Erilaiset häät

A-N

Onko ideoita erilaisista häistä? Haluaisimme häistä oman näköiset ja olemme miettineet jopa talvella vihkimistä.
Millaisia kokemuksia teillä on?
Erilaisilla tarkoitan lähinnä "ei perinteisiä kirkkohäitä ja hääseremonioita..." Asumme maalla...

10

5250

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kunhan kommentoin

      Tuli vaan mieleeni, että jos tahtoo oman näköiset häät, niin silloin te lienette parhaimmat asiantuntijat. Ja tuntuu olevan muodissa tämä erikoisuuden tavoittelu. Ei siinä mitään vikaa tietenkään :)

      Hmm, talvihäät on kiva idea. Syyshäitä kannatan myös - niistäkin saa aika mukavan näköiset. Ja mukavasti pystyy käyttämään hyödyksi maalla asumista. Olen olut häissä, joissa vihkiminen tapahtui kyllä ihan kirkossa, mutta itse juhlat olivat parin kotipihalla navetassa :)

      • häät

        Me mennään talvella, 01.01.2009 namisiin. Miehen kotipaikalla, olohuoneessa johon tulee pappi, molempien vanhemmat ja omat sisarukset perheineen. Ei muita! Ei hääpukuja ei kaikenmaailman hilirimpsuja. Sit juodaan kahvit ja kaikki lähtee koteihinsa tai kuka minnekin.

        Ne on meijän tyyliset häät ja sopii meille! Jos joku jaksaa urputtaa ettei päässy häihin, menkööt itse naimisiin, tai kuokkimaan jonku tuntemattohan häihin.....:o)


    • Mie vain

      Voisit ihan alkajaisiksi miettiä ylkäsi kanssa missä haluatte tulla vihityksi. Ellette halua kirkkoa, mutta haluatte kuitenkin papin, voisi tulla kysymykseen maalaistalon tupa, jos sellainen on. Toinen paikka on paikkakunnan seurojentalon sali, juhlat voivat jatkua siellä sitten ilman siirtymisiä paikasta toiseen. Paikan koristelussa voi käyttää valoköynnöksiä sisällä ja ulkona. Joulunaikaan voi käyttää lisäksi kuusia, myös sisällä ja ulkona. Sisäänkäynnin molemmin puolin voi esimerkiksi laittaa 3-4 kuusta valoköynnöksin koristeltuna. Ja tässä oli vasta alkuidea, jota voi kukin jalostaa eteenpäin. Koristelut sopivat tietysti myös pyöreiden vuosien synttäreillekin!

    • Höhhistä.

      Missä se muka on säädetty, että tavallista olisi vain kesällä vihkiminen :-O

      • Juu :)

        Meillä on vihkiminen toimituskappelissa. Ihan pappi ja todistajat. 6.12 on tämä maaginen päivä. Aattelin sen jälkeen hyvää ruokaa ja juomaa..
        Illalla ehkä ystävien kans jotain..saunailta?
        En vielä itekkää tiiä :) No, ei se mitään. Kukaan ei edes tiedä vielä että mennään naimisiin. Älkää siis juorutko =) heh heh.


    • milipiteitä

      Jotenkin tuntuu, että nykyisin nämä ns. "erilaiset häät" ovat itseasiassa usein aika yleisiä samantyyppisiä muiden kanssa. Tuntuu, että nykyään näitä ns. "perinteisiä häitä" on vähemmän. Eli voisi ajatella, että kun vietätte perinteiset häät vietätte nykyajassa harvinaiset häät.

      Monet hakevat erilaisuutta jo morsiuspuvulla. On kaikkia muita värejä paitsi valkoista. Aivan kun häissä ei olisi morsianta ollenkaan.

      Itse näkisin, että tietyt perinteet ja traditiot tuovat juuri sitä arvokkuutta juhliin. Tosin häät voi olla muuten oman näköiset.

      Joku oma teema. Esim. vaikka tuo itsenäisyyspäivänä vietetyt häät. Koristuksista voi saada hienot sini-valko väri-teemalla. Itsenäisyyspäivä kynttilöillä tunnelmaa. Hääkakusta voisi tehdä suomenlipun. Valkoiset pöytäliinat ja siniset kaitaliinat. Sininen hääkarkki, mihin valkoinen kuultava sarso sinisellä silkkinauhalla kiinnitys jne.

    • 060609

      Lähtökohtana omille häilleni olen pitänyt juurikin sitä ihan tavallista mielikuvaa häistä. Joka kerta kun otan häämuistilistalta uuden asian käsittelyyn, mietin mikä on minulle sopivin vaihtoehto, ja olen useimmiten päätynyt johonkin aivan muuhun kuin perinteiseen. Ei tuu hempeen väristä pukua, kirkkohäitä eikä tosiaan mitään Akselin ja Elinan häävalssia.

    • syysmorsian 08

      Tiedoksi kaikille; Joka haluaa viettää pienet häät vain lähipiirin kanssa, niin kaikki vaan Toscanan auringon alle. Siellä onnistuu siviilivihkiminen keskiaikaisella kaupungintalolla (joka on hienompi kuin useat suomalaiset kirkot) seremonia on juhlava. Tulkkauksesta ja kaikesta muustakin huolehtii Toscanan Tuuli.

      • Vieras2233

        Suosittelen myös lämpimästi erilaisia kuin perinteisiä Suomalaisia häitä haluaville Toscanan tuulen palveluja Italiassa. Vajaa vuosi sitten matkustimme pienellä porukalla Italiaan, Toscanan maakuntaan ja menimme siellä naimisiin. Kaikista järjestelyistä vastasi Toscanan tuuli ja palvelu oli ensiluokkaista ja kohtuuhintaista. Myös kaikki vieraamme olivat erittäin tyytyväisiä ja muistelevat matkaa varmasti vielä pitkään. :)

        Kannustan teitä rohkeasti laittamaan Toscanan tuulen Mari Mattilalle viestiä ja kyselemään lisää palveluista!! Mari on aivan ihana tyyppi ja osaa hommansa! :)


      • SCB
        Vieras2233 kirjoitti:

        Suosittelen myös lämpimästi erilaisia kuin perinteisiä Suomalaisia häitä haluaville Toscanan tuulen palveluja Italiassa. Vajaa vuosi sitten matkustimme pienellä porukalla Italiaan, Toscanan maakuntaan ja menimme siellä naimisiin. Kaikista järjestelyistä vastasi Toscanan tuuli ja palvelu oli ensiluokkaista ja kohtuuhintaista. Myös kaikki vieraamme olivat erittäin tyytyväisiä ja muistelevat matkaa varmasti vielä pitkään. :)

        Kannustan teitä rohkeasti laittamaan Toscanan tuulen Mari Mattilalle viestiä ja kyselemään lisää palveluista!! Mari on aivan ihana tyyppi ja osaa hommansa! :)

        Suosittelen myös lämpimästi Mari Mattilaa ja Toscanan Tuulen palveluja. Hän toteutti meille unohtumattomat juuri omannäköisemme häät toivovomassamme paikassa Toscanassa. Itse ei tarvinnut asioista tressata kun pystyi luottamaan hänen ammattitaitoonsa. Takana täydelliset juhlat, jotka säilyy mielessä aina.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1906
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1658
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe