Mihin Thaimaassa?

thiihii

Hei!
Ollaan lähdössä Thaimaahan helmikuussa lasten 1v ja 2,5v kanssa ja nyt kaivataan vinkkejä siitä, mihin päin Thaimaata kannattaisi lähteä ja hotelli yms. vinkkejä. Kiitos!

9

2592

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • matkustaja

      Noin pienten lasten kanssa suosittelen Phukettia ja siellä Kata tai Karon Beachiä. Phuket sen takia kun sinne tehdään suoria 10h lentomatkoja ja lentokentältä on lyhyt matka hotelleille. Katalla rannat ovat lapsiystävällisempiä pienemmän aallokon suhteen, mutta eipä siellä rannalla juuri voi olla päivisin noin pienten kanssa, mutta suosittelen rannalle menoa iltaisin ennen auringonlaskua jolloin aurinko ei enää ole niin polttavan kuumaa. Tekemistä noissa kylissä riittää ihan tarpeeksi pienten lasten kanssa, kun eihän sitä ihmeellistä pääse heidän kanssa tekemään mutta lavataksilla pääsee hyvin shoppailemaan ostoskeskuksiin ja Patong Baechin hulinassa pistäytymään.

      • ?????

        se hauskaa shoppailla tuon ikäisten kanssa tungoksessa...


      • i<3thailand
        ????? kirjoitti:

        se hauskaa shoppailla tuon ikäisten kanssa tungoksessa...

        No, olen ollut kaksi kertaa thaimaassa, cha-amissa ja krabilla, sekä molemmilla kerroilla bangkokissa, mutta en oikeen osaa sanoa mitä niissä voisi tuon ikäisten kanssa tehdä, tai yleensäkään missään lomakohteeessa?


      • thiihii
        i<3thailand kirjoitti:

        No, olen ollut kaksi kertaa thaimaassa, cha-amissa ja krabilla, sekä molemmilla kerroilla bangkokissa, mutta en oikeen osaa sanoa mitä niissä voisi tuon ikäisten kanssa tehdä, tai yleensäkään missään lomakohteeessa?

        Me olemme tehneet lasten kanssa lomilla seuraavaa: oltu rannalla, leikitty hiekassa, uitu, käyty eläintarhassa/vesipuistossa/nähtävyyksiä katsomassa, shoppailtu, syöty yms. Ja ennen kaikkea nautittu uusista paikoista ja toisistamme. Myös lapset nauttivat matkoista, emme halua kasvattaa lapsiamme pelkästään kotona vaan haluamme tarjota heille monipuolisen kasvuympäristön. Ja me vanhemmat kaipaamme myös välillä vaihtelua arkiseen elämään.


      • en ole
        i<3thailand kirjoitti:

        No, olen ollut kaksi kertaa thaimaassa, cha-amissa ja krabilla, sekä molemmilla kerroilla bangkokissa, mutta en oikeen osaa sanoa mitä niissä voisi tuon ikäisten kanssa tehdä, tai yleensäkään missään lomakohteeessa?

        teidän perheen lapsi, hyvä i3thailand


      • thihii
        en ole kirjoitti:

        teidän perheen lapsi, hyvä i3thailand

        Onneksi todellakin et ole lapsemme, juuri tuollaisia ihmisiä emme halua lapsistamme tulevan.


    • maaliskuussa

      Hei vaan! Meillä on reilu 1,5-vuotias lapsi kun lähdemme maaliskuussa Phukettiin. Se tuntui parhaalta vaihtoehdolta kun asiaa tutkittiin ja mietittiin ja kyseltiin tuttavilta..=). Siellä sitten hyvä kohde lapsiperheelle tuntuu olevan Kata Beach, joka on kuulemani mukaan melko rauhallinen mutta ei kuitenkaan liian hiljainen paikka. Hotellina meillä on Phuket Kata Resort. Valittiin se sen takia, että se on lähellä rantaa, lähellä kauppoja ja ravintoloita, hotelli on rivitalotyyppinen 1-kerroksinen, hyvät uima-altaat, helppo liikkua rattaiden kanssa...emme ole siellä siis olleet mutta ystävät ovat. Ensin mietittiin Centara Kata Beachia, joka varmasti on myös erittäin hyvä vaihtoehto lapsiperheille! Jos pidätte sellaisesta hotellista, jossa on kaikki palvelut lähellä ja josta ei tarvitse juuri liikkua mihinkään näin halutessaan, niin meille suositeltiin Tri-Trang Beachilla sijaitsevaa 5 tähden hotellia, olikohan se nimeltään joku Blue Village Exotic Merlin Beach (?tai vastaava..) Se on kuitenkin hieman syrjässä kaupoista ja ravintoloista (toki siellä hotellilla on jonkun verran ravintoloita) ja me halusimme sellaisen, josta on sitten helpompi liikkua ympäriinsä. Mutta tuo kyseinen 5* hotelli vaikuttaa todella ihanalta eikä hintakaan ole kovin paljon korkeampi kuin muissa, johtuneeko tuosta syrjäisemmästä sijainnista sitten. Niin ja nämä kaikki hotellit ovat siis Finnmatkojan valikoimissa. Onhan niitä vaihtoehtoja niin paljon (siis jos vielä paikkoja on =) mutta tässä nyt näitä minun mietteitäni.... =) Hyvää matkan odotusta!!

    • lomalainen

      Hei

      Olimme viime talvena kahden viikon lomalla Thaimaassa ja mukana oli 1,5 vuotias tyttömme. Majoituimme Si Kaossa Blue Village Exotic Anantara Si Kao Resort & Spa hotellissa. Lomamme oli täydellinen.

      Lentomatka oli pitkä, mutta se meni hyvin kumpaankin suntaan. Sopivin väliajoin vaan ylös ja pienessä välitilassa istuin/jumppailin ja tyttö tepasteli mukana. Tarpeeksi vaan leluja ja naposteltavaa niin matka menee hyvin. Meitä auttoi varmasti myös se, että tyttömme joi vielä rintamaitoa ja se vaan saa rauhoittumaan aina. Meidän tytön itkuja ei joutunut kukaan kanssamatkustaja kuulemaan. Näinkin hyvin voi mennä. :)

      Hotelli on syrjäisessä paikassa, lähellä pientä kylää ja luonnonpuiston ympäröimä. Paikka ei ole mikään shoppailijan unelma, mutta pienen lapsen kanssa tuskin olette mitään kauppoja ja hälinää edes lähdössä hakemaan. Hotellialue on suuri, ja sisältää ison uima-altaa, lasten altaat, paljon puistoa ja pitkän oman rannan. Käytiin rannalla uimassa ja otetiin aurinkoa, vaikka rantaa ei hotelli itse kauheasti kehukaan. Vuoroveden vaihtelu tuo välillä hiekan esiin jo kaukaa ja tuo mukanaan merestä simpukoita yms.. Mutta itse kyllä ihastuin rantaan, sillä oli niin rauhallinen paikka. Oli aivan mahtavaa saada olla isolla rannalla, kauniissa maisemissa itsekseen, kun mies leikki tyttömme kanssa. Lomamme aikaan maalis-huhtikuussa hotellissa oli melko vähän ihmisiä.

      Hotellissa oli todella ystävällinen henkilökunta ja aivan upeat lastenhoitajat. He tutustuivat meidän tyttöömme ja leikkivät hänen kanssaan muun muassa kun olimme itse syömässä ja lapsi ei enää jaksanut pysyä paikallaan. Lastenhuone oli muutenkin tosi kiva. Huoneet ja useat hotellin tilat olivat ilmastoituja, ja altaalla oli varjoisiakin paikkoja, joten lapsen ei todellakaan tarvinut olla koko ajan paahteessa. Olimme välillä koko perhe yhdessä altaalla ja sitten vuorottelimme kumpi lähti milloinkin lapsen kans päiväunille, leikkimään sisälle jne..

      Kävimme lapsen kanssa kaksi kertaa hotellin järjestämillä pikavene retkillä saarella, ja matka meni hyvin. Saaressa oli vessat, suihkut ja ilmastoitu tila, ja veneen katto oli katettu. Avoveneellä en lähtisi lapsen kanssa, ja muutenkin saarilla ihan hurjan kuuma keskipäivän aikaan. Eli lapsen kanssa kannattaa huolehtia, että on varjopaikkoja ja tarpeeksi juomaa.

      Käytiin myös retki Tiikeritemppelissä, pienellä norsusafarilla ja ostoskeskuksessa. Matkustettiin ilmastoiduilla minibusseilla, ja sen vuoksi matkat sujuivat hyvin. Kun näin tuk-tukit, niin en kyllä ois sellaiseen hypännyt lapsen kans ainakaan pitkälle matkalle.

      Reissu meni kaikin puolin hyvin ja suosittelen hotellia lämpimästi!

      • voi voi

        naurattaa tuo kommentti että en olisi tuk tukilla lähtenyt ainakaan pitkälle matkalle....et sitten tajunnut että niillä siirrytään vain kaupungeissa 1-5 km paikasta A paikkaan B...ei siis sen pitemmälle. Jotenkin jää se kuva tuosta kertomuksesta että pienten lasten kanssa reissaaminen on tuskallista. Onneksi ei ole noita murheita ja saa mennä ja tulla milloin haluaa. Kaikkea muuta kuin hieno reissu.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1776
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      15
      1480
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1164
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1163
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1151
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1116
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1111
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1084
    Aihe