Jos sinulla on edelleen lassotyökalu valittuna, se siirtää pelkästään tekemääsi valintaa.
Kun vaihdat siirtotyökaluun, siirtyy valinnan mukainen osa kuvasta.
Ei tarvitse pelätä sitä, että suurella vaivalla tekemäsi valinta häviää. Vaikka onnistuisit sen jotenkin deaktivoimaan, sen saa aina takaisin palaamalla historiassa taaksepäin.
0Äänestä
Paste
Jos olet "lassonnut" jonkin kohteen niin tee siitä valinta ja kopioi se, sitten voit liittää sen palasen mihin hauat.
Vastaukset 2
Vanhimmat
Paina V.
Eli siirtotyökalu.
Jos sinulla on edelleen lassotyökalu valittuna, se siirtää pelkästään tekemääsi valintaa.
Kun vaihdat siirtotyökaluun, siirtyy valinnan mukainen osa kuvasta.
Ei tarvitse pelätä sitä, että suurella vaivalla tekemäsi valinta häviää. Vaikka onnistuisit sen jotenkin deaktivoimaan, sen saa aina takaisin palaamalla historiassa taaksepäin.
Jos olet "lassonnut" jonkin kohteen niin tee siitä valinta ja kopioi se, sitten voit liittää sen palasen mihin hauat.