Paras ja huonoin koirapuisto

Turussa..

Olen jo pitkään miettinyt muitten ajatuksia tästä asiasta, että mikä on Turun paras koirapuisto ja mihin ei kannata liiemmin mennä?

Omasta mielestäni parhaat puistot ovat runonmäessä, jossa on tilaa, siistiä ja puistossa käyvät koirat tulevat toistensakanssa toimeen lähes aina.
Huonoin jo kunnoltaan on pansiossa ja ehkä siksi siellä ei käy kuin joskus joku ja yleensä olen huomannut siellä olevan puistoon täysin sopimattomia koiria omistajansa kanssa yksin.

4

934

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tänään runosmäen koirapuiston lähellä, suoraan metsään, oli iso kasa frolicceja, oli oikeen aseteltu!Pakastepussi tuli aivan täyteen! Mitään epämääräistä en niissä nähnyt, jauhoa tms. Mutta keräsin ne kaikki pois... Ihmettelen edelleen mikä ihmeen kasa oli, ja oliko myrkkyä tms. Ja jos ei ollut pahassa mielessä ne siellä, niin miksi kummassa sitten?!

      Paras puisto? Hmm. Itsellä on ollut suht mukavaa Runosmäessä, tykkäsin tyypeistä, purematapaukseen asti. Silti myös siellä käy muutamia mielestäni aggressiivisen oloisia koiria, joita pitää koko ajan kieltää murisemasta ja tappeluun virittäytymisestä. Jyrkkälän koirapuisto myös ok, mutta pelkkä nurmikko ehkä sittenkin tylsä. Riippuu tosi paljon porukasta, missä puistossa viihtyy parhaiten. Omistajat ovat mukavia eivätkä supise selän takana arvostelemassa milloin mistäkin ja ketäkin, koirat sosiaalisia eikä tappelupukareita, ei klikkejä jne ois paras mahdollinen. En ole kylläkään monessa puistossa käynyt, ja yleiskuvan saa vasta kun useammin käy niin näkee mikä meininki todella on.

    • koirani kanssa

      ylioppilaskylän koirapuistossa. Ihan mukava porukka oli kunnes sinne tuli eräs ihminen vähän vanhemman welsh corginsa kanssa, joka kirjaimellisesti kävi kaikkien koirien päälle! Omistaja ei sanonut juuta eikä jaata asiaan. Muutamat meistä lähti pois sen takia. Ihmettelen sitä, että miksi tuoda koirapuistoon koira, joka ei voi sietää toisia koiria?!

      Onko joku käynyt varissuon puistoissa? Millaisia ovat? pitäisi löytää kyllä joku mukava puisto, jossa käydä leikittämässä ja sosiaalistamassa pentua:)

      • Vähän huonoa mennä mitään puistoa ihan ylivertaiseksi kehumaan, kun jokapuolella on noita kuvailemasi kaltaisia tyyppejä... Jos nuo tyypit jättäisivät puistoilun suosiolla sosiaalisille koirille, meillä kaikilla ois paljon kivempaa!

        Tietty voi tuttujenkin kesken sattua vaikka mitä kähinää, mutta luulisin tapahtuvan vähemmän. Et oo ainoa kun ihmettelee miks noita agreja sinne tuodaan! Säälittää nuo aggressiiviset koirat, tuskinpa nauttivat kun omistaja pakottaa tuollaiseen paikkaan mistä ei pääse pakoon, muiden koirien sekaan eikä nää sitten muuta vaihtoehtoa kun puolustautua jokaista vastaan varmuuden vuoksi... Jotkut ajattelevat ehkä että oma aggressiivinen koira siitä rauhoittuu ja siedättyy kun sitä vaan aktiivisesti vie puistoon, mutta pitäis tajuta ettei se koira mihinkään siedäty kun puree muita vaan jatkuvasti!

        Olisitte sanoneet tuolle ihmisille, että säännöissä sanotaan ettei vihaisia koiria tuoda, pitää tulla muiden kanssa toimeen! Voi, kun löytyis meistä kaikista rohkeutta tuollaisille sanoa, ehkäpä eivät jatkossa kehtaiskaan puistoon mennä!

        Kyllä varmaan joku kiva puisto löytyy, niitähän on täällä aikas montakin ympäri kaupunkia =). Ei oo kyllä ite tullut käytyä. Koirapuisto ei välttämättä oo just paras paikka pentua sosiaalistaa kun siellä just käy noita rähinä-roopeja, kannattaa huolella suojella pikkuista, ettei siitä kasva sitten rähisijä puistoilun kokemusten takia. Mutta jos löydätte kivat ja "vaarattomat" kaverit niin pennulle tekee kyllä niin hyvää.


    • Anonyymi

      Ilmeisesti Runosmäen koirapuistosssa on sen vuoksi rauhallista, ettei Googlella löydä sinne mitään osoitetta. Maininta että on... mutta ei osoitetta... osaisko joku ihan vaikka kirjottaa sen tänne niin löytyis sit ens kerralla jollekki??

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      161
      2746
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1806
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      68
      1557
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe