Mudax saapuu arvaillen!

PodaxPodax

Oikeastaan näin ylhäisestä jumalolennosta ei tänne kuuluisi edes kirjoittaa. Mudaxin arvolle sopivinta olisi kirjoittaa tämä juttu tähtiin. Sain Hänet kuitenkin suostumaan tähän nuolemalla hänen varpaitaan 2 viikkoa. Mudax kuuluu Aholan ylvääseen aatelisjumalsukuun. Hänen isänsä, Supax, taisteli isänmaamme (Hännilän) puolesta 2. maailmansodan aikana. Sodan jälkeen Supax meni naimisiin Lidaxin, suuren jumalattaren kanssa. He saivat kaikkiaan 4 lasta. Nämä jumallapset ovat Fedax, Ladax, podax sekä tietysti Mudax, jumalista suurin. Aholan perhe vietti onnellista maalaiselämää: Kenenkään ei tarvinnut käydä töissä, olivathan he jumalia. Ihmiset ympäri Suomea saapuivat antamaan heille uhrilahjoja. Fedax ja Ladax leikkivät keskenään nukeilla, Mudax ja podax taas leikkivät kyrvillään miekkataistelua. Lidax ja Supax makoilivat kullatuilla samettivuoteillaan ja söivät viinirypäleitä ja kaviaaria, jotka siis olivat ihmisten heille antamia uhrilahjoja. Niinpä niin, jumalaista elämää.


Sitten jokin meni vikaan. Lidax alkoi olla huolissaan podaxista, sillä hän ei ollut varttunut muista jumallapsista poiketen jumalaisella tavalla. Hän varasteli naapurin lasten leluja, kiroili, ahnehti ruokaa eikä osannut jumalille tyypillisiä loitsuja. Eräänä yönä Mudax kuuli podaxin puhuvan unissaan. podax oli Mudaxin mukaan vannonut isälleen Supaxille kostoa ja uhannut varastaa Supaxin jumaluuden lähteen, Vapauden Amuletin. Mudax varoitti Supaxia ja kehotti häntä pitämään kuopustaan silmällä. Supax ei kuitenkaan uskonut Mudaxia vaan sanoi, että podax se vain pilailee, naurattaahan hän kirjaston työntekijöitäkin. Sitten se kuitenkin tapahtui. Supax oli podaxin kanssa kahdestaan kotona, muu perhe oli vierailulla Timsen palatsissa. podax kolkkasi Supaxin syntymäpäivälahjaksi saamallaan Zeus|Zeuksen salamalla. Sitten hän avasi kultaisen kassakaapin väkivalloin ja vei amuletin. Tämän jälkeen hän otti Supaxin Ladan ja kaahasi pois. Ennen lähtöään podax hajoitti kotipalatsinsa täysin. Jäljelle jäivät vain rauniot, jotka yhä tänä päivänä ovat pystyssä. Rauniot tunnetaan nimellä Vilpola. Amuletin varastamisen jälkeen Supaxin voimat alkoivat heiketä kriittisesti. Mudax on vannonut kostavansa pahalle veljelleen ja luvannut palauttaa Vapauden Amuletin takaisin oikealle omistajalleen, Supaxille. Mudax on lupauksensa jälkeen kuumeisesti etsinyt podaxia. Hän ei vain tiedä, miten riistää amuletti podaxilta sen jälkeen kun hänet on saatu kiinni. Tätä varten hän etsii tietoa kirjastosta. Vielä hän ei ole sieltä kuitenkaan löytänyt Vapauden Valkeaa Raamattua, jossa tämä tieto on.


Mudaxilla on aikaa 07.07.07 asti. Tuolloin tullaan käymään Viimeinen Vapaustaistelu, suuri Mudaxin ja podaxin välinen kamppailu. Jos Mudax häviää taistelun, hän ei luonnollisesti saa amulettia eikä voi täten paluttaa sitä isälleen. Tämä tietäisi Supaxin kuolemaa. Mudax haluaa varmistaa voittonsa ja niinpä hän loi itselleen 06.06.06 kanssasoturin, Antipodaxin. Jotta podax ei saisi tästä vihiä, Mudax on kätkenyt Antipodaxin Vilpolan maakellarin paskaan. Myös podax on hankkinut itselleen tukijoita. Näitä ovat Majora, JohnJohn(keijokeijo) sekä Balle. Kaikilla podaxin tukijoilla on kuitenkin heikkoutensa: Majora on hikipediarunkkari, JohnJohn pitää hiemna liikaa lapsista ja Balle ei osaa muuta kuin runkata ja heiluttaa kyrpäänsä ja vetää perseeseen kumilehmää. Aika näyttää, miten Mudaxille, podaxille, Supaxille ja koko maailmalle tulee käymään 07.07.07. Sinä voit kuitenkin vaikuttaa siihen. Tue Mudaxia ja Supaxia, tuet samalla hyvyyttä!

Scientologia vaikuttaa meidän jokaisen elämään.

5

281

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • on...

      22.11.08

    • Tenulady

      Munasit!
      Sillä nyt minä, Tenulady(pahasilmä), tiedän Antipodaxin piilopaikan. Olen näet tarkkaillut kaikkia maailman persereikiä mukaan lukien tätä palstaa, löytääkseni sen paskan, johon Antipodax on kätketty. Viimein asia on selvinnyt. Mudax on tuomittu häviämään. Kauan eläköön Podax! Hah hah hahaha!!!
      Podax tulee olemaan hyvin tyytyväinen tietoihini. Palkintoni lienee suuri. Hahhahhaa!!

      PS. Balle on voimakas taidoissaan. Kadut vielä puheitasi. Tulet huomaamaan, että se mitä pidit heikkoutena, onkin suurta vahvuutta!

    • Äksä...

      mutta kuka voitti sodan?

      Ja mitä tapahtui 08.08.08? Mitä suunnitellaan ajalle 09.09.09?

    • deadalready

      "None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free" (J.W.von Goethe)

      • rrraygun

        ...oli hyvä jätkä. Hän on mielestäni jonkin verran aliarvostettu, ainakin tieteen saralla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      277
      2943
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      215
      1890
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1552
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1320
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      77
      1208
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      261
      1152
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1042
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1001
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      951
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      142
      814
    Aihe