Travelstart -matkatoimisto

piipi68

Ollaan lähdössä perheen kanssa Lontooseen keväällä. Hotelli on jo varattu, mutta lentoja ei vielä. Kyselin jo aiemmin noista Blue1 ja SAS:n lennoista. Nyt oon käynyt Vertaa.fi -nettisivuilla ja sieltä löytyy halvimmat ei-välilaskulliset liput Travelstart -nimisen yhtiön kautta. En oo ikinä ko. firmasta kuullut, et vähän arveluttaa ostaa lippuja sieltä. Onko kellään kokemuksia kyseisestä firmasta ja sen luotettavuudesta?

8 kommenttia

Vastaukset

 • Meille tuli päälle joitakin kurssimuutoskuluja, osoitteestaan .fi -huolimatta laskuttaa ruotsin kruunuissa ja siitä vääntäen euroiksi tuli laskuun lisää n. 20 euroa. Siitä huolimatta meilläkin halvin kokonaishinta, kun varattiin liput yli 5 kk etukäteen. Visalla kun maksaa, niin saa rahat takaisin, jos matkatoimisto menee konkkaan ennen kuin on päässyt matkalle.

  • kannattaakin sitten katsoa myös seuraavia Vertaa.fi:n hintoja, koska näyttää, että halvimmissa hinnoissa ei ole kauheasti heittoja. Ootko sitä mieltä, että kannattaisi jo tässä vaiheessa tilata liput? Hotelli on varattu 19. - 23.4.09 väliseksi ajaksi.


  • piipi68 kirjoitti:

   kannattaakin sitten katsoa myös seuraavia Vertaa.fi:n hintoja, koska näyttää, että halvimmissa hinnoissa ei ole kauheasti heittoja. Ootko sitä mieltä, että kannattaisi jo tässä vaiheessa tilata liput? Hotelli on varattu 19. - 23.4.09 väliseksi ajaksi.

   Saattoi olla että yhden kerran oli halvin hinta vielä halvempi kuin se millä me ostettiin (Barcelona, meno suoraan, takaisin yksi vaihto).
   Ei silti harmittanut, kaikkein parasta oli, että saatiin just semmonen matka kun haluttiin, hyvä hotelli jne.

   Seat24 on hyvä kokemus, ei mitään ekstrakulunkia makssamisessa, Visalla maksettiin sekin.


  • Halvat lennot - https://search.jetradar.com/?marker=15048&currency=EUR&locale=fi Jetradar on ollut jo vuosia itselleni lentomatkojen ensisijainen hakukone. Haen erityyppisiä matkoja, en pelkästään meno-paluu vaan usein niin, että lähtö tai paluu on eri kaupungista tai teen pysähdyksiä matkan varrella. Lisäksi Jetradar hakee mielestäni vaihtoehtoja erittäin kattavasti, myös halpalentoyhtiöiltä ja laajasti useilta varaussivustoilta.


 • > sieltä löytyy halvimmat ei-välilaskulliset liput Travelstart -nimisen yhtiön kautta.

  Olen lähes 100%:sti varma, että halvimmat lennot Helsingistä Lontooseen löytyy eri osoitteesta: http://www.easyjet.com/en/book/index.asp
  Se on koko Euroopassa tuttu lentoyhtiö easyJet, joka vast'ikään on aloittanut Helsinki - Lontoo Gatwick reitillä. Hyvin luotettava, edullinen, symppis. Tarkista!

  • Toistaiseksi myydään liput maaliskuun loppuun asti, kevään ja kesän lentojen myynti Helsingistä Lontooseen alkaa perjantaina 5.12. iltapäivällä


  • vielä. kirjoitti:

   Toistaiseksi myydään liput maaliskuun loppuun asti, kevään ja kesän lentojen myynti Helsingistä Lontooseen alkaa perjantaina 5.12. iltapäivällä

   tieto. Luin Easyjetistä joskus aikaisemmin Kauppalehdestä (?), mutta olin jo unohtanut sen. Muistan katsoneeni lippuja, mutta myynti oli todellakin maaliskuun loppuun. Täytyypä odotella huomiseen ja tsekata noi Easyjetin hinnat myös.


  • piipi68 kirjoitti:

   tieto. Luin Easyjetistä joskus aikaisemmin Kauppalehdestä (?), mutta olin jo unohtanut sen. Muistan katsoneeni lippuja, mutta myynti oli todellakin maaliskuun loppuun. Täytyypä odotella huomiseen ja tsekata noi Easyjetin hinnat myös.

   Huhtikuussa: menopaluu HEL-Lontoo 74 euroa (veroineen).

   Aikataulu:

   Lähtö HEL 13:50
   tulo Lontoo Gatwick 14:55

   Lähtö LON 08:15
   Tulo HEL 13:10


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.