LimeWire APUA!!! (viirukset)

://///////(((((

Latasin tossa jonkun musiikin limewirestä ja sen latauksen jälkeen tuli tiedote joku tällänen: "Havaittu haittaohjelma" Että sen musan mukana ois tullu jotain siirsin sen tiedoston sitten karanteeniin koska siinä laatikossa suositeltiin sitä. Mitä se karanteeniin siirtäminen tarkottaa? Ja eikai mulle tullut mitään virusta tuosta musiikista?? :OO :'( Kiitos jos joku voisi auttaa.

10

2150

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • antivirus tärkeä

      Jos se antivirus-softasi antoi sen ilmoituksen ladatusta tiedostosta ennen kuin sitä oli edes suoritettu, ei ole mitään hätää. Eli jos virusta/troijalaista/haittaohjelmaa ei oltu vielä aktivoitu ja antivirus hoiti sen, on kaikki kunnossa.

      Mutta varmuuden vuoksi skannaa tietokoneesi sekä viruksia että troijalaisia etsivillä ohjelmilla.

      Oma kokemus troijalaisesta:
      Käynnistin yhden troijalaisen yömyöhään väsyksissä ollessani vahingossa... Troijalainen aktivoitui oikeasti vasta kun olin bootannut mikron seuraavan kerran ja se olikin sitten ongelma, kun antivirus valitti ja aina kun kuittasin valituksen, se valitti lähes heti uudestaan. Kun lopulta sain bootattua mikron, boottasin sen aiemmin toiselle kovalevylle laittamaltani varakäynnistyspartitiolta ja ajoin sieltä antivirukset ym. ja hävitin troijalaisen. Ei ongelmia siitä sen jälkeen eli helposti meni. Mutta ilman toista käynnistyspartitiota olisi ollut hiukan ongelmia. Oli myös varmuuskopiot kunnossa (myös XP:n asennuksesta), joten ei siitä olisi ollut paljoa haittaa.

      • :////(((((((

        Siis mä latasin sen ja ku se lataus oli lopussa nii se ilmotti sen. en kyllä kuunnellu sitä musaa kertaakaan. Tarkottaako se aktivoiminen sen musan kuuntelua?


      • nou hätä
        :////((((((( kirjoitti:

        Siis mä latasin sen ja ku se lataus oli lopussa nii se ilmotti sen. en kyllä kuunnellu sitä musaa kertaakaan. Tarkottaako se aktivoiminen sen musan kuuntelua?

        Olisiko siellä paketissa sittenkin ollut joku muu kuin musiikkitiedosto, josta sitten sait sen hälytyksen?

        Jos viitsit, niin katso, mitä tiedostoja sinun olisi pitänyt saada ja katso, mikä sitten niistä puuttuu. Eli siinä puuttuvassa oli se virus. Katso, mikä oli sen puuttuvan tiedoston nimen jatke oli. Esim. oli voinut olla ".EXE".

        Ilmeisesti antiviruksesi hoiti ongelman ja poisti tiedoston (laittoi karanteeniin), koska et ollut ehtinyt tehdä lataamisen jälkeen tiedostolle itse mitään, joten ei hätää. Se virus on hoidettu. Varmuuden vuoksi tietysti kannattaa aina skannata koko tietokone antiviruksen uusimmalla versiolla.

        Tietysti on voinut olla vääräkin virushälytys.


      • partitio tehdään?

        Mä en ole tuo Limen käyttäjä mutta ihmettelin tällästä kun sattui muutama päivä sitten. Minulla oli välillä pitkään käytössä AVG (sitä ennen Avast)kunnes muutama päivä sitten kone alkoi tökkii tosi pahasti. Sammui ihan miten sattui jne. En löytänyt mitään AVG:lla, kun otin takas käyttöön Avastin niin tälläinen löytyi pöpö "Win32:ProstiBT" hetin sen karanteeniin ja siihen loppui tökkimiset. Avastia en vaihda enää mihkään, en seikkaile enää AVG:n kanssa. Syysterveiset Tampereelta.


      • Windowsta asentamaan
        partitio tehdään? kirjoitti:

        Mä en ole tuo Limen käyttäjä mutta ihmettelin tällästä kun sattui muutama päivä sitten. Minulla oli välillä pitkään käytössä AVG (sitä ennen Avast)kunnes muutama päivä sitten kone alkoi tökkii tosi pahasti. Sammui ihan miten sattui jne. En löytänyt mitään AVG:lla, kun otin takas käyttöön Avastin niin tälläinen löytyi pöpö "Win32:ProstiBT" hetin sen karanteeniin ja siihen loppui tökkimiset. Avastia en vaihda enää mihkään, en seikkaile enää AVG:n kanssa. Syysterveiset Tampereelta.

        Jos sinulla on kaksi kovalevyä, asenna sille toiselle jollekin pienehkölle partitiolle Windows tarvittavat ajurit (näytönohjain, ääni yms.) antivirussoftat. Jos pääkovalevy menee sekaisin troijalaisen takia, voit BIOS-asetuksella vaihtaa kovalevyjen käynnistysjärjestystä ja bootata sitten siltä toisella kovalevyllä olevalta käynnistyspartitiolta ihan normaalisti.

        TÄmä tietysti onnistuu vain silloin, jos se troijalainen tai virus ei mene sotkemaan kaikkien kovalevyjen kaikki partitioita, mutta luulen, ettei kovinkaan moni niin tee. Tai jos sinulla on joku ikivanha kovalevy, jota et enää viitsi käyttää (on vaikka 20 gigaa), asenna sille Windows ym. ja sitten pidä sitä tallessa hätätilanteen varalta jossain. Kun hätä tulee, kytke se PC:hen ja boottaa siltä.


    • ohjelma

      ilmoitti löytäneensä haitan? Oliko ehkä virustutka tai joku muu laillinen ohjelma? Eikö ohjelma itse siirtänyt sitä karanteeniin? Vai oliko ehkä huijausmainos, jolla pyritään saastuttamaan käyttäjän kone?

    • mööööö

      tota se karanteeni meinaa et se on "erossa muista tiedostoista eli ei pysty vahingoittamaan niitä. kuitenkin kannattaa yrittää poistaa se. siitä ei siis ole haittaa ellei se ole jo levinnyt ennen kuin laitoit sen karanteeniin (=

    • Dc plusplus

      Sain jouluna oman läppärin hain LimeWiren siihen. Joka kerta ku latas jonku biisin niin virustorjuntaohjelma löysi troijalaisen. Ei poistunu ongelma, vaikka mitä yritti tehdä. Latasin sitte tutun ja turvallisen Dc:n. Kaverilta sain vielä 20Gt leffoja niin sai vähä tavaraa jakoo et pääsi hubeihin niin johan alko rullaamaan. Suosittelen!

      LimeWireä en kyllä suosittele. Dc:llä löytää aika hyvin ja nopeus on ihan jees aik on paska netti. Pitää vaan olla itellä jakoja. Tietty olis torrentit mut oo jaksanu perehtyy...

    • tiedän

      Sitä en tiiä tuleeko limewirestä viiruksia, mutta sen tiedän että limewire ITSESSÄÄN on virus oikeammalta nimeltään limeware..
      Se on erittäin vaikea saada kokonaan koneelta pois koska se levittäytyy pitkin kovalevyä ja joillakin saattaa alkaa tulemaan chateissa limewiremainoksia..
      Sen tärkein tarkoitus on kuitenkin kerätä tietoja millä sivuilla liikutte ja kun jossain vaiheessa saatte troijalaisen niin alkaa pukkaamaan sen tyyppisiä ponnahdusikkunoita millä sivuilla ootte liikkunu :/
      siinäpä tietopläjäys

    • tiedän

      itte latasin sen limewiren ja se sano et siin oli viirus ja muutaman päivän pääst kone simahti että siin meni uus kone!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      29
      2075
    2. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      172
      1497
    3. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1455
    4. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      108
      1189
    5. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1159
    6. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      904
    7. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      870
    8. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      38
      775
    9. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      277
      734
    10. Oletko mustasukkainen luonne?

      Tai ylipäätään millaisia tunteita herättää, jos kaivattuasi liehittelee joku muu tai hän deittailee jonkun muun kanssa?
      Ikävä
      80
      695
    Aihe