Erilaiset häät

A-N

Onko ideoita erilaisista häistä? Haluaisimme häistä oman näköiset ja olemme miettineet jopa talvella vihkimistä.
Millaisia kokemuksia teillä on?
Erilaisilla tarkoitan lähinnä "ei perinteisiä kirkkohäitä ja hääseremonioita..." Asumme maalla...

10

5268

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • kunhan kommentoin

   Tuli vaan mieleeni, että jos tahtoo oman näköiset häät, niin silloin te lienette parhaimmat asiantuntijat. Ja tuntuu olevan muodissa tämä erikoisuuden tavoittelu. Ei siinä mitään vikaa tietenkään :)

   Hmm, talvihäät on kiva idea. Syyshäitä kannatan myös - niistäkin saa aika mukavan näköiset. Ja mukavasti pystyy käyttämään hyödyksi maalla asumista. Olen olut häissä, joissa vihkiminen tapahtui kyllä ihan kirkossa, mutta itse juhlat olivat parin kotipihalla navetassa :)

   • häät

    Me mennään talvella, 01.01.2009 namisiin. Miehen kotipaikalla, olohuoneessa johon tulee pappi, molempien vanhemmat ja omat sisarukset perheineen. Ei muita! Ei hääpukuja ei kaikenmaailman hilirimpsuja. Sit juodaan kahvit ja kaikki lähtee koteihinsa tai kuka minnekin.

    Ne on meijän tyyliset häät ja sopii meille! Jos joku jaksaa urputtaa ettei päässy häihin, menkööt itse naimisiin, tai kuokkimaan jonku tuntemattohan häihin.....:o)


  • Mie vain

   Voisit ihan alkajaisiksi miettiä ylkäsi kanssa missä haluatte tulla vihityksi. Ellette halua kirkkoa, mutta haluatte kuitenkin papin, voisi tulla kysymykseen maalaistalon tupa, jos sellainen on. Toinen paikka on paikkakunnan seurojentalon sali, juhlat voivat jatkua siellä sitten ilman siirtymisiä paikasta toiseen. Paikan koristelussa voi käyttää valoköynnöksiä sisällä ja ulkona. Joulunaikaan voi käyttää lisäksi kuusia, myös sisällä ja ulkona. Sisäänkäynnin molemmin puolin voi esimerkiksi laittaa 3-4 kuusta valoköynnöksin koristeltuna. Ja tässä oli vasta alkuidea, jota voi kukin jalostaa eteenpäin. Koristelut sopivat tietysti myös pyöreiden vuosien synttäreillekin!

  • Höhhistä.

   Missä se muka on säädetty, että tavallista olisi vain kesällä vihkiminen :-O

   • Juu :)

    Meillä on vihkiminen toimituskappelissa. Ihan pappi ja todistajat. 6.12 on tämä maaginen päivä. Aattelin sen jälkeen hyvää ruokaa ja juomaa..
    Illalla ehkä ystävien kans jotain..saunailta?
    En vielä itekkää tiiä :) No, ei se mitään. Kukaan ei edes tiedä vielä että mennään naimisiin. Älkää siis juorutko =) heh heh.


  • milipiteitä

   Jotenkin tuntuu, että nykyisin nämä ns. "erilaiset häät" ovat itseasiassa usein aika yleisiä samantyyppisiä muiden kanssa. Tuntuu, että nykyään näitä ns. "perinteisiä häitä" on vähemmän. Eli voisi ajatella, että kun vietätte perinteiset häät vietätte nykyajassa harvinaiset häät.

   Monet hakevat erilaisuutta jo morsiuspuvulla. On kaikkia muita värejä paitsi valkoista. Aivan kun häissä ei olisi morsianta ollenkaan.

   Itse näkisin, että tietyt perinteet ja traditiot tuovat juuri sitä arvokkuutta juhliin. Tosin häät voi olla muuten oman näköiset.

   Joku oma teema. Esim. vaikka tuo itsenäisyyspäivänä vietetyt häät. Koristuksista voi saada hienot sini-valko väri-teemalla. Itsenäisyyspäivä kynttilöillä tunnelmaa. Hääkakusta voisi tehdä suomenlipun. Valkoiset pöytäliinat ja siniset kaitaliinat. Sininen hääkarkki, mihin valkoinen kuultava sarso sinisellä silkkinauhalla kiinnitys jne.

  • 060609

   Lähtökohtana omille häilleni olen pitänyt juurikin sitä ihan tavallista mielikuvaa häistä. Joka kerta kun otan häämuistilistalta uuden asian käsittelyyn, mietin mikä on minulle sopivin vaihtoehto, ja olen useimmiten päätynyt johonkin aivan muuhun kuin perinteiseen. Ei tuu hempeen väristä pukua, kirkkohäitä eikä tosiaan mitään Akselin ja Elinan häävalssia.

  • syysmorsian 08

   Tiedoksi kaikille; Joka haluaa viettää pienet häät vain lähipiirin kanssa, niin kaikki vaan Toscanan auringon alle. Siellä onnistuu siviilivihkiminen keskiaikaisella kaupungintalolla (joka on hienompi kuin useat suomalaiset kirkot) seremonia on juhlava. Tulkkauksesta ja kaikesta muustakin huolehtii Toscanan Tuuli.

   • Vieras2233

    Suosittelen myös lämpimästi erilaisia kuin perinteisiä Suomalaisia häitä haluaville Toscanan tuulen palveluja Italiassa. Vajaa vuosi sitten matkustimme pienellä porukalla Italiaan, Toscanan maakuntaan ja menimme siellä naimisiin. Kaikista järjestelyistä vastasi Toscanan tuuli ja palvelu oli ensiluokkaista ja kohtuuhintaista. Myös kaikki vieraamme olivat erittäin tyytyväisiä ja muistelevat matkaa varmasti vielä pitkään. :)

    Kannustan teitä rohkeasti laittamaan Toscanan tuulen Mari Mattilalle viestiä ja kyselemään lisää palveluista!! Mari on aivan ihana tyyppi ja osaa hommansa! :)


   • SCB
    Vieras2233 kirjoitti:

    Suosittelen myös lämpimästi erilaisia kuin perinteisiä Suomalaisia häitä haluaville Toscanan tuulen palveluja Italiassa. Vajaa vuosi sitten matkustimme pienellä porukalla Italiaan, Toscanan maakuntaan ja menimme siellä naimisiin. Kaikista järjestelyistä vastasi Toscanan tuuli ja palvelu oli ensiluokkaista ja kohtuuhintaista. Myös kaikki vieraamme olivat erittäin tyytyväisiä ja muistelevat matkaa varmasti vielä pitkään. :)

    Kannustan teitä rohkeasti laittamaan Toscanan tuulen Mari Mattilalle viestiä ja kyselemään lisää palveluista!! Mari on aivan ihana tyyppi ja osaa hommansa! :)

    Suosittelen myös lämpimästi Mari Mattilaa ja Toscanan Tuulen palveluja. Hän toteutti meille unohtumattomat juuri omannäköisemme häät toivovomassamme paikassa Toscanassa. Itse ei tarvinnut asioista tressata kun pystyi luottamaan hänen ammattitaitoonsa. Takana täydelliset juhlat, jotka säilyy mielessä aina.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Roope Salminen , Superpettäjä !!

   Uskomatonta touhua sen eveliinan kanssa !! useamman vuoden salasuhde vaikka mies on naimisissa !! roope on kyllä täys pa### !
   Kotimaiset julkkisjuorut
   141
   4512
  2. Miksi Martina lähettää sydämiä Sofian Lukelle?

   Onko Martinalla pahat kostoaikeet mielessä kun Luke on saanut Martinalta sydämiä instagramiin??? Nähdäänkö nyt oikeasti viimein Martinan kosto ja napp
   Kotimaiset julkkisjuorut
   93
   3151
  3. Mitä haluaisit ?

   Mitä tahtoisit sanoa hänelle, muttet uskalla ?
   Ikävä
   95
   1403
  4. Olet liian komea!

   Ei tuollaisia uskalla lähestyä 🤔
   Ikävä
   129
   1354
  5. Haha, nyt vähän naurattaa:)

   Kun täällä on kovasti ollut aloituksia niistä M syömistä, niin nyt on M ja Mimmin stooreissa hirveä valkopyykkipäivä terveellisestä ruoasta.. 😂 Miksi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   113
   1185
  6. Laitan sulle tähän tiedoksi

   nallukkani, että rakastan sua enempi kuin mitään koskaan. Vaikka sen jo tiedätkin. Laitoin sinne eiliseenkin jotain, mutta sen on muut vähän sotkeneet
   Ikävä
   157
   1185
  7. Mitä kaipaat.......

   Mitä kaipaat hänessä eniten ? ♥️
   Ikävä
   56
   1133
  8. luomua olla pitää

   sitä sinä olet :) ei "tahroja" ihossa ei turhaa meikkiä eikä feikkiä. just siitä tykkään, olet se kaunis oma itsesi :) äläkä nyt sano että et ole kaun
   Ikävä
   127
   1084
  9. Tasapainotilanne.

   Ja nyt en tarkoita sitten mitään palstalla pyöriviä tasoteorioita...sanonpahan heti kättelyssä. 😁 Mutta jos ajattelee optimaalista mahdollisen suhte
   Sinkut
   240
   1027
  Aihe