Ic rekisteröinti

Methanolman59

Elikkäs tallista löytyy vuoden 58 ic,mutta ei ole minkäänlaisia papereita ja nyt on alkanut kutitella pyörän rekisteröinti!!!MIkä neuvoksi??????

8

835

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aloita yhteydenotolla Ajoneuvokeskukseen. Sieltä saat asialliset neuvot prosessin eteenpäinviemiseen, sekä mahdollisesti k.o. pyörän historiaan liittyviä tietoja, jotka helpottavat rekisteröintiä.

      • Netistä löytyy myös ihan pätevän oloinen IC- ja itäpyöräsivusto. Linkki alla.
        Entinen naapurini rupesi entisöimään sivuvaunullista ns. K-pyörää, jota oli paljon Puna-armeijan käytössä. Pysyipä äijä poissa pahanteosta.
        http://www.kolumbus.fi/ic/sivut/linkit.htm


    • Hondisti

      Jos meinaat tuollaisen saada rekisteröityä, niin unohda koko juttu. Ensiksikin, olisi äärimmäisen tyhmää ajaa moisella paskaläjällä.

      Toiseksi: miten kuvittelet saavasi tuollaisen ikälopun romun katsastettua? Savua tulee pakoputkesta niin, että katsastusaseman mittarit tukkeutuvat ja ensi vuonna pitäisi pyöräsi täyttää Euro-3 normit. Lisäksi pyöräsi jarrut eivät tule koskaan läpäisemään katsastusta, levyjarrujen vaihto edessä jos mielit liikenteeseen. Pyöräsi jousitus on surkea ja runko veltto. Joudut katsastusta varten vahvistamaan runkoa ja vaihtamaan etuhaarukan ja takajousituksen uudenaikaiseen. Onko pyöräsi osilla E-hyväksyntä? No eipä taida olla, ilman sitä on turha kuvitellakaan liikenteeseen pääsyä. Voithan sen toki hankkia joka osalle, maksaa kymmmeniätuhansia euroja. Tässä vaiheessa ei pyörästä ole enää vaadittavaa 50% osuutta jäljellä, joten joudut maksamaan vielä muutaman tonnin veroja.

      Mietihän nyt uudelleen kannattaako romun rekisteröinti ja ota sitten yhteyttä Kuusakoski Oy:hyn, he toimittavat pyöräsi sille sopivaan käyttöön.

      • sinulle hondisti

        ei se kuule noin mene. Tiedätkö sinä entisöinnistä mitään. Tuskin...päättelen kirjoituksestasi. Itselläni on useita -50 ja 60 luvun ajoneuvoja jotka olen katsastanut ja osan saanut jopa museorekisteriin. Eli ketjun aloittajalle pitkää pinnaa ja mukavia kilometrejä ic kanssa.


      • MT01
        sinulle hondisti kirjoitti:

        ei se kuule noin mene. Tiedätkö sinä entisöinnistä mitään. Tuskin...päättelen kirjoituksestasi. Itselläni on useita -50 ja 60 luvun ajoneuvoja jotka olen katsastanut ja osan saanut jopa museorekisteriin. Eli ketjun aloittajalle pitkää pinnaa ja mukavia kilometrejä ic kanssa.

        Akelta löytyy muistaakseni -70 luvulle asti papereita? osa löytyy jos löytyy oman "läänin" museoharrastajilta, voivat veloittaa etsinnästä. Itse löysin Joensuun harrastajien avulla -50 luvun Jawaan paperit, tosin nuo itävehkeet saa "helposti" 10 vuotis historiikilllä kilpiin. Mene VMPK sivuille siellä asianmukaisia neuvoja, osia jne.

        Tosiaan jos ruopeat museoimaan mopoasi selvitä tuo paperi puoli ensimmäisenä, ettei tule loppumetreillä yllätys.. samoin ota yhteys museokatsastajaan alkuvaiheessa, löydätte yhteisen "sävelen"


      • kai-kille

        palvelus ja pysy pois täältä, pikku kermaperse. Sinun neuvojasi ja mielipiteitäsi ei täällä kukaan kaipaa. Ja jos luulet olevasi hauska niin erehdyt. Tai ehkäpä amiskaverisi nauravat sutkeille jutuillesi aivan katketakseen.


      • Anonyymi

        Äiällä ei ole hajuakaan mistä kirjoittaa.


    • zundapp ks 750

      mitään papereita jos se on suomi pyörä ja edellinen omistaja kirjoittaa todistuksen että omistanut em pyörän vähintään 10v,sama jos olet sen itse omistanut em 10v.Ja katsatuksessa ei ole ongelmia jos vain ihan normi peli on.Näin olen itse toiminut muutaman ma-pyörän ja auton rekisteröinnissä,ja ota yhteys paikalliseen ma-tarkastajaan ennen kuin aloitat projektia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1514
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1194
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1104
    Aihe