Kaikki tuijottaa!!!!!

IamNotWeird

Tuijottaako ihmiset yleensä toisia ihmisiä sileen aina..? kun mua tuntuu kaikki tuijottavan.ihan kaikki, joka paikass esim.kaupungilla ja koulussa ja muutenki eripaikoissa.onko tämä tavallista? Tuntuuko kenestäkää samalta vai onks se ihan normaalii et tuijotetaan.iha hullu kysymys mut ottaa vaan päähän.

11

1258

Vastaukset

 • Ethän sinäkään muita tuijota.

  Ainahan me kaikki kadulla, kaupoissa jne. luomme semmosen yhden katseen muihin.
  Sitähän sinäkin teet kun oletat ettää muut tuijottavat sinua.

  Mutta se tuijotuksen tunne tulee helposti mutta ei se niin ole.

  Kaikki me katsomme toisiamme mutta ei se pahasta ole :)

 • mulla on iha sama juttu, tuntuu et kaikki vaa kyyläis mua koko ajan, tulee kauheen ahistunu olo ;o

  • Kyllähän monille tulee sellainen olo mutta yleensä silloin tarkkailee itse vain muita ihmisiä enemmän kuin normaalisti.


 • Kuule, muakin tuijottaa kaikki. Ja se johtuu mun ulkonäöstä, en oo mikään massan mukana menevä.

  Ihmiset yleensä tuijottaa sillon ku ne näkee oudon tai mielenkiintosen näkösen ihmisen.

  Mä ainakin oon jo tottunu tuijotuksiin ja tavallaan tykkään siitä nykyään :DDD

  • hyvä et en oo ainoo jota tuijotetaan....taidampa sit olla hyvin outo ja mielenkiintoinen ihminen.


  • sä kyl näytät niin tavalliselt et en tajuu kuka sua pahemmin tuijjottais, ite en ainakaa kiinnittäds mitää huomioo suhun jos kävelisit kadul vastaan


  • erfDWd kirjoitti:

   sä kyl näytät niin tavalliselt et en tajuu kuka sua pahemmin tuijjottais, ite en ainakaa kiinnittäds mitää huomioo suhun jos kävelisit kadul vastaan

   Mä satun asumaan sellasessa paikassa, että jos poikkeaa hitusenkaan massasta, joka ikinen tuijottaa :D


 • Se on tosiaan ahdistavaa. Mun itsetunto laskee huimasti aina, kun huomaan jonkun puhuvan musta mun selän takana. Eli huomaan sen, jos ne kuiskii ja tuijottaa mua. Se ahdistaa, ja oon niin herkkä, että musta tuntuu että haluun heti mennä kostamaan puhumalla kaverille siitä musta puhujasta pahaa. Tää juttu ei liittyny kylläkään mitenkään tähän aiheeseen, mutta se tuijotus. Musta tuntuu että kaikki tuijottaa tosi arvostelevasti, ja mua alkaa vituttaa, tai en kestä sitä että joku tuijottaa arvostelevasti. Sulkeudun vain, ja tuntuu että haluaisin kätkeytyä omaan kotelooni ilman muiden tuijotuksia, yksikseni. Se on oikeasti ahdistavaa, enkä kestäisi sekuntiakaan jos olisin koulukiusattu, eli en ole. Mutta minua tuijotetaan koulussa 24/7, ja se tosiaankin laskee itsetuntoani, ja ns. ''itkettää'', kun minusta tuntuu että olen jotenkin ruma, tai kukaan ei hyväksy minua tällaiseksi kuin olen.

  -99 tuijotuksen kohde..

  • Kuulostat perus lappilaiselta. ;)


  • Toi oli 100% milt must tuntuu. Oon muutaman kerran törmänny itteeni nuorempiin sekä vanhempiin jotka tuijottaa tai osottaa kuiskii toisille ja nsuraa. Näytän normaalilta, en pukeudu paljastavasti/mitenkään eri tavalla kuin muut, mul on paljon kavereita, käyttäydyn normaalisti. Ahdistaa kun en tiiä mille muut nauraa. Kavereilta en halua kysyä, eikä ne tosissaan vastaiskaan.


 • Muita touhuilin kun
  kaunis ilmestys ilmestyi eteeni, zoomi on vieläkin
  ilosta sekaisin.🙈

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.