Minulla on eMule Plus käytössä.
En välttämättä haluaisi, että itselläni olisi musiikkia jaossa. En itsekään paljoa lataile.
Kysymys siis kuuluu, että miten saa jakamisen pois käytöstä?
Jossain aiemmassa versiossa poistaminen tapahtui helposti, painamalla deleteä tms..?
Tässä ei niin voi tehdä.
Olen valinnut Asetukset->Yleiset->Tiedostot : Näytä jaetut tiedostot:Ei kenellekään, sekä Default Permission: Piilotettu.
Merkitseekö tämä ettei jaetut tiedostot-kohdassa olevat tiedostot näy kenellekään? Vai miten se menee? :D
Kiitos paljon tiedosta!
En välttämättä haluaisi, että itselläni olisi musiikkia jaossa. En itsekään paljoa lataile.
Kysymys siis kuuluu, että miten saa jakamisen pois käytöstä?
Jossain aiemmassa versiossa poistaminen tapahtui helposti, painamalla deleteä tms..?
Tässä ei niin voi tehdä.
Olen valinnut Asetukset->Yleiset->Tiedostot : Näytä jaetut tiedostot:Ei kenellekään, sekä Default Permission: Piilotettu.
Merkitseekö tämä ettei jaetut tiedostot-kohdassa olevat tiedostot näy kenellekään? Vai miten se menee? :D
Kiitos paljon tiedosta!
Vastaukset 1
Vanhimmat
jakaa sinulle mutta sinä et haluaisi jakaa muille...hienoa, mitäs jos me kaikki tehdään noin...