Hotellia etsimässä?

Pade75

Mikä olis hyvä kolmen tähden hotelli keskeisellä sijainnilla ? Kahdelle aikuiselle ja viisi vuotiaalle pojalle. On niin paljon vaihtoehtoja ettei noista ota selvää.

10

4481

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mitte mitte

      Hinta/laatusuhde on parempi vanhan itäpuolen keskustassa kuin aivan länsipuolen ostoskadulla, jossa hinnat ovat kovemmat mutta taso ei siitä nouse. Jos ei ole jotain erityistä syytä mennä asumaan Ku'dammille, niin hotelli kannattaa valita mieluummin itäpuolen keskustasta.

      Se itäkeskustan kaupunginosa on Mitte. Yksi hyvä: http://www.agon-alexanderplatz.de/

    • tykätään tästä

      olimme keväällä jo kolmatta kertaa hotellissa jonka vinkin saimme Adenauerilta tältä palstalta joskus aikoinaan,suosittelen.Hotelli nimeltään hotel Majestic ja sijaitsee länsipuolella Berliiniä. Rauhallinen sijainti, perhehotelli,todella hyvä palvelu ja edullinen.Huoneet on olleet jokakerta siistejä,ei mitään moitittavaa ja todellakin edullinen.Hotellin osoite on Brandenburgischestrasse 47 ja olemme aina pyytäneet etukäteen netissä tarjouksen ja aina on ollut kyllä "sopiva". Vinkkinä kerron, että lähellä on todella hieno lasten leikkipuisto jossa kävimme melkein päivittäin.Oltiin käyty eläintarhat ja museot ja isot lelukaupat ja nähty vaikka minkälaisia "lego-tarhoja" niin kotona kummisetä kysyi mikä oli mukavinta Berliinissä? Vastaus: tosi upeee leikkikenttä (Wenla 5v.).

    • viime kerralla

      hotellissa nimeltään Agon Opera, joka on Kudammin varrella loistavalla paikalla.
      Lentokentältä pääse bussilla lähes oven viereen ja takaisin kentältä kadun toiselta puolelta. Metroasema ihan vieressä, joten liikkuminen äärettömän helppoa.
      Aamupala erinomainen ja huoneet tilavat ja erittäin siistit.
      Asukkaille ilmainen nettikone aulassa, jos nyt sellaista sattuu kaipaamaan.
      Mutta niin kuin huomataan hyvviä hotelleja on paljon ja riippuu mitä kukin haluaa.

    • berliiniin taas pian

      suosittelen agon aldeaa bülowstrassella. metroasema vieressä, joten liikkuminen todella vaivatonta! buffet-aamiaisesta tosin ryöstöhinta, 12euroa..

      • JankkuT

        on vuokrata asunto loman ajaksi. Toimiva palvelu on esimerkiksi netissä toimiva Fehrienwohnungen ( http://www.zimmervermittlung24.com ). Asiallisen ja siisin n. 60 neliön kämpän saa esim. 48 € / vuorokausi. Vuokraus hoituu netin / sähköpostin välityksellä ja ei ole juuri hotellin buukkausta vaivaloisempaa. Etuna on "omarauha" (jos sitä kaipaa) ja se että voi pysyä turistien keskuudesta pois ja olla tavis berliiniläisten joukossa. Isommalla joukolla ollessa tilaakin on perus hotellia enemmän.

        Terv

        Jankku


      • jtaul

        Olen tehnyt kymmeniä ulkomaanreissuja eri puolille eurooppaa ja missään ei ole ollut näin loistavaa aamiaista kuin Agon Aldeassa! Ruokalajien ja vaihtoehtojen määrä on hämmästyttävä. Eli tuo 12 € ei kyllä ole siitä ryöstöhinta missään nimessä.


      • Vastausta kaivataan
        JankkuT kirjoitti:

        on vuokrata asunto loman ajaksi. Toimiva palvelu on esimerkiksi netissä toimiva Fehrienwohnungen ( http://www.zimmervermittlung24.com ). Asiallisen ja siisin n. 60 neliön kämpän saa esim. 48 € / vuorokausi. Vuokraus hoituu netin / sähköpostin välityksellä ja ei ole juuri hotellin buukkausta vaivaloisempaa. Etuna on "omarauha" (jos sitä kaipaa) ja se että voi pysyä turistien keskuudesta pois ja olla tavis berliiniläisten joukossa. Isommalla joukolla ollessa tilaakin on perus hotellia enemmän.

        Terv

        Jankku

        Tiedätkö vastaavaa nettisivustoa, mistä vois hakea edullista majoitusta ehkä noin 100 km säteellä Berliinistä? Asuntomajoitus kolme aikuista ja kaksi lasta vaikka jostain pikkukylästä neljä yötä. Laivalla mennään, Dresdenissä olis tarkotus käydä. Yhdessä paikassa yövytään koko ajan ja siis oma auto on mukana. Sellanen mukava paikka, joka olis helppo hahmottaa, mutta ostoksiakin täytyy päästä tekemään. Eli jos majoitus on kylässä lähellä täytyy olla joku isompi kaupunki missä voi rahat tuhlata. Viime vuonna oli viikonlopun Berliinissä, enkä hahmottanut sitä ollenkaan siinä ajassa.


    • Lissu****

      Tuo on huoneistohotelli länsipuolella Kurzfürsterdammin päässä, ketjusellainen.Laatuun olin tyytyväinen, sijainti olisi voinut olla muukin. Ku'dammilla kun on lähinnä ne kalleimmat chanelin liikkeet. Muutoin oli hyvät kulkuyhteydet. Huomasin etten yksinmatkustavana tarvinnut keittiöominaisuutta, koska Berliinissä ulkonasyöminen on edullista. Mutta lasten kanssa voi olla kätevääkin että jääkaapista saa sitten sitä mikä maistuu (?). Voisin yöpyä uudestaankin siksi että olin tyytyväinen huoneen tasoon.

      • yksi vinkki

        Hotel Berlin,Berlin. Kävelymatkan päässä ostoskadulta. Metroasema kävelymatkan päässä, bussi nro 100 menee n. 100m päästä. Rauhallinen sijainti, rauhallinen hotelli muutenkin. Aamiainen kuului meillä ainakin hintaan, ja oli erinomainen ja runsas (tuoreita hedelmiä, sämpylöitä, leikkeleitä, graavilohta erilaisia juustoja, muroja yms valokoima todella runsas). ****Hotelli on siisti sisältä, hintataso mielestäni huokea, tällä hetkellä taitavat mainostaa hotelliyötä alle 70e. Me ainakin aiomme mennä tuohon hotelliin uudelleenkin. Hotellia mainostetaan yhtenä berliinin parhaimpana hotellina, ja siisti se kyllä olikin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1795
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1504
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1183
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1126
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1109
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1094
    Aihe