitti suoraan klitoriksesta, nuoli pitkiä, märkiä nuolaisuja aina suuaukolleni saakka. Hän vaihteli kielensä muotoa saaden minut inisemään kiimasta. Hänen pullea kielensä ympäröi klittani, kunnes se muutti muotoa suipoksi ja työntyi aukkooni. Olin pelkkää orgasmia. Mies oli todella taitava! Hän rakasteli minua kielellään, niin kuin se sotamarsalkka kurtisaaniaan. Huohotin. Hieroin nännejäni. Ah, kuinka ihanaa... lantioni vispasi miehen kieltä vasten, joka nuoleskeli paljaaksi ajeltua häpyäni voimakkaasti, tuottaen minulle orgasmin orgasmin perään. Minun oli pakko tunkea hiukseni suuhuni, estääkseni kiimaisten ääntelyjen kuulumista ympäri salia. Kun sitten mies nai minua kielellään voimakkaasti ja työnsi vielä sormensa mukaan peliin, olin aivan yhtä kiimaa. Jospa, jospa...Kyllä! Miehen sormi löysi G-pisteeni! Räjähdin. Silmissä sumeni entisestään, muutuin spagetiksi. Pilluni tuntui olevan ainoa kiinteä asia, kun orgasmi vei minut sfääreihin.
Heräsin tähän maailmaan, kun pilluni vielä supisteli orgasmin jälkimainingeissa. Mies nuoli rintaani hellästi ja katsahti minuun. En erottanut hänen silmiään. Hameeni oli edestä märkä, mutten jaksanut välittää siitä. Hymyilin miehelle raukeasti. Hän suuteli minua, ja maistoin itseni pehmeän kielen pinnalla. Mies sulki housunsa, hymyili vielä minulle ja nousi ylös ja poistui. Jäin makaamaan penkille velttona, tuijottaen elokuvaa, vaikken nähnytkään mitään. Tajusin, etten ollut vaihtanut sanaakaan elämäni ihanimman orgasmin minulle tuottaneen miehen kanssa.

31

38927

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Jep

   Hieno fiilis sulla samanlaiset jutut tuli mullekkin tehtyä kesällä ;)

   • Miia

    Sä pelastit mun päivän.. Mun kaverit oli käyny lukemassa tän ja ajattelin tulla itekkin katsomaan.. Ihan sairaan helmi! Ihana! jatka samaan malliin! Kiitos!

    T:Miia


   • -M-
    Miia kirjoitti:

    Sä pelastit mun päivän.. Mun kaverit oli käyny lukemassa tän ja ajattelin tulla itekkin katsomaan.. Ihan sairaan helmi! Ihana! jatka samaan malliin! Kiitos!

    T:Miia

    Siis aivan upea juttu! =) Sä oot herkku
    ja tuon mä kokeilen itekin, hmmm, ja ihan
    varmasti.


  • pähkinä

   Onko tää totta?

  • Sami

   ...loistava!!!

  • Verah

   Tulin ihan märäksi jo puolivälissä tekstiä.. voi mikä nautinto. Sain orkun siinä nuolemis kohdassa.. LOISTAVAA!

  • jes!

   TÄTÄ LISÄÄ! JUST PARAS!

   • Girl

    Paras!! upee tarina! Jatka samaan malliin! =)


  • SiiS

   Siis aivan mahtavaa jatka kirjoittamista toi oli upee!! =)

  • upee

   Oli kyllä aika hyvin kerrottu. Voisi olla mahdollista jopa tapahtua oikeassa elämässä =)

  • Paras

   Tosi hyvä,kirjota lissääää...

   • kopio!

    Lukenut saman jutun muutamalta muultakin palstalta, ei se mitään jos olet itse kirjottanut. Kaunis tarina, hyvä kopio!


   • leide
    kopio! kirjoitti:

    Lukenut saman jutun muutamalta muultakin palstalta, ei se mitään jos olet itse kirjottanut. Kaunis tarina, hyvä kopio!

    toi MUN KIRJOTTAMA tarina ei ollut mikään Jallu-kopio. Uskokoon ken tahtoo.

    Vituttaa vaan, että heti kun joku keksii kirjoittaa hyvän tarinan, se onkin heti kopio jostain ambomaan pornokanavalta.


   • Kutina
    leide kirjoitti:

    toi MUN KIRJOTTAMA tarina ei ollut mikään Jallu-kopio. Uskokoon ken tahtoo.

    Vituttaa vaan, että heti kun joku keksii kirjoittaa hyvän tarinan, se onkin heti kopio jostain ambomaan pornokanavalta.

    Ai, mäkun luulin, että oli ihan mun oma fantasia ;-) Joku muu sen vain kirjoitti.


   • Ro Man
    Kutina kirjoitti:

    Ai, mäkun luulin, että oli ihan mun oma fantasia ;-) Joku muu sen vain kirjoitti.

    Kyllä tosijutun muista erottaa, ja tää sun juttus 'leide' oli aika mahtava, ei näitä voi teeskennellä!


  • sandi_e

   siis aivan totaalisen U.P.E.A!!!! lisää samanlaatuista matskua!!!

  • anssi

   toi oli suora kopio jallusta.

   • what ever..

    Mut eikö oo hyvä, että muutki saa nyt lukee sen ja nauttii sen tuomista ihanuuksista sitä lukiessaan ,ku pelkät jallun lukijat??


  • nainen

   inhoan ton sperman nielemisjuttuja, muuten olis mennyt ihan ok.

   • Ro Man

    Ja höpö höpö, siemeniä ei pidä hukata tipan tipan vertaa, kaikki imukkiin vaan, NJAM NJAM!


  • tid

   Oli kyl tosi hyvä story!;)

  • tyttö 84

   Hehh jotenki tuli omat ripari muistot mielee ;) mutt me oltiin silloi jossai luentosalissa jossa oli n.10 ihmistä ihan samalla lailla mekin poitsun kans vedettiin paiy´tsi ett mulla oli housut :)

  • mies.,

   en jaksanu lukee koska liia pitkä mut iha jees kerronta.

  • f´82

   Ihana tarina!

  • Ro Man

   Pistä kappalejako seuraavalla kerralla.
   Mutta onnittelut, pakko kai lähtee kattoo uudestaan leffa, kävin nimittäin AIVAN KIIMANA kun odottelin elokuvan alkamista itse kun nuori kaunis sorjavartaloinen nainen tuli jutteleen mun kanssa, ja kun hän vain tuli mun lähelle niin mä meinasin kuolla, niin lujaa mun sydän alkoi jyskyttää hänen kauniin olemuksensa vieressä, tuntui siltä että hän ei voinut olla kuulematta kuinka kiihtyneeseen tilaan jouduin hänen läheisyydessään. Olin jo melkein unohtanut jutun mutta kiitos sulle kun kirjoitit tämän ihanan kiihkeän stoorin, rakastuin päätäpahkaa ja kaipaan valtavasti tätä naista, ja voisinkin tarjota hänelle hyvän leffan samaan tyyliin...Hyvää jatkoa sulle ja kiitos!

  • mr.tuntematon

   sithän meillä on jotain yhteist koin saman noin vuosi sitten!!!!

  • opettele kirjottamaa

   Oli tosi vaikealukuista tekstiä. KAPPALEJAOT olis varmaan paikallaan?????? Eikö?

  • Tyhmä possu

   Vähät mistään kappalejaoista, hieno tarina.

  • orkuttuli

   Uhh... Voi lukea uudestaan ja uudestaan...

  • seuraa vaillla

   saa.nann kihottava. toivon aina meneväni tommoseen ja nainen tulee viereeni ja alamme touhut. pitääköhän ollla isokin kaupunkI?

  • Anonyymi

   Itse olisin kuiskannut tuon jälkeen, Hei kaunotar tää oli vain alkupala! Ja olisi lähdetty leffasta jomman kumman luo :)

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ässät feikki ero

   Stefanhan se siellä Sonjan ja Sofian juhannus kuvien taustalla. Kaksi tyhmää naista ja vielä tyhmempi mies. Oliko tämä ero vain epätoivoinen yritys sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   112
   2908
  2. En haluaisi uskoa että miehet ajattelee vain munallaan,

   mutta taas sain olla väärässä. Eli.. törmäsin männäviikolla puolituttuun mieheen työmatkalla. Hän kertoi, että viettäisi juhannusta minun kotikaupun
   Sinkut
   479
   2508
  3. Miksi vanhat äijät

   Luulee, että nuori nainen haluaisi niiden homeista munaa? Saati että joku nuori nainen pitäisi heistä muuten? Voi reppanat. Jos sulla on paljon rahaa,
   Sinkut
   173
   2158
  4. Somalisulhanen syö Sara Siepin suosiota

   Ei kelvannut Sara Sieppi enää kummankaan iltapäivälehden juhannustytöksi. muutenkin tykkäysmäärät näyttävät laskeneen ja ilmeisesti myös Saran seuraa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   1923
  5. Ärsyttävimpiä ihmistyyppejä

   Itselleni yksi ärsyttävimmistä ihmistyypeistä on takertujat. Sellaiset, joille on kohtelias, ei tuomitse heitä niin kuin monet muut tuomitsee jne. Ärs
   Sinkut
   234
   1637
  6. Martinan kisa (asialliset kommentit)

   Yksi, ikuinen umpityperien ketjujen aloittaja.. voidaanko tehdä joka kerta ilmoitus moderaattorille.. josko katoais bittiavaruuteen.. Mutta siis: uinn
   Kotimaiset julkkisjuorut
   242
   1483
  7. 63
   1133
  8. Kuulispas se oikea

   henkilö mun anteeksipyynnön tään. Tajuis, että tämä aloitus oli just multa, pystyis ymmärtää mua edes jollainlailla. Turhaa sanojen helinää tääkin, lu
   Tunteet
   42
   1049
  9. Juhannuksen pilaaminen ruohonleikkurilla

   Vois naapuriki ajatella onko pakko juhannusaattona leikata nurmikkoa samaan aikaan kun muut naapurit köllöttelee pihalla ja pelaavat krokettia ja naut
   Kokkola
   87
   1041
  10. Yhden viestin päässä

   Voisit juuri tälläkin hetkellä olla tässä vieressäni. Silittelisin ja paijaisin sinut puhki.
   Ikävä
   56
   991
  Aihe