LINDSTRÖM työnantajana

millainen on..

Lindströmillä näyttäisi aika tiuhaan olevan asiakasvastaavan paikkoja auki. Onko jollain kokemusta ko. paikasta? Kiinnostais tietää minkälainen on työpaikkana, työnantajana ja millaista palkkaa saitte.

Oman alan työt tällä hetkellä aika harvassa ja jostain olisi rahaa saatava elääkseen.

17

3647

Vastaukset

 • Etuja on ihan sairaasti peruspalkan (7800 €/kk) päälle, mutta työajat ovat p***stä. Tule käymään niin tiedät.

 • Pääsääntöisesti melko huonot palkat,
  eikä edutkaan ole kovinkaan ihmeelliset

  • Onks kellään päivitettyä tieto mitä lindstron nykyään maksaa myyjilleen?


 • Näin se suunnilleen menee;
  Peruspalkka 1500 - 1700, ja maksimi kuukausiproviisio on 400 €, tästä auto ja verot pois niin ei ihme että on vaihtuvuutta.
  Jos haluaa tienata hiukan enemmän niin; osta ko. tekstiilimattoja ja tee huoltosopimus paikallisessa pesulassa niin 40 kpl sopimuksia vastaa vähintään 6 000 € tuloja. Summasta vähennä kulut ja verot niin käteen jää puhdasta 3 000 - 4 000 €.

  Nimimerkki; kokemusta on

  • älä nyt jaksa jauhaa silkkaa tuubaa. Kerroppa miksi et ole alan yrittäjä? ;)


 • alkaa 1579€ bruto palkka ja siten nouse1795 € bruto

 • Miten Lindströmillä nyt on ?

 • Suosittelen paikkaa, jos haluaa tehdä paljon töitä kireässä ilmapiirissä. Ja jos saneleupolitiikka on ihan ok.

 • Tuoreita kokemuksia? kenelläkään? onko

 • Ois mielenkiintoinen kuulla nykypäivän kokemuksia? Ois haastatteluun meno. Pohjapalkka nykyään reilu 2000€??

  • Pohja on suunnilleen sen 2000€, mutta sen päälle et sitten juuri mitään saakkaan. Vaikka haastattelussa mitä luvataan. Jos selviät yli koeajan niin sitten saat palkan varmasti. Kireä ilmapiiri, sanelupolitiikka ja onneton henkilöjohtaminen tosin vaivaa.

   Yt:itä jatkuvasti, ei vaan tiedoteta kun ei ole pörssiyhtiö.


  • Huono johto ja ammattitaidottamat esimiehet, ei kenelläkään koulutusta.


 • Lisää kokemuksia?

 • Sanelupolitiikka. Eihän se poikkea muita pesuloista mitenkään.
  Nykyisin. Paikallinen Sopiminen = työntekijän kannalta = Sanelupolitiikkaa. Revi siitä huumorilla.

 • En suosittele myyntimieheksi menoa Lindströmille, palkka on pieni ja kohtelu epäasiallista. Menestynyt yritys, menestys oteetaan monopoliasemasta ja myyntimiehen selkänahasta.

  • Edellinen kirjoittaja osui kyllä naulankantaan! Yritys menestyy kyllä, joskaan ei ole monopoliasemassa. Hienot tuotekonseptit, joita olisi kiva myydä. Mutta, mutta... Tosiaan myyntimiesten ja kaikkien muidenkin työntekijöiden selkänahasta revitään nuo huimat voitot! Palkkataso on suorastaan surkea, senkin vielä voisi sulattaa, mutta kun se henkilöjohtaminen noin yleisellä tasolla on aivan käsittämättömän surkeaa. Toki poikkeuksiakin on ja nehän tunnetusti vahvistavat säännön.

   Pari vuotta siellä painoin, en viihtynyt päivääkään, en oman kokemuskeni perusteella suosittele kenellekään. Juhlapuheissa ym. kuulostaa huippufirmalta, todellisuus aivan jotain muuta nimenomaan siis henkilöstön kohtelun ja esimiestyön osalta!


 • Hyvin avattu edellisessä kommentissa: "Juhlapuheissa ym. kuulostaa huippufirmalta, todellisuus aivan jotain muuta nimenomaan siis henkilöstön kohtelun ja esimiestyön osalta". Juhlapuheita onkin paljon, mutta pohjaa niissä ei ole kuin ehkä lukujen osalta. Surkeaa henkilöstöjohtamista, kireä tunnelma ja huonot palkat. Johtoryhmä kuin jotain ylhäisöä, eivät viitsi edes tervehtiä työntekijöitä.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  145
  2762
 2. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  64
  1586
 3. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  5
  795
 4. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  39
  741
 5. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  13
  570