Paras ja huonoin koirapuisto

Turussa..

Olen jo pitkään miettinyt muitten ajatuksia tästä asiasta, että mikä on Turun paras koirapuisto ja mihin ei kannata liiemmin mennä?

Omasta mielestäni parhaat puistot ovat runonmäessä, jossa on tilaa, siistiä ja puistossa käyvät koirat tulevat toistensakanssa toimeen lähes aina.
Huonoin jo kunnoltaan on pansiossa ja ehkä siksi siellä ei käy kuin joskus joku ja yleensä olen huomannut siellä olevan puistoon täysin sopimattomia koiria omistajansa kanssa yksin.

4

881

  Vastaukset

  • Tänään runosmäen koirapuiston lähellä, suoraan metsään, oli iso kasa frolicceja, oli oikeen aseteltu!Pakastepussi tuli aivan täyteen! Mitään epämääräistä en niissä nähnyt, jauhoa tms. Mutta keräsin ne kaikki pois... Ihmettelen edelleen mikä ihmeen kasa oli, ja oliko myrkkyä tms. Ja jos ei ollut pahassa mielessä ne siellä, niin miksi kummassa sitten?!

   Paras puisto? Hmm. Itsellä on ollut suht mukavaa Runosmäessä, tykkäsin tyypeistä, purematapaukseen asti. Silti myös siellä käy muutamia mielestäni aggressiivisen oloisia koiria, joita pitää koko ajan kieltää murisemasta ja tappeluun virittäytymisestä. Jyrkkälän koirapuisto myös ok, mutta pelkkä nurmikko ehkä sittenkin tylsä. Riippuu tosi paljon porukasta, missä puistossa viihtyy parhaiten. Omistajat ovat mukavia eivätkä supise selän takana arvostelemassa milloin mistäkin ja ketäkin, koirat sosiaalisia eikä tappelupukareita, ei klikkejä jne ois paras mahdollinen. En ole kylläkään monessa puistossa käynyt, ja yleiskuvan saa vasta kun useammin käy niin näkee mikä meininki todella on.

  • ylioppilaskylän koirapuistossa. Ihan mukava porukka oli kunnes sinne tuli eräs ihminen vähän vanhemman welsh corginsa kanssa, joka kirjaimellisesti kävi kaikkien koirien päälle! Omistaja ei sanonut juuta eikä jaata asiaan. Muutamat meistä lähti pois sen takia. Ihmettelen sitä, että miksi tuoda koirapuistoon koira, joka ei voi sietää toisia koiria?!

   Onko joku käynyt varissuon puistoissa? Millaisia ovat? pitäisi löytää kyllä joku mukava puisto, jossa käydä leikittämässä ja sosiaalistamassa pentua:)

   • Vähän huonoa mennä mitään puistoa ihan ylivertaiseksi kehumaan, kun jokapuolella on noita kuvailemasi kaltaisia tyyppejä... Jos nuo tyypit jättäisivät puistoilun suosiolla sosiaalisille koirille, meillä kaikilla ois paljon kivempaa!

    Tietty voi tuttujenkin kesken sattua vaikka mitä kähinää, mutta luulisin tapahtuvan vähemmän. Et oo ainoa kun ihmettelee miks noita agreja sinne tuodaan! Säälittää nuo aggressiiviset koirat, tuskinpa nauttivat kun omistaja pakottaa tuollaiseen paikkaan mistä ei pääse pakoon, muiden koirien sekaan eikä nää sitten muuta vaihtoehtoa kun puolustautua jokaista vastaan varmuuden vuoksi... Jotkut ajattelevat ehkä että oma aggressiivinen koira siitä rauhoittuu ja siedättyy kun sitä vaan aktiivisesti vie puistoon, mutta pitäis tajuta ettei se koira mihinkään siedäty kun puree muita vaan jatkuvasti!

    Olisitte sanoneet tuolle ihmisille, että säännöissä sanotaan ettei vihaisia koiria tuoda, pitää tulla muiden kanssa toimeen! Voi, kun löytyis meistä kaikista rohkeutta tuollaisille sanoa, ehkäpä eivät jatkossa kehtaiskaan puistoon mennä!

    Kyllä varmaan joku kiva puisto löytyy, niitähän on täällä aikas montakin ympäri kaupunkia =). Ei oo kyllä ite tullut käytyä. Koirapuisto ei välttämättä oo just paras paikka pentua sosiaalistaa kun siellä just käy noita rähinä-roopeja, kannattaa huolella suojella pikkuista, ettei siitä kasva sitten rähisijä puistoilun kokemusten takia. Mutta jos löydätte kivat ja "vaarattomat" kaverit niin pennulle tekee kyllä niin hyvää.


  • Ilmeisesti Runosmäen koirapuistosssa on sen vuoksi rauhallista, ettei Googlella löydä sinne mitään osoitetta. Maininta että on... mutta ei osoitetta... osaisko joku ihan vaikka kirjottaa sen tänne niin löytyis sit ens kerralla jollekki??

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vastaamon omistajat miljonäärejä

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/3c760edc-f921-4bd9-8d2c-622719ab8e2e Yksityinen firma, josta myytiin iso siivu pääomasijoittajille. Ahneusko ajoi
   Maailman menoa
   242
   7795
  2. Stefulla miljoonavelat

   Seiska kertoo Stefun lainanneen hurjan summan pokerimiljonääri jens kyllöseltä. Stefulla saattaa mennä kuulemma kymmeniä tuhansia strippibaareihin. Ku
   82
   3889
  3. Korona ei tartu julkkiksiin?

   Selittäkää mulle, miksi nimenomaan nää julkut ryntäävät nyt ulkomaille. Tuttavistani en tiedä ketään, joka nyt lähtisi matkoille. Ei edes työmatkalle
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   3870
  4. Vastaamon potkut saanut toimitusjohtaja tiesi turva-aukosta 1,5 vuotta

   Tietoturvaskandaalissa rypevän Vastaamon toimitusjohtajalle potkut – yhtiön hallituksen mukaan pimitti tietomurtoa 1,5 vuotta: https://yle.fi/uutiset/
   Maailman menoa
   81
   2178