Uusi vuosi Alanyassa

lomailija

Tarkoitus olisi ehkä lähteä Alanyaan uudeksi vuodeksi! Kokemuksia niiltä jotka ovat olleet joskus Alanyassa uutena vuotena ja yleensäkin joulu-tammikuussa?! Kaikenlaisia kokemuksia kaivataan...

9

1560

  Vastaukset

  • heipsan! :)kokemusta on, ja se oli sellainen reissu silloin että mieleen painuva reissu tosiaan vaikka silloin turkissa ei ole lämmintä... uudenvuoden bileet olivat mahtavat biletettiin satamassa (james dean, bistro bellman, robin hood yms) sitte auditoriumiin (ilmainen bussi kyyti neljän aikaan yöllä) Auditorium on alanyan suurin disco, juhannuksenä mahtavan paljon porukkaa... kannattaa lähtee uudeksivuodeksi, ikimuistoinen kokemus!

   • Olen käynyt Alanyassa tosi monta kertaa kesäisin mutta nyt olis ehkä mahdollista päästä Alanyaan uudeksi vuodeksi. Oon kuullu että satamassa on ja varsinkin Bellmannissa kunnon uuden vuoden bileet!! Ja jos nyt on mahdollista, niin ehkä uusi vuosi tulee vietettyä Alanyassa!!
    Kokemuksia että minkälaista säätä yleensä joulukuun lopussa Alanyassa on? Minkä verran siellä on silloin turisteja? Ja yleensäkin kaikenlaiset kokemukset talvesta Alanyasta kiinnostaa!!


   • Mie ole ollut uutena vuotena Alanyassa mutta ihan ensimmäinen uusi vuosi Alanyassa on kokemusta että uuden vuoden voi viettää ulkomailla tai laivalla


  • Uuttavuotta on vietetty Alanyassa ja itse ainakin tykkäsin kovasti.
   Ilmat eivät ole kovin lämpöiset ( 15-20 päivällä, 5-10 yöllä) siihen aikaan, mutta aurinko kuitenkin paistoi mukavasti ja välillä myös oli sadepäiviä.
   Turisteja ei esim. viime uutenavuonna siellä paljoa ollut, mutta nythän Suomestakin viedään taas läpi vuoden. Juuri tämän vuoksi oli mukava juhlistaa uuttavuotta paikallisten seurassa, joita olikin runsain mitoin baareissa ja discoissa. Itse olin James Dean Barissa, Januksessa ja Bistro Bellmanissa ja niissä ainakin oli kova meno päällä sekä myös oli ilotulitus.
   Joulu-tammikuussa on yleensä niin viileä ilma, että rannalle ei ole tehnyt mieli mennä makailemaan, mutta kävelyllä tuli käytyä usein.
   Kaikki ravintolat ei ole myöskään auki talviaikaan, koska turisteja on niin vähän.
   Itse nautin siellä olosta juuri talviaikaan sen vuoksi, koska turisteja on vähän. Tapaa enemmän paikallisia ihmisiä ja muutenkin kaupanteko on rauhallisempaa, vaikkakaan minulle ei kukaan enää tyrkytä mitään, koska olen tuttu näky jo kaupungissa.
   Suosittelen ehdottomasti matkaa myös talviaikaan, jos ei juuri ole menossa sen auringon ja lämmön vuoksi etelään.

   • Kiitoksia paljon tiedoista!!


   • Mulle on siis liiankin tutuksi tullut nämä matkat Turkkiin keinolla Helsingistä Istanbuliin, Istanbulissa odottelua 12 h, lento Ankaraan, Izmiriin, Antalyaan, Diyarbakiriin.

    Pääsekö mitenkään suoraan lentämään ILMAN pakettimatkaa?


   • helpoiten kirjoitti:

    Mulle on siis liiankin tutuksi tullut nämä matkat Turkkiin keinolla Helsingistä Istanbuliin, Istanbulissa odottelua 12 h, lento Ankaraan, Izmiriin, Antalyaan, Diyarbakiriin.

    Pääsekö mitenkään suoraan lentämään ILMAN pakettimatkaa?

    Nythän pääsee Deturin suorilla lennoilla Helsingistä Antalyaan. Voi varata vaan lennot ja lennot on aina lauantaisin, ainakin nyt talvikuukausina.


   • lomailija kirjoitti:

    Kiitoksia paljon tiedoista!!

    Mie en ole ollut uutena vuotena Alanyassa mutta ihan ensimmäinen uusi vuosi Alanyassa on kokemusta että uuden vuoden voi viettää ulkomailla tai laivalla


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mie en ole ollut uutena vuotena Alanyassa mutta ihan ensimmäinen uusi vuosi Alanyassa on kokemusta että uuden vuoden voi viettää ulkomailla tai laivalla

    Me papan kanssa olemme olleet jo kymmenenä uutena vuotena Alanyassa.

    Siellä on aina niin leppoisaa ja parvekkeilta olemme katsoneet kun pommit paukkuvat. Olen papan antanut silloin ottaa pari olutta vaikka se sitten kuorsaakin.
    Eihän siinä metelissä voi nukkua joten olen ottanut kutimet mukaan. Viimeksi kudoin lapsenlapsenlapselle myssyn ja töppöset.
    Nimestä ei ollut vielä tietoa tuolle pallerolle. Ehdotin Wilhelmiinaa mutta siitä sitten tuli Sofia. Kai silläkin nimellä pärjää.

    Kirjoitti Martta.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Poker Run kolari

   Ei mennyt aivan putkeen! Joku loukkaantui vakavasti ja taphtuma keskeytetty. Videolta näkyy ensin yksi vene ajaa melko hiljaa kovalla melulla ja vesis
   Yleistä veneilystä
   169
   3218