Kypros/Larnaka

Sugarbaby

Olin vuosi sitten marraskuussa Kyproksella, Larnakassa viikon. Hotelli oli Atrium. Hotelli ei ehkä ollu mikään paras mahdollinen mutta koska siellä kävi vain muutaman tunnin nukkumassa niin se ei juurikaan haitannut. Larnaka ei ole kovinkaan suuri paikka, mutta juuri viikon reissulle sopiva. Hiekkaranta ei ole valkoisesta hiekasta mutta ihan hyvä kyllä... Rantakatu oli aivan mahtava! sillä sijaitsi useita ravintoloita ja baareja. Suosittelen lämpimästi ravintolaa Les Palmiers. Siellä palvelu oli todella lämmintä ja ystävällistä. Vaikka kävi vain juomassa kahvit niin aina tarjottiin jokin drinkki kaupan päälle ja viimeisenä iltana saimme talon viinipullon.
Club Memphis rantakadulla oli myös tosi kiva paikka. Tai ainaki tällasella vaaleella suomalaisella oli hauskaa ku paikka oli aivan täynnä tummia paikallisia ja naisia oli vain muutama. ;) Sai vaan hätystellä turhankin paljon miehiä ympäriltä. Kadulla oli aika rankkaa kävellä yksin ku heti joku hyökkäs kimppuun ja kun siitä "pääsi eroon" niin seuraava tuli jo juttelemaan ja pyytämään treffeille. Siinä oliki sit selittelemistä että miksi ei 15-vuotias tyttö lähe kolmikymmpisen miehen mukaan. Ikä ei kuulemma ole mikään este. heh! Olihan se tietenkin imartelevaa, mutta koska tiesi että jokainen pohjoismaalainen ja erityisesti suomalainen saa saman kohtelun, ei kovinkaan erityinen fiilis tullut. Vaikkakin tuntui että eihän ne ole ihmistä nähny ennen, ku kattoivat sillä tavalla. :) Ja kyllä ne kehuki näyttävästi: kun käveli vastaan mies niin se saatto sanoa kovalla äänellä että WAU! :DD Ruoka oli hyvää Kyproksella, suosittelen erityisesti moussakaa ja hunajajogurttia, nam! :) Hintataso oli melko korkea, eli ei välttämättä kannata shoppailla kauheasti. marraskuun puolessa välissä ei satanut kertaakaan viikon aikana ja lämmintä oli, illalla kannattaa kuitenkin ottaa joku pitkähihainen paita mukaan. Kaikenkaikkiaan suosittelen Kyprosta lämpimästi, erityisesti ihmisten takia! Miten jotkut voi olla niin ystävällisiä?? :)) eikä mua ainakaan häirinny poskipusut ja kehut. :)

4

12988

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaitsu

      Onhan se jännää kun 15 vuotiaana tuodaan pyytämättä vinkkua pöytään (muistan kyllä itsekin fiiliksen), ja sedät pyrkii panolle. Itse vietin Larnakassa kaksi viikkoa joista toisena vedin lärvit joka päivä, virikkeitä olisi riittänyt, jos olisi ollut sikana rahaa. Kalliimpi mesta kuin suomi, paitsi kaupassa brenkku halvempaa. Joo, osa ihmisistä todella mukavia, niinkuin jostain kumman syystä lähes kaikissa välimeren maissa. Mekin olisimme tyttöystäväni kanssa saaneet ilmaisen majoituksen jonkin pienen ravintolan tapaisen aulan sohvalla, mikäli omistaja olisi saanut seurata intiimiä kanssakäymistämme, kieltäydyimme kohteliaasti. Ruoka oli melko hyvää, vaikkakin kallista. Onneksi huoneisto hotellissamme oli ruuanlaitto mahdollisuus. Kiva mesta, aina marraskuisen Helsingin voittaa. En mene kyllä toiste, ainakaan ilman lotto-voittoa.

      • Sugarbaby

        Joo no oot oikeassa siinä, että ilmasta viinaa oli tarjolla, oispa vaan saanu neki rahana. En nimittäin juo ollenkaan... Elikkä vaikka oonki 15, niin ei se nyt niin kauheen mahtavaa sitte ollu... Totta että ne halus vaan suomalaismimmim sänkyyn, mutta löyty sieltä onneks mukaviaki ihmisiä, jotka halus muuta... Elikkä sori vaan. Ja noi nyt oli vaan mun kokemuksia, tottakai joku kokee maan eri tavalla.


    • kyproksella käynyt

      Minä kävin kolme vuotta sitten Kyproksella. Matkan järjesti sisäoppilaitos,jossa opiskelen ja niinpä koulu myös maksoi sen,eli rahasta ei ollut kysymys. Se oli luokkaretken tyyppinen. Menimme 6.-13.4 väliseksi ajaksi. Lensimme Helsingistä finnairin koneella Frankfurtiin,jossa konetta vaihdettiin. Frankfurtin lentokenttä oli hurjan iso ja laaja,jossa olisimme eksyneet,jos opasta ei olisi ollut. No kuitenkin vaihdettiin konetta. Kone oli Kyproksella klo 1 yöllä. Heti kun laskeuduin koneesta alas,housut liimautuivat kiinni ihoa vasten,kun oli niin kuuma. Menimme Nikosiaan semmoiseen koulurakennukseen majoittautumaan,jossa ehdimme nukkua vaivaiset 5 tuntia. 7.4. herättiin ja tutustuimme koulun ympäristöön,joka oli aika sokkeloinen. Piti vähän aikaa katsoa,missä mikäkin paikka sijaitsee. Ruuat söimme koulun ruokalassa ja ne olivat hyviä. Pari poikkeusta kuitenkin oli. Ei ollut maitoa eikä tummaa leipää tarjolla,koska Kyproksella ei sellaisia tunneta. Ruokajuomana oli limsa ja viini. Me otimme limsaa,koska emme saaneet ryypätä ollenkaan. Sitten kävimme Ayia Napan kauniilla hiekkarannoilla. Siellä söimme ruuan,uimme lämpimässä välimeressä ja otimme aurinkoa. Kävimme myös Pafoksen uimarannoilla,jotka myös olivat hyvät ja siistit. Sitten kävimme armeijan leirissä syömässä pääsiäisaterian,joka oli vähän erilainen,kuin suomessa. Armeijan leirissä pari matkalaista otti pienet drinkit,mutta siitä emme nostaneet mitään suurta mekkalaa,vaikka emme saaneetkaan ryypätä. Armeijan leirissä katsoimme myös kreikkalaisia tansseja ja nähtiin myös,miten lammasta paistetaan. Sitten kävimme kykko luostarissa,joka sijaitse yksillä vuorilla. Siellä oli paljon kultaa ja muuta timanttia. Näimme siellä myös kaikenlaisia taideteoksia ym. kivaa. Kävimme myös Nikosian keskustassa ostamassa tuliaisia,ja näimme myös Limassolin kaupungin noin ohimennen. Säät suosivat meitä hyvin. Ainoastaan yhtenä päivänä satoi rankasti vettä,mutta se ei meitä haitannut,koska emme sinä päivänä käyneet missään retkellä. Lämpöä oli 27 astetta ja vesikin oli jotain 25 astetta,että sai olla ihan teepaidassa ja shortseissa.
      Mitä voisi sanoa:Ihmiset olivat ystävällisiä. Liikenne oli vasemmanpuoleinen,johon oli vähän vaikea tottua,mutta totuimme kuitenkin siihen aika nopeasti. Tosi lämmintä oli ja kiva seura. Palasimme Suomeen terveinä,mitä nyt muutama sairastui matkalla,mutta se ei meidän matkailoa haitannut. Kaikesta huolimatta matka oli antoisa.

      • maailmanmatkaaja8

        tuosta kyproksen kalliista hintaluokasta.. taso on suunnilleen samaa kuin suomessakin, ellei hieman alempikin, kunhan vain tietää missä kannattaa käydä. paikalliset kaupat ja ravintolat ym. ovat edullisia. pienibudjettisten siis kannattaa tutustua näihin :) ja miksei muidenkin :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1260
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1056
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      797
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      750
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      661
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      648
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe