Minä ja kämppis, suihkussa... (m+m)

PoJu

Ari ja minä (m m)


-Voiko ihanammin päivä enää alkaa? Onko ihanampaa aamua kuin täääääää...? Ari, kämppikseni, hoilottaa epävireisesti suihkussa. Minä käännän Hesarin sivua, ja naurahdan itsekseni. Kuuma kupillinen kahvia höyryää edessäni, ja suklaa donitsi odottaa syöjäänsä kukkalautasella. Aurinko paistaa lumikinosten valaistessa maisemaa. Pakkasta on... hmm... kokonaista kymmenen astetta! Vilunväreet kulkevat selkääni pitkin. Kuulen kuinka suihkun ääni lakkaa, ja litisevät askeleet lähenevät selkäni takana. Yksi pieni vesi pisara tipahtaa Arin märistä hiuksista heskelle lehteä. -Huomenta kulta, Ari sanoo hymyillen. -Älä yritä narttu, virnistän Arille. Ari kävelee eteeni, ja pyyhkii itseään tummansinisellä pyyhkeellä. Minä katselen Aria sivusilmällä, ja yritän peitellä nousevaa erektiotani.

Ari on täysi hetero, hän asuu kanssani yhdessä opiskelukämpässämme, 3 huoneen solussa. Viimeinen huoneemme on ollut varattuna jo kauan aikaa eräälle miehelle, mutta häntä ei ole kuulunut, eikä näkynyt. Ari on 24 vuotias miehenalku, opiskelee metallialaa ammattikoulussa toista vuotta. Hänellä on kauniit, tummat, ja lyhyet hiukset, jotka söpösti korostavat hänen kulmikkaita kasvojaan. Arin ruskeat silmät tuikkivat aina, kun hän puhuu innoissaan. Ja ne valkoiset hampaat, ja suudeltavan näköiset huulet, ah. Niitä kun pääsisi maistamaan. Ari treenaa kovasti, käy kahdesti viikossa punttisalilla, ja se näkyy hänen trimmatusta vartalostaan.

Kuin varkain, Arin niskasta lähtee pieni vesipisara liukumaan pitkin hänen rintaansa, pysähtyy hetkeksi pyykkilaudankin kateelliseksi saattavalle mahalle, ja liukuu sieltä pyyhkeen peittämälle alavatsalle. Kaikkea pyyhe ei kuitenkaan peitä, pyyhkeen alkupuolelta näkyy mukavasti tummaa karvoitusta.

Ja entäs minä sitten. Mikahan minä, 27 vuotias työtön insinööri. Istun kotona päivät pitkät, ja odotan työvälityksen lausuntoja työttömyyskorvauksen saannista. Olen täysin Arin vastakohta. Olen vaalea, vanhempi, ja rumempi. Minulla on silmälasit, siniset silmät, ja en ole treenannut itseäni kauheasti. Ja olen homo.

Arin ja minun välinen huumori kukkii. Ari ei ole homoja vastaan, hän kiusaa minuakin itsestään, tietää näköjään että katselen häntä mielelläni. Aina välillä tulee kommenttia tyyliin; -Mitä pidät pepustani? Ja minähän pidän!

Eräänä yönä kuulin hiljaista voihketta Arin huoneesta, ja lähdin hiipimään huoneen ovea kohti. Olin kuvitellut Arin olevan taas jonkun yhden yön pikapanon kanssa (aina naisten), mutta yllätyinkin, kun Ari oli selällään sängyllään, ja veti käteen, samalla miespornolehteä katsellen. Silloin minä tajusin sen. Ari ei ollutkaan hetero, vaan bi! Ari tosin ei huomannut minua, vaikka itsekkin ujutin kättäni silkkiboksereideni sisään, ja vetäisin muutaman kerran. Sitten älähtäen minä laukesin. Sen Ari kuuli, ja minä kuiskasin olevani matkalla vessaan, ja olin olevinaan lyönyt jalkani. Masentavinta oli, että Ari uskoi kaiken, ja laittoi ovensa kiinni.

Herään ajatuksistani, kun huomaan Arin menevän huoneeseensa. Hörppään kahvini loppuun, ja viskaan donitsin jääkaappiin. Kävelen hyvin hitaasti Arin huoneen ohi, joka on oman huoneeni matkan varrella. Ari kuivaa itseään pyyhkeeseen, ja minun on pakko pysähtyä. Arin käsi hieroo pyyhettä ympäri tämän kiinteää vartaloa, pysähtyy välillä alavatsalle, ja aloittaa uudelleen niskasta rinnalle, rinnalta vatsalle... -Mika! Mitä sä tuijotat? Ari huudahtaa yllättyneenä. Minä yritän pyyhkiä säikähdyksen ilmeen kasvoiltani, ja totean viileästi; -Sinua vain, narttu. Ari naurahtaa, ja kietoo pyyhkeensä ympärilleen, samalla kun minä menen omaan huoneeseeni.

-Onko sulla tänään tunteja? huudan omasta huoneestani Arille, ja heitän vaatteitani pois. Pakko päästä suihkuun, siellä voin vedellä itseäni rauhassa. -Kahdestatoista neljääntoista! Ari huusi vastaukseksi. Huokaisen, ja lähden pyyhe päällä kylpyhuoneeseen.

Lämmin, ihana vesi suihkuaa päälleni, kastellen hiukseni ja vartaloni. Vesi virtaa kiusoittelevasti kutitellen kovana seisovan kaluni vartta pitkin. Puristelen kiveksiäni, ja liikuttelen hitaasti esinahkaani edestakaisin. Silmissäni sumenee, ja pyörryttävä hyvänolon tunne valtaa ruumiini.

Yllättäen tunnen kädet pakaroillani. -Kas, homoseni, Ari kuiskaa korvaani. -Ollaanko täällä puuhailemassa tuhmuuksia? Ari suutelee hitaasti niskaani, ja sivelee kaluani. Käännyn Ariin päin, ja näen tämän olevan alasti. -Vau, huokaisen, kun näen hänen punertavan, tumman peniksensä sojottavan suoraan eteenpäin. Yllättäen minun tekee mieli suudella. Otan Arin kasvoista kiinni, työnnän kieleni tämän suuhun, ja huomaan Arin vastaavan kiihkeästi suudelmaani. Ari painaa käteni hänen elimelleen. -Tahdotko koskettaa? Ari kuiskaa käheästi, ja tulee suihkuun kanssani. Ari sivelee sormillaan vatsaani, ja katsoo minua tiiviisti silmiin. Otan Arin kalusta tukevan otteen, ja Ari ähkäisee käheästi. Alan hitaasti vedellä Arin esinahkaa, ja katson kuinka hänen kalunsa suurenee suurenemistaan. -Oi, juuri noin... runkkaa mua Mika... Ari huokailee, kun alan kiihdyttää vauhtia.

Painan kuitenkin päättäväisesti suihkun kiinni, ja lasken irti Arin ihanasta kalusta. Ari katsoo minua hieman pettyneenä. -Oletko koskaan nussinut miestä? Kysyn Arilta rivosti. -En...? Ari sanoo hieman hämillään. -Nussi mua, virnistän. -Ota tuosta saippuaa, ja laita sitä mun suklaareiälle, mä vähän kumarrun.. mä haluan, et sä nussit mua. Kumarrun Arin eteen, otan tukea lavuaarista, ja keikutan keimaillen peppuani. Ari ottaa vähän epävarman näköisenä saippuaa, laittaa sitä kalulleen, ja minun reiälleni. Hän kokeilee sormellaan sopivuutta, ja työntää sitten terskansa takaapäin sisälleni. -Tule, ahhh... lisää... Voihkin. Ari huokaisee, ja työntyy suoraan sisääni. Vinkaisen hieman, Arin kalu tuntuu suuremmalta, kuin kenenkään muun, ja suoleni venyy äärimmilleen. -Voi vittu... Ari huokailee, ja alkaa liikutella itseään kovempaan tahtiin. -Eihän sua satu Mika? Mä rakastan nussia sua, Ari sopertaa, ja tunnen kuinka hänen elimensä sykkii sisälläni. Ajatus siitä että kämppikseni, melkein heteromies nussii minua, ensimmäistä miestään kylppärissämme, saa minut laukeamaan karjahtaen. Kaluni syöksee spermaa kovaan tahtiin. Arikin laukeaa, hän lysähtää voipuneena selkäni päälle.

-Voi vittu, sehän oli ihan mahtavaa, Ari sanoo, ja tulee pois sisältäni. -Niin oli. Tekeekö mieli kääntyä homoksi? -Voisin minä olla vaikka väliaika homo, Ari naurahtaa. Suutelemme, ja pesemme toisemme hellästi. Ari tiputtaa saippuan suihkun lattialle, ja kumartuu nostamaan sen. Yllättäen hänen herkullisen takapuolensa näkeminen tekee minuun vaikuttavan säväyksen. Juuri lauennut kaluni ponnahtaa pystyyn, ja tartun Aria takapuolesta kiinni, ja tökin kalullani häntä peppureikään. -Haluatko tulla? Ari kysyy, ja ojentaa minulle saippuan. Nyökkään päättäväisesti, ja saippuin Arin pyllynreiän, ja oman kaluni. Tällä kertaa kuitenkin tahdon nähdä Arin. Sammutan suihkun, ja käsken Arin makaamaan lattialle selälleen. Ari levittää tottelevaisesti jalkansa, ja työnnyn hänen reikäänsä hitaasti. Sulkijalihas ei meinaa antaa periksi, sen kuulee Arin läähättävän tuskaisesta hengityksestä. -Odota hetki kulta, sanon Arille, ja suutelen tätä rauhoittelevasti. Yllättäen kaluni sujahtaa Arin reikään, ja Ari voihkaisee. -Sattuuko? -Ei enää. Ari hymyilee, ja kohottaa jalkojaan ylemmäksi. Painaudun Arin reiän pohjaan saakka, ja aloitan sitten hitaan työntelyn. Arilla seisoo mahtavasti, lipaisen ohimennen tämän terskaa. Alan nussia Aria lujemmin, kuulen kuinka pallini läiskyvät tämän pakaroita vasten. Pian tunnen kuinka pallini tiukentuvat, ja siemeneni lähtevät liikkeelle, ja karjaisen kovaan ääneen. Ari hymyilee allani, ja minä nousen hänen päältään. -Hupsis? Naurahdan. Ari virnistää minulle, ja aloitamme pesu-urakan uudelleen.

Suihkun jälkeen istahdamme olohuoneen sohvalle olut pullot kädessämme. Juttelemme kaikesta maan ja taivaan välisistä asioista, eniten varmaan miesten välisestä rakkaudesta. -Minä rakastan sinua Mika, Ari hymyilee. -Olen ihastellut sinua kokoajan, mutta ajattelin, ettet ole kiinnostunut minusta... Ari tunnusti, ja suuteli minua. Minäkin hymyilin, ja vastasin suudelmaan. -Eiköhän me tästä jotain kehitetä, eikö vaan? Sanoin, ja kulautin viimeisen kulauksen oluesta. -Varmasti, kulta. Mika naurahtaa.


[email protected]

2

5609

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • peukut pystyyn

      Tiedän kuinka tässä käy kun kommentoi arkiston kätköistä löytyvää vuosien kuluttamaa helmeä mutta teen sen silti kun tämä novelli oli todellinen lukuelämys!!

    • Laakerinlehti

      Milloinkohan niitä oikeasti hyviä tarinoita aletaan kommentoida esiintuomistarkoituksessa... Toisaalta, tällaiset alku-pano-loppu -tyyliset lyhärit kyllä vetoavat suureen massaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4449
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1744
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      25
      1411
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1288
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe