Aqua Spa Rakveressa

Kokemuksia?

Terve vaan! Harkitaan jotain uutta Viron kylpylävaihtoehdoista eli Rakveren upouusi AquaSpa kiinnostaa. Nettisivujen perusteella kiinnostava paikka.
Onko kukaan ehtinyt käydä paikassa? Kaivataan siis asiallisia omakohtaisia kokemuksia ja kommentteja.Samoin Rakveresta yleensä, ravintolat,ostospaikat ym.. EI mitään linkkejä, osataan itsekin kaivella netistä. Kiitos vastauksista etukäteen.

10

9508

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jerkkku

      Ei mitään negatiivistä sanottavaa.
      Positiivistä löytyy paljonkin.
      Monipuoliset altaat,HYVÄT safkat ja siistit huoneet.
      Kaikki toimi niin kuin luvattu oli.
      Tämän jälkeen olen käynyt Ikaalisen kylpylässä,ja ero oli kyllä huomattava:Rakvere-Ikaalinen 10-4.

      • cjkd

        Loistava paikka! Tasokas, ruoka todella hyvää, kylpylä- ja saunaosasto hyvät. Ei mitän negatiivista sanottavaa.


    • Tulen toistekkin

      Hyvä kylpylä ja olen valmis tulemaan koska vaan uudelleen.Hinta laatusuhden on suomalaiselle edullinen.(erinomainen henkilökunta)

      • pippuri7

        Olen kiinnostunut Rakveren kylpylästä mutta en vaan lööydä mielestäni netistä oikeaa spata. Voitko auttaa ja anyaa www-osoitteen.


    • kissanpentu<33

      Tota kävin viime kesänä siellä . vesipuisto oli niin ihana meen tänä kesänä myös sinne.olihan se vähän tylsää kun siellä oli vaan yksi vesiliukumäki. Jännittävää oli se kun siellä oli se iso oranssi pallo joka tekee ne aallot mutta en kehtannu mennä siihen kun siinä luki ettei siihen sais koskee.....

    • AQUA SPASSA KÄYNYT

      Olimme Aqua Spassa to-su, Matkapoikien pakettimatkalla. Laivalla yli Tallinnaan, vastassa hotellin oma pikkubussi (buukattu matkatoimiston toimesta).

      Ajomatka Rakvereen n. 1h. Rakvere on pieni, 17 000 asukkaan "kaupunki" (Viron 4. suurin ja silti näin pieni). Perillä kohteessa nähtävää mahtava keski-aikainen linna (tosi sympaattinen ja hieno, kauhukammio mielenkiintoinen kokemus...), Viron suurimpia ostoskeskuksia (meikäläisittäin ehkä Ison Omenan kokoinen) Pohjakeskus (tms..) ja suuri härkäpatsas kaupungin kukkuloilla. Toki paikallista asutusta (omakotitaloja) on kiva ihailla ja vierailu kauniissa tammistossa myös kokemus. Kaunis pieni puisto myös keskustassa. Kaksi yökerhoa iltaelämästä haikailevilla, nekin keskustassa joka siis todella pieni.

      Hotelli itsessään pieni, sympaattinen moderni rakennelma muuten niin "keskiaikaisessa" keskustassa. Onkin kaupungin sydän. Toimiva kuntosali (juoksulaitteet, stepperit, penkit yms). MAHTAVA HOITOLA hoidoista pitäville. Esimerkkinä Suomen hintatasoon; kasvohoito n. 29€, jalkahoito sama, hieronta sama jne. Romantiikannälkäisille kimppakypy kynttilänvalossa parikytä euroa. Suosittelen EHDOTTOMASTI ruotsalaista ja shangailaista hierontaa 60 min- en ole eläissäni saanut niin hyvää hierontaa. Avopuolisoni makasi viereisellä pöydällä samassa huoneessa eli kimppa-ajan saa. Todella nautinnollinen ja kirvoittava elämys! Manikyyristä taisin maksaa 12€, tosin jos haluaa vieläkin halvemmalla on kadun toisella puolella paikallinen salonki josta tämän saa ajan sisäänmarssimalla varaten puoleen hintaan vielä tästä! Seurueen jäsen kävi ja oli oikein hienot kynnet.

      Itse kylpylä on viihtyisä ja iso. Täyspitkä uima-allas, poreltaita lukuisia, aaltoallas, vesihierontapisteitä, hauska ja hurja vesilikumäki sekä ihana ulkoallas. Aurinkoa pystyi ottamaan terassilla. Ulkoterassi janoisille suoraan kylpylästä. Puhtaat saunat, joita oli kaikkiaan 7 kappaletta!!! 2 Aromi-, höyry, 100 c, 80 c, infrapuna jne ja kaikki kuuluvat hintaan (toisin kuin esim. joissain Tallinnan kylpylöissä!). Kylmävesiallas, jaloille virkistäviä kahluualtaita jne.

      Meillä oli allergiahuone, jossa ei kokolattiamattoa. Saa samalla hinnalla kuin matollisenkin.

      Ravintola on maan kuulun keittiömestarin luotsaama, ks. netistä lisätietoa kylpylän sivuilta. Todella hyvää ruokaa. Jopa aamiainen oli kauniisti katettu, kukkia kaikissa ruoissa, monipuolinen valikoima makkaroista tuoreisiin hedelmiin. Rahkaa, pientä ekstraa siellä täällä. Hyviä tuoremehuja yms. Maha täyttyy:)! Hotellin Arabella-kahvilasta saa viidellä eurolla pizzoja, keittoa yms. Todella maukkaita. Maksu tietenkin krooneilla tai kortilla (eurot ei käy).

      SUOSITTELEN!!! Menemme uudestaan. Jos kaipaat rauhaa, lepoa, nautintoja ja "ei-kiireistä-kaupunkilomaa" on tämä sinun paikkasi.

      • AQUA SPASSA KÄYNYT

        Ps. Jos haluat lisäripauksen luksusta varaa 2n huoneen tilavampi huone jossa oma poreallas ja olohuone!


      • Matka varattu

        saunoja iso määrä - ovatko ne yhteissaunoja vai onko niitä tuplamäärä? Entä altaat - kuinka paljon niitä on?


    • Viro fani

      Olen suunnittelemassa matkaa Aqua Spa kylpylään . Olen itä-suomesta. Miten parhaiten pääsee matkustamaan esim. Tallinnasta eteenpäin? Onko sinulla hyviä vinkkejä?

    • mimu51

      ihan kiva hotelli. varsinkin kylpylä . suosittelen lapsille

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe