Labradorinnoutaja uros

ja pienet lapset

Elikkäs olisiko aivan mahdoton yhdistelmä jos 2 alle 3-vuotiasta lasta ja labradorinnoutaja uros elelisi saman katon alla?? Itselläni olisi kyllä motivaatiota koiran koulutukseen.

8

5748

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 1 labbis

      Narttu mieluummin jo täysikasvuinen sählinkiä on riittävästi sittenkin täysikasvuinen labbari ymmärtää jo perusasioita
      säilyy paikat ja lapset ehyenä paremmin.Uros on pentuna narttua jääräpäisempi ja aikuisenakin rajumpi.

    • labbis ja lapsia

      Meillä on nyt 2v9kk poika(ja 11v tyttö) ja 5,5kk labbisuros pentu..pojat on tosi hyvät kaverit,mutta myös hyvät tappelukaverit.Oikeestaan tuntuu niinkuin meillä olisi kaksi uhmaikäistä eli ne menee siinä samalla molemmat,välillä ei tiedä kumpaa komentaisi :)Labbis on äärettömän kiltti ja se osaa jo hieman varoa poikaa,välillä kaataa kumoon(ei onneksi pahempia haavereita ole sattunut) kun innostuu.Koira on yleensä aina siellä missä poikakin:)

    • Kohta koiran omistaja ja la...

      Ei mun mielestä siinä ole mitään ongelmaa että perheeseen tulee koira, oli se melkein minkä tahansa rotuinen vaan se on omistajasta kiinni miten koira perheeseen sijoitetaan! jos loytyy potenttiaalia/innostusta kouluttaa koiraa niin ei siinä pitäisi mitään ongelmaa olla! ja Laboradorinnoutaja on ihanteellinen koirarotu lapsiperheisiin. jos koiran kasvattaa väärin niin voi mistä tahansa koirasta tulla agressiivinen ja kova uhka perheelle ja muille ihmisille, mutta siinä vaiheeessa on omistajan syytä katsoa peiliin ja kysyä itseltään "mikä meni vikaan minun kohdallani?" Toivottavasti koiralla on paikka teidän perheessä ja toivotan onnea ja hyvää syksyn jatkoa teille!

      • 1 labbis

        Koiran kuin koiran kasvatuksessa ensimmäisen koiran ottaja kuin poikeuksetta on epätietoinen koiran käytöksestä.Vaikka useampikin koira on ollut ei mikään koira ole seppä syntyessään ja pentu labbis syö "huonekalut kengät näykkii lapsia jne eikä opi aivan vähällä 100krt samaa asiaa opettaa alkaa vähän muistamaan.
        Sitten jos labukasta haluaa esimerkillisen koiran kannattaa mennä koirakouluun mikä pitäisi olla pakollinen ja sit vaikka tottista harjoittelemaan tulee samalla kunolla koulutettua.


    • kolmikko

      Mielestäni yhdistelmä ei ole hyvä lasten ollessa vielä noin pieniä ja tarvitevan äidin hoivaa ja silmälläpitoa vielä monen vuoden ajan.
      Koiran koulutus kaiken edellämainitun ohella ei tule onnistumaan täysipainoisesti - puhumattakaan sen tarvitsemasta liikunnasta!

      Vastaavanlainen tilanne oli aikoinaan omalla kohdallani; ostajaperheen kahdesta lapsesta toinen oli konttausikäinen ja toinen n. 4-vuotias.
      Minä en myynyt pentua sinne, enkä koskaan tule vastaavanlaiseen perhetilanteeseen myymään.

      • rekisteröimätön rtu

        ei kannata hankkia.kuormitut aivan liikaa,lapset vielä noin pieniä.aika ei riitä koiralle.meillä kaksi labbista ja lapsi.


    • Pionipimu

      Aikuinen koira, joka ei ole tottunut (pieniin, huutaviin ja hyppiviin) lapsiin stressaantuu, jos yht'äkkiä joutuu lapsiperheen keskelle. Kyllä siinä mielessä pentu sopeutuu paremmin. katso vain, että sinulla on aikaa kouluttaa myös pentu, lastesi ohessa! Muuten tulee ongelmia!
      Ja lapset eivät ehdottomasti saa kiusata pentua, se sinun täytyy niille opettaa vaikka rankaisemalla lapsia kiusaamisesta!

      Pentu tietty näykkii lapsia ja reikiä tulee olemaan pikku kätösissä ja jaloissa - mutta niin teillä aikuisillakin > "koiran hampaat ovat sen kädet". Pureminen loppuu itsestään 6 kk:n ikään mennessä, jolloin tilalle vaihtuneet "rautahampaat". Painiessa ja muissa leikeissä rajukin murina voi kuulua kuvioon, ei kannata välittää ääntelystä. Lapsille on opetettava, että he eivät saa ottaa mitään pennun suusta pois! Sen tekee aikuinen eli johtaja!
      Ja hyvin tärkeää on se, että pentu saa nukkua täyden yön ja useat päikkärit täysin rauhassa melulta ja muulta.

      • utelias vaan

        "Pionipimu" ("Vihtorin Klaara","Vihtoritar"),ootko nyt kokonaan hyljännyt esitelmöintisi koirien käytöksestä labukkafoorumilla?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      99
      2870
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2430
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2210
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      2022
    5. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      171
      1852
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1846
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1797
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1736
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      133
      1539
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe