Lääkäri Helin käsittelyssä - novelli

Aqu

Olimme vaimoni kanssa viettämässä viikonloppua tuttaviemme mökkisaaressa. Paikalle oli kutsuttu pariskuntia ja illasta nautittiin riehakkaissa tunnelmissa. Seurueessa oli myös viehättävä naislääkäri Heli, jonka kanssa juttu luisti kuin olisimme olleet vanhoja tuttuja.

Useimmilla meistä on valitettavana tapana selittää lääkäreille tilaisuuden tullen kokemuksia erilaisista vaivoista. Jossakin vaiheessa sorruin itsekin kertomaan intiimivaivoistani Helille. Nivusissani oli kivesten takana tuntunut puolen vuoden ajan kummallista kipua, joka aika ajoin kouristi niin, että huutaa olisi mieli tehnyt. Samaten virtsaaminen oli katkonaista ”tihuuttelua.”

”Kaikki viittaa eturauhasen tulehdukseen” oli Helin kliinisen toteava tuomio. ”Asian voi tarkistaa helposti, mennään tuonne sisälle.” hän jatkoi.
”Ei kai nyt täällä mitään tutkimuksia voi tehdä”, epäröin.
”Juu juu, tule nyt vaan, ei tämä kauaa vie” Heli virkkoi.

Muu väki ei liiemmin kiinnittänyt huomiota kun siirryimme sisälle mökkiin. Heli käski minut parvelle odottamaan. Makuulle vatsalleen ja housut pois. Hän kaivoi repustaan kumihansikkaat, jotka muistuttivat lähinnä auki rullattuja kondomeja.

”Hih, nää on kyllä monikäyttöiset rukkaset, vaikka en arvannut joutavani täällä tuseraamaan”, Heli naurahti irrottaen toisistaan vaaleankeltaiset kumikapistukset.

Kiipesin parvelle ja laskostin shortsit sängyn reunalle. Kävin housuitta makuulle lattialle ja taittelin sukukalleudet vatsan alle. Tunne ei ollut siinä vaiheessa mitenkään mieltä ylentävä. En tiennyt, mitä Heli tarkoitti tuserauksella, mutta joululahjalta se ei ainakaan kuulostanut. Heli nousi portaat ylös asetellen kumihanskan oikeaan käteensä. Lisäksi hänellä oli mukanaan aurinkorasvapullo.

”Levitä hieman jalkoja”, Heli sanoi polvistuen lattialle. Vasen käsi tarrasi pakaroihini. ”Tunnustellaan mitä täältä löytyy.”
Tunsin kylmän rasvan valuvan takapuoleen. Pelko värähti mielessäni.
”Et kai hitto sieltä aio koettaa?” kysyin hädissäni samalla kun kumiset sormet tunnustelivat takapuoltani.
”Ota rauhallisesti, ei tämä pahalta tunnu.”
Kaksi liukastettua sormea livahti syvälle peräaukkoon ennekuin olin kunnolla ehtinyt ymmärtää mitä tapahtui. Samalla tunsin sietämättömän kivun nivusissani. Ähkäisin tuskaisesti.

”Joo, täällä on suurentunut eturauhanen.” Heli selvitti liikuttaen sormiaan pepussani. Samalla hän mutisi joitakin latinakielisiä termejä ja ymmärsin, että eturauhanen oli tavallista paisuneempi vasemmalla puolella. Suljin silmäni ja tunsin kuinka sormet painelivat jotakin kovaa. Kipu kuitenkin muuttui pikkuhiljaa astetta vaimeammaksi ja jotenkin mukauduin sisälläni liikkuviin sormiin.
”Pystytkö saamaan erektion?” Heli kysyi ikään kuin kyseessä olisi ollut tuttavien kahvipöytäkeskustelu.
”Siis nytkö?” tiedustelin hämmentyneenä.
”Niin… tai siis yleensä? Eturauhastulehduksessa se voi olla niin kivuliasta, että potilaat usein ovat impotentteja.”

Veri kohisi nivusissani ja tunsin kuinka elin oli jo paisunut täyteen mittaansa. En vain ollut sitä aiemmin kivulta huomannut. Samalla joku tuli mökkiin hakemaan alakerrasta lisää juotavaa. Pieni paniikki alkoi herätä sisälläni. En todellakaan halunnut, että Helin aviomies tai pahimmassa tapauksessa vaimoni tulisi parvelle ihmettelemään peräaukkoni kaivelua. Heli jatkoi tunnustelua, mutta nyt sormet eivät enää koskettaneet pahkuraa nivusissa, vaan tekivät edestakaista liikettä, joka alkoi muistuttaa yhä enemmän seksuaalista hyväilyä. Pidätin hengitystäni. Alakerran kolistelija ei huomannut meitä parvelta ja poistui pian takaisin ulos muiden seuraan. Heli nosti toisella kädellään lantiotani ja kehotti minua kääntymään.

”Katsotaanpa… ihan komea erektiohan täällä on” hän totesi ja hymyili nähdessään täyteen mittaansa paisuneen elimeni.
”Pystytkö saamaan orgasmin?” hän kysyi rauhallisella äänenpainolla.
”Minä..tuota, joo kai”, sopersin.

Heli tarttui kulliin vasemmalla kädellään ja teki pari edestakaista liikettä. Oikean käden sormet olivat yhä syvällä pepussani. Makasin lattialla kyljelläni ja Heli oli puolittain kumartuneena päälleni.
”Hmm…auttaisiko tämä asiaa?” hän kysyi miltei kuiskaten ja nosti paitaansa niin, että kaksi täydellisen kiinteää rintaa heilui paljaina edessäni. Rintaliivit Heli oli ilmeisesti ottanut vaivihkaa pois ennen tulemistaan parvelle.
”Voi herran jestas”, ähkäisin.
Helin oikea käsi palasi takaisin kulliani hyväilemään. Sormet naivat edestakaisin takapuolessani ja määrätietoisesti minua runkaten hän keinutti upeita rintojaan silmieni edessä.

”Aaah, oooh”, huokailin ja kulli alkoi sylkeä ammuksia ympäriinsä. Orgasmi kouristeli joka puolella ja tuntui kuin peräaukkoni olisi imenyt Helin sormet pohjattomaan nieluun. En koskaan ollut tullut niin rajusti.

Heli naurahti. ”Tämä on parasta hoitoa eturauhaselle. Sanot vaimollesi, että tällaista joka päivä ensi viikolla ja mieluiten lämpimässä vedessä tai saunassa. Kyllä se siitä paranee, äläkä kylmetä pippeliä.”
”Vai pippeliä!” totesin katsahtaen komeassa seisokissa nykivään kulliini, joka ei ollut sieltä pienimmästä oksasta sorvattua mallia.

Heli riisui kumihansikkaan ja minä pukeuduin. Spermaa oli roiskunut pitkin parven lattiaa eikä auttanut kuin pyyhkiä hoidon jäljet sukkaan. Täytyy kuitenkin myöntää, että Helin käsittely oli mahtavin operaatio, jonka lääketieteen nimissä olin koskaan saanut.

13

37741

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • XXX

      Viesti ei näy uutena, vaikka on uusi?!

      • DJ man

        Tuseeraus toimenpide on varmaan kokemuksen arvoinen?


    • Ukko mies.

      Mahtoiko se tuseraaminen olla miellyttävä kokemus?.

    • mies vailla kokemuksia.

      Mahtoiko tuo tuseraaminen olla nautinnollinen toimenpide?.

    • Kokemuksien mies.

      Kertokaa kokemuksista?.

      • Näin on

        Kävin pari viikkoa sitten ko.toimenpiteessä juuri tulehduksen takia. Valitettavasti oli vain mieslääkäri ja meikäläinen on hetero. On vaikea sanoa, onko homma mukava vai inhottava, luultavasti ei kumpaakaan. Ainoastaan silloin kun lääkäri yrittää lypsää eturauhasnestettä saattaa tuntua hieman aralta.
        Homot varmaan tykkäävät toimenpiteestä.


      • Hoitsu.
        Näin on kirjoitti:

        Kävin pari viikkoa sitten ko.toimenpiteessä juuri tulehduksen takia. Valitettavasti oli vain mieslääkäri ja meikäläinen on hetero. On vaikea sanoa, onko homma mukava vai inhottava, luultavasti ei kumpaakaan. Ainoastaan silloin kun lääkäri yrittää lypsää eturauhasnestettä saattaa tuntua hieman aralta.
        Homot varmaan tykkäävät toimenpiteestä.

        Mahtoiko se Heli tuntea tuseraamisella sormella sen miehen peräsuolessa jotain muutakin,kuin eturauhasen?.


    • Maminpoju

      Minusta on ihanaa saada Naiselta sauvaa tai sormia peppuun... Orgasmi on paljon voimakkaampi silloin

      • JeyKey

        Miksi naiset ei kommentoi,hoitajat esim.???.


      • hoitsu
        JeyKey kirjoitti:

        Miksi naiset ei kommentoi,hoitajat esim.???.

        on eturauhasen hoidossa paremminkin eturauhasen hieromista, jotta siemensyöksyn mukana poistuu myös märkä. Eturauhasvaivat kannattaa hoitaa hyvin. Hoitamaton tulehdus voi aiheuttaa paitsi kipuja myös impotenssia, altistaa syövälle, aiheuttaa virtsaumpea.Hoitajan kannalta ei toisen takapuolessa tonkiminen ole mitenkään verrattavissa juhlaan.


      • Tuseerattu poika.
        hoitsu kirjoitti:

        on eturauhasen hoidossa paremminkin eturauhasen hieromista, jotta siemensyöksyn mukana poistuu myös märkä. Eturauhasvaivat kannattaa hoitaa hyvin. Hoitamaton tulehdus voi aiheuttaa paitsi kipuja myös impotenssia, altistaa syövälle, aiheuttaa virtsaumpea.Hoitajan kannalta ei toisen takapuolessa tonkiminen ole mitenkään verrattavissa juhlaan.

        Itse jouduin vähän aikaa takaperin lääkäriin,kuin tuntui siltä että minulla on peräpukamat ja kynekologi oli nuori nainen.
        Ei se tuseraaminen pahalta/epämielyttävältä tuntunut!.


    • Mies

      No,mikä on kun ei kirjoiteta tänne?.

    • Lähihoitsu.

      ...,että mitä tarkoittaa tuseeraus:
      Tuseeraus tarkoittaa sormin peräsuolen sulkijalihasten venyttämistä/ärsyttämistä tyhjennysrefleksin laukaisemiseksi, mutta myös ulosteen auttamiseksi sormin ulos.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1739
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1654
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      71
      1495
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      59
      1482
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      56
      1370
    6. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      92
      1370
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      17
      1342
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      18
      1186
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1124
    Aihe