Hyppytunnilla Koulussa

SecretFantasieDiary

Koulupäivä on lähes puolessa välissä, ja kohta koittaisi tunnin mittainen hyppytunti ruokailun yhteydessä. Tällaisina koulupäivinä ei kyllä kiinnostaisi koulu yhtään, olisi vain niin ihanaa läsähtää lämpöiseen sänkyyn ja nukkua vielä monta tuntia. Koulussakin on vain muutama mielenkiintoinen aihe, ja tietysti ystävät pitävät kiinnostuksen kouluun edes hiukan korkeammalla. Onneksi meidän luokalla on muutama todella hyvännäköinen mies joita kelpaa silmäillä tylsien tuntien ratoksi, mutta varsinkin tämä yksi on ollut mielenkiintoni ja kiinnostukseni kohteena jo kauemmin.

Tämä päivä onkin hiukan erikoisempi, sillä tämä mies, Jani, sattuu jostain syystä istumaan minun vakiopaikallani, joten pääsen hänen viereen istumaan, kun en jaksa pidemmälle lähteä paikkaa etsimään - enkä kyllä haluaisikaan. Olihan tämä mainio tapa olla edes hiukan lähempänä Jania. Kiinnostukseni takia yritin kokoajan keksiä jotain jutun aihetta siinä opiskelun lomassa, ja kyllähän se juttu luistikin välillä. Emme tiedä toisistamme kauhean paljon, mutta sen voin sanoa, että Jani on todella kunnollinen mies. En ole koskaan kuullut juttua että hän seurustelisi, joten tämä on lisännyt kiinnostustani entisestään. En vain ole koskaan uskaltanut tehdä minkäänlaista aloitetta.

Nyt hänen ollessa lähempänä, sain välillä rauhallisesti vilkaistua hänen suloisia kasvojaan, ja komeaa sivuprofiilia. Olen monesti jo unelmoinut hänestä, ja en vain voi kuvitella miltä hän näyttäisi ilman paitaa. Hän on ainakin urheilullinen, joten voisi kuvitella hänen omaavan jonkinlaisia lihaksia. Mmh, pelkästään jo näiden asioiden miettiminen saa jo seksuaalisuuteni heräämään. Mielessä liikkuu aina jos minkälaisia fantasioita, ja tämä vaikeuttaa koulussa keskittymiseen todella kovasti. Mutta onneksi olen jaksanut aina rauhoittua kotiin menoon asti. En pidä liian laihoista miehistä, ja Jani on juuri ihannetyyppiä, miehessä pitää olla jotain miehellistäkin. Minun ja Janin juttelutuokiossa on ollut jo muutaman minuutin tauko ja huomaan katseeni jähmettyneen Janin paperille kirjoittaviin käsiin. Mielessä laukkaa miljoona eri variaatiota mitä noilla maskuliinisilla käsillä voisi saada kehollani aikaan. Katseeni siirtyy kuin automaattisesti ympäri Jania, ja jähmettyy hänen miettivän näköisiin silmiinsä, jotka tuijottavat paperia pöydällä. Pieni huulen puraisu, Jani miettii ahkerasti, katseeni siirtyy hänen huuliinsa. Mielessäni näen kuinka Janin pehmeät huulet suukottelevat ympäri kehoani ja huuliani saaden minut tärisemään...

- ”Huhuu?", säpsähdys. Olin unohtanut tyystin irrottaa katseeni Janista, ja nyt hän katselee minua oudosti vieressäni. Tunnen kuinka puna leviää poskilleni ja saan soperrettua ikään kuin vastaukseksi; - "Anteeksi, hiukan jäätää". Lisään pienen naurahduksen vielä päälle ja siirrän nopeasti katseeni takaisin omalle paperilleni. Äskeiset mielessä mylvineet mielikuvat ovat tehneet tehtävänsä ja tunnen kuumotusta jalkovälissä. Suljen hiukan levällään olevat jalat tiivisti vierekkäin ja kiskaisen minihamettani hiukan alaspäin - sukkahousujen kanssa hame tahtoo aina hiukan nousta. Vilkaisen vielä pikaisesti Jania, ja huomaan hänen hymyilevän itsekseen. Pakonomaisesti itsellenikin leviää hymy huulille ja kirjoitan vielä pari riviä tekstiä kunnes opettaja ilmoittaa tunnin päättyneen.

Seuraan omalta paikaltani luokkatovereiden luokasta lähtöä. Tänään en jaksa lähteä edes syömään. Jään viimeistelemään työtäni ja ehkä jälkeenpäin käyn kahvilla. Kirjoitan vielä lauseen ja katson ketkä jäivät luokkaan. Automaattisesti huomasin, että Jani oli jäänyt vielä paperinsa ääreen ja näytti nyt jo hiukan rentoutuneemmalle. Vilkaisin vielä tietokonenäyttöjen yli, oliko luokassa muita. Pahus! Yksi luokkamme ikinörteistä oli avannut läppärinsä ja ruvennut pelaamaan jotain koneellaan. Noh, en itsekkään tiedä että miksi siellä ei sitten mielestäni olisi muita saanut olla. Vilkaisin Jania, ja juuri kun olin avaamassa suutani hän kerkesikin jo kysyä ennen minua; "Etkös siekää meinaa lähtee syömään?". Vastasin kuin apteekin hyllyltä kieltävästi. Jani hymyili pienesti ja vilkaisi itsekin näyttöjen yli. Hän kumartui hiukan lähemmäs minua ja katsoi suoraan silmiini ja kuiskasi hiljaa; - "Minkäs takia miuta niin kiinnostuneen näköisesti aikaisemmin katselit?". Huomasin hänen äänessään oudon vivahteen ja pala nousi kurkkuun. Mitä sanoisin? Paljastuinko nyt? Puna levisi jälleen pitkin kasvojani ja tunsin kuinka Jani katseli minua kiinnostuneen ja odottavaisen näköisenä. En uskaltanut sanoa sanaakaan, olin vain hipihiljaa puna poskillani ja kädet nätisti sylissäni. Sydän pumppaa kahtasataa ja kuulen kuinka Jani vastaa hiljaisuuteen
- "Kunhan kiusasin". Mieleeni nousi hassu hölmistynyt olo ja naurahdin hiukan Janille. Hiukan aikaa siinä mietittyäni suljin vihkoni kannen ja laitoin sen laukkuuni. Nousin seisomaan ja nostin takkini puuskaksi käsivarrelleni ja lähdin kävelemään luokasta ulos. Kop kop kop, korkokenkien aiheuttaman äänen saattelemana astelen ripeästi luokkahuoneen poikki, ja tunnen kuinka minua tarkkaillaan takaapäin, vilkaisen nopeasti taakse, ja huomaan nörtin katseen joka nopeasti kääntyy takaisin tietokoneen näyttöön. Pian olen ovella ja vilkaisen vielä Jania, ja hän katselee juuri sellaisella katseella, että mieli tekisi kääntyä takaisin paikalleni. Mutta pakottava tunne haaravälissä vie voiton ja suunnistan vessalle, pakko päästä vapauttamaan paineet.

Kävelen ripeästi kolmannesta kerroksesta kellarikerrokseen, sillä siellä oleva vessa on harvoin käytetty, ja siellä saa hiukan enemmän omaa aikaa. - "Heips!", voi pahus, eräs koulututtuni huomasi minut ja pakkohan siinä on pari sanaa vaihtaa. Kauheissa paineissa koetan mahdollisimman nopeasti päästä juttutuokiosta irti ja hyvä etten hölkäten kävelen kulman taakse. Pysähdyn kulman taakse ja vilkaisen kulman takaa jäikö ystäväni ihmettelemään. Ei, mutta yllätyksekseni huomaan Janin kävelevän käytävällä ja äkkipikaisesti siirrän pääni takaisin kulman taakse. Näkikö hän minut? En kyllä ymmärrä miksi ikään kuin pakenen Jania, mutta ehkä jalkovälini kaipaa niin kovasti käteni kosketusta, että aivoni tajuavat haluta antaa minulle hetken aikaa itselleni. Hetken seison seinää vasten siinä ja juuri kun olen kurottautumassa kulman yli tarkistamaan mihin Jani meni, säpsähdän voimakkaasti kun Jani seisookin ihan vieressäni. Ennen kuin kerkeän tajuamaankaan mitään, hänen etusormensa sivelee paljasta olkapäätäni pienen ikuisuuden.
- ”Et kai vain ole pakenemassa jotain?" Janin hiljainen hymyileviltä huulilta tullut kuiskaus taittuu korvaani ja nostan katseeni hänen silmiinsä. - "En, en ainakaan sinua. Minulla vain on kauhea tarve päästä vessaan..". Janin hymy kasvaa suloisemmaksi, ja hän kurottaa huulensa korvalleni ja sivaltaa kädellään pitkiä hiuksiani. - "Tänne asti.. ihan vain vessaan? Olisihan ylhäälläkin ollut vessa..". Sydän pomppii rinnassa ja toisaalta olen paniikin vallassa, mutta toisaalta nautin tästä ihanan salamyhkäisestä tilanteesta.

Jani ottaa kätensä hiuksiltani pois ja ikään kuin vahingossa hipaisee nännejäni, jotka ovat jo hiukan valmiudessa. - "Aah..", huomaan päästäneeni pienen äännähdyksen ja automaattisesti tuon käden suuni eteen. Puna jälleen poskilla leviää ja Janin hymy levenee entisestään. - "Vai tällaisia, en tainnutkaan olla ihan väärässä katseesi suhteen aiemmin luokassa..". Jani on yleensä ollut todella kiltti ja rauhallinen oppilas, söpö, mutta nyt hänestä löytyy ihania hiukan villejä puolia. Viettelevällä tavalla Jani sanoo kaikkia asiansa tälläkin hetkellä, eikä äänessä ole mitään pahaenteistä. Yhtäkkiä Jani siirtää kätensä takaraivolleni, hiuksien alle ja painaa huulemme pieneen suudelmaan. Jani irrottautuu huulistani ja katsoo tiiviisti suloisilla silmillään minua. Olen kuin lumottu, sydän jyskyttää rinnassa, nännit nöpöttävät ja haaraväli sykkii sykkimistään. Jani painaa huulilleni suudelman, joka on tällä kertaa kiihkeämpi, irrottautuu ja jatkaa usean sekunnin ajan kiihkeitä suutelojaan, minä parhaani mukaan niihin vastaten.

Jani asettaa kätensä säärelleni, ja hivuttaa sitä suudelmien lomassa lähemmäs minihameeni reunaa, ja vieläkin syvemmälle. Hiukan jo täristen odotin Janin sormen kosketusta striengieni pinnalla, mutta Jani taisi jo huomata kosteuteni. Jani syventyy katsomaan silmiini, ja suutelee pikaisesti. - "Tule, mennään". Hän tarraa kädestäni kiinni, vilkaisee kulmalta käytävälle ja lähtee rauhallisesti kävelemään käytävän päähän. Jokaisen luokanoven kohdalla hän vilkaisee ikkunasta sisään ja siirtyy aina seuraavalle. Oven vieressä olevasta lapusta hän tarkistaa ilmeisesti, onko siellä tuntia menossa. - "No nyt löytyi.." Jani avasi luokan oven, jossa ei ollut ikkunaa ja asteli sisälle. Hän irrottautui kädestäni ja vilkaisi vielä oven välistä käytävälle, sulki oven ja lukitsi. Hän kääntyi viettelevästi vartaloaan käyttäen minuun päin ja otti askeleen minuun päin. Sujautti kätensä niskani taakse ja suuteli minua vieläkin kiihkeämmin kuin käytävällä. Olen täysin tietoinen mitä tuleman pitää, ja olen valmis siihen. Olen fantasioinut tästä jo pitkään, ja nyt se on käymässä toteen. Annan vain tapahtumien kulkea omalla painollaan. Jani irrottautuu suudelmasta ja kurottaa huulensa korvalleni - "Oletko varma että haluat tätä?". Hymyilen sievästi, mutta samalla viettelevästi katsoessani Jania silmiin. - "Ei sanoja." sanon hiljaa ja suutelen Jania. Jani asettaa sormensa haaraväliini, hiljaa sitä liikutellen ihollani, lähemmäs ja etemmäs vakoani. Olen jo hulluna kiihkosta, enkä jaksaisi enää odottaa, mutta haluan nauttia tilanteesta, annan Janin kiusata minua. Hän painaa kiihkeän suudelman kaulalleni ja samalla sujauttaa sormensa aivan klitoriksen viereen. Päästin pienen voihkaisun ja taitoin päätäni taaksepäin, voi luoja kuinka hyvältä se tuntuikaan. Jani jatkoi suutelemistaan ja pyöritteli sormeaan klitorikseni ympärillä, tehden minut hulluksi.

Jani ottaa sormensa haaravälistäni pois ja asetti kätensä lantiolleni. Hitaasti hän työnsi minua taaksepäin, kunnes tunsin pöydän pakaroitani vasten. Jani nosti minut istumaan pöydälle, ja asettautui polvilleen eteeni. Hitaasti hän levitti jalkani haara-asentoon ja rupesi suukottelemaan sisäreisiäni. Tärisin kiihkosta ja tein todella pieniä ääniä nautinnosta. Jani painoi jalkani takaisin yhteen ja pujotti sormillaan stringit pois jalastani, ja tiputti ne maahan. Hiljalleen hän suudelmien myötä läheni huulillaan kohti vakoani, joka jo kiimaisena odotti kunnon kosketusta. - "Jani, kosketa mua.. mä haluun sua.. nyt!" Jani suuteli sisäreittäni kiihkeämmin ja nuolaisi nopeasti kovettunutta klitoristani. - "Aah!". Huusin kiihkosta täyteläisenä ja taivutin päätäni taaksepäin, asetin kädet taakseni takakenoon. Jani rupesi nuolemaan kovemmalla vauhdilla klitoristani, ja välillä upotti kielensä vakoni uumeniin. Hetken aikaa voihkittuani Jani lopetti suunsa käytön ja nousi seisomaan. Pyyhkäisi kiimaiset liimani huuliltaan ja kurottautui suutelemaan minua. Aivan kuin automaattisesti siirsin käteni Janin farkkujen vetoketjulle ja rupesin laskemaan Janin housuja alas. Housujen tiputtua hiljaisesti lattialle, Jani itse pujotti bokserinsa alas, paljastaen jo täysin valmiudessa olevan elimensä. Hitaasti Jani asetti kalunsa vaolleni, liuttaen sitä edes takaisin klitoriksen ja vaon välillä. Sitten hän suuteli minua vielä kerran ennen kuin upotti kiduttavan hitaasti halunsa sisääni, ihan pohjaan asti. Jani katsoi tiukasti, hellällä katseella silmiini ja suuteli kiihkeästi ammollaan olevaa suutani ja aloitti hitaan työntelyn kuumassa, täynnä kiimaliimaa olevassa vaossani.

Edestakaisin ensin hitaasti, ja sitten hiukan koventaen tahtiaan Jani työnsi kaluaan, aina perälle asti. Kokoajan hänen kiihkeä, janoava katseensa seurasi ilmeitäni ja silmiäni. Kuunteli kuinka hän sai minut voihkimaan nautinnosta, tärisemään kiimasta. Huokailuiden kovuus ja nopeus, unohtamatta yhä uudelleen vellovaa nautintoaaltoa ympäri kehoa, sai meidät molemmat tajuamaan orgasmien olevan lähellä. Jani nosti minut lähemmäs tärisevää kehoaan, aloitti todella kiihkeän suutelun ja painoi minua yhä uudelleen ja uudelleen kovempaa pöytää vasten. Viimeisiin työntöihin asti hänen huulensa hellivät huuliani, kunnes tunsimme orgasmiaallon syöksyvän hurjana läpi kehon. Painamme huulemme vastakkain, hiukan vaimentaen nautinnonhuokailut. Kehomme tärisevät toisiaan vasten ja Jani pitää minua tiukasti kiinni vasten hänen kehoaan. Molemmat huokailevat vielä nautinnosta, pikkuhiljaa vaieten. Olemme molemmat täysin hiljaa ja katsomme toisiamme silmiin hetken. Saan vielä huulilleni rauhallisen, välittävän suudelman.

Hän laskee minut kostealle pöydälle istumaan ja kielellään puhdistaa sisäreiteni, ja vakoni kiimaliimasta. Teen saman hänelle, hiukan alaspäin nojaten, ja katson häntä hiukan vielä huohottaen. Hän hymyilee kauniisti, ja hakee käsipaperia oven vieressä olevalta telineeltä, kostuttaa sitä hiukan hanassa ja tulee viereeni istumaan. Puhdistaa huuleni paperilla, ja pujottaa stringini takaisin päälleni. Nostaa housunsa takaisin jalkoihin, tulee viereeni, ja nostaa minut seinää vasten lattialle istumaan. Pudottaudut viereeni ja otat kädestäni kiinni. Painan väsyneenä pääni hänen olkapäälleen, ja hän kääntää kädellään kasvoni hänen kasvojaan vasten, suutelee rauhallisesti. "Nuku hetki, meillä on aikaa...". Minä suljen silmäni ja nukahdan tietäen, että hän katsoo minua nukkuessani.


---

Kommenttia kiitos.
Kannattaako jatkaa kirjoittamista?

18

12468

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • mitä suotta

   Siinähän on jo kaikki, ei se tosta enää parane.

   • SecretFantasiesDiary.

    että, kehtaako lisää kirjoituksia kirjoittaa? (Ei tuo tarina enään mihinkään jatku).


  • muuta..

   Tosi hyvä juttu.. sain saman tien. Jos et näitä enää kirjottele tänne niin voin antaa mailini et ainakin mulle voit kirjotella...

   • SecretFantasieDiary..

    Kiitos kiitos. Kyllä minä sitten kirjoittelen, luon itselleni tänne ihan käyttäjän novellejani varten.


   • Nimetön
    SecretFantasieDiary.. kirjoitti:

    Kiitos kiitos. Kyllä minä sitten kirjoittelen, luon itselleni tänne ihan käyttäjän novellejani varten.

    Tämä on nyt sit käyttäjätunnukseni. Kirjoittelen aina välillä jos inspistä tulee :)


   • SecretFantasyDiaries
    Nimetön kirjoitti:

    Tämä on nyt sit käyttäjätunnukseni. Kirjoittelen aina välillä jos inspistä tulee :)

    Siis tämä on nyt siis tunnukseni, en muistanut että nimimerkkikin pitää erikseen rekisteröidä.


   • saa.
    SecretFantasyDiaries kirjoitti:

    Siis tämä on nyt siis tunnukseni, en muistanut että nimimerkkikin pitää erikseen rekisteröidä.

    niin nää kouluun sijoitetut jutut just parhaita... Viel jos saan pyytää nii laittasitko mailii tulee mulla ois pari kyssärii susta ite kirjottajasta ? Kiitos! zammy88@netti.fi


   • SecretFantasyDiaries
    saa. kirjoitti:

    niin nää kouluun sijoitetut jutut just parhaita... Viel jos saan pyytää nii laittasitko mailii tulee mulla ois pari kyssärii susta ite kirjottajasta ? Kiitos! zammy88@netti.fi

    Kyllähän voin noita kouluun liittyviä kirjoitella enemmänkin.

    Laitan meiliä pian tulemaan :)


   • pieni vinkki
    SecretFantasyDiaries kirjoitti:

    Kyllähän voin noita kouluun liittyviä kirjoitella enemmänkin.

    Laitan meiliä pian tulemaan :)

    mistä tiedät jos tuo on kaljuuntuva, jenkkakahvoilla varustettu keski-ikäinen koulun huoltomies tai joku muu henkilökuntaa?


   • SecretFantasyDiaries
    pieni vinkki kirjoitti:

    mistä tiedät jos tuo on kaljuuntuva, jenkkakahvoilla varustettu keski-ikäinen koulun huoltomies tai joku muu henkilökuntaa?

    Kyllä aikuinen nainen osaa itsestään huolta pitää :)


  • lukijaaaa

   tosi hyviä ;-)

   • SecretFantasyDiaries

    Hyvä että miellytti ;)


  • Mies-83p

   Osaat kyllä kirjoittaa, anna palaa vaan.
   Olit kauniisti pehmentänyt kuvaa siitä mitä siellä tytön jalkovälissä on orgasmien jälkeen. Saattaa olla pojalla muutakin nuoltavaa kuin vain TYTÖN kiimalimat!=)
   Parempi noin.

   • SecretFantasyDiaries

    Kiitos kiitos todella paljon :))


  • ikää on riittämiin

   On tämä niin hyvää ja kaunista luettavaa, että vallan vanhakin tätä "kelatessaan" nuortuu monella vuosikymmenellä ja alkaa jälleen vaimoaan katsella sillä entisellä mielellä ja mennä ehdotuksia pitemmälle.

   Minkä nuorelta aikanaan oppi sen vanhana taitaa, ja tällaiset hyvät kirjoitukset ovat oivia maamerkkejä lemmen poluille. So many thanks!

   • SecretFantasyDiaries

    Hyvä hyvä kun tykkäsit :))


  • mutta ´

   tee tarinoista mielenkiintosempia. Tossa oli aika paljon toistoa...

   • jos meinaat

    kannattaa miettiä mielenkiintoisempia tarinoita jos meinaat jatkaa tarinoiden tekoa.


  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Persu jakoi tekoälyn tekemiä deepfakekuvia mustamaalatakseen SPR:ää

   Ei näe asiassa ongelmaa https://www.iltalehti.fi/digiuutiset/a/224e6737-010d-42ce-9ac0-cd08a8309f06
   Maailman menoa
   300
   2129
  2. Mistä et pidä kaivattusi ulkonäössä

   Tai luonteessa ?
   Ikävä
   116
   2015
  3. Onko tämä yksipuolista?

   Haluaisin laittaa sulle viestiä, kysyä kuulumisia. Haluaisin tietää miten voit, onko kaikki hyvin. Kaipaan sua, en tiedä
   Ikävä
   70
   1520
  4. Kaverini kaipaa

   Sun kosketusta, kovasti...! :D
   Ikävä
   154
   1480
  5. Amnesty nillittää rajojen sulusta

   Amnesty väittää, että missään ei ole näytetty toteen sitä, että noista itärajalta tulleista turvapaikanhakijoista olisi
   Maailman menoa
   206
   1453
  6. Martina Aitolehti poseeraa rakkaansa kanssa - Somessa kuitti:"Oletko lainannut Haaviston Antoniota?"

   Hmmm, onhan noissa miehissä yhdennäköisyyttä täytyy myöntää… Vai mitä mieltä sinä olet? Lue lisää ja katso kuvat: http
   Kotimaiset julkkisjuorut
   91
   1099
  7. Ulkomaillakin jo irvaillaan ja naureskellaan Saksalaislehti retostelee Sanna Marinin bikinikuvalla p

   Saksalaislehti retostelee Sanna Marinin bikinikuvalla peppuvitsein Saksalaislehti Bild uutisoi Sanna Marinin bikinikuvas
   Tampere
   98
   759
  8. Sinulle On Postia

   Niin elikkäs kuten otsikko sanoo jollekin olisi postia. Pelokkaana mietin tuleeko vastausta laisinkaan. Ja jos tulee
   Ikävä
   40
   752
  9. Miksi itsenäisyyspäivää vietetään...

   ...kun itsenäisyys menetettiin 4.4.2023 kun meidät liitettiin NATOon? Päätäntävaltamme siittettiin UsaNatolle tuona suru
   Maailman menoa
   310
   752
  10. No joko susta on nainen tullut johtaja

   Kun sä olet opiskellut niin paljon, ja olet niin terävä?
   Ikävä
   63
   716
  Aihe