nclean

mitä mieltä?

kertokaa kokemuksia.

11

1721

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • firmana

      eiköhän samanlainen kuin muutkin siivousfirmat.
      Työssäviihtymiseen vaikuttavat monet asiat:työkohde,työkaverit,esimies!,työilmapiiri.
      Kokemusta minulla SOL:ta ja nyt N-Cleanilta

    • Sinipiika-

      Itselläni kokemuksia SOL:lta ja ISS:lta ja kaikissa näissä tapauksissa todellakin on vaikuttanut lähimmät työtoverit ja esimies työssä viihtymiseen. Kokemukset on vaihtelevia, mut viihdyn täällä hetkellä NC:llä eikä tarvetta vaihtaa. Ei muuta kuin remmiin mukaan.. Ammattilaisia tarvitaan aina!

    • aviomies

      Vaimo ollut nyt jonkin aikaa n-cleanilla. alusta lähtien on täytynyt psyykata ja terapoida, että jaksaa käydä moisessa "virmassa" töissä. Irtisanoutumisia ja "sairaspoissaoloja" on ehtinyt lyhyessä ajassa olla hämmästyttävän paljon. Työhön ja työehtoihin ei opastusta saa ja porukka tekee töitä nöyränä johtuen tästä hämäryydestä. Kun esimies vaihtui hiljattain touhu muuttui suorastaan kafkamaiseksi. Esimiehet eivät tee enää lainkaan töitä, hädin tuskin edes välttämättömiä paperitöitä. Sen sijaan he ovat keskittyneet systemaattiseen työntekijöiden kiusaamiseen ja keräämään hovia ympärilleen heikkoluontoisimmista yksilöistä. Hommat kusee liki päivittäin. Osaaavia työntekijöitä kiusataan kielitaidotonta tai toistaidotonta vuokratyövoimaa haalitaan paikalle sekoittamaan touhua entisestään.

      En kehota ketään täysjärkistä jakeutumaan tähän firmaan.

      • ...

        Tosiaankin työssäviihtymiseen vaikuttaa juuri työnjohto,työkaverit ym.jo edellä mainitut seikat.Vaimosi kokema olisi varmasti tapahtunut muissakin firmoissa,jos esimies on juuri tuollainen kuin kerroit.Ei se ole NC:n vika.Ja minä ainakin olen aivan täyspäinen vaikka kyseisessä firmassa olenkin töisä ja aivan tavallisena työntekijänä.


      • ...
        ... kirjoitti:

        Tosiaankin työssäviihtymiseen vaikuttaa juuri työnjohto,työkaverit ym.jo edellä mainitut seikat.Vaimosi kokema olisi varmasti tapahtunut muissakin firmoissa,jos esimies on juuri tuollainen kuin kerroit.Ei se ole NC:n vika.Ja minä ainakin olen aivan täyspäinen vaikka kyseisessä firmassa olenkin töisä ja aivan tavallisena työntekijänä.

        jos vaimoasi todella haittaa mm.esimiehen käytös ,aina voi ottaa yhteytttä ylempään tahoon:esimiehan esimieheen,henkilöstövastaavaan jne.Sähköpostilla on helppo lähestyä,osoitteet löytyvät NC:nettisivuilta.


      • on, mutta
        ... kirjoitti:

        jos vaimoasi todella haittaa mm.esimiehen käytös ,aina voi ottaa yhteytttä ylempään tahoon:esimiehan esimieheen,henkilöstövastaavaan jne.Sähköpostilla on helppo lähestyä,osoitteet löytyvät NC:nettisivuilta.

        heidän henkilöstöpolitiikkaansa ei kuulu vastuu eikä vastailu.


      • tuskan parahdus!

        itse olen ollut kohta parisen vuotta kyseises firmas,

        pomot vaihtunnu vähänväliä,miksiköhän?siinä
        ihmettelemistä.
        .Paineet nykyisel

        pomoilla niin kovat,että jokainen työtekijä saanu
        tuntea kaiken sen paskan nahoissaan,
        kyykytystä ja toisten ala-arvostelua sekä mitätöitiä

        on kestetty hammasta purren jo
        liiankin pitkään.,peläten paikkansa menettämistäkin.ja mikä kamalinta
        niin kuulet muilta työkavereita pomosi vittuilleen itsestäsi selkäsi takana!
        sairasta ja lapsellista eikö?vaikka
        paiskit hulluna töitä taukoja juuri
        pitämättä. kun palaverin
        paikka oli,niin kaikki vaan istui
        kiltisti hiljaa puuttumatta mihinkään,
        ja asia jäi sikseen.pomo
        senkus mennä paukuttaa samaan malliin
        naama punaisena kuin ite pirulla.

        .phyi miten ala-arvoista touhua!ei tartte sit
        ihmetellä kun sairaslomapäivät lisääntyy.


      • määvaa

        Tuntuu kyllä hieman oudolta, ettei väki saa itse suutaan auki (tässäkin tapauksessa mies(?) kirjoittaa vaimonsa puolesta ja kertoo asioista kuin oikeasti olisi itse ollut paikalla). Sama asia varmasti palavereissa - asiat eivät mene eteenpäin ellei niistä puhuta avoimesti. On aivan turha valittaa, jos omaa suutaan ei saa auki edes silloin kun siihen on suotu mahdollisuus.

        Yleensä yritysten rakenteet ovat juuri sellaiset, ettei ylin johto tiedä kaikkea mitä kentällä tapahtuu. Tästä syystä onkin erityisen tärkeää että henkilökunta (lue rivityöntekijät) ottavat ongelmat esille avoimesti. En usko että kenelläkään on syytä, edes tässä yrityksessä pelätä työpaikkansa puolesta (tässä tilanteessa tukena työlainsäädäntö - niin ja luottamusmies).
        Ja jokainen miettiköön tilannettaan omalla päällään - jos työpaikka ei miellytä, voi aina irtisanoutua. Ammattitaitoiselle, työtä pelkäämättömälle siistijälle/kerroshoitajalle löytyy aina töitä.
        Ja kuten viestihistoriasta on käynyt selväksi, ongelmia ei suinkaan ole jokaisessa ko yrityksen kohteessa. Usein nämäkin ongelmat poistuvat henkilöstön uudelleensijoittamisella (mitä esim. pääkaupunkiseudulla usein käytetään). Eri asia on, onko tarpeellista siirtää esimies vai rivimies...


      • hilppa huu

        Olen ollut siivousalalla n. 10 vuotta ja siitä 7 vuotta kerroksilla. Tutuksi on tullut Säkkiväline, engel, ISS ja SOLL. Kyllä se on semmonen juttu että kaikki firmat kilpailevat keskenään asiakkaistaan, jokaisessa firmassa on sama meininki -> kovaa mennään niin kauan kun jaksetaan. Onhan se väärin työntekijöitä kohtaan että aina vaan puhutaan tuloksista ja kannattavuudesta, mutta näin se menee... Jos oma luonto ei anna periksi tälläiselle niin ei tarvi siivousalalle lähtee tänäpäivänä lainkaan. Siivoojia ei ole koskaan arvostettu, eikä tulla arvostamaan siten kun pitäisi. Omalla kohdallani voin sanoa että pidän työstäni ja paljon, ja jaksan odottaa sitä päivää kun siivoojatkin saavat samat edut (kahvitauot,järkevämmät työntekoajat ym) kuin muillakin aloilla.
        Ja mitä pomoihin tulee niin, tiedätkö mitä ne tekee silloin kun ne istuu "vaan" toimistossaan?! Siellä tehdään työvuorolistoja, viikkoseurantaa, siivoustuotteiden tilausta, pyykkitilausta,minibaari tuotteiden tilausta, lasketaan palkkoja koneelle, pidetään yhteyttä jatkuvasti asiakkaaseen, laskutusta moneen paikkaan, uusien työntekijöiden haastatteluja->niiden soppareita ym. eikä tässäkään ollut vielä kaikkia asioita joita pomojen tulee hoitaa joten on kyllä typerää luulla heidän vain istuskelevan kaiket päivät, ei mun pomo ainakaan!!


    • Anonyymi

      Soitellaan silloin

    • Anonyymi

      Samanlainen kuin kaikki muut isot puljut eli suomeksi epäpätevää työnjohtoa, tiukasti mitoitetut kohteet, tyytymättömät asiakkaat jne.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      585
      3889
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3328
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2801
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2769
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2154
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2101
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1977
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1865
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1810
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1759
    Aihe