Kaksi Skike-kysymystä

+ kolmaskin vielä

Kaksi kysymystä Skikeistä:
1. Mistä saan sellaisen pumpun, jolla saa riittävät paineet renkaisiin ja mielummin niin ettei tarvitse renkaita irroittaa? Merkki, malli, hinta?
2. Mistä saan lokasuojat järkevään hintaan? Vai ostanko kurahousut, ettei ole puolta reittä myöden kuraa kosteilla teillä skikatessa..

Ja kolmas bonuskysymys: Mitä teen väärin, kun lonkat jumitaa pitkässä ylämäessä skikatessa? Ei ole esiintynyt ennen. Täytyy vaihtaa tasatyöntöön välillä että helpottaa. Ongelma siis jossain tuolla mistä jalka alkaa.

12

2713

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jts-1

      on semmone juttu että niitten kanssa tulee joskus ongelmia varsinkiin luistelu-suorituksesta..kokemuksesta sanon..itellä on ollu kovakin jumi joskus mutta niistä oon päässy eroon pikkuhiljaa!
      lonkan lähentäjät..koukistajat ovat ehkä just kovilla kun toi skike ei oo mikään liikerajoiltaan paras mahollinen..siellä on jatkuva jännitystila just ylämäkeen noustessa..näin luulisin!
      mainittujen alueiden jatkuva vahvistaminen ja VIRUTTAMINEN voimistelu mukaan lukien..pitäs tulla helpotusta..ja onko liikeradat sitte jo niin "metsässä" että ois korjaamisen paikka..suuri sivuttaiskierto ja jalkojen liiallinen nostelu kyllä saa tosi jumin aikaan..kannattaa tehä oma analyysi siitä se selviää!

    • tekniikastakin

      1. Itsellä Authorin Shockpump (12 bariin asti paineet ja liitin kumiletkunpäässä). Oli jo valmiina maantiefilon vuoksi, mutta muistaakseni hinta oli jossain 40 e kieppeillä.
      2. Paikallisessa Intersportissa noita Skiken lokasuojia näytti olevan. Hintaa en katsonut.

      Skikeillä ylämäessä itse muutan luistelua niin, että heitän lanteen ensin toiselle puolelle ja sitten oikaisen jalkaa. Tekee ylämäkietenemisestä jotenkin hintahtavan näköistä, mutta sujuvaa.

    • ih...len

      miksi pitää skikeillä paahtaa menemään jos paikat tulee kipeäksi tai muuten hankalaa hommaa?
      Monella palstalla vaikeroitu "skikettelyn" kanssa eikä missään ole kehuttu.
      Rullasukset tai luistimet jalkaan niin homma lähtee sujumaan.

      • vai niin

        Ja minä ihmettelen miksi pitää vaivautua vastaamaan, jos ei ole mitään sanottavaa.

        Olen oikein tyytyväinen Skikeihin, ja jos johonkin joskus sattuu tai vaikkapa ylämäessa tuppaa vähän hengästymään, niin vika ei välttämättä ole Skikeissä. Ja hitsi vieköön, sormeenkin tuli rakko kun hanska oli huonosti, soitanko ambulanssin?


      • että pitää

        meuhkata asiasta josta ei ole omaa kokemusta.

        Minä nimenomaan lopetin rullalauistelun, koska Pohjois-Uudenmaan routa-asfaltilla lähti paikat hampaista rullaluistinten kanssa, vaikka oli 110 mm renkaat.
        Kyllä Skikejen kanssa on ongelmia jos ei renkaisiin saa tarpeeksi ilmaa, siksihän täällä kysytään että ongelmista pääsee. Rullaluistinten kanssa sauvat on yhtätyhjän kanssa, joten varmaan tulee hartiat kipeiksi kun Skikeihin vaihtaa.

        Ja miten niin ei ole kehuttu? Tälläkin palstalla on monessa ketjussa kehuttu siihen asti kun Powerslide-miehet tulee trollaamaan ketjut pilalle.


      • olla
        vai niin kirjoitti:

        Ja minä ihmettelen miksi pitää vaivautua vastaamaan, jos ei ole mitään sanottavaa.

        Olen oikein tyytyväinen Skikeihin, ja jos johonkin joskus sattuu tai vaikkapa ylämäessa tuppaa vähän hengästymään, niin vika ei välttämättä ole Skikeissä. Ja hitsi vieköön, sormeenkin tuli rakko kun hanska oli huonosti, soitanko ambulanssin?

        viisainta että tilaat sen ambulanssin...


    • skiksit

      Itselläni oli tarkoitus ostaa "kunnon" jalkapumppu fillariliikkestä noin 20-30 euron hintaan, mutta olivat päässeet loppumaan. Skiket piti kuitenkin saada pumpattua, joten nokka kohti Biltemaa. Sieltä mukaan tarttui noin 5 euron jalkapumppu mittarilla. Ei se nyt ainakaan ensimmäisestä kerrasta lahonnut, ja mittari näytti 8 baria. Jos hajoaa, niin pitää sitten käydä hakemassa joku parempi vekotin "merkkiliikkeestä".

    • herra

      Osta fillarin iskunvaimentajiin tarkoitettu pumppu. Mieluummin sellainen jossa on kaksitoiminen suukappale, jossa ensin kierretään suukappale kiinni venttiiliin ja sitten se suukappaleen toinen mutteri kierretään kiinni, jolloin ventiili avautuu. Kun rengas on täynnä em. mutteri avataan ja renkaan venttiili sulkeutuu. Sitten kierretään pumppu irti venttiilistä eikä ilmaa pääse pois irroitettaessa.

    • toimii!

      Ainakin tihkusateessa kuraroiskeet eivät yltäneet enää housuille, Skike-kausi jatkuu vaan. Lokasuojapaketin ovh 30 eur, tinkijä saa halvemmalla.

      • Anonyymi

        Vieläkö skikejä saa suomesta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vieläkö skikejä saa suomesta?

        Aamulla kun fillaroin töihin, tuli kevliikväylällä vastaan skikettäjä, ei rullasuksija vaan ihan oikea skikettäjä. Eli on noita ainakin käytettyinä kotona.

        Hyvää kuntoilua, tällä ei vaikuttanut edes raskaan oloiselta meno, päinvastoin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vieläkö skikejä saa suomesta?

        Torilla myyvät vanhojaan pois (toivottavasti omiaan)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täti-ihminen Sofia ja nuori kanadalainen lätkänpelaaja

      Sofialla on kiikarissa Logan Thompson 25v, Las Vegasissa pelaava kanadalaispelaaja. Tätä se kai tarkoitti, kun sanoi Seiskalle, ettei tiedä kuinka pit
      Kotimaiset julkkisjuorut
      154
      1781
    2. Some pillastui: Farmin voitto pedattiin Teemulle?!? "Törkee temppu" "Taina oli ihan vailla mahiksia"

      Ohhoh, Farmi-kaksintaistelu ja finaali on saanut tunteet kuumiksi - ja ehkä syystäkin Suomi24 Keskustelu -palstalla... Olisiko Tainalla ollut mahdolli
      Suomalaiset julkkikset
      8
      1244
    3. Pääsikö Martti

      Esittelemään velaka mersua ja hyyryä hienostoalueella lippisjonnelle🤗😜😎
      Kotimaiset julkkisjuorut
      174
      1211
    4. Etkö voisi

      Mies: Etkö millään voisi, tahtoisi tai haluaisi tavata? Edes hetken, kuten silloin joskus. Etkö voisi pyytää? Itse en voi. Tekisin mitä vain, jos näki
      Rakkaus ja rakastaminen
      73
      979
    5. Suomessa todettu ilmeisesti eka apinarokkotapaus

      Euroopassa matkailleella miehellä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008841676.html
      Maailman menoa
      47
      869
    6. Mitäs ajattelisit

      Jos saisit häneltä tänään pienessä sievässä lähetetyn viestin puhelimeen "haluan nähdä" tai "ikävä"?
      Ikävä
      69
      782
    7. J joskus haluaisin

      Istua syliisi ja samalla suudella sinua...
      Ikävä
      33
      773
    8. Petit miestäsi

      Pettäisit myös minut. Sinulle ei merkitse rehellisyys mitään. Naisilla on selkäranka. Käärmellä sitä ei ole. Älä enää vaivaa minua.
      Järki ja tunteet
      58
      763
    9. Nyt on aika muistella jättitarakkaa

      Uuh uuh uuh. https://aijaa.com/wMPRhU
      Kotimaiset julkkisjuorut
      62
      738
    10. Osui suomalaisia omaan nilkkaan terroristien hyysääminen

      Muthei, eihän täällä pitäisi niitä olla kun kaikkien taustat on tarkastettu ennen maahan tuloa. Vai oliko sittenkään. Nyt tämä hyysääminen saa aikaan
      Maailman menoa
      159
      649
    Aihe