Yksin Dominikaaniseen

Mia--

Hei!
Olen ensi viikolla lähdössä ensimmäistä kertaa yksin Dominikaaniseen tasavaltaan. Olen 28-v. nainen. Uskaltaakohan siellä ollenkaan liikkua yöllä/illalla? Onko ketään naisporukkaa tai yksin matkustavaa lähdössä Puerto Platalle 11.12 alkaen?? Aurinkomatkojen matkalle menen.

11

2448

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Dominicana

      Uskallat varmasti liikkua yksin illalla ja yöllä, siihen aikaan kun kaikki baarit ja diskot ovat avoinna. Liikkumismahdollisuudet tietysti vaihtelevat riippuen siitä, asutko Playa Doradan AI-alueella vai Sosuassa.

      • ongelmallista

        yöllä liikuskella, kunhan on älli päässä. Ja tietysti mielellään kaveri tai pari mukana. Ei pidä erehtyä kulkemaan yliystävällisen nuoren miehen (tai vanhemman, tai paikallisen tyttöporukan) mukana. Mutta tuleehan niitä tuttuja matkaporukasta yleensä ensimmäisenä päivänä.


      • mia--

        Kerrotko tarkemmin...menen juuri tuonne Sosuan aluelle. Kiitos neuvoista:)


    • Iguacun...

      Lähden helmikuussa Dominikaaniseen Tasavaltaan yksin kolmatta kertaa,minä nainen myös.Kyllä olen uskaltanut liikkua yksin illalla,yöllä ja päivällä.Tähän saakka minulle ei ole sattunut reissuissani mitään pahaa.Ja minusta Dominikaanit ovat ihan mukavia ihmisiä.Joka paikasta löytyy hyviä ja pahoja.Järki päässä liikkuessa.Tietenkin täytyy olla varovainen joka paikassa täällä maapallolla.Ehkä et ole ainoa yksin matkusta nainen Aurinkomatkalla Dominikaaniseen 11.12.Oikein hyvää lomaa!

    • dominicana

      Sosuassa voi liikkua yksin illalla ja yölläkin, mutta kuten edellisissä kirjoituksissa oli, järki päässä. Sosua on turistikylä, jossa baareja ja discoja. Siellä on ns sänky pänkejä, jotka ovat paikallisia miehiä, jotka iksevät turistinaisen ja hengailevat hänen kanssan loman ajan. Näiden kanssa kannattaa olla hieman varovainen; ovat yleensä mukavia ja hauskoja tyyppejä, mutta maksattavat juomat jne turistinaisella. Hyvänä neuvona annan; älä ota laukkua mukaan illalla, laita rahat esim farkkujen taksuun. Ja kalliit korut kannattaa jättää jo kotimaahan, niitä ei kannata pitää yllään. Ja jos et halua maksaa juomia tms, pitää olla siinä yleensä aika tiukkana. Latinot kun suuttuu, niin se näyttää meidän suomalaisten silmissä hieman rajulta, mutta yleensä eivät lyö tai käytä väkivaltaa.
      Itse olen lähdössä myös sinne päin tässä joulukuun alussa, Puerto Plataan.
      Hauskaa lomaa!! ja jos menet asumaan Club residencialiin, kerro yövartijalla, papa-Joselle terveisiä Anulta.

      • Niko de mus

        Itse myös Papan valvovien silmien alla muutaman kerran ollut! Tiet ovat "vähän"heikossa kunnossa,ja valaistusta ei juuri ollenkaan!
        Ja jos törmäät paikalliseen suomihörhöön=Ramiin, niin kerro terveisiä Nikolta joka viime jouluna herkisti miehen kyyneliin suomalaisilla joululauluilla!! Itse menossa tänä vuonna Playa Doradaan, Sosua tuli nähtyä.
        Terveisin,Niko
        Ps.Jos viime vuoden perussettiturkulaiset linjoilla, niin terveisiä


      • Saikkis-

        Club residencialin Jose taitaa olla tuttu tyyppi meille suomalaisille sosuan kävijöille :D Täytyy munki varmaan käydä sitä moikkaamassa.. enää 3vk ni pääsee dommareihin :)


      • mia---

        Moi ja kiitti vinkeistä!! Pitää pitää mielessä. Olen menossa juuri tuonne Club Residencialiin;) Kyllä jo jännittää..huh!


      • Dominicana

        Naiset, varsinkin sinkut, katsokaa tämä video:
        http://www.youtube.com/watch?v=d0I6a39xAgw
        Videossa esiintyvä kaveri on tuttu näky Sosuan suosituimmissa baareissa ja diskoissa.

        Video on traileri brittiläisen Channel4 tekemästä ohjelmasta. Ohjelma on tehty aikaisemmin tänä vuonna. Valitettavasti itse ohjelmaa ei pysty katsomaan online muualla kuin Englannissa ja Irlannissa.

        (P.S. En ole sama henkilö kuin "dominicana". D.S.)


    • karkoittaa

      ihalijat on sanoa että omistat damonicaani poikaystävän/miehen, jo loppuu lähentelyt.

      • mmm

        entäpäs jos "omistankin" jo..hehehe


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      54
      3673
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      166
      2287
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      1999
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1874
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      398
      1286
    6. 80
      1205
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      135
      1094
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1020
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      980
    Aihe