Lomaihastus

Zarote

Oletko joskus kokenut lomallasi polvia notkauttavan ihastumisen? EN tarkoita nyt seksiseikkailuja tai muita yhden illan juttuja, vaan todellakin puhutaan romanttisesta ihastumisesta joka ei välttämättä johtanut yhtään mihinkään.. Onko joku joissain ja joskus vienyt sydämesi - ruumiista nyt viis!

9

3151

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Batangas

      Koettu on ihastuksen huuma. Vasta jälkeen päin ymmärsin miten se oikein kolahti. Romanssi jolla ei ollut minkäänlaista tulevaisuutta, mutta jota ei hevillä uhohda.

    • :-)

      Ei paljoa puhuttu, mutta hymy oli jotain :)) Se mitä puhuttiin, jäi mieleen kyllä. Oli jotain aivan perusjuttua mutta ihanaa. Ikävä tätä ihmistä jäi, ehkä joskus jos vielä samaan paikkaan menen, tulen hänen kanssaan hymyjä vaihtamaan :)

      • tupu55

        Tapasimme lokakuussa ensi kerran ja taas heinäkuussa ja ehkä näemme ensi keväällä toukokuussa....?? Hän oli minulle aluksi pelkkä lomaihastus, mutta vei jalat alta heti seuraavalla kerralla.


    • ranskalainen mies

      Mitään ei kuitenkaan välillämme tapahtunut, koska emme kuitenkaan olleet etsimässä pelkkää seksiä vaan meistä molemmat arvostivat oikeaa suhdetta. Siihen taas ei kauheasti ollut mahdollisuuksia niin lyhyenä aikana (kuukausi) ja loman päätyttyä ollessamme taas eri maissa olisi ollut hankalaa pitää suhdetta yllä, varsinkin kun emme tuolloin olleet vielä täysi-ikäisiä (matkustelu riippuvaisempaa vanhemmista ja heidän rahoistaan kuin työssäkäyvällä ja yksin asuvalla ihmisellä). Siksi sekään ei yrittänyt ehdotella mitään, vaan lähinnä jutteli kanssani, katsoi syvään silmiin ja hymyili. Juuri ennen lähtöä vaihdettiin kuitenkin vielä surulliset silmäykset, katseesta näki että sitäkin vitutti... No, jäipä mulle siltä ainakin viesti mukavaksi muistoksi. Ja tapaus kyllä kohensi siihen aikaan hyvin heikkoa itsetuntoani.

      • Meredith

        Ja se ihastuminen on kestänyt jo vuosikausia! Espanjasta löysin miehen joka tosiaan vei jalat alta ja aloin punastella kuin koulutyttö, aikuinen nainen. Mutta olen ja aion pysyä naimisissa rakkaan mieheni kanssa, joten ihastuminen saa jäädä vain ihastumiseksi. Onnekseni olen nyt vuosien jälkeen ystävystynyt tämän unelmieni miehen kanssa ja huomannut, että hän on paitsi karismaattinen niin myös mukava ihminen. Ehkä hänkin pitää minusta tavanomaista enemmän, mutta normaaleja halauksia ja poskipusuja pitemmälle emme ole menneet emmekä mene! Minkäs tunteilleen mahtaa, mutta ne on nyt vaan joskus pidettävä kurissa, eikö? Rakastan ja kunnioitan aviomiestäni, ja kunnioitan myös "espanjalaiseni" vaimoa joten ystäviä ollaan, vain ystäviä ja mikäs sen parempaa :)


    • voi joo

      Todellakin sydämeni vietiin kaksi vuotta sitten, ja edelleenkään ei ole tullut ainuttakaan miestä vastaan joka olisi saanut minussa aikaiseksi yhtä voimakkaita tunteita, edelleen jaksan kaivata ja ikävoidä, uneksien.

      Yhteyttäkin yritimme pitää, mutta ei kaksi opiskelijaa voinut reissata pitkin yhtä mannerta.

    • lomaihastumisia tulee

      Kyllähän niitä lomaihastumisia tulee.
      Toiset on helpompi unohtaa kuin toiset.
      Jos toinen tekee suuren vaikutuksen, niin on hankala unohtaa.

      Ongelmana ovat vain usein kieli, kulttuuri, eri kansallisuus.

    • kreikassa.....

      on jäänyt ainiaaksi sydämeeni. olin nuori ja niin oli hänkin. mutta muutamia ihania päiviä vietimme yhdessä. seksiä ei ollut mutta suukkoja ja halauksia. ja kaiken maailman juttelua. sain häneltä lahjaksi kultasormuksen joka minulla vieläkin on tallella.
      kirjoittelimme pitkän aikaa ja kirjeetkin on tallella. muistelen vieläkin niitä ihania päiviä joskus.

    • Piccola bella

      Italiassa kolme vuotta sitten... ihastuin niin täysillä(ei italialainen). Jalat meni alta. Mitään suudelmia enempää ei ollut. Ja nyt vieläkin välillä mietin tätä miestä...vaikka olen yrittänyt unohtaa hänet. Taitaa hänellä olla erityinen paikka sydämmessäni aina. Ollaan välillä oltu yhteyksissä ja viimeksi näin hänet 2 vuotta sitten. En tiedä jos vielä kohdattaisiin, miltä se tuntuisi.

      Eipä ole ton jälkeen tullut yhtä salaman lailla ihastumista. Oli se niin ihanaa mutta toisaalta niin surullista... kaikki ne kyyneleet ja itkut kun kun lähdin takaisin kotiin... molemminpuolista.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      277
      2943
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      215
      1890
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1552
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1320
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      77
      1208
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      261
      1152
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1042
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1001
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      951
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      142
      814
    Aihe