koneita.com

sähkötyökalut???

Kellään kokemuksia koneita.com:n sorveista, oiko/tasohöylä yhdistelmistä, vannesahoista tai ylipäätään ko. firmasta. Laitteet on ilmeisesti kiinalaisia mutta mitä laatua harrastaja nikkarille. Vertailin Einhelin BS-315 vannesahaa http://www.harju.fi/mp/db/tuotteet/image/GET?num=19704&LANG=
ja Novan tuotetta ja samalta linjalta näyttää tulevan mutta hinta on eri. http://www.koneita.com/vannesahat/index.html

Googlasin Novan tuotteita mutta ulkomailla ei tunnettu yhtään niistä tuotteista mitä haluaisin ja mitä koneita.com myy, epäilyttävää.

18

5665

Vastaukset

 • Mulla on tasohöylä ja se on ihan paska syöttöä hoitava hammaspyörä on muovia eikä kestä mitään

 • Ulkomailla samoja koneita (nova) myydään eri nimellä ja erivärisenä.

  Noista Einhellin laitteista ei hyvää ole kuulunut, huonoja kestämään itse ostaisin ennemmin näitä Novan tai IKH myymiä Woodtec:n koneita. Kalliimmat merkit on tietenkin laadukkampia.

 • Kiinalaisia värkkejähän nuo Novat on ja varmaan myydään monella eri nimellä. Itselläni on vannesaha johon olen kyllä ollu tyytyväinen. Hinta laatusuhde tod. hyvä.
  Sarjatuotantoa tekevien kannattaa ostaa sit ihan kunnon koneet.

  • Voi vidu mitkä hinnat.

   Esim. nova metallinetsin 295€ ja esim. villenkello.fi myy samaa laitetta 139€:lla

   Kannattaa varoa tälläsiä kauppoja, jotka haluaa vaan pikarikastumista.


  • kiinalaisia kirjoitti:

   Voi vidu mitkä hinnat.

   Esim. nova metallinetsin 295€ ja esim. villenkello.fi myy samaa laitetta 139€:lla

   Kannattaa varoa tälläsiä kauppoja, jotka haluaa vaan pikarikastumista.

   Kyselin joskus villenkellosta noita metallinetsimiä. vaikka sivulla on monta kymmentä mallia, ei varastosta löytynyt kuin muutama...

   sähköpostiin vastailu oli hidasta ja ei viitsinyt soittaakaan kun on maksullinen numero


  • kiinalaisia kirjoitti:

   Voi vidu mitkä hinnat.

   Esim. nova metallinetsin 295€ ja esim. villenkello.fi myy samaa laitetta 139€:lla

   Kannattaa varoa tälläsiä kauppoja, jotka haluaa vaan pikarikastumista.

   Niin taitaa olla se villenkellokin (Villen Kello, Ville Star, Teippi Ville, Lintu Ville, Sää Ville, Peli Ville, MetsästysVille, VauhtiVille, ElektroVille, Vauvamaailma) aika haastava kauppa. Tekee täällä palstoilla tekstimainontaa nimimerkkien alla, mainostaa olemattomia tuotteita muka-halvalla mutta ei sitten toimita ajallaan. Ei käy mitkään luottokortit (vaaran merkki!), et pysty tarkastamaan tuotetta ennen maksua. Puhelinpalvelu maksullista. Vastaavat laiskasti viesteihin.
   Kannattaa varoa!


  • kiinalaisia kirjoitti:

   Voi vidu mitkä hinnat.

   Esim. nova metallinetsin 295€ ja esim. villenkello.fi myy samaa laitetta 139€:lla

   Kannattaa varoa tälläsiä kauppoja, jotka haluaa vaan pikarikastumista.

   En missän nimessä suosittele tilaamaan mitään tuotteita noista villen kello ja ville star kaupoista. Jos joudut palauttamaan jonkin tuotteen niin joudut itse maksamaan palautuskulut ja kyselemään useaan kertaan rahojesi perään. Käyttäytyvät myös epäkohteliaasti palauttajaa kohtaan.


 • Www.Rautajätti.Fi
  Tarjoaa Suomen edullisimmin laadukkaat metallintyöstökoneet, sekä puuntyöstökoneet kattavalla varaosa-palvelulla.
  Takaamme Sinulle, että ystävällinen ja ammattitaitoinen asiakaspalvelumme jatkuu pitkään myös tuotteen oston jälkeenkin !
  Tutustu ja pyydä tarjous !

  • Rautajätti on varmaan kauppa missä asiakaspalvelu toimii mutta ainakin kynäruisku osastolla on huimat hinnat. Esim Kynäruiskuasema kuudelle pistoolille 103.40 €, sama tuote 32.19 € wiltecin verkkokaupassa. Samoin 75€ kompura maksoi rautajätissä yli 200€, tilasin sitten molemmat saksasta ja säästin yli 200€ vaikka pustikulutkin oli 15€


 • Tilasin bilteman luettelosta sellaisen nauhahiomakoneen, ei ollut tyyris, oliko 79 e ja tulihan se ruotsista aijallaan, mutta kyllä se on vaan sellaista että ei hyvää ja halpaa ole.

  se siinä on, että jos ostaa tuollaisen, ja tekee sitten melkein joka osan itse uuden, niin sitten voi jotain tulla, eli rungon saa edulsien, sähkömoottorin ja perusjutut.

  muutenhan se metalli on kaikki sellaista levystä prässättyä pehmeää tusinatavaraa, mikään ei ole suorassa, kaikki viipottaa johonkin suuntaan eli hohohooo.

 • Itselläni ei ole omakohtaista kokemusta Novan koneista, mutta mitä olen kotiverstaalta lukenut ja kuullut käyttäjien kokemuksia niin aika paljon moitittavaa on ollut. Itse hankin vuosia sitten JET metallivannesahan sekä metallisorvin Jo-Helta. JETit valmistetaan Taiwanissa, joten laatu ja hinta ovat eritasoa kuin näissä kiinalaisissa 'kopioissa'. Eli jos haluaa laadukkaan pitkäikäisen koneen, suosittelen JETtiä. www.jettools.fi

 • Täyttä sontaa ainakin novan sorvi/jyrsinkoneet.ostin tuollaisen,pieneenkin jyrsintyöhön kelpaamaton.sama koskee sorvia,sähkömoottorin ankkurin kollektorin tuolla häthätää sorvaa,tarkempaan hommaan tuosta ei ole.toleranssit mitä lie ovat,jo uutena väljä horo.jyrsintyössä runko on hutera,en suosittele näitä koneita kenellekään.jos halpiskoneita etsii niin taiwanilaiset ovat laadultaan tuhannesti parempia.

 • Olen ostanut useamman koneen Nova-merkillä. Laatu on ollut 100%. Nopea toimitus, kun heillä on koneet varastossa. Monet mainostaa monenlaisia koneita myyvänsä, mutta sitten koskaan ei löydy mitään, jos halauasi tilata. Sitten laitetaan tilaus jonnekin Eurooppaan ja toivotaan, että jaksetaan odottaa. On sattunut useita kertoja, että on muka vartastossa, mutta jos meinaat tilata se onkin juuri myyty! Ainakin Nova koneet, joita olemme ostaneet ovat heti löytyneet.
  Sitten puutuu suomenkieliset käyttöohjeet, mutta Novakoeissa ne on olleet. Koneissa ei ole merkkilaattoja, jotka pitäisi löytyä alkuperämaasta - ainakin meidän Novakoneissa ne on asiallisestijne. Takuiden kanssa ei ole Nova merkkien kanssa ainakaan meillä ollut yhdenkään koneen kanssa ongelmia. Kerran hankimme yhden laitteen eräästä pääkaupunkisudun konefirmasta ja piti saada varaosa. Kesti melkein 4 viikkoa ennenkuin se viimein saatiin. Olen käynyt katsomassa ja ostamassa Nova merkin koneita ja käynyt paikan päällä muutaman kerran. Heillä on koneet esillä ja kokeiltavana. Se siitä!

  • Taitaa kauppias ihan itse kommentoida keskustelua mutta ei kuitenkaan omalla nimellä.


 • Mulla on muutama Bernardo merkkinen kone tallissa (Vannesaha, jyrsin ja sorvi (pieni) niin on hyvin toiminut. Ostin netistä konecon.fi ,liike vissiin Turussa.

  Taitavat olla kaikki samasta tai viereisistä tehtaista kiinasta.

 • Nova koneiden laatu on hyvin vaihtelevaa. Ostavat kaikenlaisia varastonhäntiä Kiinasta. Koneiden väri vaihtelee sen mukaan minkä valmistajan häntiä on ostettu. Kiinalainen osaa kusettaa ja tälläisissa varastonhäntäkoneissa onkin hammaspyörät muovia vaikka piti olla metallia.

 • Koneita.com ja utec saavat ainakin minun osalta suksia vaikka alimpaan helvettiin,täyttä huijausta koko touhu.rikkinäisiä ja selvästi käytössä olleita laitteita ja yritetään vielä peitellä asiaa.

 • Novan koneet mulla ainakin hajonnut kerta toisensa jälkeen.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Hieman säälittää suomalaisen duunarin sinisilmäisyys

  Ennen vanhaan ei käynyt pienessä mielessäkään, että tehtäisiin töitä ilman liittoon kuulumista. Se oli itsestäänselvyys. Suomen taloudella meni todell
  Maailman menoa
  159
  4346
 2. Erika ja viisuvalinta

  Cicciolina todella reipas ja mukaansatempaava esitys. Toivottavasti Erika pääsee kisoihin mukaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Maailman menoa
  143
  4137
 3. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  106
  3912
 4. Coronavirus-hysteria

  Mihinkähän mittakaavoihin tuo hysteria pääsee? Luuletteko, että kohta vaikkapa bussilastillinen tyhjenee jonkun yskäistyä seuraavassa etapissa? Entä m
  Maailman menoa
  101
  2894
 5. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  30
  1200