Fastmotors kokemuksia?

Autoilija-a

Onko jäsenyyden omistavilla minkälaisia kokemuksia?

13

3799

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -e-

      Liityin vastikään jäseneksi, enkä ole ehtinyt vielä hirveästi kokemuksia saada, mutta ainakin ensivaikutelma oli luotettava sijoitus, tosin voihan olla, että ensivaikutelma pettää. Vielä en ole kuitenkaan katunut päätöstäni, ja luulen, etten tule kyllä katumaankaan. Odottelen vain järjestettyjä tilaisuuksia, jotta pääsisin myös kokeilemaan!

      • jappe09

        Minä ainakin siirryn Rentalilta Fastmotorille, ja toivon etten joudu pettymään. Hyvää tulevaa kesää, Hiekkamies! =)


    • rentalistili

      No miten sen ottaa, kyllähän firman kalusto oli aluksi lupaavaa ja on toki sitä vieläkin, mutta viime aikoina tulleet uutuudet, joista esim. porsche on lähes 10vuotta vanha, niin kyllähän se jotain kertoo, firmalta varmaan rahat loppu kun ei parempaan pysty. Tästä on moni firman jäsenkin ollut mieltä, joten kannattaisi varmaan teherä jotain tai kohta käyt rentalit

      • Fasmotors

        Moro,

        Kiitos asiallisesta näkemyksestäsi. Tämäkin asia on käyty moneen otteeseen läpi. Syy miksi emme osta pakasta superautoja vielä tässä vaiheessa on se, että sinä tai 95% muistakaan asiakkaistamme ei halua maksaa autosta 500€/vrk. Mitä luulet? 99,9% täälä uhoavista " miksei teillä ole Bentleytä, Bugattia jne. " veijareista ei omista omaa autoa, saati niillä ei ole varaa vuokrata meiltä edes Peugeotin 307CC avoa.

        Eli heti kun uhoajat / valittajat tekevät ennakkovarauksia niin sen mukaan kalustoa hankitaan. Kätevää, eikö totta?

        Antakaa meidän kasvattaa ja rakentaa kalustoa sen mukaan miten autot liikkuu.

        Looginen kysymys?

        Kumman sinä haluaisit vuokrata:

        A) Porsche Boxster 3.2S
        - jäseninta 149€/vrk. ( vm.2005 )
        - vkl 447€

        B) Porsche Boxster 3.2S ( vm.2012 )
        - jäsenhinta 499€/vrk
        - vkl 1497€

        Terveisin

        - H / FM -


    • sfaafadgagdg

      Firman johtohenkilöt on samat kuin rentalilla. Ja tutkikaapa papereitanne tarkkaan ja käykää vaikka lakimiehen luona tutkimassa. Teidän omistajuutenne ko. firmassa on 0%. Eli firma voi mennä vaikka huomenna nurin ja te ette see yhtään mitään, vaikka olette osakkuudesta maksaneet.
      Itse en viitsi laittaa rahojani siihen että saan vuokrata halvemmalla jonkun ikälopun "hienon" auton

      • Fasmotors

        Morjens,

        Näitä kaltaisiasi aaseja putkahtaa muutaman kuudauden jälkeen antamaan analyysejä yhtiömme tilanteesta jne.

        Nämä asiat on käyty läpi jo vuosia sitten, toki kertaus on opintojen äiti.

        Nyt kun kaikki on julkista tietoa, niin kipaiseppas linnunjaloillasi patentti- ja rekisterihallitukseen ja ota sieltä yrityshistoria Rentalista sekä Rentmarista. Ota samalla meidän yrityshistoria. Julkaise ne tässä keskustelussa niin kuin ne virallisissa papereissa lukee.

        Selkeästi voidaan todeta sen jälkeen missä mennään ja jatkaa keskustelua.

        Emme myöskään myy osakkeita, etkö apina tätäkään saa tajuntaasi.? Tämä ei ehdottomasti ole sinun juttu. Voisit valittaa seuraavaksi vaikka Hertzistä, kun niillä ei ole sähkölaseja kaikissa autoissa, sinähän et sinne rahojasi laita niin...

        Hyvää Kesää !

        - H / FM -


    • dassdasdsasss

      Kyllä on kusetuksen makua tuossa firmassa. Soittelivat meikäläisen kahville kun olin muka voittanut jotakin niiden arvonnassa ja lupasivat "kunnon koeajon" "uudella corvetella tai mustangilla. No meninpä sitten uteliaana kyseiseen firmaan ja kahvit todentotta sain. Puolitoista tuntia kolmeen mieheen kehuivat firmaansa ja kuinka hieno se on ja kuinka saa maistiaiset rikkaiden elämäntavasta. Ja muistuttivat yksityisbileistä ja siitä kuinka sosiaalinen asema nousee jos liittyy. Palvelun hintaa eivät osanneet kertoa, vaikka sitä tiedustelin ja poijjaat olivat epäilyttävän kiinnostuneita minun työpaikasta ja tuloistani. Ympäripyöreästi vastailin ja mihinkään lappuun mitä ne tyrkytti, en nimeäni laittanut.
      No kun oli kahvit juotu ja palopuheet kuunneltu oli vuorossa se "kunnon koeajo" sillä korvetella. No vitut siellä mikään corvette ollu, vaan joku helevetin pt cruiseri.
      Ei hyvää päivää, joku mamman kauppakassi. Ei aivan täyttänyt odotuksia. Ja lenkin pituuskin oli lähes 10 minuuttia. Paska maku jäi suuhun kyseisen firman toiminnasta, enkä kyllä omia rahoja olis valmis niille kantamaan.

      • Fasmotors

        Moro,

        Suosittelemme kaikille ei valikoimastamme tykkääville Hertzin, Aviksen tai Sixtin autokalustoa. Hieman kalliimmalla on mahdollista saada kunnon perheauto alle.

        Kaikki ei tykkää urheilu / avoautoista, joten kannattaa mennä bussilla tai sitten soitto rohkeasti Hertzille.!

        Olisimme koko firma halukkaita kuulemaan analyysisi EU.n nykytlanteesta? Sais päättäjät otettua oppia...

        Terveisin

        - H / FM -


    • jhjdjdjd

      Itsekin voitin kuulemma arvonnassa corvetten viikonlopuksi. 2 tuntia sain kuunnella jauhamista firmasta ja kyselivät myöskin minun työpaikasta ja muuta. No corvettea ei näkynyt vaan myöskin tuo pt cruiser. No leikin sitten vähän cruiserilla ja vedin kumia vähän reippaammin katuun. Tulipahan jotain tasotusta kun ei corvettea saanut viikonlopuksi. Jotain se apina alko sössöttämään renkaiden korvaamisesta ja jotain muuta, mutta sanoin ostavani uudet renkaat tuohon mammamobiiliin heti kun saan sen corveten ja käskin soitella kun vois tulla sen hakeen viikonlopuks. Ei oo soitellu. Ite olen tosin soitellut useamman kerran ja kysellyt et olikos se auto varattuna tälle vai ens viikonlopulle. Saivatpahan selvitellä olematonta varausta. Turha firma jonka autot ovat surkeassa kunnossa ja firma on jossakin vaiheessa konkurssissa ja mitä jää osakkaille? Tuskin saatte edes kahveja. Paitsi jätkien seuraavassa vastaavassa firmassa. Saatte vielä sinne osakkuuden alennuksella. Firman nimi vaan vaihtuu et maksaisitte uudestaan

      • Fasmotors

        Morjens :)

        Jahas, on taas aika vastailla jälleen kerran asiallisiin viesteihin asiallisesti. Enpä tiedä kuka muroihisi on kussut, mutta kaikista hienoita mielestäni on se, että sinua vituttaa ! :)

        Pari faktaa noin kovalle jätkälle:

        a) Kaikki Corveten viikonlopuksi voittaneet ovat joko ilmoittautuneet tai lunastaneet palkintonsa, joten sinä se et taida olla.

        b) Oli miehen teko polttaa kumia ! Itsetuntosi on salettiin nyt sillä astella että voit hakata taas poikakaveria kotonasi.

        c) Olet siis soitellut meille useaan kertaan? Et taida itsekkään uskoa tohon paskapuheeseen. Soitappa minulle ja tule käymään niin katsotaan toi viikonloppu kuntoon Corveten osalta, ota vain luottokortti mukaasi. Ai niin, sulla ei ole sellaista.

        d) Meillä ei ole osakkaita. Taisit käydä unissasi meillä.

        e) Paljon sua vituttaa muutaman vuoden päästä kun ollaan edelleen täällä, entistä isompana. Sinunlaisia analyytikkoja on tullut viimeisen viiden vuoden aikana vastaan lukuisia, kaikkien analyysit mennyt päin helvettiä...missä vika?

        Oikein hyvää jä lämmintä viikkoa ja odotan soittoasi !

        Terveisin

        - Henri / Fastmotors -

        ps. Lähden positiivisen palautteesi johdosta ajelemaan Corvetella ja paistattelemaan päivää. Nosta lapaa jos tulee vastaan mattavaloinen Corvette !


    • sfsdgsh

      näin se menee. Ensimmäisenä vuonna luodaan hyvä mielikuva hienoilla autoilla, kuten tuo vette ja ferrari ja sitten seuraavina vuosina hankitaan pt cruiserin tyylisiä autoja ja kalliimmissa autoissa on jotain vikaa

    • fastilaismotorilaine

      pervi virma onpi tämä hai en hae autoo teilt shshs

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      160
      2610
    2. Selänteiden kommentit

      Se on kesä taas. On alkanut Selänteen rouvakin antamaan lausuntoja ja ohjeita meille. Ei voi olla totta. Yksi Selännekki
      Kotimaiset julkkisjuorut
      218
      1736
    3. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      182
      1640
    4. 79
      1311
    5. Kirkon kuoronjohtajalle varoitus

      Oulun hiippakunnan oratoriokuoro johtaja on saanut varoituksen. Lähettänyt seksuaalissävytteisiä viestejä naiskuorolais
      Luterilaisuus
      28
      1055
    6. Nyt kun pride on ohi on siks

      Raamattu opettaa johdonmukaisesti, että homoseksuaalisuuden harjoittaminen on syntiä (1. Moos. 19:1-13; 3. Moos. 18:22;
      Luterilaisuus
      297
      976
    7. Miljonääri-Miehensä palkalla elelijä-Sirpa Selänne kertoo: lapsemme eivät osoita mieltä!

      Miksi osoittaisivatkaan kun saavat kaiken isin miljoonilla? Luontoakaan ei kannata suojella niin kovin kun isin autotal
      Julkkikset
      51
      961
    8. Muistatteko itsenne vuonna 1986?

      Millainen olit, mitä haaveilit? Ovatko haaveet toteutuneet, jäänyt vajaaksi vai oletko jopa saanut enemmän mitä olisit t
      Sinkut
      179
      870
    9. Miksi et mies halua

      Seksiä minun kanssa?
      Ikävä
      79
      853
    10. Et vastannut vielä

      Herättikö jokin tunteesi uudelleen vai mistä nyt tuulee?
      Ikävä
      65
      818
    Aihe