Tyttöjen kesken

Proppi

(HUOM! Juttu on kirjoitettu tarina muotoon, ja ei sisällä pelkkää rivoa seksiä, mutta on kumminkin seksinovelli)

Istuin pulpetissani ja kopioin opettajan taululle kirjoittamaa tekstiä vihkooni. Välillä katseeni valui hänen pyöreälle takapuolelleen. Opettajan kirjoittaessa peppu heilui viehkeästi. Vielä muutama vuosi sitten pikkuhousuni olisivat kastuneet ja olisin alkanut hermoilla; enkö ole normaali? Enää en ollut niin epävarma, vaan olin myöntänyt itselleni olevani lesbo.
Kello herätti minut ajatuksista, kirjoitin nopeasti läksyn ylös ja sulloin kirjat ja vihot reppuun. Muun luokan tavoin pakenin luokasta käytävään, jossa oppilaat olivat saaneet taasen kunnon tungoksen aikaiseksi. Sullouduin ihmismassan läpi, kunnes yhtäkkiä tunsin kovan iskun selässäni ja sitten jo lensin päin ihmisten peittämää naulakkoa.
Hetken olin ihan sekaisin, mutta pääni selkeydyttyä tajusin nousta ylös alle jääneiden päältä ja pyytää anteeksi. Vasta vilkaistuani kenen päälle olin kaatunut, sydämeni alkoi laukan. Kaunis vaalea tyttö, jolla oli selvästikin muodot kohdallaan. Sen valkoinen toppi antoi ymmärtää aika selvästi. Tyttö hymyili minulle ja kumartui sitomaan kengän nauhojaan, niin että minulla oli suora näköyhteys hänen rinnoilleen. "Anteeksi. Anteeksi." Änkytin häkeltyneenä, ja jatkoin matkaani kohti ulko-ovia pää sekaisin.

Katjan pää oli uponnut jalkoväliini, ja hänen kuuma kielensä leikitteli häpyhuulieni välissä. Hän imi klitoristani ja työnsi kieltä sisääni, työnsi, työnsi. "Äh, ei tästä tule mitään." Ähkäisin ja Katja nosti päätään. Katja näytti pettyneeltä."Onko vika minussa?" Pyöritin päätäni.
Katja heittäytyi vierelleni alastomana. "Mistä se johtuu?" Hän kysyi. Tuijotin kattoa hetken. "En tiedä. Haluatko sinä?" Kysyin ja nousin istumaan. Katja nyökkäsi uusi kiilu silmissään, hymyilin.
Hivuttaudin kontilleni Katjan päälle ja suutelin hänen nännejään, näykin varovasti ja imin niitä. Katja huokaili ja hyväili selkääni. Menin hitaasti alaspäin kunnen olin hänen pillullaan. Varovasti kielelläni raotin hänen häpyhuuliaan ja aloin leikitellä hänen klitoriksellaan. Katja voihkaili ja yritti käsillään painaa päätäni hänen vakoaan vasten.
Työnsin kieleni hänen sisälle ja hän laukesi.

Olin monta kuukautta katsellut salaa, alleni jäänyttä blondia, ihaillen. Hänellä oli usein minihame ja valkoinen toppi, jonka alla hänellä ei ollut rintaliivejä. Nännit näkyivät läpi ja ujuttautuivat aina yö uniini. Nyt olin päättänyt tehdä sen. Katsoin kuinka hän tuli ruokailusta ja käveli vessoille päin, vessat olivat kaikki varattuja joten hän avasi inva-wc;n oven. Ennen kun hän ehti vetää oven kiinni, tarrasin ovesta kiinni ja työnsin hänet pimeään vessaan ja lukitsin oven. "Anteeksi." Kuiskasin pimeässä ja lähestyin häntä sydän pamppaillen. "Kuka vittu sä oot? Mitä sä oikein luulet?" Se tivas. Mä lähestyin sitä ääneti ja kosketin sen rintaa. "Mitä sä aiot?" Se kiljas ja mä peräännyin.
Olin hiljaa ja sytytin valot. Tyttö tuijotti mua kauhistuneena. "Kuka vittu sä oot?" Se jatko hysteerisenä. "Iisa." Mä sanoin ja lähestyin sitä.
"Painu ulos!" Se sano sitten. Ja perääntyi.
"Mä haluan sua." Mä sanoin ääni katkonaisena.
Hetken se muija näytti siltä että se alkais kiljua, mutta sitten se tuli lähemmäksi ja erotin selvästi sen rinnat topin alta. "Oikeasti? Oonko mä kaunis?" Se kysyi ja kosketti rintaansa. "Olet. Mä rakastan sua." Mä sanoi ja katsoin sitä vakavana silmiin. Tyttö oli hetken hiljaa ja tarttui sitten käteeni ja laski sen rinnalleen. "Kosketa mua." Se sanoi. Mä hyväilin hellästi rintaa käsi täristen. "Purista mun rintaa." Se käski. Mä puristin rintaa hellästi ja jatkoin hyväilyä. "Purista lujempaa." Se yhtäkkiä vaati ja aloin puristella rintaa. "Kumpaakin." Se pyysi. Ja puristelin rintoja varoen. "Kovempaa!" Se huudahti ja huohotti hiljaa. Mä puristelin rintoja ja nipistelin nännejä. "Ota se suuhun." Tyttö sanoi vähän rauhallisemmin. Mä olin hetken paikoillani mutta nostin sitten valkoisen topin kauniiden pyöreiden rintojen päältä. Helläsi kosketin toista ja otin sen suuhuni. Imin ja nuolin sitä varoen. "Pure mua." Tyttö sano. Näykkäsin nänniä varoen. "Kunnolla, satuta mua." Se määräs ja purin nänniä. Tyttö kiljahti ja käski jatkaa. Jatkoin ja hyväilin toisella kädellä hänen toista rintaansa. Yhtäkkiä tyttö työnsi mut pois ja otti lavuaarin reunoista kiinni. "No, haluutsä mua?" Tyttö kysy ja mä nyökkäsin. Mä menin sen taakse ja sivelin lyhyen hameen läpi sen pakaroita. sitten laitoin käteni hameen alle ja otin varovasti alla olevat stringit pois. Sitten laskeuduin polvilleni ja menin hameen alle. Otin vyötäröstä kiinni ja aloin hitain liikkein nuolla karvojen alla olevia häpyhuulia. Tyttö huohotti ja voihkaili. Upotin kieleni hänen vakoonsa. hän huohotti. "Sormeta mua." Tyttö huokaili. Mä upotin kaksi sormea tytön lämpimään vakoon, samalla nuollen klirotista. Tyttö voihkaili, huokaili ja tärisi. "Mä tulen." Se sano ja mä jatkoin kiihkeetä nuolemista. Tytön pillu alkoi supistella sormieni ympärillä ja tyttö laukesi. "Kiitos." Tyttö sano ja häipy.

(Olipas tylsä)

2

8484

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pretty

      Toi oli ihan hyvä, mut mä tykkään kovasta pornosta enempi.. Mun omat novet on ihan surkeita.. x/

    • lesboliini

      tee pliis jatkoo tohon se oli nimittäin tosi hyvä...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5810
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3687
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      1948
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1782
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1232
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1187
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      957
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      51
      951
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      889
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe