Lääketieteestä ynnä muusta

rrraygun

"Katsokaamme maailmaa avoimin silmin,huomaatte missä mennään, ei oikein hyvältä näytä. Lääkkeiden,alkoholin ja huumeiden käyttö vaan lisääntyy.
Tätäkö te haluatte ihmiskunnalle???"

Tässä on lainaus jostain tuolta keskustelusta. Tämä kai ainakin joiltain osin kokoaa teidän mielipiteet? Haluaisin tietää miten se liittyy scientologiaan? Miten scientologiaa vastustaviin ihmisiin?

Teiltä voi kuulla jotain sen tapaista, että alkoholi, huumeet, aseet, porno ja lääkkeet ovat sama asia. Tai ainakin, että niiden myynnistä saaduista voitoista nautii yksi ja sama ihmisryhmä (joka vastustaa ihmisyyttä).

Teidän omaa "naiivia" vittuilu-tapaa käyttäen voisin sanoa: Aijaa, te olette niin hyvin perehtyneet noihin asioihin. Voi että! Minä en ainakaan halua perehtyä niihin! Älkää viitsikö puhua kokoajan omasta elämästänne ja kokemuksistanne, jos on kerran tuollaista, jne...

Joka tapauksessa. Olen kuullut joiltain ihmisiltä, että psykologin kanssa jutustelu on auttanut heitä esim. masennukseen. Usein ihmiset kertovat, että psykologi/terapia auttoi heitä löytämään menneisyyteen kätkeytyneen trauman, joka oli vaivannut heitä.

Mikä teillä siis on terapiaa/psykologeja vastaan? Eikö auditoinnin pitäisi toimia juuri samalla tavalla, ainakin teoriassa?

Olen myös kuullut, että mielenterveyslääkkeet ovat auttaneet joitain ihmisiä.

Täytyy sanoa, että itse suhtaudun noihin lääkkeisiin aika negatiivisesti, mutta uskon, jos joku sanoo niiden auttaneen. Todennäköisesti ne eivät auttaisi minua, koska suhtaudun niihin niin kielteisesti. Hieman samoin kuin te, mutta eri syistä. Niistä minulla ei ole henk. koht. kokemuksia.

Ihmettelen usein sitä, kuinka niin monet nykyajan lääkärit pystyvät jättämään tuhansien vuosien lääketieteen historian huomioimatta, ihan vaan koska viimeaikaiset kliiniset tutkimukset eivät anna aihetta uskoa sitä, mikä on toiminut paljon aikaisemmin. Jos paranet jostain taudista, vaikkapa isoäitisi "poppaskonstein" on tätä turhaa kertoa terveyskeskuslääkärille. Saat usein vain hölmistyneitä katseita ja tunteen, että sinua pidetään sekopäänä (riippuu hyvin paljon lääkäristä, hänen taustoistaan ja koulutuksesta). Varsinkin jos kyseessä on jonkin alan arvostettu erikoislääkäri, joka on tottunut siihen, että kaikki mitä he sanovat ja kaikki lääkkeet joita he määräävät, niellään mukisematta. He saattavat jopa raivostua, jos tunnet oman sairautesi laajemmin kuin he. Joskus, he eivät voi myöntää, että on mahdollista parantua, vaikka itse tietäisit, että on. Tästä minulla on kokemusta hyvin monitahoisessa ja yksilöllisessä taudissa nimeltään atopia... nuo kaikki esimerkit eivät ole omakohtaisia.

Ymmärrän kyllä, että lääkefirmat pitävät usein koulutustilaisuuksia ja ryyppyjuhlia lääkäriopiskelijoille ja markkinoivat samalla tuotteitaan ja "totuuksiaan". Noilla totuuksilla on usein laki puolellaan, Siksi ne on niin helppo niellä kokonaisina.

Entäs huumeet? Minusta on surullista huomata kuinka amfetamiinin käyttö lisääntyy jatkuvasti ympäri Suomea yhä nuorempien ja nuorempien keskuudessa. Plus ekstasi ja muut kovat huumeet. Miksiköhän? Löytyykö teorioita? En omaa käyttökokemuksia kovista huumeista, mutta ulkopuolisen silmin seuranneena, ei tee mieli kokeillakaan.

Alkoholi? Jaa, mielestäni ihan kivaa välillä olla kännissä... kuten nytkin kuin käki. Sattumalta.

Unohdatte meuhkaamisessanne kokonaan TV:n ja Internetin. Eivätkös ne myös ole koukuttavia, väkivaltaisia, turruttavia jne? TV:ssähän väkivalta on viihdettä. Antaisitko lapsesi katsoa TV:tä tai surffailla netissä vapaasti? Miten se mikä on kiellettyä lapsilta, sopii jotenkin paremmin aikuisille? Mikä on TV:n tai internetin tarkoitus ihmiskunnalle?

Kertokaa taas, kuinka olen väärin asennoitunut ihminen, joka haluaa pilata ihmisyyden ja tukea elämää tuhoavia voimia, ihan vain siksi, koska en usko L. Ron Hubbardin kapeakatseiseen kuvaan maailmasta...

Ps. Sinulle äksä: Haluatko oikeasti kuulla miksi kirjoitan tälle palstalle? Myönnän kyllä, että tykkään provoilla, mutta sitähän kaikki tekee netissä... vai? Voin myös lopettaa kirjoittelun ja tehdä jotain muuta, jos ette jaksa. Voitte sitten jatkaa noita samoja iänikuisia keskustelujanne, joita tuo keskusteluhistoria näyttää olevan pullollaan, kuten kaikkialla. Ihan sama mitä tänne kirjoittaa mihinkään. Samaa paskaa kaikki. Muutama ihminen lukee sun juttus ja ne jotka viitsivät vastata jotain, ovat täysin eri mieltä kanssasi, kaikesta. Ainakin yleensä. Pyydän, vittuile mieluummin kuin myöntele. Mitä muutakaan tästä voi saada? Ei minua ainakaan itsestäni huvita alkaa kertomaan mitään, varsinkaan "uskonnolliset liikkeet ja yhteisöt-palstalla", joillekin nykyajan sekopäisille bisnes-kirkko-valaistus-uskovaisille, jotka ostavat itselleen henkisen kehityksen, ikinä uskonsa sisällöstä keskustelemattakaan.

Voin vannoa olevani scientologiaa vastaan lopun elämääni, eikä tee edes tiukkaa... ei auta vaikka lukisin perusteokset läpi tuhannen kertaa. Miksi jatkaa Hubbardin hulluutta ja kapeakatseisuutta?

17

443

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Äksä...

      "Katsokaamme maailmaa avoimin silmin,huomaatte missä mennään, ei oikein hyvältä näytä. Lääkkeiden,alkoholin ja huumeiden käyttö vaan lisääntyy.
      Tätäkö te haluatte ihmiskunnalle???"
      Tässä on lainaus jostain tuolta keskustelusta. Tämä kai ainakin joiltain osin kokoaa teidän mielipiteet? Haluaisin tietää miten se liittyy scientologiaan? Miten scientologiaa vastustaviin ihmisiin? ”

      Lääkkeiden, alkoholin ja huumeiden vaikutus keskushermostoon ja tajunnan rajoittaminen sitä kautta on pelottava tulevaisuudenkuva muillekin henkisestä kehityksestä ja älyllisestä toiminnasta kiinnostuneille.

      Yksikään täysjärkinen ei kuitenkaan kiistä lääkkeiden parantavaa vaikutusta. Joskus.

      ”Ihmettelen usein sitä, kuinka niin monet nykyajan lääkärit pystyvät jättämään tuhansien vuosien lääketieteen historian huomioimatta, ihan vaan koska viimeaikaiset kliiniset tutkimukset eivät anna aihetta uskoa sitä, mikä on toiminut paljon aikaisemmin. Jos paranet jostain taudista, vaikkapa isoäitisi "poppaskonstein" on tätä turhaa kertoa terveyskeskuslääkärille. Saat usein vain hölmistyneitä katseita ja tunteen, että sinua pidetään sekopäänä (riippuu hyvin paljon lääkäristä, hänen taustoistaan ja koulutuksesta). Varsinkin jos kyseessä on jonkin alan arvostettu erikoislääkäri, joka on tottunut siihen, että kaikki mitä he sanovat ja kaikki lääkkeet joita he määräävät, niellään mukisematta. He saattavat jopa raivostua, jos tunnet oman sairautesi laajemmin kuin he. Joskus, he eivät voi myöntää, että on mahdollista parantua, vaikka itse tietäisit, että on. ”

      Samaa olen ihmetellyt minäkin. Tosin itsellä ei ole omaa kokemusta asiasta, koska olen ollut niin terve (koputtaa puuta). Vimmainen puoskarilain ajaminen kertoo tästä. Tosin onhan sitä kaikenlaista… Luulen, että nykyajan lääkäreillä on niin paljon pakollista opittavaa ja hallittavaa, etteivät he yksinkertaisesti ehdi perehtyä historiaan ja pehmeämpään hoitoon. Aika ahdistavaa heillekin. Siksi monista lääkäreistäkin tulee toisinajattelijoita. Ja hyvä niin. HE ovat mielestäni aika luotettavia. Ehkä.

      ”Tästä minulla on kokemusta hyvin monitahoisessa ja yksilöllisessä taudissa nimeltään atopia... nuo kaikki esimerkit eivät ole omakohtaisia. ”

      Tiedätkö, mikä minua nyt huvittaa? Sinä olet ihanteellinen ”scientologian potentiaalinen uhri” - omasta näkökulmastasi. Ai että miksi? Minä kerron:

      Olet selvästi älykäs ja yhteiskunnallisesti valveutunut kaveri. Oman kertomasi perusteella olet suht ”puhdas”, koska vastustat liiallista huumeiden ja lääkkeiden käyttöä. Oman kertomasi mukaan olet ollut koulukiusattu. Siis sinulla on ikäviäkin kokemuksia elämässä, joista olisi hyvä päästä eroon. Sairautesi on ikävä, mutta ei mitenkään vakava - juuri sellainen, joita käsitellään helposti dianetiikassa. Vautsi, kunpa saisi sinut kommunikaatiokurssille ja sitä kautta dianetiikkaistuntoon. Mutta. Sinä vastustat scientologiaa ja sceidot ovat mielestäsi hulluja. Pahus. Yritän päästä kaveriksesi ja kun pidät minua hyvänä tyyppinä, saatan saada sinut sittenkin mukaan. Kokeilet sitä vain minun mielikseni, kavereita kun ollaan.

      Lopulta onnistun. Tulet mukaan. Harjoituksia tehdessäsi mielessäsi pyörivät kaikki ne jutut, joita olet kavereiltasi ja Internetistä kuullut. Et viitsi kertoa siitä kenellekään. Tiedäthän jo valmiiksi, että kritiikkiä ei scientologiassa hyväksytä. Aina kun joku staffilainen keskustelee kanssasi, tarkkailet salaa häntä, että löytyisikö hänestä niitä sosiopaatin piirteitä, joista olet niin paljon kuullut. Oikeastaan et edes kuule, mitä hän sanoo. Seinillä on Hubbardin kuvia ja sinua mielessäsi hymyilyttää, kun muistat ne kaikki herjaukset Internetissä. Mutta jatkat, koska kavereita ollaan ja olet luvannut sen minulle. Ja olisihan se kivaa, jos atopiasta pääsisi… ja muusta ikävästä.

      Istunnossa sinua alkaa vituttaa, kun vain näetkin sen mittarin. Mutta et ilmaise sitä sanallakaan. Täytyy kestää - katotaan, toimiiko auditointi.

      Aika hyvät mahikset on, ettei scientologia toimi tämän kuvitteellisen ”sinun” kohdalla. Ja kohta pääsisit valittamaan Internetin kuoroon.

      You see my point?

      With or without scientology - sinä kyllä pärjäilet. Myötäilyä taasen, vituttaako?

      • rrraygun

        "Siis sinulla on ikäviäkin kokemuksia elämässä, joista olisi hyvä päästä eroon."

        En kyllä halua kokemuksistani eroon. Eikä menneisyys vaivaa. Uskon että myös ikävistä kokemuksista voi olla hyötyä elämässä. Niistä voi ainakin oppia jotain, mitä ei välttämättä opi pelkistä hyvistä kokemuksista. Enemmän vaivaa nykyisyys, jos jokin. Siis tämä hetki, joka on jatkuvasti läsnä. Se on vähän hankalampi käsitellä kuin menneisyys... vai?

        Voi olla kuule hyvinhyvin hankalaa saada minua istuntoon tai kurssille. On arveluttavaa, ettei saa kritisoida. Saakohan edes kysyä? Se ettei jotain saa kritisoida, johtaa kait siihen ettei mitään kehitystäkään tapahdu, vaikka olisi syytä. Sitä paitsi, ei minulla olisi sellaisiin varaa.

        En ole pahemmin kuullut kenenkään koskaan puhuvan scientologiasta. Enkä edes netistä hirveästi lukenut. Kyllä tämä palsta riittää ihan hyvin. Luin kyllä kerran Xenu-sivuilta miten scientologien kanssa pitää puhua... ehkä siitä on ollut apua...

        Mitä sanot, jos sen sijaan että yrittäisit leipoa minusta scientologin, minä yrittäisin saada sinut kiinnostumaan muista asioista ja näkemään scientologian kokonaisuudessaan, myös heikkoine puolineen ja saisit kritisoida niitä sitten ihan vapaasti kuten kaikkea muutakin? Eikä tarvitsisi maksaa mitään...
        Voit kyllä mittailla kehoni sähkölatauksia jos siltä tuntuu ja voidaan tuijotella toisiamme silmiin, varsinkin jos sinulla on kauniit silmät, mutta niille kursseille sanon ei kiitos.


      • Äksä...
        rrraygun kirjoitti:

        "Siis sinulla on ikäviäkin kokemuksia elämässä, joista olisi hyvä päästä eroon."

        En kyllä halua kokemuksistani eroon. Eikä menneisyys vaivaa. Uskon että myös ikävistä kokemuksista voi olla hyötyä elämässä. Niistä voi ainakin oppia jotain, mitä ei välttämättä opi pelkistä hyvistä kokemuksista. Enemmän vaivaa nykyisyys, jos jokin. Siis tämä hetki, joka on jatkuvasti läsnä. Se on vähän hankalampi käsitellä kuin menneisyys... vai?

        Voi olla kuule hyvinhyvin hankalaa saada minua istuntoon tai kurssille. On arveluttavaa, ettei saa kritisoida. Saakohan edes kysyä? Se ettei jotain saa kritisoida, johtaa kait siihen ettei mitään kehitystäkään tapahdu, vaikka olisi syytä. Sitä paitsi, ei minulla olisi sellaisiin varaa.

        En ole pahemmin kuullut kenenkään koskaan puhuvan scientologiasta. Enkä edes netistä hirveästi lukenut. Kyllä tämä palsta riittää ihan hyvin. Luin kyllä kerran Xenu-sivuilta miten scientologien kanssa pitää puhua... ehkä siitä on ollut apua...

        Mitä sanot, jos sen sijaan että yrittäisit leipoa minusta scientologin, minä yrittäisin saada sinut kiinnostumaan muista asioista ja näkemään scientologian kokonaisuudessaan, myös heikkoine puolineen ja saisit kritisoida niitä sitten ihan vapaasti kuten kaikkea muutakin? Eikä tarvitsisi maksaa mitään...
        Voit kyllä mittailla kehoni sähkölatauksia jos siltä tuntuu ja voidaan tuijotella toisiamme silmiin, varsinkin jos sinulla on kauniit silmät, mutta niille kursseille sanon ei kiitos.

        ”En kyllä halua kokemuksistani eroon. Eikä menneisyys vaivaa. Uskon että myös ikävistä kokemuksista voi olla hyötyä elämässä. Niistä voi ainakin oppia jotain, mitä ei välttämättä opi pelkistä hyvistä kokemuksista. ”

        Näinhän se on.

        ”Voi olla kuule hyvinhyvin hankalaa saada minua istuntoon tai kurssille.”

        Ymmärsit kai, että minä en ole sinua minnekään ”saamassa”.

        ” Saakohan edes kysyä? ”

        Kysyä saa, mutta scientologi ei vastausta anna, vaan ehdottaa sinulle esim. toimintaohjetta, josta tieto löytyy.

        Minä en yritä leipoa sinusta scientologia enkä ole huolestunut sinusta. Yritän katsoa asioita monelta puolelta. Ja oppia lisää.

        Käyn täällä joskus puolustamassa scientologiaa, kun huomaan selvästi väärää tietoa levitettävän. Oikeista epäkohdista pitääkin puhua.

        ”Voit kyllä mittailla kehoni sähkölatauksia jos siltä tuntuu ja voidaan tuijotella toisiamme silmiin, varsinkin jos sinulla on kauniit silmät, mutta niille kursseille sanon ei kiitos. ”

        Kuulostaa houkuttelevalta. Olen silti vähän pettynyt sinuun. Etkö arvostakaan sisäistä kauneutta? :P   


      • rrraygun
        Äksä... kirjoitti:

        ”En kyllä halua kokemuksistani eroon. Eikä menneisyys vaivaa. Uskon että myös ikävistä kokemuksista voi olla hyötyä elämässä. Niistä voi ainakin oppia jotain, mitä ei välttämättä opi pelkistä hyvistä kokemuksista. ”

        Näinhän se on.

        ”Voi olla kuule hyvinhyvin hankalaa saada minua istuntoon tai kurssille.”

        Ymmärsit kai, että minä en ole sinua minnekään ”saamassa”.

        ” Saakohan edes kysyä? ”

        Kysyä saa, mutta scientologi ei vastausta anna, vaan ehdottaa sinulle esim. toimintaohjetta, josta tieto löytyy.

        Minä en yritä leipoa sinusta scientologia enkä ole huolestunut sinusta. Yritän katsoa asioita monelta puolelta. Ja oppia lisää.

        Käyn täällä joskus puolustamassa scientologiaa, kun huomaan selvästi väärää tietoa levitettävän. Oikeista epäkohdista pitääkin puhua.

        ”Voit kyllä mittailla kehoni sähkölatauksia jos siltä tuntuu ja voidaan tuijotella toisiamme silmiin, varsinkin jos sinulla on kauniit silmät, mutta niille kursseille sanon ei kiitos. ”

        Kuulostaa houkuttelevalta. Olen silti vähän pettynyt sinuun. Etkö arvostakaan sisäistä kauneutta? :P   

        Silmät ovat sielun peili.


      • rrraygun
        rrraygun kirjoitti:

        Silmät ovat sielun peili.

        Mitkä ovat mielestäsi yleisimmät väärät tiedot scientologiasta?


      • Äksä...
        rrraygun kirjoitti:

        Mitkä ovat mielestäsi yleisimmät väärät tiedot scientologiasta?

        on aika paljon, mutta sitä ei ihan oikeasti voi asiaa tuntemattomalle selittää. Pahinta on kuitenkin yleistys. Scientologi sitä ja scientologi tätä. Motiiveja tulla sceidoksi tai olla sceido on yhtä monta kuin scientologeja. Olen jo aiemmin maininnut, että heidän joukostaan löytyy ateisteja, kristittyjä, buddhalaisia ja muuten vain henkisiin asioihin uskovia ilman varsinaista uskontoa. Eniten heissä on kuitenkin luultavasti katolilaisia. Katolilaisille kun syntien tunnustaminen papille on tuttua kauraa, joten heille overttien (elämän vastaisten tekojen) kaivelu on luonnollista. Myös ateisteille, jotka ovat kasvaneet katolilaisessa ympäristössä.

        Kun puhutaan rahastusorganisaatiosta, niin kirkko rahastaa, eivät scientologit. Organisaatioissa tehdään työtä käytännöllisesti ilman palkkaa (tosin palveluja saa ilmaiseksi, jos tilastot ovat hyvät), se on siis hyväntekeväisyystyötä - vertaa vaikka SPR:n toimintaan.

        Alkuaikoina ei rahaa ollut edes ruokaan saati vaatteisiin tms. Siksi alkuaikojen scientologit olivat yleensä suht varakkaita maailmanparantajia. Ja, valitettavasti, he olivat myös sivistyneempiä. Varojen kasvaessa on taso selvästi hiipunut.

        Mielestäni on luonnollista, että kirkkoa johdetaan kuin yritystä, sehän ei saa esim. verovaroja. Mutta non-profit organisaatio käyttää varat toimintaan ja tiedon levitykseen, ei palkkoihin jne. Minulla ei ole todisteita siitä, että DM panisi varoja omaan sukanvarteen. Hieman korkeampi elintaso on mielestäni ok.

        Kun puhutaan scientologien aggressiivisuudesta, niin youtubessa nähdyt kaverit ovat enimmäkseen vartijoita - tavallaan poliiseja, se on heidän työtään.

        Scientologia ja esim. Jeesuksen opit eroavat siinä suhteessa, että scientologi ei välttämättä käännä toista poskeaan, vaan hänellä on lupa puolustautua, jos häntä vastaan hyökätään. Ja kyllä scientologeja vastaan on hyökättykin, sitä ei kukaan voi kiistää.

        Millainen on sitten tyypillinen sceido? Sellaista ei ole. SeaOrgissa oli paljon varakkaita pappa-betalar -tyyppejä, jotka olivat suorittaneet sillan isäpapan tai kuolleen tädin perintörahojen turvin. Sitten oli niitä, joihin itse kuuluin, ulkomailla asuvia hyvin toimeentulevia, mutta sielultaan hieman orpoja ja yksinäiseksi itsensä tuntevia, joille oli mahtava elämys saada olla yhdessä samanhenkisten kaikkialta maailmasta tulevien ihmisten kanssa. Vähän kuin BB-talo. Isoveli valvoo, mutta hauskaa on vaikka välillä simputettaisiinkin. SeaOrgista ovat elämäni parhaimmat muistot, joita en antaisi mistään hinnasta pois.

        Sitten oli vielä pieni osa, joilla järjen valo ei kummoinen ollut. Jotka olivat tulleet mukaan, koska eivät oikein pärjänneet ulkomaailmassa. He saivat olla mukana kunhan vain yrittivät ja tekivät töitä. Heitä ei ollut paljon.

        Mitä tulee palvelujen kalleuteen, niin niiden hinnat/lahjoitukset ovat kyllä nousseet käsittämättömiin korkeuksiin.

        Materiaalisesti orientoituneet ihmiset kuvittelevat ihan tosissaan, että henkisiä kykyjä voidaan ostaa rahalla. Se on niin surullista.

        Nämä ovat VAIN omia mielipiteitäni, jotka perustuvat henkilökohtaisiin kokemuksiin.

        Ei muuta tällä kertaa. God bless Äksä.

        PS. Ai niin. Kaikkein eniten väärää tietoa on mielestäni TR:stä ja niiden tarkoituksesta, mutta sille ei kai voi mitään.


      • rrraygun
        Äksä... kirjoitti:

        on aika paljon, mutta sitä ei ihan oikeasti voi asiaa tuntemattomalle selittää. Pahinta on kuitenkin yleistys. Scientologi sitä ja scientologi tätä. Motiiveja tulla sceidoksi tai olla sceido on yhtä monta kuin scientologeja. Olen jo aiemmin maininnut, että heidän joukostaan löytyy ateisteja, kristittyjä, buddhalaisia ja muuten vain henkisiin asioihin uskovia ilman varsinaista uskontoa. Eniten heissä on kuitenkin luultavasti katolilaisia. Katolilaisille kun syntien tunnustaminen papille on tuttua kauraa, joten heille overttien (elämän vastaisten tekojen) kaivelu on luonnollista. Myös ateisteille, jotka ovat kasvaneet katolilaisessa ympäristössä.

        Kun puhutaan rahastusorganisaatiosta, niin kirkko rahastaa, eivät scientologit. Organisaatioissa tehdään työtä käytännöllisesti ilman palkkaa (tosin palveluja saa ilmaiseksi, jos tilastot ovat hyvät), se on siis hyväntekeväisyystyötä - vertaa vaikka SPR:n toimintaan.

        Alkuaikoina ei rahaa ollut edes ruokaan saati vaatteisiin tms. Siksi alkuaikojen scientologit olivat yleensä suht varakkaita maailmanparantajia. Ja, valitettavasti, he olivat myös sivistyneempiä. Varojen kasvaessa on taso selvästi hiipunut.

        Mielestäni on luonnollista, että kirkkoa johdetaan kuin yritystä, sehän ei saa esim. verovaroja. Mutta non-profit organisaatio käyttää varat toimintaan ja tiedon levitykseen, ei palkkoihin jne. Minulla ei ole todisteita siitä, että DM panisi varoja omaan sukanvarteen. Hieman korkeampi elintaso on mielestäni ok.

        Kun puhutaan scientologien aggressiivisuudesta, niin youtubessa nähdyt kaverit ovat enimmäkseen vartijoita - tavallaan poliiseja, se on heidän työtään.

        Scientologia ja esim. Jeesuksen opit eroavat siinä suhteessa, että scientologi ei välttämättä käännä toista poskeaan, vaan hänellä on lupa puolustautua, jos häntä vastaan hyökätään. Ja kyllä scientologeja vastaan on hyökättykin, sitä ei kukaan voi kiistää.

        Millainen on sitten tyypillinen sceido? Sellaista ei ole. SeaOrgissa oli paljon varakkaita pappa-betalar -tyyppejä, jotka olivat suorittaneet sillan isäpapan tai kuolleen tädin perintörahojen turvin. Sitten oli niitä, joihin itse kuuluin, ulkomailla asuvia hyvin toimeentulevia, mutta sielultaan hieman orpoja ja yksinäiseksi itsensä tuntevia, joille oli mahtava elämys saada olla yhdessä samanhenkisten kaikkialta maailmasta tulevien ihmisten kanssa. Vähän kuin BB-talo. Isoveli valvoo, mutta hauskaa on vaikka välillä simputettaisiinkin. SeaOrgista ovat elämäni parhaimmat muistot, joita en antaisi mistään hinnasta pois.

        Sitten oli vielä pieni osa, joilla järjen valo ei kummoinen ollut. Jotka olivat tulleet mukaan, koska eivät oikein pärjänneet ulkomaailmassa. He saivat olla mukana kunhan vain yrittivät ja tekivät töitä. Heitä ei ollut paljon.

        Mitä tulee palvelujen kalleuteen, niin niiden hinnat/lahjoitukset ovat kyllä nousseet käsittämättömiin korkeuksiin.

        Materiaalisesti orientoituneet ihmiset kuvittelevat ihan tosissaan, että henkisiä kykyjä voidaan ostaa rahalla. Se on niin surullista.

        Nämä ovat VAIN omia mielipiteitäni, jotka perustuvat henkilökohtaisiin kokemuksiin.

        Ei muuta tällä kertaa. God bless Äksä.

        PS. Ai niin. Kaikkein eniten väärää tietoa on mielestäni TR:stä ja niiden tarkoituksesta, mutta sille ei kai voi mitään.

        "Kun puhutaan scientologien aggressiivisuudesta, niin youtubessa nähdyt kaverit ovat enimmäkseen vartijoita - tavallaan poliiseja, se on heidän työtään."

        Jos noin on, kannattaisi ehkä valita sellaisia tyyppejä, ööh... vartiointiin(?), jotka osaisivat käyttäytyä asiallisesti ja huomaavaisesti. En tosin ymmärrä mitä he vartioivat. Esim. se video, jossa miehelle ei ole maksettu täysiä korvauksia hänen tekemästään työstä - miksi se scientologi käy toimittajan mikrofoniin kiinni? Tai se toinen, jossa kuvaaja haukutaan lapsiinsekaantujaksi. Miksi sceidojen tilaisuuksiin ei saa mennä kameran kanssa? Miten se tekee kameramiehestä riidanhaastajan? Entä miksi pitää pelotella ihmisiä seuraamalla heitä ympäri kaupunkia sanomatta mitään tai jos sanotaankin, on se juuri tuollaista, että "olet rikollinen", "olet lapsiinsekaantuja"? Eivätkö he ymmärrä millaisia pelkotiloja tuollainen käytös voi aiheuttaa hieman herkemmissä ihmisissä? Eikä tarvitse olla kovin herkkäkään. Kuvittele itse käveleväsi kadulla ja joku porukka lähtee seuraamaan sinua, ihan sama minne menet. Mitä tekisit? Mitä ajattelisit?

        "Mutta non-profit organisaatio käyttää varat toimintaan ja tiedon levitykseen"

        Millaiseen toimintaan ja minkä tiedon? Toimintaan lääketiedettä ja psykologiaa vastaan? "Tietoon", että maailma ja ihmiskunta on matkalla kohti tuhoa? "Tietoon", että joka ikinen lääkäri/psykiatri on moraaliton huumekauppias? Tietoon auditoinnin ja narconon huumeohjelman toimivuudesta, ilman että kukaan saisi puolueettomasti tutkia niiden toimivuutta?

        Ps. Mitä ovat TR:ät?


      • rrraygun
        rrraygun kirjoitti:

        "Kun puhutaan scientologien aggressiivisuudesta, niin youtubessa nähdyt kaverit ovat enimmäkseen vartijoita - tavallaan poliiseja, se on heidän työtään."

        Jos noin on, kannattaisi ehkä valita sellaisia tyyppejä, ööh... vartiointiin(?), jotka osaisivat käyttäytyä asiallisesti ja huomaavaisesti. En tosin ymmärrä mitä he vartioivat. Esim. se video, jossa miehelle ei ole maksettu täysiä korvauksia hänen tekemästään työstä - miksi se scientologi käy toimittajan mikrofoniin kiinni? Tai se toinen, jossa kuvaaja haukutaan lapsiinsekaantujaksi. Miksi sceidojen tilaisuuksiin ei saa mennä kameran kanssa? Miten se tekee kameramiehestä riidanhaastajan? Entä miksi pitää pelotella ihmisiä seuraamalla heitä ympäri kaupunkia sanomatta mitään tai jos sanotaankin, on se juuri tuollaista, että "olet rikollinen", "olet lapsiinsekaantuja"? Eivätkö he ymmärrä millaisia pelkotiloja tuollainen käytös voi aiheuttaa hieman herkemmissä ihmisissä? Eikä tarvitse olla kovin herkkäkään. Kuvittele itse käveleväsi kadulla ja joku porukka lähtee seuraamaan sinua, ihan sama minne menet. Mitä tekisit? Mitä ajattelisit?

        "Mutta non-profit organisaatio käyttää varat toimintaan ja tiedon levitykseen"

        Millaiseen toimintaan ja minkä tiedon? Toimintaan lääketiedettä ja psykologiaa vastaan? "Tietoon", että maailma ja ihmiskunta on matkalla kohti tuhoa? "Tietoon", että joka ikinen lääkäri/psykiatri on moraaliton huumekauppias? Tietoon auditoinnin ja narconon huumeohjelman toimivuudesta, ilman että kukaan saisi puolueettomasti tutkia niiden toimivuutta?

        Ps. Mitä ovat TR:ät?

        Mitä mieltä olet siitä, että minusta tuntuu, ettei scientologia ole ideologia, ei filosofia, eikä uskonto?


      • Äksä...
        rrraygun kirjoitti:

        "Kun puhutaan scientologien aggressiivisuudesta, niin youtubessa nähdyt kaverit ovat enimmäkseen vartijoita - tavallaan poliiseja, se on heidän työtään."

        Jos noin on, kannattaisi ehkä valita sellaisia tyyppejä, ööh... vartiointiin(?), jotka osaisivat käyttäytyä asiallisesti ja huomaavaisesti. En tosin ymmärrä mitä he vartioivat. Esim. se video, jossa miehelle ei ole maksettu täysiä korvauksia hänen tekemästään työstä - miksi se scientologi käy toimittajan mikrofoniin kiinni? Tai se toinen, jossa kuvaaja haukutaan lapsiinsekaantujaksi. Miksi sceidojen tilaisuuksiin ei saa mennä kameran kanssa? Miten se tekee kameramiehestä riidanhaastajan? Entä miksi pitää pelotella ihmisiä seuraamalla heitä ympäri kaupunkia sanomatta mitään tai jos sanotaankin, on se juuri tuollaista, että "olet rikollinen", "olet lapsiinsekaantuja"? Eivätkö he ymmärrä millaisia pelkotiloja tuollainen käytös voi aiheuttaa hieman herkemmissä ihmisissä? Eikä tarvitse olla kovin herkkäkään. Kuvittele itse käveleväsi kadulla ja joku porukka lähtee seuraamaan sinua, ihan sama minne menet. Mitä tekisit? Mitä ajattelisit?

        "Mutta non-profit organisaatio käyttää varat toimintaan ja tiedon levitykseen"

        Millaiseen toimintaan ja minkä tiedon? Toimintaan lääketiedettä ja psykologiaa vastaan? "Tietoon", että maailma ja ihmiskunta on matkalla kohti tuhoa? "Tietoon", että joka ikinen lääkäri/psykiatri on moraaliton huumekauppias? Tietoon auditoinnin ja narconon huumeohjelman toimivuudesta, ilman että kukaan saisi puolueettomasti tutkia niiden toimivuutta?

        Ps. Mitä ovat TR:ät?

        mihinkään noista, koska en ole aktiivinen, enkä ole ollut osallisena mihinkään mainitsemaasi. Aktiivisena ollessani en ollut tietoinen mistään noista asioista enkä ole sodassa ketään vastaan.

        "Kuvittele itse käveleväsi kadulla ja joku porukka lähtee seuraamaan sinua, ihan sama minne menet. Mitä tekisit? Mitä ajattelisit? "

        Häirintää on tullut vähän joka puolelta. En ole tehnyt mitään, kaikkeen tottuu. Ajattelen, että se on moraanien oma ongelma.

        TR:t ovat täsmällinen harjoitusohjelma, joka panee opiskelijan suunniteltujen käytännönvaiheiden läpi. Se silmiin tuijottelu on yksi osa TR:iä.


      • Äksä...
        rrraygun kirjoitti:

        Mitä mieltä olet siitä, että minusta tuntuu, ettei scientologia ole ideologia, ei filosofia, eikä uskonto?

        sanoo seuraavaa:

        Uskonto = ihmisen suhde yli-inhimilliseen, mikä ilmenee luottamuksena ja kunnioituksena sekä oppijärjestelmänä.
        Filosofia = tiede, joka pyrkii luomaan yhtenäisen maailmankuvan kaikkien tieteiden tulosten perusteella ja tutkii tieteiden äärimmäisiä kysymyksiä jne.

        Ideologia = tietyn aatteen mukainen maailmankatsomus.

        Päätelmäni on: uskonto ja filosofia kyllä. Ideologia en tiedä.


      • rrraygun
        Äksä... kirjoitti:

        sanoo seuraavaa:

        Uskonto = ihmisen suhde yli-inhimilliseen, mikä ilmenee luottamuksena ja kunnioituksena sekä oppijärjestelmänä.
        Filosofia = tiede, joka pyrkii luomaan yhtenäisen maailmankuvan kaikkien tieteiden tulosten perusteella ja tutkii tieteiden äärimmäisiä kysymyksiä jne.

        Ideologia = tietyn aatteen mukainen maailmankatsomus.

        Päätelmäni on: uskonto ja filosofia kyllä. Ideologia en tiedä.

        "Uskonto = ihmisen suhde yli-inhimilliseen, mikä ilmenee luottamuksena ja kunnioituksena sekä oppijärjestelmänä."

        Millaisia yli-inhimillisiä asioita scientologiassa kunnioitetaan? Voitko tarkentaa? Siis mitä niitä oli? Se avaruuskertomus... mitä muita?

        Mielestäni uskonnon pitäisi olla ilmaista. Eikö se olisi vähän hullua, jos vain yhteiskunnan parempi osaisilla olisi uskonto? Miten scientologia toimisi jossain sademetsän heimossa, jossa ei rahaa edes välttämättä tunneta?

        "Filosofia = tiede, joka pyrkii luomaan yhtenäisen maailmankuvan kaikkien tieteiden tulosten perusteella ja tutkii tieteiden äärimmäisiä kysymyksiä jne."

        Mitä äärimmäisiä tieteellisiä kysymyksiä scientologiassa tutkitaan? Pohditaanko scientologien parissa oikeasti jotain? Eikö se ole vähän hankalaa, kun ei saisi kyseenalaistaa hierarkiassa ylempänä olevia?


      • rrraygun
        Äksä... kirjoitti:

        mihinkään noista, koska en ole aktiivinen, enkä ole ollut osallisena mihinkään mainitsemaasi. Aktiivisena ollessani en ollut tietoinen mistään noista asioista enkä ole sodassa ketään vastaan.

        "Kuvittele itse käveleväsi kadulla ja joku porukka lähtee seuraamaan sinua, ihan sama minne menet. Mitä tekisit? Mitä ajattelisit? "

        Häirintää on tullut vähän joka puolelta. En ole tehnyt mitään, kaikkeen tottuu. Ajattelen, että se on moraanien oma ongelma.

        TR:t ovat täsmällinen harjoitusohjelma, joka panee opiskelijan suunniteltujen käytännönvaiheiden läpi. Se silmiin tuijottelu on yksi osa TR:iä.

        Höh, itsehän sinä mainitsit nuo youtube-videoiden vartijat. Muistaakseni... vai kuinka?

        Mikä on moraani?

        Ahaa, siis TR:ät ovat jotain käytännön harjoituksia vai?


      • rrraygun
        rrraygun kirjoitti:

        "Uskonto = ihmisen suhde yli-inhimilliseen, mikä ilmenee luottamuksena ja kunnioituksena sekä oppijärjestelmänä."

        Millaisia yli-inhimillisiä asioita scientologiassa kunnioitetaan? Voitko tarkentaa? Siis mitä niitä oli? Se avaruuskertomus... mitä muita?

        Mielestäni uskonnon pitäisi olla ilmaista. Eikö se olisi vähän hullua, jos vain yhteiskunnan parempi osaisilla olisi uskonto? Miten scientologia toimisi jossain sademetsän heimossa, jossa ei rahaa edes välttämättä tunneta?

        "Filosofia = tiede, joka pyrkii luomaan yhtenäisen maailmankuvan kaikkien tieteiden tulosten perusteella ja tutkii tieteiden äärimmäisiä kysymyksiä jne."

        Mitä äärimmäisiä tieteellisiä kysymyksiä scientologiassa tutkitaan? Pohditaanko scientologien parissa oikeasti jotain? Eikö se ole vähän hankalaa, kun ei saisi kyseenalaistaa hierarkiassa ylempänä olevia?

        tuli vielä mieleen, että jos mennään ihan vaan maaseudulle, missä ei ole sähköä, niin voiko siellä sitten olla scientologi, kun ei saa virtaa siihen härveliin?


      • Äksä...
        rrraygun kirjoitti:

        "Uskonto = ihmisen suhde yli-inhimilliseen, mikä ilmenee luottamuksena ja kunnioituksena sekä oppijärjestelmänä."

        Millaisia yli-inhimillisiä asioita scientologiassa kunnioitetaan? Voitko tarkentaa? Siis mitä niitä oli? Se avaruuskertomus... mitä muita?

        Mielestäni uskonnon pitäisi olla ilmaista. Eikö se olisi vähän hullua, jos vain yhteiskunnan parempi osaisilla olisi uskonto? Miten scientologia toimisi jossain sademetsän heimossa, jossa ei rahaa edes välttämättä tunneta?

        "Filosofia = tiede, joka pyrkii luomaan yhtenäisen maailmankuvan kaikkien tieteiden tulosten perusteella ja tutkii tieteiden äärimmäisiä kysymyksiä jne."

        Mitä äärimmäisiä tieteellisiä kysymyksiä scientologiassa tutkitaan? Pohditaanko scientologien parissa oikeasti jotain? Eikö se ole vähän hankalaa, kun ei saisi kyseenalaistaa hierarkiassa ylempänä olevia?

        sun kanssas näistä asioista väitellä, koska ne on jo moneen kertaan käyty läpi oikeudessa ja scientologia on useimmiten voittanut.


      • Äksä...
        rrraygun kirjoitti:

        tuli vielä mieleen, että jos mennään ihan vaan maaseudulle, missä ei ole sähköä, niin voiko siellä sitten olla scientologi, kun ei saa virtaa siihen härveliin?

        Tuuli- tai vesivoima ja aurinkopaneelit?

        Scientologi voit kyllä olla ilman mittariakin. Ihan totta.


      • Äksä...
        rrraygun kirjoitti:

        Höh, itsehän sinä mainitsit nuo youtube-videoiden vartijat. Muistaakseni... vai kuinka?

        Mikä on moraani?

        Ahaa, siis TR:ät ovat jotain käytännön harjoituksia vai?

        "Höh, itsehän sinä mainitsit nuo youtube-videoiden vartijat. Muistaakseni... vai kuinka?"

        Joo mutta unohda se. En halua tulla sekoitetuksi monkey busineksiin. Ok?

        "Mikä on moraani? "

        Se on paljon pahempi kuin tollo tai idiootti. Paljon pahempi.

        "Ahaa, siis TR:ät ovat jotain käytännön harjoituksia vai? "

        Just.


    • Kuin tätä!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5245
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3277
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1857
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1675
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1521
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1395
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1297
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe