Porin

ammattiopisto HOI!!

Olen Porin ammattiopiston opiskelija aikuispuolella kone ja metallialalla. Meitä aikuisia kohdellaan kuin kakaroita. Koneistamon työsalissa eräs opiskelijatoverini kuunteli musiikkia kännykästään samalla kun työskenteli. Opettaja kielsi tämän. Vetosi järjestyssääntöihin. Järjestyssäännöissä ei kuitenkaan kielletä musiikin kuuntelua,eikä se myöskään häirinnyt ketään. Eräs toinen opiskelija toverimme piti mukanaan vesipulloa,minkä tämä opettaja myös kielsi. Kun juoda saisi vain sosiaalitiloissa. Ahdasmielinen koulu. Tupakka-aski kyllä saa olla taskussa mutta juomapulloa ei. Koulusta löytyy myös toinenkin nipottava opettaja. Ei ole ihme että tapahtuu näitä kouluampumistapauksia kun kouluissa ei ole hyvä olla aikuisen saati nuoren!!!! Olen ollut paljon työelämässä ja koskaan ei ole kielletty juomasta työn lomassa ja musiikkiakin kuunnellaan radiosta sekä kuulokkeista.Ärsyttää tuollainen. Olen aikuinen ihminen ja 2 lasta kasvattanut.

10

848

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hohohooho

      Ihme, että olet aikuisopiskelija...

      "Olen ollut paljon työelämässä ja koskaan ei ole kielletty juomasta työn lomassa..."

      Hahahaa! Ehkä se kielto on tullut niiden irtisanomisten muodossa????? Hahahahah! Toi oli kyllä viikon paras (tosin viikko vasta aluillaan).

      • kyse PAKKOLOMISTA

        Sen takia ihmiset käy koulua, kun täällä Porissa ei töitä todellakaan ole! Sinä voisit seurata enemmän talousasioita niin tietäisit työ tilanteet Porissa! Tuskimpa kyseinen henkilö on saanut potkuja veden juomisesta työpaikallaan!
        Koulusurmat tosin ei ole kiinni säännöistä vaan ihmisen syvästä sairaudesta! Ei kukaan terve ihminen rupea tappamaan ihmisiä jos koulussa ei saa kuunnella musiikkia tai juoda vettä! Säännöt nyt vain täytyy hyväksyä!


      • jeesusmariaookerblom
        kyse PAKKOLOMISTA kirjoitti:

        Sen takia ihmiset käy koulua, kun täällä Porissa ei töitä todellakaan ole! Sinä voisit seurata enemmän talousasioita niin tietäisit työ tilanteet Porissa! Tuskimpa kyseinen henkilö on saanut potkuja veden juomisesta työpaikallaan!
        Koulusurmat tosin ei ole kiinni säännöistä vaan ihmisen syvästä sairaudesta! Ei kukaan terve ihminen rupea tappamaan ihmisiä jos koulussa ei saa kuunnella musiikkia tai juoda vettä! Säännöt nyt vain täytyy hyväksyä!

        ei niitä tarvitse hyväksyä... lampaat


      • yhteiskunta
        jeesusmariaookerblom kirjoitti:

        ei niitä tarvitse hyväksyä... lampaat

        Perustuu sääntöihin! Eihän kukaan voi elää täällä miten haluaa! Koppi heiluu aikas äkkiä jos tekee mitä lystää! Ihmekös vankilat yli puukattuja!


      • KIELTOA
        yhteiskunta kirjoitti:

        Perustuu sääntöihin! Eihän kukaan voi elää täällä miten haluaa! Koppi heiluu aikas äkkiä jos tekee mitä lystää! Ihmekös vankilat yli puukattuja!

        ole olemassakaan!!! Se olla opella vaan vähän huono päivä kai tai ongelmia kotona.


    • ..................

      Jo vuosia sitten törmäsimme siihen seikkaan että luokkatoverit kun oli 16-18vuotiaita,kohtelu oli meillä samanlaista.
      Sillon oli ainakin oppilas toimikunta johon annoimme palautetta siitä että meidät aikuiset pitää ottaa aikuisina.
      OLI KUULE MONTAKERTAA HUULILLA KIPAKKAKIN VASTAUS MUT ANNOIN OLLA ETTÄ SAIN PAPERIT JA VALMISTUIN TYÖN OHESSA.

    • ovat...

      Ammattinsa valinneet juuri sen takia että luonne vaatii komentelun ja muiden opastamisen joka tilanteessa,joten sitähän ne tekevät, vaikka siihen ei järki syitä oliskaan =)harvassa on ne maikat jotka tajuavat että he ovat opettamassa osaamiaan taitojaan, eivät paapomassa aikuisia. Suurimalla osalla on vain valtava tarve alistaa ihmisiä tahtoonsa. Hitlersyndroma ;)

    • pöhpöhpöh

      Aivan samaa mieltä aloittajan kanssa, paitsi että itse olen nuorten kanssa ja myös äiti ja aikuinen. Uskomatonta miten varsinkaan vanhemmat opettajat eivät tunnu tajuavan eroa nuorten ja motivoituneiden aikuisten välillä. Mitään muuta kun koulua ei elämässä saisi olla eikä elämän realiteetteja ihan ymmärretä tällä verukkeella. Olen myös meinannut avautua asiasta todella koulun päättäviin elimiin mutta jotenkin sitä pitää ylpeytensä ja antaa asian olla jottei pidettäisi vielä hankalampana opiskelijatapauksena.. Eihän se kyllä niinkään oikein ole mutta hienoa että joku muukin samaan asiaan tympääntynyt. Meitä 'valittajia' ei sitten tarvitse typerillä heitoilla kommentoida, varmaan koskee tämä asia montaakin..

      • myös!!!

        Kirjoituksesi herätti, viimevuotiset tunteeni täyteen roihuun! Nämä vanhanajan nk. "kansankynttilät" on saatava eläkkeelle!

        Lapseni meni ensimmäiselle luokalleen, viime vuonna, ja oppimisen ilo oli 120%. Tämä 30 vuotta ollut,"Kansankynttilä", latisti lapseni,oppimisen ! Olin yhteydessä, moniin eri tahoihin, koko vuoden ajan, katsoin lapseni lannistumista, johon oli opettajakin syyllistynyt (kertoi miehelleni, että on toiminut opettajan virassa yli 30 vuotta)...

        Noin vuosi, täytyi taistella täytyi yli vuosi!

        Hienoa, että lapseni käy koulua nykyään, reippain mielin :-)...
        PS.
        TOIVON, ETTÄ ÄIDIT / ISÄT !!! Ottakaa yhteys REHTORIIN....

        PPS. Pyydän, ettei kirjoitus virheisiin puututa. (Tässä elämässä, on muutakin, kuin tuo "pilkun fiilaus").

        Huono tuurimme


      • Ettei pelkästään haukkumiseksi mene niin annetaan aikuisopetuksesta kyseisen ammattiopiston sähköosastolle täydet pisteet. Taisi olla jo ensimmäinen päivä kun meille ilmoitettiin että kun on aikuisryhmäst kysymys, meillä on ymmärrettävästi muutakin elämää eikä poissaoloista nipoteta kunhan niistä ilmoittaa ja homma toimii. Niinpä tuo tutkintokin tuli hankittua kahdeksassa kuukaudessa suunnitellun kahden vuoden sijaan kun ryhmä teki töitä, ja opettajat tekivät homman sen mukaan mitä meillä oli jo osaamista ... painotetaan vain siihen mihin on tarvetta. Järjestyi vielä vakituinen työkin koulun kautta, paljon paremmin tuo homma ei voisi toimia.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      410
      1676
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1338
    3. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      171
      1287
    4. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      117
      1265
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      44
      1017
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      926
    7. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      92
      861
    8. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      860
    9. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      856
    10. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      106
      804
    Aihe