Spice vai Domina?

Shoppailemaan vaan

Kumpi ostoskeskuksista kannattaisi valita? Tarvetta ei ole päästä hintaviin merkkiliikkeisiin, vaan kohtuuhintaisiin, monipuolisiin.

9

2441

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • piikalikka

      ehkä Domina,vaikka itse menisin Spiceen

      • Riganieki

        Suuremmat valikoimat on Dominassa vaatekauppojen osalta. Ja varsinkin kenkäkauppoja löytyy (23kpl).
        Dominan kanssa samalla suunnalla on Alfa. Spice on ihan eri puolella kaupunkia.


    • katriina82

      millä ratikalla tai junalla pääsee radisson blu hotel latvijan läheltä spiceen ? kiitos etukäteen :)

    • Riganieki

      Yksi vaihtoehto on mennä siitä Latvija hotellin edestä taksilla. Luokkaa 4 latia, ja pääsee ovelta ovelle.
      Alfaan pääsee helpolla. Kävelet Barona ielalle ja otat Juglaan menevän ratikan. Pysähtyy "Alfa" pysäkillä.
      Barona ielalta samaisilla ratikoilla, eli numerot 3 ja 6 voi jäädä myös pois pysäkillä "Rupnica VEF". Se on lähinnä Dominaa, vaikka vähän kävelyä tuleekin. Ehkä sellaiset 400m. Bussi 21 Jugla-3 menee siitä bulevardin puistosta tuon samaisen
      VEF pysäkin kautta. Origo kauppakeskuksen kupeesta lähtevät johdinbussit 23 ja 18, ja menevät Dominan vierestä. Pysäkki on Zemitana Stacija siinä lähellä Dominaa.

      • Riganieki

        Yllä siis Domina - Alfa suuntaan ohjeita. Spice on aivan toisella puolella kaupunkia, kuten mainittu. Latvija hotellia lähin ostoskeskus on noin 200m päässä oleva Galleria Riga, Dzirnavu kadulla. Se on vähän hienostelevampi paikka, mutta ihan fiksu ja lähellä.


    • katriina82

      kiitos :) luin että ihan vieres on joku uus ostari mut tosiaan kuulemma ehkä vähän kalliimpi ? mut sitte vielä et air baltig shuttle bus? eli siis meneekö se kentältä tonne radisson blu latvijaan ja mikä mahdollisesti on hinta? toki kuulin et bussilla 22 pääsee myös keskustaan ja sitte on viel yks kysymys se kortti minkä voi ostaa esimjostain luukusta lentokentältä millä siis voi ajella busseilla vaikka sen kolme päivää ni siis voiko sillä ajella myös ratikalla ja johdinautoilla ja ihan busseilla vai onko se vaan esm busseihin käyvä kortti? kiitos :)

    • tulin shoppailemasta
    • Anonyymi

      Domina - Syyskuu 2021

      Tuli tehtyä elämäni 3. yksityisautomatka Latviaan ja päämääränä oli iso riikalainen ostoskeskus. Päätin käydä syyskuussa 2021 Dominassa (2020 Alfassa). Sinne päädyttiin klo 10:40, kun pääsi autolla Tallinnan satamaan klo 06:00 lauantaiaamuna. Pysäköinti Domina Shopping rakennuksen sisällä on ilmainen.

      Arvio Dominasta: PETTYMYS.

      Ensinnäkin hintataso Pohjois-Euroopan toiseksi heikomman bruttokansantuotteen valtiossa (Valko-Venäjä se heikoin) ei ole edullinen. Tarkkailussa laadukkaat maantiepyöräilyvarusteet ja juurikaan kolmitaskuisia pyöräilypaitoja ei ollut nimeksikään. Löytyi kuitenkin yksi kiinnostava tuote ja hinta 69 euroa ei ole edullinen. Toinen tuoteryhmä oli Latvia-tekstillä olevat yleiskäyttövaatteet. Tarjolla oli Latvian Tokyo 2020 olympialaisvaatemallisto ja sepä vasta hintavaksi osoittautui. Aivan kuin vastaavanlainen erikoistuote Suomessa Huuhkajien aito jalkopallopaita on kallis.

      Dominan Apranga-vaateliikeessä asiakkaan olisi pitänyt kantaa mukanaan muovista lätyskää, jolla kai seurataan asiakkaan sijaintia liikkeessään. Kun sitten ensin venäjäksi tultiin minulle esittämään moinen vaatimus, poistuin vikkelään sieltä pois.

      Vaatteiden lisäksi kiinnosti Dominan kirjakauppa. Sepä oli keskittynyt venäjänkieliseen kirjallisuuteen (venäläinen väestö Latviassa asuu pääosin Riikassa). Ei ostoksia.

      Latvialainen valtakunnallinen ravintolaketju Lido omaa toimitilan myös Dominassa. Näin heidän sisäänkäynnin yhteydessä vaatimuksen covid-19-todistuksesta, joka oli minulla paperitulosteena autossani. En sitten myöskään aterioinut Dominassa.

      Kun laiva lähtee Tallinnasta Helsinkiin klo 17, niin takaraja kotiinpalulle Riikasta oli klo 12 !! Toisin sanoen vain 80 minuuttia aikaa tehdä shoppailua Dominassa.
      Katajanokalla odotti kaikkia autolla poistuvia covid-19-suojaustason tarkastus.

      Huom! Matkapuhelimeni kytkeytyessä Latvian televerkkoon tuli englanninkielinen viesti tehdä covid-19-rekisteröinti-ilmoitus. Uhkaavat sakottaa 20...2000 euroa, jos ilmoituksen jättää tekemättä.

      Opin matkastani, ettei 11 tunnin maassaoloaika (laivalta laivalle) ole riittävä lainkaan, jos ajelee aina Riikaan asti. Täytyy yöpyä ilman muuta hotellissa Vanhan Riikan lähellä.

      4. "seikkailumatkani" voi tapahtua ensi pääsiäisenä 2022; otan kohteeksi katolisen Liettuan Siauliain kuulun Ristimäen - 440 km Tallinnasta. Totisesti yövyn Riikassa.

      • Anonyymi

        Kyllähän 11 tuntia riittää, käy vaikka Jurmalassa kun aikaa on. Kun vetää Tallinnan ja Riian välin sen mitä autosta lähtee niin ehtii vaikka käydä kylpylässä hoidoilla. Harmi että kolmitaskuisten pyöräilypaitojen valikoima ei ollut riittävä!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5424
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2406
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1937
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      47
      1638
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1581
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1378
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1287
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      9
      1259
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1219
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1183
    Aihe