Yliopistobileet

sairaat pilat

Monille ovat tuttuja elokuvien sairaat yliopistopilat, jotka ovat niin rankkoja, että pilan uhri joutuu loppuelämäkseen mielisairaalaan tai jopa tappaa itsensä. Eli laitetaan vähän university rapedruggia juomaan ja tehdään aivan sairas"pila". Eli vanha turkulaisvitsi nyt onkin muuttunut yliopistovitsiksi ja todellisuudeksi:

Kaksi miestä keskusteli baarissa.
- Oletko ikinä nainut miehen kanssa?
- En tietenkään, oletko joku helvetin homo?
- No entäpä, oletko ikinä nainut eläinten kanssa?
- Oletko mielisairas, en tietenkään!!!
- Entäpä, oletko nainut ikinä paloitellun ruumiin kanssa?
- Olet hullu, ei tuollaista tapahdu missään, vai oletko itse tehnyt muka jotain tuollaista?
- Olenhan minä niitä kaikkia tehnyt Yliopistonbileissä!!
- Ai jaa, olisit heti sanonut, no olenhan minäkin yliopistobileissä...

Sitten vähän klassisempi suomi-yliopistovitsi: Lapset kiusaa hullunkurista setää ja setä ittensä hirteen vetää..

Eli, eivät ihan harmittomia ole nuo yliopisto pilat, eivätkä ihan tuulesta temmattujakaan: amerikassa ne ovat sangen yleisiä.
Esimerkiksi, hyvännäköinen nainen laittaa yliopistobileisää siteen pojun silmille ja pyytää harrastamaan seksiä "kanssaan" poika panee parastaan ja nai luullen, että hän panee kaunista naista. Nainen voihkii seksikkäästi ja poika ajattelee, että kävipä hänellä kerrankin elämässään hyvä tuuri, kun muuten kaikki onkin mennyt vituralleen. Kun side poistetaan pojun silmiltä huomaakin poju naineensa jotain ihan muuta kuin kaunista naista ja lauma yliopisto-opiskelijoita on seurannut kameroitten kanssa tapahtumaa ja he kuolevat nauruun, kun poju alkaa itkemään ja tämän jälkeen poju ittensä hirteen vetää, taikka hulluksi tulee..
Pojuhan luuli,että kaunis nainen halusi naida hänen kanssaan, eikä kukaan ollut heitä katselemassa. Näitä pilan uhreja kutsutaankin yliopistolla säälittäviksi tapauksiksi, jotka olisivat muutenkin tappaneet itsensä, ilman tätä pilaakin. Hauskaksi jutun tekee se, että hyvännäköinen nainen muka haluaisi naida jonkun säälittävän tapauksen kanssa ja säälittävä tapaus tosiaan luuli akan haluavan naida hänen kanssaan. Kukaan ei sure, kun poju tappoi itsensä, koska pojuhan oli pelkkä vitsi! Itseasiassa kauheampaa tapaa kuolla kuin kuolla yliopistovitsinä ei olekkaan. Itsemurhan tekijät joutuvat helvettiin ja pilan tehneet nauravat katketakseen hänen muistolleen ja pääsevät itse vielä taivaaseen,koska uskovat Jumalaan ja ovat muuten hyviä tyyppejä -paitsi uhrille, sehän oli pelkkä vitsi- ja tulevaisuudessa kenties liittyvät hyväntekeväisyysjärjesöihin ym ja saavat kokea Jumalan armon.
Joskus todellisuus on tarua ihmeellismpää, yhdysvaltojen suurin tappaja ei välttämättä ole mikään muu kuin yliopisto, eikä se ole rikos vetää ketään hirteen, jos näyttö ei oikeudessa riitä- kukapa yliopistoveljeskunnan jäsenistä itseään ja veljeskuntaansa vastaan todistaisi. Maija Vilkkumaan laulu satumaa tango käsittääkseni kertoo juuri tälläisestä säälittävästä tapauksesta ja kuinka kivaa muilla on hänen kustannuksellaan.

Mitäs mieltä olette, voisiko tällaista tapahtua Suomessa, vaikkapa se suomi-yliopistovitsi, että hullunkurinen setä ittensä hirteen vetää, kun yliopisto-opiskelijoitten lapset alkavaisivat häntä kiusaamaan ja yllyttävät ison lauman muitakin lapsia kiusaamaan hullunkurista setää -setähän on pelkkä vitsi, sille saa tehdä ihan mitä vaan???

Haluaisin saada kommentteja tästä asiasta, koska minulla on vahva tunne, että joku suomi 24 palstalainen olisi joutunut mitä törkeimmän yliopistopilan uhriksi ja nimenomaan täällä SUOMESSA, eikä olisi edes itse tietoinen, että kaiken takana olivatkin tyypit YLIOPISTOLTA, onkohan se hullunkurinen setä jo ittensä hirteen vetänyt, eipä ole palstalla enää näkynyt???

3

5357

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ehkä liian myöhään

      Suomessa toi sama olis periaatteessa olis peruskoulu aika. Niin ja pilan sijaan vaikka se lakaistaan maton alle sanoen:"Se oli vain pilaa" on noin 2-14 henkilön osoittama asia, koko, ihonväri, eri asumapaikka, siis kaikista pienin asia mitä katsotaan mikroskoopilla.(mm. alle 15 vuotiaat tehneet itsemurhia mutta nämäkin on lakaistu maton alle) Sitten ne päästävät nämä yksilöt peruskoulusta "normaaliin" yhteiskuntaan jossa he jatkavat käyttäen tätä alkukantaista keinoa sopeutua toisiin ja elminoida yksilöt joista ei pidä. Pilan ja kiusaamisen ja rasismin raja on erittäin pieni omasta mielestäni. Mutta uskonnot ja monet muut lakaisevat tälläiset asiat maton alle taas (kristinusko varsinkin mikä oli opettajani uskonto) Niin ja itsemurhan tehneet muka helvettiin? Epäilen tätä koska jumala rakastaa kaikkia ehdoitta, saatana on ainoa joka antaa ehtoja. Sanontahan on että ihminen ei voi muuttaa uskontoa mutta idean voi. Niin ja niin monet asiat on tehty tarkoittaen hyvää mutta se ei ole vältämättä sitä. Vältin käyttämästä sanaa esimerkiksi koska jopa sanonta jonka kuulin sanoo:"Esimerkiksi ei ole todiste"

    • Amis on POP ;)

      Yliopistoschaissee voi tilittää jossakin muualla !

    • Turhaa tuskaa

      Tärkeää asiaa kirjoitat.
      Tämä keskustelu ehkä pitäis vaan käydä jossain muualla kuin tämän aiheen alla?
      Siis kun minusta olisi hyvä, jos tästä tulisi lisää keskustelua.
      Oikeesti jos liikaa joutuu pilan uhriksi niin kyllä siinä helposti tulee ikävä loppu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      57
      2996
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      543
      2838
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      36
      1999
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      1932
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1788
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      303
      1735
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1452
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      94
      1214
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1178
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1142
    Aihe