harjoituspotilas 2

_nainen-80_

Tässä jatkoa hyvin vanhaan tarinaan. Terhi on opiskelija, joka on rahapulassa suostunut lääketieteen opiskelijoiden harjoituspotilaaksi gynegologian kurssille. Ensimmäinen tutkimus on takana ja se oli varsin miellyttävä. Terhi odottelee käytävällä kutsua seuraavan lääkäriopiskelijan luo.

Viereisen tutkimushuoneen ovi aukeaa ja tukevahko miesopiskelija pyytää Terhin sisään. Kätellessä "lääkäri" ei katso silmiin ja viittilöi Terhin suoraa tutkimuspöydälle. Terhillä ei ole päällään kuin sairaalan aamutakki, joten hänen ei tarvitse riisuutua.

Terhi asettuu makuulle jalat levällään odottamaan mitä tällä kertaa seuraa. Fiilis ei ole ollenkaan niin positiivinen kuin viime kerralla ja hän huomaa jännittävänsä, vaikka yleensä pystyy olemaan rentona gynegologilla.

Lääkäri ottaa pöydältä suuren spekulan ja mitään sanomatta tunkee sen rivakasti Terhin sisälle ja vääntää sen auki. Väline tuntuu kylmältä ja suurelta ja nopea työntö sattuu hieman. Terhi yrittää rentoutua, koska tietää sen helpottavan, mutta toteaa sen mahdottomaksi. Seuraavaksi lääkäri ottaa esille papanottovälineet. Ensin hän pyörittelee pumpulipuikkoa Terhin sisällä. Se ei onneksi tunnu pahalta. Seuraavaksi on vuorossa puutikku, jolla näytteen raapaisu kirpaisee ikävästi. Sitten Terhi näkee sen inhottavan pulloharjan näköisen välineen, jonka lääkäri tunkee hänen kohdunkaulaansa ja pyörittelee hyvän tovin. Terhi tuntee sen selvästi ja jännitys herkistää tuntemuksia koko ajan.

Lääkäri vetää spekulan yhtä rivakasti ulos ja Terhi kuvittelee tutkimuksen olevan ohitse. Hän kuitenkin tuntee kuinka lääkäri levittää hänen häpyhuuliaan ja koskettaa virtsaputken suuta. Jälleen mitään selittämättä lääkäri tunkee näytteenottopuikon Terhin virtsaputkeen ja pyörittelee sitä siellä. Se ei varsinaisesti satu, mutta tuntuu epämukavalta. Lääkäri vetää puikon ulos, mutta tunne virtsaputkessa ei katoa heti.

Seuraavaksi Terhi tuntee lääkärin sormen hänen peräreijällään. Sinne ei ole koskaan laitettu mitään, joten ajatuskin kauhistuttaa, varsinkin tämän kovakouraisen lääkärin tekemänä. Päättäväisesti lääkäri kuitenkin työntää sormeaan sisälle seinämiä tunnustellen. Terhi jännittää vastaan ja tutkimus hieman sattuukin. Terhi huomaamattaan kiemurtelee pöydällä, jolloin lääkäri painaa hänet lantiosta takaisin alas. Lääkäri vetää sormeaan ulos ja Terhi huokaisee helpotuksesta vain huomatakseen, että seuraavaksi hänen sisälleen työnnetään kahta sormea. Terhi tuntee olonsa aivan täydeksi ja jännittää vastaan. Lääkäri kuitenkin työntää sormiaan kovempaa sisään Terhin vastusteluista huolimatta. Lääkäri käyttää aikaa perusteelliseen tutkimukseen ja Terhi makaa paikallaan voimatta tilanteelle mitään. Liian pitkältä tuntuneen inhottavan tutkimuksen jälkeen lääkäri vetää sormensa pois ja antaa Terhille luvan nousta.

Terhi siirtyy vähin äänin käytävälle ja toivoo, että seuraavalla opiskelijalla olisi hennommat otteet, sillä tämä tutkimus jätti hänen olonsa epämukavaksi.

- - - - - - - - - - -

Jatkoa seuraa ja kommentteja saa laittaa.

4

17899

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -Helmut-

      Hienoa, että tänne on ilmestynyt uusi tarina. Olisit voinut postata myös alkuosan, niin tästä olisi päässyt paremmin kärryille.

      Palsta on viime aikoina näyttävät kuolevan pois. Tätä pitää nyt kiireesti ryhtyä elvyttämään.

    • Gynekologiaaa

      Mahtaisiko kuulua yleissivistykseen, että osaa kirjoittaa "gynekologia"?

      • eipä

        reiänkään taivuttelu onnistunut.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1378
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1251
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1175
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1135
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      14
      1083
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      31
      1027
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1023
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1022
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1011
    Aihe