aloittelijalle apua?

hattrickki

Eli vasta noin viikko sitten tuli joukkue, ja kaks peliä takana, molemmissa tuli turpaan ja kunnolla. Eli oisko jollain nyt antaa jotain vinkkejä aloittelijalle, olen ostanut muutaman uuden pelaajan mutta ei niistä ollu hirveesti apua, minkä paikan pelaajiin kannattais alussa panostaa? Entä miten pitäis harjotella jne :D jos joku jaksais neuvoa niin se ois kivaa..vaan ottaa päähän ku tossa mun sarjassa kaikki on pelannut jo pari vuotta...

7

1260

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jaska jokunen

      sun joukkueen nimi niin voin kurkata sun sarjan ja antaa muutaman neuvon.

      • suomi konffissa

        on puu, jossa pitkäaikaisemmat käyttäjät ovat lupautuneet opastamaan nuorempia ns. kummiuden nimissä. Käyppä tutustumassa. Konfrenssi löytyy kun klikkaat valikosta: Suomi: näytön oikeassa laidassa lukee: lisätietoja: klikkaa->konfrenssi. Puun nimi näkyy olevan HT-kummit vastaalkajille.


    • kukunorja

      heti parempi valmentaja, paras mitä saa rahalla irti, alkaa tulosta syntyä, ei ne pelaajat tartte olla mitään superhyviä alussa. Apuvalmentajia 10 yhteensä (mulla 1 maalivahti/ 9 muita). Opettele taktisia kuvioita, tasolla jolla pelaat ei monikaan tajua niistä vielä mitään joten saat etua kun tutkit millä muodostelmalla vastustaja pelaa ja valitset parhaan vasta-taktiikan.

    • chibiusa

      kannattaa aloittaa treenaamaan pelaajia. hankit hyvän valmentajan huonolla johtajuutella. alemmissa sarjoissa johtajuutella ei ole merkitystä. kun olet päättänyt mitä taitoa aiot harjoittaa, niin hankit kyseisille paikoille alle parikyppisiä nuorukaisia. samalla paikalla voi harjoittaa kahta pelaajaa, toista lauantaina ja toista tiistaina. jos esimerkiksi päätä treenata puolustusta, voit hankkia kymmenen treenattavaa joista viittä peluutat lauantaina ja tiistaina loppuja. tuo on mahtollista jos laittaa muodostelmaksi 5-3-2 tai 5-4-1. päivitykset tapahtuvat perjantain ja lauantain välisenä yönä.

      kun olet hankkinut valmentajan ja harjoiteltavat niin voit hankkia lopuille paikoille parempia pelaajia jos vain rahatilanne sallii. kannattaa lukeaa hattrickin sivuilla olevat ohjeet ja sitten tuossa olisi tuommoinen sivusto http://www.htsuomi.net/htopas/ eiköhän tuolla olevat ohjeet ole ihan käypäsiä vaikka alkaavaa olemaan vanhan puoleisia.

    • kohta 4 vuotta takana ;)

      Morjesta onnittelut yhteisöön liittymisestä :)

      Tilannehhan on se, että aloitusjoukkueesi joutuu kamppailemaan todennäköisesti itseäsi parempia joukkueita vastaan aluksi tosi kauan. HT:ssä menee lähes väistämättä monta kuukautta, ennenkuin pääset voittamaan otteluita, tämä on ihan normaalia. Yleensä seuraavalla kaudella saatat alkaa pärjäämään, täysin luonnollista.

      Tärkein ohje on siis: Pitkäjänteisyyttä.

      Annettu HT-Suomen linkki on ERITTÄIN suositeltavaa luettavaa!

      HT on ensisijaisesti talouspeli ja toissijaisesti taktiikka peli.

      Ensimmäisenä osta Hyvä valmentaja, jolla on kehno johtajuus. Hän maksaa (muistaakseni) 263000, eli käytännössä kaikki aloitus rahat.
      TÄMÄN PAREMPAA "TEMPPUA" ET PÄÄSE KOSKAAN ENÄÄ PELISSÄ TEKEMÄÄN!!!!!

      Seuraavaksi valitset mitä haluat alkaa treenaamaan. Maalivahti, puolustus, keskikenttä, hyökkäys. Laitureita ei kannata vielä treeniä.

      Puolustajia voit treenata 5 per peli, eli yhteensä 10 miestä (tiistaisin pelaat siis ystävyysotteuita, joista B-ryhmäsi saa treenin. Haasta rohkeasti tuntemattomia!!!! Joka viikko kuitenkin se tiistain peli on saatava!)
      Lauantai on viikon "ensimmäinen peli" vaikka se vähän nurinkuriselta tuntuukin ;) Tästä opit lisää myöhemmin.

      kk-miehiä voit treenata 3 3 (muistetaan se tiistai siis) Lisäksi jos haluat, niin voit lisäksi ostaa 4 miestä laidoille, he saavat puolet treenistä.

      Hyökkääjiä myös 3 3.

      Tämän jälkeen valitset muodostelman jolla alat pelaamaan seuraavasti:
      Pakkitreenissä haluat 5 pakkia alas, eli voit valita joko 5-4-1 tai 5-3-2 muodostelmat.
      KK-treenissä pelaat aina 3-5-2 muodostelmalla.
      Hyökkitreenissä taas 3-4-3 (4-3-3, on taktisesti huonompi, mutta halutessasi voit myös käyttää tätä)

      Noniin, treenimuoto valittu, sitten ukot.
      Haluat ostaa niillä penneillä mitä sinulla on jäljellä siis 6-10 miestä! Ole tarkkana siten rahojesi kanssa.

      Haluat ostaa 17 tai 18 (ei mieluusti) vuotiaita pelaajia, joiden taitotaso treenattavassa päätaidossa on kelvollinen (välttävä 17v. toimii myös koska olet peeaa :)

      Nyt sitten lätkit vaan parhaat ukot niistä mitä sait alussa kaikille muille kuin treenipaikoille. Pidät pari varamiestä ja sitten ..ODOTAT ..ja kauan :)

      Ylimääräiset ukot mäkeen, ne syö kallista palkaa johon sinulla ei ole varaa.

      Joukkueesi on nyt kasassa, seuraavaksi organisaatio kuntoon.
      Haluat 2 tai 3 apuvalmentajaa, 1 maalivahtivalmentajan ja 2-3 markkinoijaa, ihan miten vaan rahat riittää. Myös mokke valkusta voi tinkiä. Apuvalmentajista ei voi tinkiä! Vähintään 2 tai 3, mieluummin enemmän. Laskureita löytyy netissä.

      Talous pitää saada pyörimään niin, että 2 viikon jaksoissa jäät plussalle. Eli laske menosi ja tulosi kahdelta viikolta yhteen ja jaa kahdella. Jos tulot ylittävät menot, hyvä, jos ei, ala tinkiä jostain. Turhille Pelaajille kenkää samoin turhille tukihenkilöille.

      Nyt sitten alat odotella pelaajien kehittymistä. Kun ukot saat sinne tasoille Loistava-häikäisevä alat myymään niitä. Vienee ainakin täydet pari kautta ja ehkä vähän päälle. Vasta tässä vaiheessa "peli avautuu uudelleen". Eli nyt vaan tiukasti odottelemaan, eikä saa hätääntyä jos putoaa sarjatason tai pari ja vaikka kuinka tulisi turpaan kentällä, sillä ei ole mitään väliä tässä vaiheessa.

      Itse tein noin, ja kun aloin realisoida ukkoja jäi minulle tuollaiset nelisen miljoonaa rahaa, joilla sitten alkaa rakentaa :) Eli vasta siinä vaiheessa peli "avautuu" kunnolla.

      Tsemppiä.

    • Jopi

      Menet foorumi osioon ja pistät pikahakuun: 11764519.1

      Sieltä kyselet itsellesi kummia joka auttaa sinut alkuun.

    • apua tarvitseva äijä

      Mitä taitoa kannattaa katsoa kun valitsee rangaistuspotkun laukojan? Maalinteko? erikoistilanteet? APUA

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8416
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2565
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2277
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1684
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe