Santapark

huvipuisto

Onko huvipuisto todella auki vaan joulukuussa? Jossain aukioloajassa ilmoitettiin niin. Onko muuten millainen käyntikohde? Onko kokemuksia muusta, kun keskustan hotellimajoituksista (esim hyviä mökkejä?)

12

3533

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • pieni oikaisu

   huvipuisto ole ainakaan. Ei edes Rovaniemellä ole vuokramökkejä lähes keskustassa. Hotelleja on eli sinne vaan.

  • vaikeuksia

   että sattuu tuo joulupukki tulemaan joulukuussa eikä kesäkuussa. Ja hyvä että saavat pidettyä auki edes silloin?

  • dirlandaa
  • =o)

   http://www.ounasvaaranpirtit.fi/

   Tuolla on mökkimajoitusta aika lähellä keskustaa. Lähellä laskettelurinnettä. Olen kuullut, että on siistejä ja laadukkaita nuo mökit.

   • viestiin

    pieni vinkki lisää. Urheiluopisto (googlaa Santasport) on varsin lähellä ko. mökkejä ja urkalta löytyy lasten liikuntamaailma, kylpylä poreineen, fantastinen keilahalli (jossa osataan ohjata myös lapsia) ja maasto on täynnä erilaisia upeita reittejä. Välineitä saa vuokrata urkalta.

    Rovaniemellä löytyy paljon mukavaa tekemistä koko perheelle. Kaupungin Osviitasta kannattaa hankkia kartat, liput, infoa ym. Niin ja ne Lordin kädenjäljet kannattaa kokeilla Lordin aukiolla ;)


  • roimasti

   Ollaan käyty pari vuotta sitten heinäkuussa, mutta paikka taisi olla konkurssin partaalla, ja toden totta, Santaparkin sivuilla aukiolo on alkaen 2.12. ja on myös pari maanantaita suljettuna.

   Santapark ei ole huvipuisto vaan joulun teemapuisto. Siellä oli silloin Joulupukki kammiossaan, hänen kanssaan sai käydä juttelemassa. Piparituvassa sai koristella oman piparin, oli jonkinlainen näytelmä/tanssiesitys, joka toistui tasatunnein.

  • Teddy

   Majoitusta todellakin löytyy Ounasvaaran pirteiltä ja Lakituvilta. Molemmissa on uusia ja korkeatasoisia mökkejä. Lakituvat sijaitsevat Sky Hotellin vieressä Ounasvaaran laella ja Ounasvaaran pirtit taas vaaran alapuolella Kemijoen läheisyydessä.
   Sampokeskuksesta löytyy Rovaniemen turisti-info, sisäänkäynti Lordiaukiolta, eli sieltä saat kaiken tarvitsemasi informaation ja kartat yms.

   • ...

    Saaritupien mökit on myös rempattu kivoiksi ja ovat nykyisin tosi siistejä. On myös lähellä Napapiiriä ja Santaparkia. Huokeammalla majoittuu siellä kuin vaikkapa Pirteillä. Kannattaa myös katella yksityisten ilmoituksia vaikka nettimokki.comista. Mukavaa matkan suunnittelua!


  • Rovaniemeläinen

   Hei, jos joulupukin haluaisi nähdä, niin on tavattavissa joka päivä myös Rovaniemellä Napapiirillä (olisko joku 10km keskustasta????), ei oo kaukana Santaparkista. Ja siellä myöskin on ainakin talviaikaan poroja, ja aina erilaisia lahjatavaraliikkeitä jne. auki. Ja mökkejä ja bed and breakfast-tyylistä majoitusta on myös kaupungin läheisyydessä.

  • Tontut

   SantaParkilla on kaksi sesonkia: kesäsesonki ja talvisesonki. Talvisesonki on jo Rovaniemellä loppunut.
   Kesäsesonkina joulupukin kotiluola on avoinna 18.6 - 13.8.2011 ja pääsylippu on kaksi päivää voimassa. Hinta on lapsilta 23€ ja aikuisilta 28€. Tontut ohjaavat lapsia ja lapsenmielisiä joulukoristeiden teossa, pipareiden koristelussa, Tonttukoulussa ja muussa koko perheelle soveltuvassa aktiviteeteissa. Luola on katettu ja lämmin eli sisätiloissa sopii puuhailla vaikka pakkanen paukkuu.
   Napapiirin Pajakylässä on pukki tavattavissa joka päivä, ympäri vuoden, mutta ohjattua aktiviteettiähän siellä ei ole. Ainoastaan matkatavaramyymälöitä ja postitoimisto. Kompleksi on osittain ulkona, ja talvisin ulkoaktiviteeteille pääsee erillisestä maksusta.
   Kurkkaa molempiin, sillä välimatka SantaParkin ja Pajakylän välillä ei ole kuin muutama kilometri. Paikallisbussi no. 8 kulkee molempien kautta (kun SantaPark on auki) ja jos liikkua tekee mieli, kulkee välillä kävelytie.

   Rovaniemen keskustan majoituskohteet löytyy helposti googlettamalla. Siellä on sekä matkustajakoti, että B&B hotellien, hostellin ja mökkien lisäksi. Onpa joku taitanut aloittaa huoneistojen vuokraamisenkin.
   Tervetuloa Rovaniemelle!

  • Höpö-Maija

   SantaPark on taas uusittu kesälle 2013! Avajaisia vietetään 17.6.2013 ja luola sulkee 10.8.2013, kunnes avaa taas marraskuussa (nettisivuilla tarkemmin).
   Hinnat kesällä 2013 17€ aikuinen ja 14€ lapsi. Lippu on voimassa kaksi päivää.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 95
   2235
  2. Miksi et enää halunnut kohdata mua?

   Miksi välttelet mua?
   Ikävä
   146
   1805
  3. Vihdoin Sofian peffa ikuistettu ilman filttereitä

   Jenner pökät ei taida puristaa peffaa kasaan samalla tavalla kun kalsarit joita yleensä pitää😂 https://aijaa.com/re6HIq
   Kotimaiset julkkisjuorut
   101
   1575
  4. Oho! Tanssii Tähtien kanssa saa oman "realityn" - Tätä tiedossa!

   Tanssii Tähtien Kanssa uusi kausi alkaa elokuussa. Ja ohhoh, luvassa on myös ajan henkeen sopivasti uusi reality-henkinen pläjäys kulissien takaa. Ki
   Viihde ja kulttuuri
   16
   1164
  5. Missä ravintolassa Martina hakkasi Sofian?

   Ollaan lasten kanssa katseltu youtubesta sitä videota missä Martina pidätetään ja heitetään pihalle sen jälkeen kun hän on hakannut Sofian. Mikä tuo r
   Kotimaiset julkkisjuorut
   147
   1099
  6. Tiedän ettei tilanne

   Ollut optimaalinen kun tavattiin. Oikeastaan se oli aika sekava tilanne. Silti teit tosi ison vaikutuksen tunteisiini nainen. Olen pahoillani siitä e
   Ikävä
   39
   870
  7. Viimeinen viesti

   Mitä lukee viimeisimmässä viestissä jonka HÄN on sinulle laittanut? Ap aloittaa: viimeisessä viestissä häneltä on kolme numeroa.
   Ikävä
   47
   810
  8. Taisin menettää kaikki mahdollisuuteni suhun?

   Tämmöisiä ajatuksia ollut tässä viimepäivinä.
   Ihastuminen
   23
   775
  9. Stefan eli vankeudessa, kurituslaitoksessa, 9 v ajan

   Mutta vapautui siitä vuosi sitten keväällä ja elää nyt vapaana kuin taivaan lintu ihanan Sofiansa kanssa, nyt saa taas elää! Kaikkea mukavaa heille tu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   125
   728
  Aihe