Santapark

huvipuisto

Onko huvipuisto todella auki vaan joulukuussa? Jossain aukioloajassa ilmoitettiin niin. Onko muuten millainen käyntikohde? Onko kokemuksia muusta, kun keskustan hotellimajoituksista (esim hyviä mökkejä?)

14

4879

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pieni oikaisu

      huvipuisto ole ainakaan. Ei edes Rovaniemellä ole vuokramökkejä lähes keskustassa. Hotelleja on eli sinne vaan.

    • vaikeuksia

      että sattuu tuo joulupukki tulemaan joulukuussa eikä kesäkuussa. Ja hyvä että saavat pidettyä auki edes silloin?

    • dirlandaa
    • =o)

      http://www.ounasvaaranpirtit.fi/

      Tuolla on mökkimajoitusta aika lähellä keskustaa. Lähellä laskettelurinnettä. Olen kuullut, että on siistejä ja laadukkaita nuo mökit.

      • viestiin

        pieni vinkki lisää. Urheiluopisto (googlaa Santasport) on varsin lähellä ko. mökkejä ja urkalta löytyy lasten liikuntamaailma, kylpylä poreineen, fantastinen keilahalli (jossa osataan ohjata myös lapsia) ja maasto on täynnä erilaisia upeita reittejä. Välineitä saa vuokrata urkalta.

        Rovaniemellä löytyy paljon mukavaa tekemistä koko perheelle. Kaupungin Osviitasta kannattaa hankkia kartat, liput, infoa ym. Niin ja ne Lordin kädenjäljet kannattaa kokeilla Lordin aukiolla ;)


    • roimasti

      Ollaan käyty pari vuotta sitten heinäkuussa, mutta paikka taisi olla konkurssin partaalla, ja toden totta, Santaparkin sivuilla aukiolo on alkaen 2.12. ja on myös pari maanantaita suljettuna.

      Santapark ei ole huvipuisto vaan joulun teemapuisto. Siellä oli silloin Joulupukki kammiossaan, hänen kanssaan sai käydä juttelemassa. Piparituvassa sai koristella oman piparin, oli jonkinlainen näytelmä/tanssiesitys, joka toistui tasatunnein.

    • Teddy

      Majoitusta todellakin löytyy Ounasvaaran pirteiltä ja Lakituvilta. Molemmissa on uusia ja korkeatasoisia mökkejä. Lakituvat sijaitsevat Sky Hotellin vieressä Ounasvaaran laella ja Ounasvaaran pirtit taas vaaran alapuolella Kemijoen läheisyydessä.
      Sampokeskuksesta löytyy Rovaniemen turisti-info, sisäänkäynti Lordiaukiolta, eli sieltä saat kaiken tarvitsemasi informaation ja kartat yms.

      • ...

        Saaritupien mökit on myös rempattu kivoiksi ja ovat nykyisin tosi siistejä. On myös lähellä Napapiiriä ja Santaparkia. Huokeammalla majoittuu siellä kuin vaikkapa Pirteillä. Kannattaa myös katella yksityisten ilmoituksia vaikka nettimokki.comista. Mukavaa matkan suunnittelua!


    • Rovaniemeläinen

      Hei, jos joulupukin haluaisi nähdä, niin on tavattavissa joka päivä myös Rovaniemellä Napapiirillä (olisko joku 10km keskustasta????), ei oo kaukana Santaparkista. Ja siellä myöskin on ainakin talviaikaan poroja, ja aina erilaisia lahjatavaraliikkeitä jne. auki. Ja mökkejä ja bed and breakfast-tyylistä majoitusta on myös kaupungin läheisyydessä.

    • Tontut

      SantaParkilla on kaksi sesonkia: kesäsesonki ja talvisesonki. Talvisesonki on jo Rovaniemellä loppunut.
      Kesäsesonkina joulupukin kotiluola on avoinna 18.6 - 13.8.2011 ja pääsylippu on kaksi päivää voimassa. Hinta on lapsilta 23€ ja aikuisilta 28€. Tontut ohjaavat lapsia ja lapsenmielisiä joulukoristeiden teossa, pipareiden koristelussa, Tonttukoulussa ja muussa koko perheelle soveltuvassa aktiviteeteissa. Luola on katettu ja lämmin eli sisätiloissa sopii puuhailla vaikka pakkanen paukkuu.
      Napapiirin Pajakylässä on pukki tavattavissa joka päivä, ympäri vuoden, mutta ohjattua aktiviteettiähän siellä ei ole. Ainoastaan matkatavaramyymälöitä ja postitoimisto. Kompleksi on osittain ulkona, ja talvisin ulkoaktiviteeteille pääsee erillisestä maksusta.
      Kurkkaa molempiin, sillä välimatka SantaParkin ja Pajakylän välillä ei ole kuin muutama kilometri. Paikallisbussi no. 8 kulkee molempien kautta (kun SantaPark on auki) ja jos liikkua tekee mieli, kulkee välillä kävelytie.

      Rovaniemen keskustan majoituskohteet löytyy helposti googlettamalla. Siellä on sekä matkustajakoti, että B&B hotellien, hostellin ja mökkien lisäksi. Onpa joku taitanut aloittaa huoneistojen vuokraamisenkin.
      Tervetuloa Rovaniemelle!

    • Höpö-Maija

      SantaPark on taas uusittu kesälle 2013! Avajaisia vietetään 17.6.2013 ja luola sulkee 10.8.2013, kunnes avaa taas marraskuussa (nettisivuilla tarkemmin).
      Hinnat kesällä 2013 17€ aikuinen ja 14€ lapsi. Lippu on voimassa kaksi päivää.

    • Anonyymi

      Mihin perustuu nettivaraus?.... Jos meen suoraan ja mökkejä on vapaana pilvinpimein, joudun maksaan kympin enemmän?? Whai

    • Anonyymi

      On auki. Jos vuoristorataan aikoo niin kannattaa vetää pipo korville. Pakkasta meinaan 27 astetta

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      366
      4496
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      84
      1854
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      65
      1590
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1556
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1390
    6. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      212
      1385
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1361
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1347
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1225
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1218
    Aihe