Matkustaminen ilman VISAa

......

Moikka! Olemme kaverini kanssa suunnittelemassa matkaa kevääksi Tokioon mutta meikäläisellä ei ole luottokorttia (olen opiskelija eikä kasassa ole vielä vaadittavia opintopisteitä). Kaverillani tosin sellainen on mutta en viitsi matkaan lähteä asenteella "mä maksan sulle sit kotona".

Joten onko jollakin kokemusta miten Tokiossa pärjää Visa Electronilla tai saako käteistä nostettua jostain sillä rahatukun kanssa kulkeminenkaan ei vaikuta siltä järkevimmältä ajatukselta..

Kiitos näin etukäteen!

5

657

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • maahmaa

   Posteista löytyy pankkiautomaatteja, joista kuulemma pystyy nostamaan electronilla käteistä. Itseltäni tämä ei kyllä onnistunut viimereissulla, kun automaatin englanninkielinenkin versio toimi puoliksi kanjeilla. Jos kunnnon luottokorttiin ei ole mahdollisuutta, niin luottaisin perus käteiseen reissulla ja jättäisin tuon electronin viimeiseksi oljenkorreksi.

  • electronia

   Niin hassulta kun se kuulostaakin niin paras vaihtoehto Japanissa on juurikin tuo "rahatukun kanssa kulkeminen"... :) Visaelectronilla taas voit melkein heittää vesilintua, siitä ei ihan kauheasti ole iloa.

  • harakka*

   Itse olen maksanut Japanissa luottokortilla vain hotelliyöpymiset - omat ja kaverin. Kaveri maksoi nämä tililleni jälkikäteen, joten en nähnyt siinä mitään ongelmaa, mutta tietysti etukäteenkin olisi voinut maksaa kun hotellien hinnat olivat suunnilleen tiedossa.

   Koko matkan käyttörahat on vaihdettu jo Suomessa jeneiksi.

  • kaikille..

   vastanneille helpottavista kommenteistanne. Olen niin ylineuroottinen rahan kanssa kulkemaan koska näen taskuvarkaita kaikkialla mutta tieto siitä että muutkin ovat hyvin selvinneet helpottaa meikäläistä. Pienen nettisurffailun jälkeen selviää että tokiossa on kertoman mukaan olematon taskuvarkauskulttuurikin. Joten kaipa tässä vaan täytyy rohkaista itsensä ja vaan kulkea se jeni-nippu taskussa tai kengänpohjassa.

   Kiitos ja hyvää joulun odotusta!

   • samaan koriin

    Itsellä oli kaikki käteistä muutaman viikon reissulla. Pikkuisen jätin rahaa hotellihuoneeseen ja muuten en pitänyt kaikkia rahoja samassa taskussa tai lompakossa.
    Ja Suomen konsulaatin osoite ja puhelinnumero kannattaa varmuudeksi ottaa mukaan, sieltä lainaavat sen verran tarvittaessa että pääsee kotiin.
    Muuten tuskin ryövätään ellei maahanmuuttajat sitä tee, yöllisillä kujilla voi törmätä ryöstäjiin etenkin jos kulkee syntisillä alueilla. Paikalliset Yakuzan heput ei minun tietääkseni länkkäreihin puutu ja muutenkin ei kuulu ystävälisiin tapoihin ryövätä ;)
    Meikäläinen otti muutaman kerran reissussa olutta ja sakea, siinä on riskinsä kun voi kääntyä yllättäen humalan puolelle, meinaan silloin voi unohtaa tavaroitaan johonkin =)
    Eli semmoinen jemma missä ei päivän budjetoidut rahat pysyy ja sit päivän rahnat vaikka farkkujen etutaskussa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mitä ja miksi suomalaiset jännittää?

   Taas nähtiin osoitus siitä tuolla Tokiossa kun meidän ukko jännitti kisansa pipariksi. Eihän muut jännitä mitään. He vaan roiski haulikolla naama peru
   Maailman menoa
   121
   1390
  2. Olipa hyvä sarja Sofian salaisuudet

   Sofian ulosanti niin miellyttävää kuunneltavaa, toista kuin Maran öö, öö, tota, tota, mmmm, mmmmm. Ja Stefun äitikin oli mukana miesystävänsä kanssa,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   148
   1326
  3. En kaipaa enää "kaivattuani"

   Tai siis kaipaan, mutta en voisi kuvitellakaan enää meitä mihinkään suhteeseen. En toivo häneltä yhteydenottoja, enkä myöskään mielellään haluaisi en
   Ikävä
   93
   1242
  4. Sofia naureskelee Nikolle avoimesti

   Ilkeä akka https://www.iltalehti.fi/tv-ja-leffat/a/23a3e901-b255-4986-acc4-287acedfded6
   Kotimaiset julkkisjuorut
   77
   1178
  5. Miksi Martina oli niin kamala Sofialle?

   Eron tullessa kuitenkin Martina oli kiitollinen, siunattu, onnellinen. Onhan tuo ihan tavanomaista että kaverin mieheen voi rakastua . Rakastuihan Mar
   Kotimaiset julkkisjuorut
   94
   1081
  6. Kiitos Seiskalle Sofian nolaamisesta!

   Pitkän aikaa Seiska selkeästi mielisteli pellepariskuntaa. Ei pienintäkään juttua esimerkiksi pellepariskunnan vapun sekoilu- ja riitelybileistä Levi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   46
   935
  7. Mara Taas kiitollinen

   Mä en kestä😂.. Mara Taas kiitollisena istuu rannalla, eikö se vois keksiä jo jotain muuta tekstiä. Monta kuvaa taas missä MINÄ, MINÄ. Ja taas mennään
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   897
  8. Analysoi teidän kohtaamisianne

   Mikä niissä vaikuttaa siltä että tunne on molemminpuolinen?
   Ikävä
   63
   884
  Aihe