Jaakko Pohjola

utelias kun oon

onko kellään tietoo, joko ko. firma maksaa liksat niinku kuulluu? Ja onko talous yms. minkälaisella pohjalla?
Kiitokset etukäteen.

26

4708

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • millainen imago?

      Ainaki (jotkut) kuskit on jotain "vähälahjaisia" ku roikkuu perseessä kii.

    • pari-kolme

      ...vuotta sitten liksat olivat vielä kaikkea muuta kuin miten kuuluisi. Tuskinpa meno mihinkään on muuttunut.

    • Sinne vaan!

      Äkkiä sinne tienaamaan, nilkka suorana vasenta kaistaa kilsapalkalla ajamaan!

    • Pohjola..

      Aivan pè`´´`seetä!
      Koko korsemi.

    • Anonyymi

      Taitaa se meno jatkua samanlaisena vieläkin. pihistellää niin paljon kuin pystytää. Ja kalusto on mitä on.

      • Anonyymi

        Jaakko Pohjolalla on bensa lopussa.


    • Anonyymi

      Voi,että..... Voi peijooni sentään kuten arvostettu presidenttimme Martti Ahtisaari aikoinaan sanoi. Kuka näitä vanhoja viestiketjuja kaivelee. Jos tänne kirjoittelee niin aihe pitäisi olla koko kuljetusalaa koskeva kirjoitus. Luusereita ja riistäjiä löytyy joka alalta. Mutta jos keskustelufoorumin aihe on Kuljetusala ja Lainsäädäntö niin selkeästi rajattu aihe ,että jokaiselle kirjoittajille pitäisi olla pysytään tiukasti aiheessa. Puhutaan kuljetusalasta ja sen lainsäädännöstä eikä keskitytä haukkumaan nimeltä jotain yrittäjiä. Se tuntuu olevan vain alan pro-ammattilaisille ilmeisesti hyvin vaikeaa. Jos nyt loppukevennyksenä kommentoin ,niin ei ole ihme jos Jaakko Pohjola toimii kuljetusalalla ja on koko ikänsä hoitanut ajotehtävät Bensa-autoilla niin kyllä siinä varmasti talousahdinko on edessä.Mutta meitä kuljetusalan pro-ammattilaisia on monenlaisia. Onhan se vaikeaa tietää laittaako tankkiin Dieseliä vai bensaa.Näin huikea on keskustelun taso...............

      • Anonyymi

        Saako Jaakko Pohjola oy bensaa luotolla vai käteisellä?


      • Anonyymi

        On se kamalaa kun firmalta loppuu bensa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On se kamalaa kun firmalta loppuu bensa.

        bensallako ne kuormurit kulkee?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        bensallako ne kuormurit kulkee?

        Melkein kaikissa k-autoissa on bensakone, ihan varmasti.
        minä tiedän.


    • Anonyymi

      Hyvä talo,vanha vakavarainen yhtiö.50-vuotisjuhlat takana.

    • Anonyymi

      Jos hyvää työpaikkaa etsii niin tämä yritys on sellainen. Jos trollit haluaa pilata hyvänyrityksen ja työnantajan maineen niin ei ainakaan bensa koneilla siihen hommaan kannata ryhtyä. Oli muuten hyvät juhlat.

      • Anonyymi

        Onks tietoo? onko Pohjolan autoissa alkolukot?


      • Anonyymi

        Hyvä fima autoista puutuu onneksi alkolukot.


    • Anonyymi

      11 vuotta vanha viestiketju. Kuinka te jaksatte edelleen pelleillä samoilla firmoilla yli 10 vuotta. Suomessa on valtavasti kuljetusliikkeitä joista kukaan ei kirjoita yhtään mitään.Loppujen lopuksi ei tämän keskustelufoorumin tarkoitus ole alunalkaen työnantajien moittiminen ja mustamaalaus. Aihe alue on kuljetusala ja lainsäädäntö. Omasta mielestäni keskusteluun pitäisi tuoda aiheita jotka koskevat koko kuljetusalaa ja mikä kuljetusalalla on pielessä yleisellä mittakaavalla. Suuri osa suomalaisista kuljetusliikkeistä on on pieniä ja joka kerta kun tällä foorumilla sellaista pienyrittäjää mustamaalataan syystä tai vain" huvinvuoksi" niin negatiivinen julkisuus aiheuttaa sellaista vauriota,että yrittäjän on vaikea saada kuljettajia töihin. Kas kummaa lähes kaikki kuljettajat lukeva nämä sivut vaikka eivät kommentoi asioita.

      • Anonyymi

        En jaksa uskoa että kivin suuri osa kuljettajista lukisi juuri näitä Suomi24:n keskusteluja. Kuljetusalaa koskevia keskustelufoorumeja kun on pelkästään facebookissakin lukematon määrä. Lisäksi jokainen lukija varmasti huomaa tällä palstalla olevista kirjoituksista huomattavan osan olevan häiriköden kirjoittamia provoja, eteenkin negatiiviset kommentit, joten vaikea kuvitella niiden vaikuttavan minkään yrityksen työntekijöiden saantiin. Kaiken lisäksi suurin osa yrityksistä joista täällä kirjoitellaan, on suurimmalle osalle lukijoista täysin tuntemattomia. Jollekin keskustelun aloittajalle yritys voi näytellä suurtaki osaa omassa elämässä mutta moni ei ole kuullut mitään aloittajan aiheena olevasta yrityksestä.
        Ei tämän palstan kommenteilla ole mitään vaikutusta töitä etsiviin kuljettajiin tai työntekijöitä etsiviin yrityksiin. Ei hyvässä eikä pahassa.


    • Anonyymi

      Pitää muistaa aina se tosiasia,että kaikki suomalaiset eivät ole facebookissa. Itse asiassa lähes 50% ei harrasta aktiivisesti sosiaalisenmedian seuraamista eivätkä kuulu facebook yhteisöön. Jostain kummallisesta syystä media varsinkin radio luo kuvaa suomalaisista jossa kaikki kuuluvat facebook yhteisöön.Tällainen väittämä ei ole ollenkaan todellista. Arvostan suuresti tätä formulakuskia ( Vettel) joka sanoo ,ettei ole facebookissa ,koska ei halua kokoajan olla kertomassa tekemisiään.Itse olen samaa mieltä. Ei kaikkien ihmisten tarvitse kokoajan tietää mitä teen. Nyt istun vessassa ja nyt olen syntymäpäivillä ja tällainen ateria on lautasellani ,jo pelkkä ajatus siitä,että kaikki pitää kertoa eteenpäin ns. hyville ystäville saa iho karvat pystyyn ja ainakaan minulta ei ymmärrystä löydy. Fiksu kuljettaja selvittää asiat perinpohjin eikä ole "anteeksi,että olen olemassa ihminen" työhaastattelussa. kaikki sovitut asiat kirjataan työsopimukseen ja näillä mennään. Kun kirjallinen työsopimus on tehty niin riitatapauksissa työnantaja on huonoissa asemissa oikeudessa jos ei noudata työehtosopimuksia.Siksi aina kun menet uuteen työpaikkaan niin tee kirjallinen työsopimus. Näin kuuluu menetellä.

      • Anonyymi

        Vielä kerran kysyn onko Pohjola hyvä talo??


      • Anonyymi

        Ei ole hyvä talo, maksaa niin vähän, kela maksaa paremin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vielä kerran kysyn onko Pohjola hyvä talo??

        Mulla on vakuutuksia Pohjolassa ja hyvin ovat korvanneet jos jotain vahinkoja on tapahtunut. Suosittelen kyllä Pohjolaa ja on hyvä talo.


    • Anonyymi

      Nyt varmasti tuli asia selväksi. Voihan sen asian täältäkin selvittää,mutta fiksu ihminen tarkistaa netistä yrityksen talousluvut aiemmilta vuosilta ja tekee niistä johtopäätökset. Jo pelkistä numeroista ihan peruskoulupohjainen koltiainen ymmärtää missä mennään. Ei ole mitään korkeakoulumatematiikkaa se asia kenellä menee hyvin ja kenellä huonosti. Ja ne luvut ovat ihan kaikille kansalaisille avoimia ja jokaisen luettavissa.
      Jos firmalla menee todella hyvin niin pääsääntöisesti myös kuskeilla menee hyvin.
      Tämä johtuu siitä tosiasiasta,että työntekijä on yrityksen tärkein voimavara ja hyvästä työntekijästä kannattaa pitää kiinni eli maksaa kunnollinen korvaus tehdystä työstä varsinkin nykyisin kun hyviä kuljettajia on vaikea saada työtehtäviin.

    • Anonyymi

      Edellinen mielipide oli varsin hyvä. Oletko muuten tietoinen,että nykyisin suurin osa kuljetusyrityksistä sallivat ilomielin tutustumisen yritykseen ja sen toimintaan .
      Työtä harkitseva voi lähteä kuljettajan mukaan seuraamaan ( ei siis työtä tekemään) millainen työtehtävä on kyseessä ja siinä sivussa kysellä kuljettajalta millainen työilmapiiri ja muutenkin millainen yritys. Tästä ei tietysti makseta palkkaa,mutta siinä saa kuitenkin hyvän kuvan siitä millainen yritys on kyseessä. Niin tässäkin tapauksessa jokainen osaa poimia jyvät akanoista. hyvä yritys saa uuden kuljettajan ja se huonompi jää nuolemaan näppejään kuten vanha kansanviisaus sanoo.

      • Anonyymi

        Ei firman talousluvut kerro mitään millainen orjafirma on kyseessä.


      • Anonyymi

        Maksaako Pohjola tessin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Maksaako Pohjola tessin?

        Kuuluuko Pohjola kuljetusalan työnantajaliittoon..... niin se ei ole se SKAL vaan kuljetusalan työnantajaliitto. Mikäli ei kuulu niin ei tarvitse noudattaa tessiä.
        Suomessa ei ole määritetty lailla minimipalkkaa millekään alalle. Jos työnantaja kuuluu työnantajaliittoon niin he noudattavat tess sopimuksia. Se on sitten ihan eriasia saako kyseinen yritys työntekijöitä varsinkin jos kuljetusalalla on pula tekijämiehistä ja naisista.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      58
      3918
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      167
      2407
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2174
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      142
      2103
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      424
      1484
    6. 79
      1251
    7. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      140
      1235
    8. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1155
    9. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      92
      1146
    10. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      56
      1100
    Aihe