Parturissa

Kiima kalle

Minulla oli aika varattu parturiin ja työpäivän jalkeen olikin jo kiire ehtiä sovittuun aikaan sinne.
Pääsin ovesta sisään ja huomasin, että parturi tyttöllä olikin vielä edellinen asiakas tuolissa istumassa.

-   Hei Nina, sanoin ja hän kääntyi katsomaan minua ja iloisesti tervehti takaisin.
-   Istu odottamaan hetkeksi, niin pääset aivan kohta hoitoon, hän sanoi.

Istahdin ikkunan viereen pehmeälle nahkasohvalle ja otin tekniikan maailman käteeni. Jäin miettimään hänen sanojaan, hoitoon, hmm. No, vilkaisin häneen ja hän leikkasi asiakkaan hiuksia selkä minuun päin. Silmäni hakeutui hänen alaselkäänsä jossa oli pieni tatuointi. Eihän minun katse siinä kauan pysynyt, kun siirryin katsomaan hänen piukkaa peppuaan. Mietin, minkälaiset pikkupöksyt hänellä olis ja tunsin kullini nytkähtävän.

Havahduin, kun hän sanoi; ole hyvä ja asiakas nousi ylös tuolilta. Silmäni seurasi tarkasti, kuinka hän käveli edestäni peppu seksikkäästi heilahdellen kassakoneelle päin. Sitten hän alkoi kirjoittamaan pankkikortin kuittiin jotakin, matalan pöydän ääressä kumartuneena minuun päin. Hänellä oli valkoinen kauluspaita päällään, jonka kolme ylimmäistä nappia oli auki. Näin suoraan lähes napaan saakka ja pienet rinnat putosi pöytää kohti, valkoisissa pitsisissä rintaliiveissä, nam .

Asiakas lähti ja Nina otti harjan käteen. Hän tuli eteeni harjaamaan lattiaa puhtaaksi, pyörähdellen ja keinuttaen peppuaan, ihan kuin tahallisesti.
-Ole hyvä ja käy istumaan tuolille, hän pyysi minua. Nousin ylös ja tunsin kyrpäni painautuvan farkkujani vastaan. Hemmetti, touhu tippa oli päässyt valahtamaan terskan päästä ja kasteli nyt housujani. En tiedä, huomasiko Nina pullottavaa etumustani, mutta nopeasti pääsin istumaan tuolille. Hän laittoi esiliinan päälleni ja laski kaulusta alemmas kiristääkseen liinan kaulaani.

Hetken leikkattuaan hiuksiani, huomasin hänen painautuvan kyynärpäätäni vasten. Vau, hänen etumuksensa liikkui hitaasti ja ajattelin, että mikä ettei. Aloin hitaasti liikuttamaan kyynärpäätäni hänen alavatsallaan, eikä hän siitä edes hätkähtänyt.
Hän kertoi eronneensa pari kuukautta sitten miehestään, joka oli pettänyt häntä yksissä juhlissa. Mulla välähti heti, hän on puutteessa. Hän tiesi minun eronneen jo aikaisemmin, ja kerroinkin hänelle, kuinka yksinäisyys pisti välillä mielikuvituksen liikkeelle ja että olin parturi tyttöäkin ajatellut.

Yhtäkkiä hän sanoi minun korvaan, että hänen pöksynsä ovat aivan märät. Muuta ei tarvinnut, kyrpäni tärähti pystyyn ja esiliina kohosi siltä kohtaa. Vastasin hänelle pilke silmäkulmassa, että pitäisikö mun nuolla kosteuden aiheuttaja kielellä kuivaksi. Hän punastui ja eikä saanut sanaa suustaan, mutta painautui kättäni vasten kovemmin. Saksien liike pysähtyi ja hänen kätensä hivuttautui liinan alle, housuilleni ja kyrvän päälle. Hän puristi sitä hellästi ja kuiskasi ; Tätä mä haluan. Minua alkoi huimaamaan, vaikka istuin tuolilla. Nostin kättäni ja vein sen hänen piukalle pepulleen, hieroen kunpaakin pakaraa hellästi ja annoin sormien liukua jalkojen yhtymä kohtaan, lämpimään herkkuun.

Nina tarttui käteeni ja veti minut perässään takahuonetta kohden. Pidin kiinni hänen pepustaan koko pienen matkan ja päästyämme huoneeseen, hän kääntyi ja alkoi suutelemaan minua syvään ja himokkaasti. Minun kädet vaelsivat välillä rinnoilla ja haarojen välissä.

Avasin hänen housujen napin ja vedin vetoketjun auki, jotta sain ujutettua käteni housujen sisään ja voi taivas, mitä sieltä löysin. Pienen tupsun ja alemmas mentäessä, aivan märän pillun. Nyt oli pakko päästä nuolemaan sitä ja vedin housuja alemmas ja laskeuduin kyykkyyn hänen eteensä. Painoin huuleni suoraan klitorikselle ja Nina voihkaisi ja heitti päätään taakse päin. Työnsin kieleni niin pitkälle märkään kuumaan vakoon kuin vain pystyin. Toisen käteni vein takapuolelle ja hieroin vakoa ylös alas.

Sitten hän nosti minut pystyyn ja avasi vuorostaan minun housuni ja pudotti ne polviini. Samantien märkä kyrpäni oli hänen huulien välissä, imien välillä 15 cm kyrpäni aivan juuriaan myöten kuumaan suuhun. Näin tähtiä, polvet tutisi, selkärangassa tuntui kihelmöivää poltetta.

Lopeta jo; sanoin hänelle. Hän nousi ylös ja meni selälleen kahvi pöydälle. Hän nosti jalat kattoa kohden ja käski minun nussia häntä. Katsoin ihanaa märkää pientä pillua ja menin lähemmäs. Otin kullistani kiinni ja hieroin sitä kevyesti ylös alas pitkin pikku pillua. Oli pakko vielä nuolaista sitä muutaman kerran ja sitten vasta työnsin kyrpäni huulille. Nina ynähti ja kiersi jalat pakaroitteni taakse ja alkoi vetämään . Kyrpäni upposi pikku hiljaa hänen taivaallisen piukkaan pilluun ja tunsin pohjan tulevan vastaan.

Aloin hiljalleen liikuttamaan elintä hänessä, vaikka mieli teki tunkea sitä oikein olan takaa, mutta tästä olin haaveillut jo 10 vuotta ja niin lukuisat kerrat kun olin käynyt hänen luonaan, oli kyrpä ollut pystyssä lähtiessäni liikkeestä ulos.

No, vedin kyrpää ulospäin ja nytkytin hitain liikkein aivan hänen huulillaan ja välillä painoin syvälle sisään. Pistin peukalon hänen paisuneelle klitorikselle ja pyörittelin sitä, Nina voihki ja natkeli päätää puolelta toiselle. Toisen käden keskisormen vein alakautta hänen peppureijälleen, joka oli aivan märkä ja turvonnut ja työnsin sormeni sisään. Kumpikaan ei kestänyt, vaan Nina kaartui karrelle ja tunsin supistelevan pillun kyrpäni ympärillä. Siiloin selkärangasta saakka minulta purskahti spermat hänen pillunsa syvyyksiin. Taivaallinen orgasmi ei tahtonut loppua millään, vaan aina kun kulli nytkähti ja purskautti lisää nestettä häneen, tuntui kuin uusi orgasmi vavisutti koko vartaloa uudestaan ja uudestaan. En eläissäni ollut saanut moista orkkua.

Nina nousi ylös hetken kuluttua ja laskeutui eteeni ottaen puolivelton ja mahloista märän kyrvän, alkaen imemään uudelleen. Ja uusi varvi perään. Ratsastusta, takaa, edestä, uhh

Makasin lattialla, väsyneenä ja Nina kertoi, ettei meillä ole mitään kiirettä, koska ei ollut varannut muita aikoja minun jälkeeni . Kerroin totuuden hänelle, kuinka olin niin lukuisat kerrat haaveillut tästä ja hänellä oli ollut samat ajatukset jo vuosia. Hän oli nähnyt minun päältäni haaveilevan jostain tälläisestä. Mutta kun molemmat ovat ujoja, eikä ollut tarpeeksi rohkeutta aikaisemmin tehdä aloitetta, vaikka hyvä niin, koska nyt tuntui taivaalliselta.

Kirjoittaessani touhu tippa pääsi kastelemaan housuni ja kädet täristen jatkoin tekstiä loppuun saakka. Olen kiimassa !

5

8257

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ..."Kallen" nimim...

      ...joten et ole se palstalla esiintyvä - oikea Kalle.

      Muuta ihmeessä nimimerkkisi toiseksi, koska aion jatkossakin kirjoittaa nimenomaan - ainoana ja oikeana Kallena.

      Terv: "Kalle".

      • Kalle

        Tiedät varmasti mitä tehdä, jos haluat rekisteröityä The One And Only Kalleksi ;D

        ps. Oletko muuten tarkistanut maistraatista, ettei vain ole muitakin Kalleja ;P


      • Kiima kalle
        Kalle kirjoitti:

        Tiedät varmasti mitä tehdä, jos haluat rekisteröityä The One And Only Kalleksi ;D

        ps. Oletko muuten tarkistanut maistraatista, ettei vain ole muitakin Kalleja ;P

        Pistetään sitten nimeksi vaikka kiima kulli !


      • pitikö maksaa
        Kiima kalle kirjoitti:

        Pistetään sitten nimeksi vaikka kiima kulli !

        Silloin teit rikoksen. Sillä onhan niin että kaikki huorat ei ole partureita mut kaikki parturit on , no on mitä on.
        PS Onneksi parturi oli puutteesa, kelpasi sun 15 cm nakkis...hehheeehheh


    • Kiimainen_realisti

      Kertokaas mulle oikeesti parturi, joka on. Nimittäin jos kaikki niistä olis niin yksikään mies ei eläisi puutteessa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      294
      3286
    2. 202
      2908
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      71
      2504
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      224
      1969
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      15
      1398
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1327
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1308
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1267
    10. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      163
      1252
    Aihe