Rietas tyttöystävä!

saamaton

Menimme tyttöystäväni kanssa viikonlopun viettoon helsinkiin. Varasimme romanttisen hotellihuoneen keskustasta ja varauduimme iltaan shamppanjan kera. Illalla menisimme syömään ja tanssimaan. Majoituimme kodikkaaseen huoneeseemme ja laitoimme kylpyveden heti juoksemaan. Katselin Minnan riisuuntumista himoiten. En kuitenkaan näyttänyt sitä hänelle. Peppu ja rinnat heilahtaen hän livahti pesuhuoneeseen. Seurasin perässä kahden lasin ja kylmän shamppanja pullon kanssa, jonka poksautin auki pesuhuoneen puolella. Ooh... kuulin Minnan sanovan.

Pesimme toisemme ja kyrpäni seisoi koko toimituksen ajan, mutta Minna ei suonut sille kosketusta. Välillä hörpimme kuplivaa, joka ainoastaan nosti himoani. Kylvyn jälkeen puimme päälle. Olin haltioitunut Minnan seksikkäistä asusteista, jotka sängyllä odottivat. Sain myös auttaa häntä pukemaan ne päälleen. Kerman väriset pientäkin pienemmät pitsistringit ja terhakat rintaliivit, reiteen asti riittävät sukat ja sukkanauhat. Ylleen vihreä ja kukikas kesämekko, joka suorastaan nuoli Minnan muotoja ja tarjoili hyvät näkymät rintavakoon. Voi mikä näky!!!

Ravintolaan saapuessamme kaikkien miesten päät kääntyilivät mihin ikinä Minna siirtyi. Olin ylpeä ja niin himokas. Näin kateuden ja himon myös muiden miesten katseista. Minna nautti joka hetkestä.

Ruokailun jälkeen siirryimme viereiselle tanssilattialle, jossa olikin jo jonkin verran ihmisiä. Tanssimme keskeytti nuorehko tumma ja pitkä mies, joka oli jo aikaisemmin katsellut Minnan liikkeitä. Hän pyysi saada tanssia naiseni kanssa. Herrasmiehenä annoin luvan. Siirryin katselemaan sivusta. Biisin vaihduttua he jatkoivatkin tanssia ja painautuivat lähemmin toisiinsa kiinni. Minna vilkaisi minua miehen olan yli ja näin hieman kiihottuneen katseen. Mies hivutti kättään alemmas kohti Minnan peppua ja lattialle ilmaantuneessa tungoksessa näin sen hieman sitä hierovankin. Mustasukkaisuus alkoi nostaa päätään ja tunsin myös oudon kiiman kiristävän nivusiani. Minnalla ei ollut kiire mihinkään hän selvästi nautti isojen käsien rohkeasta kosketuksesta. Näin myös miehen kuiskivan jotain Minnan korvaan.

Pöytääni he palasivat käsikädessä ja Minna esitteli miehen. Seuraavaksi Minna pyysi minua hakemaan meille kolmelle juotavaa. Sillä välin mies oli siirtynyt aivan Minnan viereen, niin että joudin istumaan heitä vastapäätä. En ollut aivan varma, mutta luulin miehen hierovan Minnan reittä. Tyttöystäväni posket hehkuivat punaisena.

Minna yllätti minut kysymyksellään. Nieleskellen hän katsoi Dennisiä ja kysyi haittaisiko, jos hän kävisi kylässä Denniksen luona. Dennis haluaisi esitellä maalauksiaan. Epäröin hetken, mutta sitten sanoin, että jos Minna sitten tulee heti takaisin hotelliin. Minna antoi pusun poskelleni ja he postuivat kohti narikkaa. Nyt oli minun vuoroni nieleskellä, kun näin Denniksen käden hierovan ja puristelevan vaivihkaa Minnan takamusta.

Join vielä muutaman drinkin ja mietin mitä sitten tapahtuisi. Join vielä muutaman lisää ja sitten kävelin hitaasti, kuin usvassa hotelliimme. Ovimies huikkasi, että mihin jätit vaimosi. Hymyilin vaivautuneena, mutta en vastannut mitään. Kello oli puoli yksi, kun sain tekstarin.... "Menee vielä hetki!!!"

Pyörin sängyssä. Väsytti ja panetti, mutta en saanut nukutuksi kiimaltani. En myöskään halunnut runkata. Kului vielä kaksi tuntia, kunnes säpsähdin hotellihuoneen oven käydessä.

Minna oli reilussa humalassa ja nuhjuisen oloinen. Kesämekko oli aivan rypyssä ja hiukset sekaisin. Huulipuna levinnyt selvästi. Hän tuli viereeni. Tunnistin vieraan miehen partaveden tuoksun. Minna painautui kylkeeni ja laittoi kätensä etumukselleni.

"Ei kai sua haittaa, että pidin vähän hauskaa." Nieleskelin, en tiennyt mitä sanoa.

"Sullahan seisoo. Tykkäät sä, että mä oon muitten kans", Minna sanoi. En vastannut mitään.

"Voi sua", Minna jatkoi kivettyneen kyrpäni puristelua boksereiden läpi. Sitten Minna nousi sängylle seisomaan, niin että pillu oli minun naaman korkeudella ja katsoi alas.

"Haluut sä koskee mua. Rohkeesti vaan. "

Tartuin käsillä Minnan sääriin ja hivutin käsiäni hitaasti ylöspäin. Nostin hameen helman pääni yli ja painoin nenäni stringien kostealle kankaalle. Pillu tuoksui spermalle ja kiimalle. Nuuhkin vähän aikaa ja annoin pieniä pusuja sille. Tartuin stringien nyöreistä kiinni ja hivutin ne alas. Minnan paljaaksiajeltu pillu kiilteli spermasta ja kosteudesta. Pari tahmeaa tippaa tippui syliini. Minna pianoi takaraivoani kannustavasti ja pyysi nuolemaan sitä. Nuolaisin märkyyttä. Minna voihkaisi voimakkaasi ja sanoi, "Varovasti! Se on vielä vähän arka!" Penikseni valui limaa tehden läikän boksereihini.

"Taidat nauttii tästä", Minna sanoi. Ynisin jotain vastaukseksi. Sitten Minna kyykistyi alaspäin, niin että pääni oli pihdeissä sängyn ja pillun välissä. Minna alkoi vähän liikutella itseään. Minä ahmin märkyyttä. Välillä suuhuni valahti nesteitä. Nieleskelin kiimassa. Minna piti käsistäni kiinni ja hankasi itseään naamani vasten. "Noin just. Ime kulta! Mä sain kullii jo, sä saat nyt nuolla kunnolla. Mä tuun kohta." Minnan orgasmin tullessa naamani kastui lisää. Laukesin samalla boksereihini.

Minna pyysi minua riisumaan hänet. Avasin mekon vetoketjun, laskin olkaimet ja nostin hieman kevyttä vartaloa ja vetäisin mekon pois. Avasin rintaliivien hakaset ja siirsin ne pois. Näin rinnalla spermatahroja. Tummien nöpöttävien nännien ympärillä oli pieniä mustelmia, joita Dennis oli varmaankin pureskellut.

"Voin kertoo sulle huomenna miten hauskaa mulla oli", Minna sanoi.

Otin nussitun ja tyydytetyn naiseni syliini, annoin hänelle hyvänyön pusun ja nukahdin miettien tulevaisuuttamme...

1

21203

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Minna kertoi aamulla?

      Kerrohan lisää niistä Dennisin maalauksista...

      (Mielestäni et olisi kuitenkaansaanut laueta, vielä ilman lupaa)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe