Hotelli las palmeras

playa el aqua?

Eli onko kellään kokemuksia? matka varattu tammikuulle. Ja suomalaisten ryöstö ei ainakaan meitä säikäyttänyt tai saanut perumaan matkaa. Matkalta toivotaan lämpöä, aurinkoa ja rentoutumista :)

13

2054

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • menossae

      Moi!
      Menen myös samaan hotelliin, kyselin aiemmin täällä mutta en saanut vastausta.
      Laita Sinä palaute että saan tietää helmikuun matkalleni että onko hyvä paikka asua!
      Ei minuakaan alkanut pelottamaan, tuollaista voi sattua metromatkalla! Jos on huono tuuri...

      • Bandito

        ...kokemusta kyseisestä hotellista mutta paikasta kylläkin. Viimeksi tänään kattelin kesän lomakuvia Isla Margaritasta ja muistelin lämmöllä lomaamme. Terveellä maalaisjärjellä pärjää hyvin eikä tarvitse tippaakaan pelätä. Hyvää matkaa, ainakin kohteenne olette valinnut oikein!


      • Las Palmeras hotelille
        Bandito kirjoitti:

        ...kokemusta kyseisestä hotellista mutta paikasta kylläkin. Viimeksi tänään kattelin kesän lomakuvia Isla Margaritasta ja muistelin lämmöllä lomaamme. Terveellä maalaisjärjellä pärjää hyvin eikä tarvitse tippaakaan pelätä. Hyvää matkaa, ainakin kohteenne olette valinnut oikein!

        Manolito ja el Gringo odota teita. Ottaka mucho euros mukan ja pitäkä niitä käsilaukusa. Tulla rantaan el Sol site oikopolku myöten. Me tarvita mucho euros ja yankiedollar. Voite jättä kaiki raha sinne meille. Adios muchacos amigos turistos i Finlandese!!


      • ....

        Käyttäkää hakutoimintoa, ei tarvitse olla avuton.


      • Hola!
        .... kirjoitti:

        Käyttäkää hakutoimintoa, ei tarvitse olla avuton.

        Käytetty on hakutoimintoa, ei olla avuttomia!
        Eipä löydy paljoa kohteesta, saatika hotellista!
        Siis, tarkoitan myös kansainvälisiä sivustoja. Espanja ja englanti hallinnassa...


      • Aloittaja
        .... kirjoitti:

        Käyttäkää hakutoimintoa, ei tarvitse olla avuton.

        yritettiin haulla etsiä keskusteluita hotellista mutta olimme kai tosiaan niin avuttomia ettei löydetty. Mutta pärjätään me ilman vastauksiakin, sittenhän sen paikanpäällä näkee, millaista siellä on.


      • plöö
        Aloittaja kirjoitti:

        yritettiin haulla etsiä keskusteluita hotellista mutta olimme kai tosiaan niin avuttomia ettei löydetty. Mutta pärjätään me ilman vastauksiakin, sittenhän sen paikanpäällä näkee, millaista siellä on.

        Muakin ärsyttää kun täällä ei sais kysyä eikä muillakaan keskustelupalstoilla uudestaan samaa, ettekö tajua et me haluttais ajankohtaista tietoa!


    • Miten on

      Löytyisiköhän tähän ketjuun mitään asiallista kommentoitavaa? Edelleen menossa tuohon hotelliin...

      • matkaava

        19.1. kyseiseen hotelliin, tietoja myös kaipaava?


    • Lämmintä

      Olimme kyseisessä hotellissa joulun -08. Hotelli ihan siisti, ruoka aika yksitoikkoista ja siihen kyllästyi kyllä kahdessa viikossa. Pastaa ja riisiä, kalaa, kanaa ( joka kylläkin aina raakaa) sekä sitkeää lihaa tarjolla. Liikuimme päivällä kävellen ympäri aluetta, eikä mitään uhkaavaa tapahtunut, illalla pysyimme hotellilla.
      "Viihdettä" viikonloppuisin eli joku paikallinen lauloi illalla yhteentoista asti ja musiikki soi kovaa. Mikäli huone on altaalle päin, musiikki soi muinakin iltoina aika kovaa allabaarissa klo 23.00 asti. Asenne siellä työntekijöillä on manjaana eli kärsivällisyyttä ja unohtakaa kellot kotiin ;)

      • hhhhhhhhhhhhhhhhh

        Kiitos palautteestasi, ei kovin positiivista mutta kaikkea ei voi saada. Oli kuitenkin muuten hyvä paikka? Kävittekö La Restingassa, minkälainen oli?


    • kelpasi

      Kotiuduimme viikko ja majailimme kyseisessä hotellissa. Hotelli on ihan kiva, pieni ja kotoisa. Meidän huoneessa ei ollut mitään vikaa, mutta siskoni huoneessa ilmastointi tiputti vettä eikä toiminut. Ensimmäisen viikon jälkeen tiputtaminen korjattiin, mutta muuta ei tehty vaikka asiasta mainittiin ja matkanjärjestäjäkin puhui asiasta. Joissakin huonessa vessat toimivat puutteellisesti. Huoneen säilytyslokero maksaa 2dollaria/vrk ja pantti on 20dollaria. Hotellin hlökunta on mukavaa, erityisesti baarin pojat.:) Ruoka on mielestäni kelvollista, mutta ensimmäisen viikon jälkeen siirryimme ravintoloihin koska sama menu pyörii hotellissa. Aamiainen on runsas ja muutenkin ruokaa tarjoillaan tiheästi.
      Mitä tulee turvallisuuteen niin erään tytön kanssa saimme seuraa hotellin takana kulkevalla tiellä kun kävimme lähikaupassa. Ei ollut myöhä mutta sitäkin pimeämpää ja auto hidasti viereemme, emme jääneet kysymään mitä asiaa seurueella oli vaan pinkaisimme nopeasti hotellille. Eräänä yönä kun porukastamme viiden hengen naisseurue oli kävelemässä rantabaarista kotiin niin yhteen naisista käytiin käsiksi. He kävelivät hotellille vievällä tiellä kun auto oli ajanut heitä vastaan, pysähtynyt jonkin matkan päähän ja pian yksi naisista oli huomannut että perimmäisenä tulevan naisen käsivarteen oli takertuneena mies käsi kohottautuneena lyömään tai uhkamaassa. Muut naiset lähtivät huutaen miestä kohti ja mies hyppäsi autoon ja auto kaasutti pois. Että kyllä taksilla kulkeminen kannattaa.
      Mutta muuten valoisaan aikaan tai baareissa ei tullut uhkaavia tilanteita. Parashan olisi jos ei tarvisi laukkua kantaa mukana niin mahdolliset ryöstäjät näkevät ettei ole mitään mitä ryöstää.

      • ))))))))))))

        Iso hali ja kiiiiiiitos palautteestasi!
        Nyt vaan odottelemaan lomaa ja hotellikin on kelvollinen! Eihän sitä 5 tähden hotelliin ole menossakaan niin ei ole niin suuret odotukset!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      81
      1810
    2. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Maailman menoa
      230
      1562
    3. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      85
      1475
    4. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      106
      1318
    5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      163
      1091
    6. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      64
      1073
    7. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      32
      922
    8. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      62
      906
    9. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      856
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      94
      814
    Aihe