FSX ja/tai FS2004 lentäjät

vilkaiskaa tätä

www.fseconomy.com

Rekkautukaa ensiksi foorumille siitä oikealta "Sign up for a new account", huom, sopivalla lentäjänimellä! Sitten palatkaa takaisin samalle sivulle ja postittakaa sinne otsikolla "requesting a new account" tms. Mitään tarinoita ei kannata alkaa kertomaan, vaan postittakaa ihan vaan pelkkä "Hello" tai vastaavaa ja ylläpito tekee teille ne tunnukset.

jos sivu katosi teiltä rekisteröinnin yhteydessä, niin tästä pääsee samalle foorumisivulle tekemään sitä ensimmäistä anelupostia peliä varten:

http://fseforums.com/forums/forum-view.asp?fid=59

Lukekaa se ensimmäinen postaus "Required Information" jossa on tarkemmat ohjeet siitä miten ne pelitunnukset saa.

Kun postitat sinne "hello", niin päivän aikana sinulle sitten tehdään ylläpidon toimesta accountti sitä peliä varten ja siitä lähetetään viesti ja salasana sinun foorumin postilootaan jonka jälkeen pääset lentelemään vaikka heti. Muistahan vaihtaa se salasana joksikin sinun omaksi sen jälkeen kun olet saanut sen.

Uusi tunnus tulee tosiaan melko äkkiä, voi kestää päivä tai jopa kaksi jos oikein erittäin huonosti käy. Mutta minulle se tuli muutamassa tunnissa, eli yön aikana nukkuessa.


Kyseessä on käyttäjilleen ihan täysin absoluuttisen ilmainen peli joka simuloi oikean maailman lentotehtäviä ja jossa lennetään ainoastaan ns. general aircrafteilla (Sisältää kaikki potkurikoneet ja kopterit, ja nykyään myös pari pientä biznezjettiä. Eli käytössä EI OLE mitään kaupallisten lentoyhtiöiden, ja nuubieiden virtuaalipippelinkasvatusbojoinkkeja tai airbusseja.) ja kuljetetaan sekä ihmisiä että tavaraa lentokentiltä toisille ja siitä saa tietysti palkan taskuun jonka voi kuluttaa sitten ihan mihin haluaa, vaikka ostaa oman lentokoneen, tai kuluttaa sen omalle groupilleen tai virtuaalifirmalleen. Lentämisen joutuu hoitamaan alusta loppuun saakka itse joko FSX:llä tai FS2004:lla ja tiedot lähetetään sitten lennon lopuksi nettiin heidän palvelimelle joka pitää logeja siitä mitä on lennetty, kuinka paljon maksettu jne.

Peli rekisteröi aina lennon kun painaa shift "." (shift piste), eli kun laittaa parking brakesit päälle. Joillekin lentokoneille tai esimerkiksi koptereille, tuollainen viritys pitää pistää lentolaitteen config tiedostoon että ne jarrut tulisivat koneeseen (mutta se on ihan piis of kake homma)

Pelimaailmana on koko maailma, eli kaikki kentät mitä löytyy FSX:stä ja FS2004:sta, joten todellakaan mistään nippelipelistä ei ole kyse.

Imaiskaa teidän simulaattorille sopiva client ohjelma että pääsette lentelemään ja loggautukaa omilla tunnuksillanne sisään sitten kun olette saanut ne.

Käyttöopas johon pitää, ja kannattaa tutustua syvemminkin (vaikka siinä samalla kun odottelee sitä accountia) löytyy tästä osoitteesta. Se on helppoa lontoon kieltä:

http://groups.google.com/group/fse-guide/web



Jos kiinnostusta löytyy enemmänkin, niin joillekin lentokentille pystyy rakentamaan erilaisia palveluita, joita tietysti täytyy ylläpitää (lentää tavaraa ja polttoaineita jne), mutta jotka voivat tuottaakin silloin tällöin rahaa jos palvelu on rakennettu paikalle jossa muut elävät lentäjät vierailevat useasti.

Jos on jotain ongelmia tai kiinnostusta tietää tästä aiheesta enemmän, niin kysykää täällä niin vastaan heti ja perusteellisesti kun ehdin. Toisaalta, foorumilta löytyy myös paljon tietoa ja vastauksia kysymyksiinne ellette jaksa odottaa suomenkielistä vastausta.

http://fseforums.com/category-view.asp?showall=true

(muistakaa rekkautua foorumille ensiksi että pääsette edes lukemaan niitä syvemmin, foorumin tunnukset saa heti. pelin tunnuksia joutuu odottamaan sen päivän verran)

Ja itse peliä koskeviin kysymyksiin vastaa erittäin se käyttöohje jonka osoite oli tuossa aiemmin.

Lentelemisiin.

1

392

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • innostunut tuosta?

      pistäkää viestiä tänne jos kirjauduitte.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5046
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe