Pesaro

ja hotelli Bellevue

Kaikki informaatio Pesarosta ja hotelli Belluvuesta tervetullutta. Millainen on esim hotellin sijainti ajatellen ruokapaikkoja ym.

6

1093

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kyllästynyt...

      Niinpä niin. Googlesta päätelleen kovasti on keskustan ja rannan tuntumassa tämä hotelli.
      Näkyy olevan kovasti paljon erilaista tietoa googlessa tästä hotellista, asiakasarvioita ja muuta. Mitähän informaatiota vielä pitäisi olla? En ole Pesarossa ollut noin kymmeneen vuoteen, mutta tottakai niitä ruokapaikkoja on lähellä. Kuinka lähellä oikein pitäisi olla? Näitä kysymyksiä näyttää riittävän. Ovatko ihmiset näin tumpeloita ja typeriä. "Millainen on hotellin sijainti ajatellen ruokapaikkoja". Voihan...

      • ja hoteli Bellevue

        elikkä sitähän varten tämä palsta on että saa kysyä. ei ole tyhmiä kysymyksiä on vaan tyhmiä vastauksia. elikkä millaiset shoppailumahdollisuudet siellä on? ja lähteekö retkibussi ihan hotellin edestä? pärjääkö englannilla? kusetetaanko siellä turisteja ja mikä on hintataso? elikkä olkaa pliis niin ihania ja vastatkaa näihin kysymyksiin.


      • vastauksia
        ja hoteli Bellevue kirjoitti:

        elikkä sitähän varten tämä palsta on että saa kysyä. ei ole tyhmiä kysymyksiä on vaan tyhmiä vastauksia. elikkä millaiset shoppailumahdollisuudet siellä on? ja lähteekö retkibussi ihan hotellin edestä? pärjääkö englannilla? kusetetaanko siellä turisteja ja mikä on hintataso? elikkä olkaa pliis niin ihania ja vastatkaa näihin kysymyksiin.

        Shoppailumahdollisuudet ovat hyvät, mutta ei kaupunki mikään muodin mekka ole, eikä muitakaan ihmeellisiä löytöjä kannata kuvitella löytävänsä. Retkibussi lähtee hotellin ovelta, jos niin on sovittu. Tarkista matkatoimistoltasi. Tavalliset paikallisbussit kulkevat parin korttelin päässä olevalla isommalla kadulla. Italiassa ei kuseteta matkailijoita ja hintataso on sama kuin Suomessa.


      • Kylla Osataan

        Kaikki mahdollinen on kyllä jo googletettu ja muailmaa on tullut kierrettyä ympäriämpäri ja Italiassakin käyty. Tämän hotellin kuvia ja sivuja on tutkittu ja luettu ja kaikki luultavasti jo tiedetään. Tuttua hommaa kun olemme paljon matkustaneet ja ollaan vielä IT-ammattilaisia, niin tiedetään kyllä mistä tieto saadaan käsiin. Tässä vaan kysyttiin, että SAATTUISIKO joku paikalla käynyt vielä kertomaan jotain mielenkiintoista. Anteeksi kovasti, jos olen ymmärtänyt väärin, että tämä palsta olisi juuri tällaista tarkoitusta varten. Kaikesta huolimatta sinullekin: oikein mukavia hetkiä matkailupalstan parissa!


      • se sitten niin

        että kaikki tarpeellinen ON JO KIRJOITETTU nettiin. Googlettamaan vaan, mitään uutta ei enää kannata kirjoittaa ja kommentoida. Hei Pahvi, kllä me kaikki google tiedetään, mutta olisko joku ELÄVÄ ihminen käynyt Pesarossa vaikka viime kesänä ja vois kertoa jotain kivaa ja inspiroivaa meille, joilla matka on edessä ensi kesänä. Ei tää NIIN vakavaa ole tämä keskustelupalstoilla mielipiteiden vaihto, että kannattais hernettä kehkoon vetää jos joku kysyy jotain vaikka niinkin likeltä lomanviettoon liittyvää asiaa kun ruokapaikat ... Vai mistä sä haluisit keskustella. Aloita nyt sitten itse jostain paremmasta aiheesta. Mikä se vois olla, kun perhe lähtee yhdeksi vaivaiseksi viikoksi jonnekin? Ei siinä italiailaisiksi olla muuttumassa, leppoisaa lomaa vaan viettämässä.


    • Italyfriikki

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe