Matkalla luokkaretkelle - Linja-autokyydin mukavuudet

SecretFantasyDiaries

Luokkaretki, ihanaa piristystä tylsään kouluarkeen. Vaikka luokkaretkemme ei uloitukkaan maan rajojen toiselle puolelle, olen tyytyväinen tilanteesta. Olen dominoivassa asemassa luokallani, sillä olen ainut nainen, ja siksi nautin luokkaretkestämme muitakin enemmän. Huomiostani taistellaan jo linja-autopysäkillä lähtöpisteessämme.

Meille on tilattu yksityinen linja-auto, joka vie meidät pääkaupunkiseudulle. Ulkona on todella kylmä, kun seisomme koulumme pihalla, tavallisena syksyisenä yönä. Mumisen itsekseni, että olisi kannattanut laittaa vaikka toppahousut tämän mustan lyhyehkön mekon ja sukkahousujen tilalle.

Kello lähenee jo puolta kahta perjantai-iltana, ja linja-auton pitäisi jo tulla. Katselen ympärilleni ja vilkuilen luokkatovereitani - kappas, kaikki ovat paikalla. Opettaja ja 12 opiskelijakaveriani. Olen aika kohtuuttoman paljon jännittänyt, että kuka päättää tulla viereeni istumaan. Haluaisin ehkä jonkun luokan komistuksistani viihdyttämään jutuillaan minua, mutta ikäväkseni huomaan linja-auton tullessa paikalle, että se on niitä suurempia. Paikkoja olisi vaikka puolelle koululle, joten jokainen saa oman penkkivälin. Opettaja kylläkin pyysi jo aikaisemmin koulussa, että olisimme linja-automatkan rauhallisesti, jotta jos joku haluaa nukkua, niin ei aiheutu suurempaa melua.

Tuossa äsken juttelin hetken aikaa melkein jokaiselle luokkatoverilleni, ja yllättäen kaikilla oli mp3 tai kännykkä musiikkisoittimena mukana. Itsekin voisi kuunnella musiikkia ja levätä hiukan, väsymys ei ole vielä kauhea, mutta varmasti sekin puskee päälle kun asettuu lämpöiseen linkkaan musiikit korvilla.

Siirrymme opettajan johdolla linja-autoon, ja pääsin ensimmäisenä siirtymään opettajan perässä, joka jäi etupaikoille. Noustessani portaita linja-autoon huikkasin vielä vitsikkäästi jätkille että menen taakse nukkumaan, ja jos joku tulee häiritsemään niin satikutia. Kävelin pitkän käytävän aina päätyyn asti ja laitoin laukkuni laukkulokeroon, mp3:sen olinkin jo kaivanut esille ja laittanut soimaan.

Nyt istun ihanan pehmeällä paikallani ja seuraan, musiikin jo hiljaisella volyymillä pauhaten, mihin muut menevät istumaan. Opettajan suosikit tietenkin eturiveihin opettajan "seuraksi", ja muut jättävät pari riviä tyhjää ja asettuvat jokainen omalle välikölleen. Mielessäni vielä liikkuu, kuinka ihanaa olisi ollut jutella koko matka jonkun fiksun ihmisen kanssa, mutta eipä voi mitään enää. Lisään mp3:sen volyymia kovemmalle ja valitsen sopivan biisin. Siirryn käytävänpuoleiselta penkiltä ikkunanpuoleiselle penkille, ja seuraan kuinka auto lähtee liikkeelle. Vilkaisen vielä kelloa, ja suljen silmäni, syvennyn musiikkiin ja nukahdan.

Herään aavistukseen, että joku puhuu minulle, ja avaan silmäni. Teemu istuu vieressäni ja kyselee että nukunko. Vastaan hiukan väsyneellä äänellä vitsikkäästi;
- "En enää". Naurahdan hiljaa ja pyyhin silmistäni kosteuden pois. Samalla kun otan nappikuulokkeita pois korvistani, Teemu kyselee voisinko pitää hänelle seuraa. Hän ei saanut unta, ja ajatteli että ehkä haluaisin myös seuraa. Teemu rupesi puhumaan luokkaretken aikataulusta ja puhuimme hetken mielipiteistämme kohteista joihin olemme menossa käymään. Teemu lopettaa aiheesta puhumisen kysymällä hiukan nolostuneella äänellä;
- "Voisinko tulla siihen sun viereen istumaan, kun en oikein kunnolla kuule mitä sanot.". Nyökkäsin pienesti ja siirsin penkillä olevan takkini jalkatilaan. Linja-auton ominaisääni on kyllä aika kova, ja se saatta kovinkin olla haitaksi kuulemiselle.

Hetken rupateltiin niitä näitä ja keskustelumme syventyi syvällisemmiksi, rupesimme puhumaan toistemme seurustelusuhteista ja ylipäätään serustelusta..
- "Itseasiassa itse en ole koskaan seurustellut..". Annoinkin kunnon lausahduksen kesken keskustelun, seurasin Teemun reaktiota. Olen kuulemma ystäväni mukaan luokkalaisilleni sellaisen kuvan että seurustelen, mutta tämä ei pidä paikkaansa. Teemu on hetken hiljaa ja saa suunsa vihdoin auki;
- "Et koskaan?".
- "En koskaan. Ystäväni sano et oon kuulemma antanu mei luokkalaisille sellasen kuvan et seurustelen, oks se totta?". Teemu on hetken hiljaa, ja vastaa yllättyneellä äänellä.
- "Kyllä mie ainaki oon sellasen kuvan saanu. Aika friikkii et sun ystäväki on saanu sellase mielikuvan.". Teemu naurahtaa hassunkurisesti ja hymyilen sille, samalla katsoen sitä silmiin. Selitän Teemulle, että eipä sillä nyt varmaan kauheasti oo ollu väliä, et luuleeko ne et seurustelen vai et en, mut Teemu vastaa vastalauseella kuin salamana;
- "Kyllähä sil nyt välii on. Ei kukaa uskalla, tai haluu tehä tuttavuutta ns. siinä mielessä, jos ne luulee et oot varattu.".
- "No niin, no tollee taas kun ajattelee ni tottahan toi.".

Lausettani seuraa pieni hiljaisuus, sellainen ahistava hiljaisuus. Kumpikaan ei oikein osaa sanoa mitään, mutta päätän rohkeasti rikkoa sen ja kysyä kysymyksen joka on vaivannu mua jo pitkää:
- "Ootkos sä varattu?". Teemu on hetken hiljaa ja vastaa myöntävästi. Pieni hymy leviää kasvoilleni, ja huomaan että tilanne käy kokoajan mielenkiintoisemmaksi. Yhtäkkiä Teemu kääntää päänsä muhun päin ja kurottaa huulensa ihan mun korvan juureen, kuiskaa hellällä, hiukan seksistisellä äänellä;
- "Jos sä oot sinkku, etkä oo koskaan seurustellu, ni ootko sä myös neitsyt?". Puna nousee salamana poskille ja pala nousee kurkuun. Mutisen siinä jotain, mistä ei saa mitään selvää;
- "Oletan tuon myöntävänä vastauksena...". Vilkaisen nopeasti Teemua silmiin ja kurottaudun hänen korvan juureensa;
- "Mutta arvaa haluaisinko olla?". Siirrän pääni pois Teemun korvalta ja huomaan Teemun kiinnostuneen katseen.

Katsomme Teemun kanssa toisiamme pitkään silmiin, ja huomaamme molempien katseissa seksuaalista jännitystä. Kurotan huuleni aivan Teemun huulien eteen, ja kuiskaan hiljaa;
- "Teemu, mua panettaa.". Suutelen häntä pikaisesti huulille silmiä kiinni pitäen. Avaan silmät ja katson suoraan Teemua silmiin. Teemu tuo omat huulensa mun huulien eteen ja kuiskaa;
- "Mun täytyy kai tehdä asialle jotain". Teemu suutelee mua intohimoisesti ja siirtää toisen kätensä mun säärelle, ja liikuttelee sitä siinä pitkän tovin, samalla suudellessa minua. Hän siirtää kätensä mekkoni reunalle, sujauttaa kätensä sukkahousujeni reunalle ja kätevästi liututtaa sukkahousujani nilkkoihini.
- "Hei ei me voida, ei voida. Tääl on muitakin.."
- "Hyss, voidaan voidaan. Ne nukkuu."
- "Ne herää kuiteki ja sit jäädää kii ja...". Teemu kurottaa katseen penkkien yli ja kysyy tavallisella äänellä: "Oks joku hereillä". Ei vastausta.
- "Mihis me jäätiinkään..". Teemu suutelee mua kokoajan kiihkeämmin, ja liikuttelee sormiaan mun pilluni lähellä tehden minut hulluksi. Teemu hivuttaa sormeaan hitaasti mun klitan yli saaden mut voihkaisemaan hiljaan.

Teemun lämmin sormi vaeltaa aina reijälle asti, ja upottaa sen hiljaa syvälle. Mumisen nautinnosta, ja Teemu suutelee minua kaulalle. Hän vetää sormensa pois vaostani, ja nuolaisee kiimaliimani kielellään sormestaan. Hymyilen Teemulle pienesti, ja otan otteen hänen kädestään, vien sen uudestaan vaolleni ja ohjaan sen sisääni. Vedän sen ulos ja tuon sormen huulieni eteen. Nuolen kiihkeänä sormen puhtaaksi ja suutelen Teemua huulille entistäkin kiihkeämpänä.

- "Teemu. Mä haluun et sä tuut mun sisälle, mä haluun sulta jotain muuta ku sormea.". Teemu nostaa hennosti sukkahousuni takaisin hameen reunalle, ja nousee seisomaan. Hän ottaa kädestäni kiinni ja nousen hänen kanssaan seisomaan. Teemu ohjaa minut linja-autossa olevaan vessaan, ja lukitsee oven. Vessassa linja-auton aiheuttamat äänet ovat vieläkin kovemmat kuin matkustamossa. Teemu laskee jälleen sukkahousuni alas ja nostaa minut todella pienelle lavuaaripöydälle. Avaan Teemua suudellessani hänen farkkunsa ja tiputan ne alas. Hän ottaa esille hänen kalunsa, jäykistyneen elimensä, joka on valmis tunkeutumaan kartoittamattomaan pilluuni.

Teemu asettuu aivan eteeni, ja kädellään ohjaa kalunsa nopeasti sisääni. Pieni kirpaiseva kipu lävistää vakoani, pilluni ei ole tottunut isoon kyrpään sisälläni. Kuiskaan kuitenkin Teemulle korvaan "Tehdään tää nopeesti, ettei aiheuteta ihmettelyä...". Teemu tekee työtä käskettyä, ja aloittaa nopean työntelyn sisälleni ja pilluni alkaa jo tottumaan tuohon suonikkaaseen elimeen sisälläni. Sykkivä pilluni saa minut liikuttelemaan kehoani lähemmäs ja kauemmas Teemua, aaltoilevalla liikkeellä. Huokailen kovaan tahtiin, ja rupean toisella kädelläni hieromaan klitoristani. Teemu kuiskaa epäselvällä, mutta kiihottavalla äänellä minulle, että orgasmi on jo lähellä. Teemu ottaakiin yllätyksekseni kyrpänsä pois sisältään ja rupeaa imemään klitoristani hullunlailla. Teemu upottaa muutaman kerran kielensä syvälle sisimpääni ja tunnen kuinka lemmennesteeni jo valuvat tärinän yhteydessä Teemun kasvoille, valtavan orgasmin kulkiessani kehoni läpi. Teemu nuolaisee pari kertaa vakoani, ja asettaa kalunsa taas pillulleni. Voihkaisen todella kuuluvasti kun hän yhtäkkiä upottaa elimensä pilluni perukoille asti. Vain muutama veto ja vessassa raikuu miehekäs orgasmin aiheuttama karjaisu.

Huohotamme yhteen ääneen hetken, katomme toisiamme silmiin. Teemu upottaa minut rauhoittavaan suudelmaan, ja kuiskaa hiljaa korvaani;
- "Tästä saattaakin tulla mielenkiintoinen luokkaretki...". Hymyilen hänelle ja siistin hiukan paikkojani pikaisesti, nostan sukkahousut nilkoistani takaisin päälleni ja lähden vessasta paikalleni. Pian Teemu tulee perässä, istuu viereeni ja suutelee kerran, ottaa kädestäni kiinni ja huokaisee. Katson Teemua silmiin, suutelen takaisin ja kuiskaan hiljaa;
- "Niin tulee Teemu, niin tulee.".

- - -

Kiitoksia, kun jaksoitte lukea.
Kommenttia olisi kiva myös saada (risuja, ruusuja, oliko kiihottava vai tylsä vai mitä?)

7

14872

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • neito27

   Aivan mielettömän hieno tarina!Todella kiihottava...

   • SecretFantasyDiaries

    Kiitos paljon, kiva että tykkäsit ;)


  • Punaposki

   Hyvä juttu :-) Kiihottava ja suloinen. Erityisen kiva, että nuori poika tajus, että tyttö saa ehkä helpommin suuseksillä ja huomioi tytön ja sitten vasta jatkoi panoa loppuun asti.

   Kirjoita lisää!

   • SecretFantasyDiaries

    että pidit, kirjoitan kyllä lisää kerran pyydetään ;) - Mira


  • Romantiikkaa kaipaava

   Ihania kaikki tarinasi! KErrankin nämä "koululais"tarinat eivät ole nuorten kollien fantasioita vaan kauniita aikuismaisia tarinoita! Ihanaa! Yksi toivomus kuitenkin, tämä itse "akti" voisi olla hieman suurempi osa tarinaa, vaikkakin hyvä ettei se ole liian tarkkaan ällöttävästi kuvailtua, ja tarinan kuvaan sopi hyvin nopea toiminta..Mutta jotain siitä jäi vielä puuttumaan, tai ehkä vain hieman vajaaksi.. :)

  • make

   Oli oikein kiihottava ja hyvin kirjoitettu tarina. Kirjoita lisää, odotan vesi kielellä!!

  • tosi hyvä

   hyvä tarina,tässä oli vähän meininkiäkin.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Puhut olevasi hyvä ja kiltti ihminen

   Mutta todellisuudessa oletkin itsekeskeinen ja omahyväinen. Kaiken pitää pyöriä sinun ympärilläsi, kuten esimerkiksi tää
   Ikävä
   176
   2962
  2. Paljonko sinulla nainen on velkaa tai säästöjä?

   Sitä tässä mietin jatkoa ajatellen.
   Ikävä
   162
   2027
  3. Hyvä kuolema?

   Niin.. minulta taas raskaamman puoleinen aloitus.. Olen kuunnellut äänikirjaa hyvästä kuolemasta keskiajalla ja siinä o
   Sinkut
   126
   1729
  4. Tänään on mun viimeinen päivä kanssas Sun

   Tänään on mun viimeinen päivä Kanssas sun, täydellinen Ennenkuin mun mentävä on Kaihtimien välistä valo Tunkeutuu uniisi
   Ikävä
   266
   1561
  5. Mistä kaupungeista ikävöijät olette ?

   Mistä kaupungista olet?
   Ikävä
   95
   1460
  6. Miten tämä

   Päättyy sitä pohdin
   Ikävä
   95
   1280
  7. Kuhmon pikku s. Matket

   Eikö. Osata päivää sanoa / tervehtiä.
   Kuhmo
   30
   1160
  8. Oot nainen mitä ilmeisimmin INFJ-persoona

   Käsittelet maailmaa hyvin uniikilla tavalla. Nyt mä sen vasta hokasin. Oot harvinainen timantti ja ehdin jo tituleerata
   Ikävä
   59
   1149
  9. Haluaisin, että oisit jotenkin minun elämässä

   Tuntuu, että olet sielunkumppanini.
   Ikävä
   47
   1101
  10. Joko ymmärrät

   Ettei ikäväsi kohde ole sinulle oikea
   Ikävä
   87
   1085
  Aihe