shelttipentu

Koiraaa toivova

Rotu on valittu ja nyt ei pentua tunnu löytyvän ! Haluamme shetlanninlammaskoiran, tricolur tai soopelin värisen. Jos jollakin vain on tietoa vapaista narttupennuista, niin laittakaa tänne viestiä !

8

3827

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JazzAlice

      Hei "koiraa toivova"!

      Jos olet Porin suunnalta (tai olet valmis hakemaan pentuasi kaukaa) niin kannattaa ottaa yhteys Pirtelön kenneliin Porissa, siellä on kuulemma tällä hetkellä useita shelttejä 2vko-4vko ikäisiä. Olen juuri itse menossa valitsemaan pentua ylihuomenna. Numeron kenneliin löydät kun pistät Keltaiseen pörssiin hakuun "Shetlanninlammaskoira" ja selaat sivuja sitä kautta.

      Toivottavasti tästä oli apua, tiedän millaista on etsiä vapaata pentua... ;)

      • Ou nou!

        Onneksi Pirtelön kennel sattuu olemaan laadukas kennel, mutta näin yleisesti ottaen KUKAAN todella pentua haluava ei etsi pentua Keltaisesta Pörssistä. Rodusta parhaiten saa tietoa Shetlanninlammaskoirat ry:n sivuilta. Sivuilta löytyy kasvattajien yhteystietoja sekä OIKEAA apua pennun etsintään.


      • JazzAlice
        Ou nou! kirjoitti:

        Onneksi Pirtelön kennel sattuu olemaan laadukas kennel, mutta näin yleisesti ottaen KUKAAN todella pentua haluava ei etsi pentua Keltaisesta Pörssistä. Rodusta parhaiten saa tietoa Shetlanninlammaskoirat ry:n sivuilta. Sivuilta löytyy kasvattajien yhteystietoja sekä OIKEAA apua pennun etsintään.

        On totta että keltaisesta pörssistä löytyy paljon kaikennäköistä, mutta on aika ajattelematonta sanoa minulle etten muka TODELLA haluaisi pentua.
        Olen nimittäin kolunnut kaikki Shelttikennelit läpi joiden kotisivut löysin netistä ja vasta sen jälkeen kun vapaita pentuja ei löytynyt, menin ihan mielenkiinnosta katsomaan pörssistä, että mitä sieltä löytyy. Olen todella iloinen siitä, että menin sillä kasvattaja jonka löysin on tehnyt työtänsä jo 43 vuotta ja kenneli on hyvä.
        Meidän kaikkien tulee siis muistaa että monilla hyvillä kenneleillä EI OLE kotisivuja ja tässäkin asiassa yritin vain auttaa kyseistä pentu-etsivää kääntymään Pirtelön kennelin puoleen, en suinkaan keltaisen pörssin puoleen vaikka puh.num. sieltä löytyykin!


    • joensuussa..

      Katsoppas Kenneli nimeltä Yazina's. Siellä syntyi pentue soopelin värisiä, mutten tiedä vielä että pystyykö varaamaan. Oman bortsuni tuolta hankin ja erittäin miellyttävä kasvattaja!

    • tapsupapsu

      hei, vaan!

      Shelttipennut tuntuvat menevän kuin 'kuumille kiville'. Haimme itsekin pentua reilun vuoden onnistumatta, kunnes saimme vinkin kirjoittaa kasvattajille ja kertoa itsestämme. Tulimme näin tutummaksi ja saimme jalkamme oven väliin, eli pääsimme varauslistalle ja sitä kautta sheltti-pennun onnellisiksi omistajiksi. Kannattaa kirjoittaa useammallekin kasvattajalle.
      Jokainen hyvämaineinen kasvattaja on kiinnostunut, millaiseen kotiin pentunsa antaa - ja usein kasvattajaa kiinnostaa myös uuden omistajan näyttelyinnostus, liittyyhän kennel-toimintaan aina pieni kilpailu/bisness.

      Hyvää onnea pentusi hankintaan ja ennen kaikkea innostusta uuden perheen jäsenen hoitamiseen. Rakkaudestahan kaikki saa alkunsa!

    • tuutupappa

      ... soitella kasvattajia läpi koska kaikki ei ilmoita pennuista nettisivuillaan. Itse löysimme pentumme soittelemalla kasvattajia läpi ja kyselemällä taas sitten heiltä että olisiko heillä antaa vinkkiä mistä pentu voisi löytyä (yleensä ei kyllä ollut).

      Itse huomasin myös sen, että kasvattajien/kennelien nettisivuja kannattaa tosiaan tarkastella ihan päivittäin koska pennut menevät todella nopeasti ja jos olet päivänkin myöhässä niin pentu on mennyt.

      Sitten on tietenkin nämä keltaiset pörssit yms.

      Ja mitähän vielä... Näin ainakin varottaisin, että kannattaa varautua siihen, että pennun joutuu hakemaan pitkältäkin. Tämä ei tietenkään yleensä ole hyvä asia, koska et näe miten pentu kehittyy etkä näe sen perusluonnetta kamalan hyvin. Jos pentu haetaan kaukaa, voi olla, että näet pennun vain kerran (silloin kun se on 5-6vkoa) ennen pennun noutoa kotiin.

    • millitilli

      ky

    • Anonyymi

      Sama toive täällä kesäheinäkuuksi!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 169
      4849
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      124
      4413
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2871
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      29
      1928
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1784
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1699
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1690
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      104
      1675
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1603
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1541
    Aihe