Nettikahvilat Ponta Delgadassa?

Kohta mennään!

Mistä Ponta Delgadassa löytyy nettikahviloita? Kovin huonosti löytyy googlaamalla.

Ja jatkokysymys: mikä on Marina Atlanticon edessä olevan tietyömaan tilanne? Joko on valmista?

10

991

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mainitsemasi työmaa on ollut lähinnä Hotel Acores Atlanticon edessä. Marina sijaitsee siitä pari askelta itään.

      Kyseessä on parkkitilojen rakentaminen kadun alle ja työt on ilmoitettu saatavan loppuun lokakuun aikana. Tällä hetkellä meneillään on maanalaisten tilojen sisustus ja mahdollisesti kivipäällysteen asentaminen jalkakäytäville. Katu avattiin liikenteelle 8.9. koulujen alkaessa.

      Ponta Delgadassa pääsee nettiin mm. SolMar ostoskeskuksessa ("pilvenpiirtäjä" kivenheiton päässä Hotel Acores Marinasta),Rua do Melolla sijaitsevassa nettikahvilassa (lähellä kaupungintaloa) sekä Parque Atlanticon ostoskeskuksessa (2.kerros).

      Hotellinne edessä sijaitsevassa uudessa satamakeskus Portas do Marissa lienee myös nettikahvila/nettikahviloita.

      • Haukkaturisti

        Jatkan tähän muista nettiyhteyksistä. Oppaat mainostivat keskustassa, linja-autopysäkkien vieressä olevaa lennättimen taloa saaren edullisimmaksi. Kävin katsomassa sitä, mutta se oli keskellä päivää kiinni, joten aukioloaika kannattaa tarkistaa etukäteen. Hotelleissa on - ainakin Calourassa oli - nettiyhteys, mutta hinta oli niin suolainen, etten minä ainakaan sitä käyttänyt.


      • Barbeito
        Haukkaturisti kirjoitti:

        Jatkan tähän muista nettiyhteyksistä. Oppaat mainostivat keskustassa, linja-autopysäkkien vieressä olevaa lennättimen taloa saaren edullisimmaksi. Kävin katsomassa sitä, mutta se oli keskellä päivää kiinni, joten aukioloaika kannattaa tarkistaa etukäteen. Hotelleissa on - ainakin Calourassa oli - nettiyhteys, mutta hinta oli niin suolainen, etten minä ainakaan sitä käyttänyt.

        oli respan tiskillä kone, josta sai vapaasti mennä nettiin. Ei kai siinä tuntikausia olisi kehdannut surffailla, mutta eipä ollut mitään hinkuakaan. Kotimaan sääennuste tuli vilkaistua ennen paluuta ja päivän Iltalehti silmättyä ja se kävi ihan mukavasti.


    • nettiin

      Otatko oman koneen mukaan?
      Jos, niin oheisesta osoitteesta pääset hakemaan kaikki Ponta Delgadan Wi-Fi HotSpotit.

      http://www.ptwifi.pt/hotspots/HSdefault.aspx?selectedCulture=en

      Laita hakukriteereiksi Portugal, Ponta Delgada ja ruksaa kaikki vaihtoehdot (hotellit, cafet jne.) niin saat listan paikoista osoitteineen. Valitettavasti lista ei kerro yhteyksien hintoja, mutta ainakin meidän hotellissamme Acores Atlanticossa langaton yhteys omalla koneella maksoi 5 euroa tunti. (Lienee sama Marina Atlanticossa, koska sieltä hotellivirkailija aina kävi tunnuskortin meille hakemassa.) Hotellin omalla koneella hinta oli vielä hieman kalliimpi. Ilmaisia yhteyksiä ei taida olla kuin ehkä McDonaldsissa - Hispanian oppaan mukaan, mutta siitäkään hän ei ollut ihan varma, emmekä mekään siellä käyneet asiaa tarkistamassa. :) Ja halvin paikka oppaan mukaan on tuo täällä jo mainittu PT-talo - mihin mekään emme päässeet keskellä päivää sisään ;-)

      • Kohta mennään!

        Mietin tuota oman koneen mukaan ottamista, mutta asiaa hotellista kysyttäessä Marina Atlanticon hinnoittelu oli seuraava:

        Langaton huoneissa: 1 tunti 5€ tai 1 pv 20€.
        Business center: 15 min 3€, 30 min 5€ tai 1 h 9€.

        Siihen nähden että kotomaassa saa laajakaistan kuukaudeksi tuolla 20 eurolla, mielestäni on vähän hintavaa lystiä...

        Kiitos kaikille vinkittäjille, osoitteet on ylhäällä! :) Matka-tj 5 yötä... :)


      • Kohta mennään!

      • Nettikahviloita langattomilla yhteyksillä on viime aikoina Ponta Delgadaan ilmaantunut kuin sieniä sateella. Jos niissä netin käyttökustannukset eivät ole ilmaisia, ne eivät todennäköisesti ole samaa luokkaa kuin hotelleissa. Langatonta nettiä kahviloissa käyttävät nimittäin myös paikalliset asukkaat, etenkin opiskelijat, joiden budjetti on murto-osa rikkaan pohjoismaisen matkailijan käyttövaroista. Azorilaisen veroton keskipalkka on näet 600 e, harmaan talouden osuus noin 20 prosenttia. Noilla tuloilla on elettävä ilmaan merkittäviä sosiaaliavustuksia.


        Tässä keskusteluketjussa on jo tullut esiin, että mm. SolMar Avenida Centerissa on langattoman netin käyttö ilmaista. Kannattaa myös tarkistaa Portas do Marin kahvilat. Mäkkäriin saakka ei ainakaan netin takia kannata lähteä.

        Azorit ovat luontokohde, jossa luonnonkauneus on Ponta Delgadan ulkopuolella. Suosittelen lämpimästi viettäämään aikaa luonnossa maaseudulla mahdollisimman paljon.

        Ponta Delgada ei suinkaan ole ainut paikka São Migulilla, jossa on nettikahviloita. langattomalla yhteydellä. Niitä on todennäköisesti myös esim. Lagoassa, Vila Franca do Campossa, Ribeira Grandessa (muistaakseni linja-autoasemalla) jne. Kahvilan ikkunan langattomasta netistä kertova teksti on seuraavan tapainen Intenet sem fio tai Internet sem fio gratuito (ilmainen).


    • asukkaiden käytössä ainakin vip executive hotellin aulassa.siis maksuton.

    • Käytin itse nettiä vuoden 2007 alkupuolella (kun minulla ei ollut vielä omaa yhteyttä) SolMar-ostoskeskuksessa (1. kerros, itäpää), jossa pienellä monitoimifirmalla on pari konetta tarjolla. Hinta tunnista oli muistaakseni euron paikkeilla.

      Tuskinpa netin käyttö täällä rahasta on kenelläkään suomalaisella kiinni.

      Haukkaturistin mainitsemassa "lennättimen talossa" PT Telecom on muistaakseni tarjonnut nettiä ilmaiseksi puoli tuntia. Tästä palvelusta minulla ei ole kokemuksia.

      • h

        Vanhaan ketjuun vielä vähän lisää. SolMarissa rantakadun varrella oli ilmainen PT-WiFi spotti, käyttäjätunnusta ja salasanaa mainostettiin ympäri kauppakeskusta. Toimi ainakin Juhannuksen aikoihin ihan mainiosti.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      112
      8443
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2565
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2287
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1684
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1509
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1462
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1409
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1193
    Aihe