seksiä hississä

mimosa--

olin menossa kaverille kylään joka asui kerros talossa ylimmässä kerroksessa, painoin hissin nappia ja aloin odottamaan hissiä, hissi saapui ja ovet avautuivat, hississä oli jo joku keski ikäinen seksikäs vartaloinen mies, menin hissiin ja painoin nappia ylimpään kerrokseen, sen jälkeen kun ovet menivät kiinne mies kysyi minulta "haluatko ottaa suihin" minä vastasin että "tottahan toki" sen jälkeen mies otti pippelinsä esiin housuistaan ja työnsi sen minun suuhun, olin aivan kiimassa, mies otti hiuksistani kiine ja alkoin heiluttamaan päätäni edes takast sitte mies laukesi ja kyrvästä pursusi spermat minun suuhuni nielin kaiken, mies laittoi ison jöllinsä takaisin housuihinsa ja sanoi "olipas aika pikainen pano" sitten minä sanoin "niin olikin" ja siinä samassa olimme saapuneet ylimpään kerrokseen ja hissin ovet aukenivat, ja lähdin kävelemään kaverini taloa kohti, mies jäi vielä hissiin runkkailemaan.

5

17546

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • irstailija

      ei varmaan ollut tosi juttu

    • kakakkakkakkakkaaa

      AIKA HYVIN

      yhessä lauseessa tollane juttu, nomut laadust en kans sano mitää

    • PervoHumanisti

      No just.. oot joku pikku teini pervo joka keksi ton tarinan tyyliin 2 minuutissa. paskat,kuka tommosta haluu lukee ja "kiihottua" samalla.. -.-''

    • ...vaan näin

      Hyvä ystävättäreni asui korkean tornitalon ylimmässä kerroksessa. Vierailin hänen luonaan usein, meillä oli tapana etsiä yhdessä eroottisia videoita netistä ja yrittää toistaa videoilla esitetyt liikkeet strap-on –dildoja ja muita apuvälineitä käyttäen. Tämän hieman hassun ja hupsun harrastuksen aloitimme jo teini-iässä (tosin alussa matkimme vain musiikkivideoiden tanssiliikkeitä, mutta Madonnan ja Christina Aguileran videoista siirtymä pornoon oli melko jouheva) ja viihdyimme sen parissa tuntikaupalla ilta toisensa jälkeen, jopa niinkin intensiivisesti, ettei kumpikaan meistä ollut katsonut tarpeelliseksi etsiä itselleen poikaystävää.

      Olin onnistunut löytämään työpaikan koneella redtubesta muutaman lupaavalta vaikuttavan teoksen, joiden toteuttamista odotin innolla. Kiirehdin töistä suoraan ystävättäreni alaovelle ja summerin soitua riensin hissille. Mielessäni hihittelin keksimälleni sanaleikille, seuraavien tuntien aikana tulisin painelemaan ystävättäreni ”alaoven” ”nappuloita” vielä useaan kertaan. Jo valmiiksi hieman kiihtyneessä olotilassa odotin hissin laskeutuvan kerroksista. Heti ovien avauduttua loikkasin sisälle hissiin ja melkein suoraan siellä seisovan miehen syliin. ”Ohhoh, ohhoh, sieltähän tullaan ihan päälle!” mies naurahti ja otti lanteistani kiinni, jotten olisi teilannut häntä suoraan hissin takaseinää vasten.

      Punastuin hiusjuuriani myöten, enkä hämmennyksissäni osannut heti edes irrottautua miehen otteesta. Nostin kasvoni pahoitellakseni töytäilyäni, mutta sanat juuttuivat kurkkuuni huomatessani katsovani todella sinisiin silmiin, jotka sijaitsivat George Clooneymaisen veikeän hymyn yläpuolella. Seuraavaksi tein useita yhtäaikaisia havaintoja: charmikkaasti harmaantuneet ohimot tekivät miehestä vielä enemmän Georgen näköisen, lanteisiini takertuneet kädet olivat erittäin lihaksikkaiden varsien päässä ja jo ennestään kuumotusta tuntenutta haaraväliäni vasten tunsin selkeän ja kovan kohouman miehen nivusissa.

      Mies näki nopeasti muuttuneesta ilmeestäni, etten ollutkaan tilanteesta enää yhtään pahoillani. ”Katsopas nyt tyttö, mitä olet saanut aikaan. Hyi hyi, tuollalailla ihmisiä saatetaan tukalaan tilanteeseen. En edes päässyt hissistä ulos ennen ovien sulkeutumista uudestaan.” Väläytin miehelle kujeilevan hymyn ja irrottauduin hänen otteestaan päästäkseni painamaan 15:nnen kerroksen nappulaa. ”Olen todella pahoillani, antakaa minun korjata tilanne”, sanoin äänellä, joka ei ollut yhtään pahoitteleva. Polvistuin miehen eteen ja avasin hänen housunsa. Minua vastaan ponnahti uskomattoman suuri ja sykkivä kalu, joka näytti venyvän suoraan suutani kohti.

      Otin kyrvän suuhuni ja aloitin kiusoittelevan leikin kielelläni. Nuolin ja näykin, imeskelin ja lutkuttelin miehen mulkkua kuin sokerikuorrutteista tikkaria. Miehen huokailut muuttuivat kiihkeämmiksi ja hän alkoi työnnellä lanteitaan kasvojani vasten. Kuudennen kerroksen kohdalla (talon hissi oli vanha ja hidas) mies tarttui kiinni hiuksistani ja alkoi rajusti nussimaan minua suuhun. Onneksi oli harjoitellut megakokoisilla dildoilla, joten en alkanut kakomaan, vaan annoin tottuneesti kyrvän painua kurkunpäähäni asti. Juuri kun olimme saapumassa viidenteentoista kerrokseen, mies laukesi suuhuni ja nielin kiltisti suoraan nieluuni sykkivän lastin kokonaan.

      Ovien avautuessa nousin seisomaan ja katsoin miestä silmiin. ”Toivottavasti tämä korvasi törmäilyni?”, kysyin yrittäen näyttää koulutyttömäisen viattomalta. Se tuskin onnistui, sillä tunsin ohuen spermavanan valuvan suunpielestäni. Mies tuijotti minua, eikä hengästymiseltään saanut annettua vastaukseksi muuta kuin kiitollisen hymyn. Käännyin, poistuin hissistä ja lähdin kävelemään ystävättäreni ovea kohti. Hissin ovet sulkeutuivat takanani. Juuri kun olin painamassa ystävättäreni ovikelloa sain ajatuksen ja käännyin äkkiä takaisin hissiä kohti. ”Liian myöhään!”, ehdin jo harmitella mielessäni, kun hissin ovet yhtäkkiä avautuivat ja uusi ystäväni lähti kävelemään minua kohti. Tänään saisimmekin leikkeihimme kolmannen näyttelijän.

      • kyssärij

        en tajua johtuuko se siitä, että oon nainen vai eikö toi vaan mielyttänyt. sinäänsä tekstinä ihan kirjallisesti hyvä. (:


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1787
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      76
      1637
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1303
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1131
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      765
    6. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      759
    7. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    8. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      747
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      725
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      702
    Aihe