Yhtä lailla

Hämmästynyt1

Steinerin alulle panema "lääketiede" määrää kylmästi hoitoeurytmiaa kroonisillekin taudeille (esim. diabteksen hoitoon). Mietin vain kuinka kauan II-tyypin diabeeteksestä kärsivä lapsi pysyisi pystyssä ilman insuliinia, pelkän hoitoeurytmian turvin... Huh-huh!
Tehköön kukin omalla kropallaan mitä haluaa, mutta, kun kyseessä on lapsesta ja tämän hnekiin jäämisestä, astutaan helposti tietyn rajan yli. Eikö kunnollisen hoidon laiminlyönti tai vastustaminen oli rikollista toimintaa? Ja kaikki karmalliset selitykset voi nämä vetten ja merten hengettäret kyllä työntää omaan onkalonsa!

6

669

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sari111

      KAMALAA!!!!!!!!

      Ovatko nämä steinerkoulut laillisia? Eikö lasta voida ottaa huostaan jos hänen terveydenhoitonsa laiminlyödään? Tee ilmoitus!

    • Päinvarjo

      Luulin, että antroposofisen lääketieteen palveluja saa tarjota vain normaalin lääkärin koulutuksen saaneet ihmiset. Kuka heistä laiminlyö velvollisuutensa ja tarjoaa II-tyypin diabeteksesta kärsivälle lapselle pelkkää eurytmiaa? Pöyristyttävää.

      • usko kaikkea

        mitä täällä palstalla vinksahtaneet kirjoittavat!


      • usko kaikkea kirjoitti:

        mitä täällä palstalla vinksahtaneet kirjoittavat!

        Steinerhan oli ihan todella huuhaatyyppi henkeen ja vereen. Lisäksi oli vielä muutama kymmenen vuotta sitten lähes jokainen krooninen sairaus melkein kaikissa euroopan maissa merkki "rodun" heikkoudesta ja kaikinlaisin perustein ihmisiä mm. steriloitiin. Myöhemmin on huomattu, että ainoa rotu on meille kaikille yhteinen ihmisrotu ja sillä monta eri ilmenemismuotoa ;o)

        Aikansa tuotteita olivat silloinen steinerpedagogiikka ja antroposofinen, laajennettu lääketiedekin. Onneksi 2000-luvulla ei kai kukaan vakavasti otettava lääkäri suosittele eukkaa diabeteksen hoitoon ;o)

        Se, että steinerkoulussa saattaa olla antroposofiseen lääketieteeseen perehtynyt lääkäri, ei kai ole mikään ihme. Ihan oikeita lääkäreitä hekin ovat ja tuntevat vastuunsa.


    • moi moi

      on tarjottu eurytmiaa pelkäksi diabeteksen hoidoksi. Haloo, kyllä sitä on ihan varmasti ehdotettu muun hoidon lisäksi - ja eihän siitä diabetekseen ainkaan mitään haittaa ole. Ihan naurettavaa, miten täällä ihmiset vääristelevät asioita.

    • murunen

      Löysin tieni tälle keskustelupalstalle etsiessäni tietoa ja pohtiessani laitanko tyttäreni Steiner-kouluun. Ihan vaan off the topic, 2-tyypin diabetes puhkeaa nimenomaan aikuisille ja on yleensä hoidettavissa ruokavaliolla ja liikunnalla ja jos se ei riitä, lääkkeillä.

      Tyypin 1 Diabetes puhkeaa yleensä lapsuusiässä ja vaatii insuliinihoidon. Että tällaisena tylsänä lisäkommenttina vaan tähän keskusteluun, ettei sekoiteta taudin muotoja. Nuo kaksi tyyppiä ovat nimittäin melkein kaksi eri sairautta!

      Ja ps. olen itse 1-tyypin diabetesta sairastava...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 143
      4048
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      111
      3662
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      20
      2565
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1861
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1727
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1619
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1585
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1523
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1491
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      89
      1483
    Aihe