opiskelijapoika

amalia

Olin menossa terveydenhoitajalle terveystarkastukseen. Odottelin siinä odotushuoneessa jutellen kaverin kanssa. Nyt joku tuli ulos vastaanotolta, joten koputin sitten oveen. ”Sisään” terveydenhoitaja kutsui, sanoin kaverille että ehdin seuraavalle tunnille koska yleensä terveystarkastuksissa ei mene kovinkaa kauaan.
Avasin oven ja menin sisään, näin terveydenhoitajan sekä uuden opiskelijapojan. T.hoitaja pyysi minua istumaan ja hän kyseli kaikkea terveyteeni liittyen, sitten hän pyysi, että opiskelijapoika Markus tutkisi minua. Ensin Markus pyysi minua seisomaan mitan edessä, jotta hän saisi katsottua pituuden minusta, menin seisomaan siihen selkäsuorassa. Huomasin kuinka Markus tuijotti koko ajan suuria pystyssä olevia rintojani, minua alkoi hiukan kihelmöimään. Yritin saada ajatukseni muualle. Sitten Markus pyysi minut vaa’alle, menin seisomaan siihen ja Markus hipaisi takapuoltani niin ettei terveydenhoitaja huomannut. T.hoitaja sanoin menevänsä kahville ja sanoi Markukselle että kyllä hän nämä tarkastukset osaa tehdä ilman häntäkin. Ovi sulkeutui kiinni ja Markus sanoin minulle :” Ota hiukan vaatteita pois niin saadaan kunnolla otettua paino”. Otin housut, paidan ja sukat pois, seisoin siinä alusvaatteisillani, ajattelin etten ole koskaan joutunut ottamaan vaatteita pois punnituksen ajaksi, mutta ajattelin sitten että se on joku uusi juttu.
Sitten Markus pyysi minua toimenpidealustalle istumaan ja kysyi :” Koska viimeksi olet tutkinut rintojasi?” Sanoin että pari päivää sitten. Hän sanoi, että hän tutkii ne nyt samalla ja pyysi minua riisumaan rintaliivit. Hän puristeli ja hieroi rintojani, minua alkoi kiihottaa ja nännit alkoivat kovettua hänen käsiensä alla. ”Kyllä nämä kunnossa on”, hän sanoi katsoen minua silmiin ja alkaen pyöritellä sormissaan nännejäni. Aloin tuntea kovaa kiihottumista, mutta yritin olla ettei hän huomaisi sitä. ”Nyt voit käydä makaamaan”, hän sanoi ja nosti jalkani alustalle mennessäni maaten.
Hän koukisti polveni ja levitti niitä katsoen pilluuni. ”Katson nyt että sinulla on täälläkin kaikki kunnossa"” hän sanoi. Tiesin ettei tämä kuulunut tarkastukseen, mutta annoin leikin jatkua.
”Otan nämä housut pois edestä”, Markus sanoi ja otti pikkuhousuni pois. ”Täällä näyttää todella hyvältä ja… hmm… aika kostealta”. Minulla tuli yhtäkkiä sellainen olo, että haluisin että hän naisi minua kunnolla. Markus alkoi sormellaan räpeltämään klitoristani ja toisella kädellä hän työnsi pari sormea sisääni, yritin pidätellä itseäni, mutta suustani tuli pitkä huokaus. Hän alkoi työntää sormiaan nopeammin ja yhtäkkiä laittamalla kolmannenkin sormen. Minulla alkoi tulla väkisin pientä huohotusta.
”Hetki”, Markus sanoi ja lopetti, ajattelin että mitä hän nyt meinaa tehdä. Sitten hän otti lantiostani kiinni ja veti alustan reunaan, hän nosti minut istumaan ja antoi pitkän kiihkeän suudelman puristellen nännejäni. Käteni alkoi vaeltamaan hänen housuilleen ja tunsin kädelläni jotai kovaa ja isoa,minua alkoi enemmän kiihottamaan. Markus alkoi suudella kaulaani laskeutuen rinnoilleni, avasin ja laskin hänen housunsa ja aloin hyväillä hänen kaluaan. Sitten hän tarrasi itse omaan kaluun ja alkoi hieroa sitä pilluuni. Olin jo aivan kiimassa, odotin vain että koska saisin tuon melan sisääni.
Markus laskeutui ja nosti jalkani hänen olkapäilleen työntäen vauhdilla kielensä syvälle sisälleni ja alkoi lipomaan, sormella hän hieroi klitoristani… Olin ihan kohta huipulla, pistin käteni suuni eteen ja äännähdin voimakkaasti täristen ja väristen. Markus pyysi minua nousemaan ja sitten rajuilla otteilla työnsi minut mahalleen alustalle ja levitti jalkani. Hän siirsi häpyhuuliani ja toi mahtavan melansa pilluuni ja alkoi työntämään rajuin ottein. Mielessäni kävi että toivottavasti tuolla odotushuoneessa ei ole ketään kun Markus puuskutti niin kovaa ja välillä karjui. En kyllä itsekään ollut kovin hiljanen, eikä siinä voi ollakaan kun saa kunnolla kyrpää.
Tunsin jo kuinka aloin lähestyä toista orgasmia ja huomasin Markuksen ilmeestäkin että kohta laukee joku muukin. Markus tarrasi kunnolla pakaroihini ja veti muutaman syvän ja rajun työnnön pilluuni ja me molemmat laukesimme. Markus lyyhistyi lattialle makaamaan ja minä huohotin vielä alustalla mahallaan maaten. Alkoi kuulua koputusta oven takaa, aloin miettiä onkohan siellä aikaisemminkin koputettu, mutta ei olla kuultu huohotuksestamme. Puettiin vaatteet äkkiä päälle ja olin lähdössä kun Markus sanoi ovella hymyillen :”Kaikki on ihan kunnossa”. Avasin oven ja sanoin :”Kiitos” ja iskin silmää.
Yritin mennä nopeasti odotushuoneen ohi, jotta muut eivät nähneet punaa poskillani.
Koko loppu päivän koulussa en osannut muuta ajatella kun sessiota Markuksen kanssa ja mietein minkä syyn keksisin että pääsisin hänen kanssaan taas kahden.

0

7313

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Taasko se show alkaa

        Koo osottaa taas mieltään
        Ikävä
        24
        1709
      2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

        Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
        Ikävä
        20
        1614
      3. Minun oma kaivattuni

        Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
        Ikävä
        70
        1468
      4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

        Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
        Perussuomalaiset
        59
        1462
      5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

        Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
        Perussuomalaiset
        53
        1365
      6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

        Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
        Suomi24 Blogi ★
        15
        1318
      7. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

        Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
        Kotimaiset julkkisjuorut
        83
        1275
      8. Sakarjan kirjan 6. luku

        Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
        Profetiat
        11
        1168
      9. Tervehdys!

        Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
        Turku
        65
        1130
      10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

        Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
        Isovanhempien jutut
        8
        1121
      Aihe