ripulilääke

joka tehoaa

Nyt on kaksi kertaa kokeiltu samaa lääkettä ripuliin, viimeksi viime viikolla ja se on tehonnut molemmilla kerroilla.
Suosittelen ennen matkalle lähtöä ottamaan mukaan, Ciprofloxacin ratiopharm 500 mg. Sain sen lääkärin suosituksella,on siis reseptilääke eikä maksa kuin 3,75 €

11

9295

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • joo ja ootko

      varma et tehoaa ulkomaalaisiin pöpöihin,tuskinpa auttaa,maassa missä olet osta sen maan lääkettä niin johan auttaa

    • ei varsinaisesti ole

      ripulilääke. Käyttötarkoitus:
      Siprofloksasiinia voidaan käyttää monenlaisten bakteerien aiheuttamien tulehdusten hoitoon. Yleisimmin sitä käytetään virtsateiden infektioihin, mutta sillä voidaan hoitaa muuallakin elimistössä olevia tulehduksia. Itse tämä lääkekin voi aiheuttaa joillekin käyttäjille ripulia.

      • aloittaja

        No se auttoi juuri ulkomailla, edellisen kerran Vietnamissa ja nyt viime viikolla Kuubassa, sanoinhan että kokemusta ON.
        Sitä käytetään myös muihin vaivoihin, ukkonikin sai samaa keuhkoputkentulehdukseen ja minä juuri tuohon matkaripuliin.
        Suosittelen juuri ulkomaanmatkoille.


    • ANTIBIOOTTI...................

      ja antibiootti ei suinkaa auta juuri missään maha"pöpöissä"=)
      Ja hintakin vaihtelee, mg:n ja annoskoon mukaan...eli tuo 3.75 pitää vain jonkun mg:n ja pakkauskoon kohdalla paikkansa.

      Ripulilääke?! No jaa, antibioottihan se tosiaan on

    • touhua..

      Aivan järjetöntä touhua syödä tarpeettomia antibioottikuureja. Tuhoat elimistösi sillä ja olet mukana vaikuttamassa antibioottiresistenttien bakteerikantojen syntyyn.

      Todella huono neuvo.

      • se on

        Kenenkään Ei ole pakko syödä mitään,paskantakaa vain housuihinne.


    • rui-rui

      Jos vaivat jatkuu, kannattaa käväistä kotimaassa labrassa matkan jälkeen.
      Mulla oli lievä ja nopea, kuumeeton vaiva. Silti todettiin salmonella. Se on hyvä tietää, vaikka töistä ei tarvii olla pois, eikä lääkitystä tule. Mutta osaa ottaa huomioon, ettei tartuta muita.

      • nuo bakteerijutut

        Kaiken takana ovatkin bakteerit, ne "pahat" ja "hyvät".
        ................................................

        MRSA-sairaalabakteerin turhat uhrit.
        Viittaus MRSA-sairaalabakteeriepidemiaan. Ihmettelen sitä, että miksi yritämme "juosta" bakteereita karkuun? Toki voimme juosta bakteereita karkuun, mutta pakoon niiltä emme pääse koskaan!
        Mitä sitten pitää tehdä?
        Prikulleen samoin kuin Clostridium difficile tappajabakteerin kohdalla:

        Clostridium difficile -bakteeri on yleinen meillä ihmisillä, lapsilla varsinkin. Itse Clostridium difficile -bakteeri ei ole perus syy kuolemiin, vaan antibiootti ja KVH-Toksiinit ovat tappaneet nämä tarpeelliset mh-bakteerit, jonka takia Clostridium difficile -bakteerit ovat päässeet kiinnittymään, kasvamaan ja lisääntymään limakalvoilla, joilta puuttuu tämä luonnollinen vastarinta; Tärkeimmät mh-bakteerit!

        Kun vatsamme (=suolisto) on täysin kunnossa, niin silloin ei esiinny kipuja, vihlontaa, närästystä, ummetusta, ripulia, jne.
        Maitohappobakteerit muodostavat limakalvoilla "bakteeripuolustuksen", jolloin jos esimerkiksi saat suun kautta Clostridium difficile tappajabakteerin, niin Clostridium difficile bakteeri jatkaa vahinkoa aiheuttamatta suoliston läpi ja poistuu ulosteen matkassa.
        Kolmella tärkeimmällä bakteerilla voidaan ehkäistä tilanteen kärjistyminen, jolloin-
        jatkuu...
        http://personal.inet.fi/koti/haistahome/index.html


        RIPULI, johon ei liity ripulia edeltänyttä antibioottikuuria:
        Kertoo sen että suoliston tarpeellinen bakteerikanta on vajaa, mutta ei vielä vakava, joka voidaan parantaa antamalla suoliston limakalvoille hyvät/tarpeelliset mh-bakteerit syöden, huomioiden että syöt oikeita eläviä luonnollisia bakteerikantoja (ks kolme tärkeintä bakteeria), riittävästi-vähintään 5'miljardia bakteeria/vrk.
        Antibiootti tappaa mh-bakteerit; Ota mhb.t kolme tuntia antibiootin jälkeen ja ajoita mhb.n otto viimeiseksi yötä vasten, jne. Lisää ohjeita "Tiesitkö tämän maitohappobakteereista" kohdassa.
        Mutta jos limakalvoille ei olekaan annettu hyviä/tarpeellisia mh-bakteereita, niin-

        VERI-RIPULI, johon liittyy ripulia edeltänyt antibiootti-kuuri:
        Kyseessä saattaa olla Clostridium difficile -bakteerin tuottaman toksiinin (=myrkky) aiheuttama ripuli. Clostridium difficile bakteeriin eivät tehoa mitkään antibiootit, vaan antibiootit ainoastaan pahentavat suoliston limakalvojen tilaa tappamalla hyviä/tarpeellisia mh-bakteereita. Clostridium difficile -tappajabakteerin kiinnittyminen/kasvu/lisääntyminen vaurioituneilla limakalvoilla voidaan estää ainoastaan alla luetelluilla kolmella tärkeimmällä bakteerilla! Luonnollisilla elävillä mh-bakteereilla ei ole yliannostuksen vaaraa, joten tilanteen vakavuudesta riippuen potilaalle voidaan antaa kymmeniä---satoja miljardeja mh-bakteereita/vrk! Kun limakalvot ovat kunnossa, niin toksiinia tuottamaton Closridium difficile bakteeri ei aiheuta mitään erityistoimenpiteitä. Ainoastaan toksiinia tuottava kanta vioituneilla limakalvoilla aiheuttaa välittömiä toimenpiteitä. Sen vuoksi kannattaa teettää sairaalassa-

        ULOSTETUTKIMUS:
        Jossa ulosteesta määritetään bakteerit ja toksiinit. Mikäli ulosteesta löytyy Clostridium difficile bakteereita ja niiden tuottamaa toksiinia, niin paksusuolen pelastamiseksi ja Clostridium difficile bakteerin nopean häätämisen vuoksi kannattaa teettää sairaalassa-

        ULOSTEEN SIIRTO:
        Jossa paksusuoli tyhjennetään sairaalassa ja paksusuoleen ruiskutetaan tervettä ulosteliuosta. Ja viimeistään tässä vaiheessa on otettava mh-bakteerit käyttöön 50---100'miljardin bakteerin korotetuin vuorokausi-annoksin!
        ____________________

        Tässä limakalvojen kolme vaikutukseltaan tärkeintä bakteeria:
        - A.(1.)***Lactobacillus asidophilus. =Limakalvojen tärkein probioottinen bakteeri.
        *Elää normaalisti ohutsuolen limakalvoilla *>Kykenee estämään haitallisten bakteereiden ja hiivojen lisääntymistä(!!!) *Vähentää kolesterolin imeytymistä *Helpottaa maitosokerin imeytymistä *>Korjaa suoliston mikrobiflooraa antibioottihoidon jälkeen.
        - B.(2.)***Lactobacillus bulgaricus. =Luonnon oma antibiootti. Tämä on Bulgarialaisten pitkän'iän bakteeri-josta nimikin.
        *Säätelee immuunijärjestelmän toimintaa *Vaikuttaa rasva'aineenvaihduntaan *Alentaa veren kolesterolitasoja *>Tuottaa luonnollisia antibioottisesti vaikuttavia aineita(!!!) *>Estää haitallisten mikrobien lisääntymistä suolessa(!!!).
        - C.(7.)***Bifidobacterium. =Ohutsuolen limakalvojen alaosan tärkein bakteeri.
        *Tehostaa ruuansulatusjärjestelmän toimintaa *Tuottaa maitohappoa ja etikkahappoa *Säätelee immuunijärjestelmää ja rasva'aineenvaihduntaa *Vähentää kolesterolin imeytymistä *>Estää haitallisten bakteereiden kiinnittymistä ja kasvua limakalvoilla(!!!) *Estää haitallisten amiinien imeytymistä.
        ____________________

        Mihinkä ovat kadonneet hyvät/tarpeelliset maitohappobakteerit:
        Ennen vanhaan juotiin vasta lypsettyä lehmän maitoa, jossa oli tärkeimmät maitohappobakteerit. Eikä silloin sairasteltu niin valtavasti kuin nykyisin; ei ollut allergioita, eikä ollut "pakki" (=vatsa, eli suolisto) sekaisin, jne.

        - Olette varmaankin kuulleet tämän mystisen lauseen, jonka on esittänyt laktoosi'intoleranssia ja/tai migreeniä sairastava henkilö: "Kun käyn hakemassa suoraan maatilalta lehmän maitoa niin voin juoda sitä ongelmitta, mutta kun ostan kaupasta meijeriltä tullutta maitoa, niin laktoosi- ja migreeniongelmat alkavat heti." Eli syy mm laktoosi`intoleranssi- ja migreeni-ongelmiin on maitohappobakteereiden puutteessa!

        Herää kysymys:
        - Mihinkä tarpeelliset maitohappobakteerit sitten katoaa?

        Vastaus on yksinkertainen:
        - Lehmästä lypsetty maito sisältää tärkeimmät maitohappobakteerit, jotka tuhoutuvat kuumennettaessa maito yli 50'C-asteen (=pastörointi-meijerillä). Ja jos näitä tärkeimpiä maitohappobakteereita ei lisätä maitotuotteisiin kuumentamisen jälkeen, niin tuote ei voi myöskään sisältää maitohappobakteereita. Jolloin ainoaksi keinoksi jää palauttaa po maitohappobakteerit limakalvoille syöden näitä riittävästi-suositus on 10'MILJARDIA bakteeria/vrk.
        ___________________

        Maitohappobakteereiden käytössä tehdyt yleisimmät virheet:
        1.Maitohappobakteerituote sisältänyt väärät bakteerit.
        - A.Lactobacillus asidophilus. =Tärkein probioottinen bakteeri,
        - B.Lactobacillus bulgaricus. =Luonnon oma antibiootti,
        - C.Bifidobacterium. =Ohutsuolen limakalvojen alaosan tärkein bakteeri.

        2.Mh-bakteereita on syöty liian lyhyen aikaa. Ensimmäisen viikon käytön jälkeen vasta alkaa limakalvojen bakteerikanta pikkuhiljaa normalisoitumaan.
        - Syö maitohappobakteereita vähintään kahdentoista (12) kuukauden ajan, mieluummin pitempään, tai jatkuvasti.

        3.Antibiootti ja mh-bakteerit otettu yhtäaikaa, jolloin antibiootti tappaa ensimmäisenä mh-bakteerit.
        - Antibiootti tappaa maitohappobakteerit. Sen vuoksi ota maitohappobakteerit kolme(3) tuntia antibiootin jälkeen. Noudata tätä kolmen(3) tunnin sääntöä muidenkin lääkkeiden kohdalla.

        4. Käytetty mh-bakteeri määrä on ollut liian pieni.
        - Kun limakalvot ovat haavautuneet, niin tiedät sen siitä että veri irtoaa limakalvoilta, jolloin esimerkiksi Clostridium difficile bakteerin uhatessa, alkuun on käytettävä 1-7vrk.tta 50-100 miljardia mh-bakteeria/vrk ja sen jälkeen muutaman viikon ajan 20-30'miljardia mh-bakteeria/vrk.
        - Kun limakalvojen bakteerikantaa lähdetään palauttamaan normaalitasolle, niin vuorokausiannoksen on sisällettävä vähintään 5 (suositus=10) miljardia bakteeria/vrk.

        5. Käytetty mhb-tuote on ollut synteettinen, jolloin bakteerit eivät ole luonnollisia-eläviä bakteereita. Ainoastaan elävistä bakteereista on hyötyä.
        - Älä osta maitohappobakteeri-tuotteita puristettuina pillereinä.

        6.Avattu mh-bakteerituote on säilytetty huoneenlämmössä, jolloin luonnolliset/elävät bakteerit ovat kuolleet.
        - Avattu, luonnollisia-eläviä bakteereita sisältävä mh-bakteerituote on säilytettävä viileässä-pimeässä, esimerkiksi jääkaapissa.

        7. Mh-bakteerit ovat kuolleet kuumennettaessa.
        - Kuumentaminen yli 50 C astetta tappaa maitohappobakteerit.
        ____________________


        http://personal.inet.fi/koti/haistahome/Maitohappobakteeri.html


    • hate

      Aivan mutta otitko huomioon että aurinkolomasi olisi voinut mennä täysin piloille,koska kyseinen lääke voi herkistää auringonvalolle (kasvot turpoaa)ja akilliesjänne voi tulehtua tai jopa katketa.Samoja herkistymisiä aiheuttaa myös Norfloxacin antibiotti.Itse olen tullut toimeen Imodium plus joita on ollut myynnissä esim.Meksikossa jo kuusivuotta sitten,nyt niitä saa vasta Suomessa?.

    • rippy
      • fkfkrrr

        Cipro ja muut fluorokinolonit ovat vaarallisia myrkkyjä. ÄLÄ OTA ellei henki ole vaarassa. Lue googlesta fluoroquinolone toxicity.


        Nm. Kärsinyt 1,5kk cipron jälkeen


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      57
      3789
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      167
      2357
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2085
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      141
      1989
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      412
      1401
    6. 79
      1231
    7. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      137
      1160
    8. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1060
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      1020
    Aihe