Vaimon saunailta

Petetty mies

Olen pitkään miettinyt kirjoittaakko vai ei tämä tapaus. Päätin kuitenkin pistää asian muidenkin luettavaksi ja kommentoitavaksi.
Tulin töistä kotiin eräänä perjantai-iltana hieman normaalia myöhemmin. Vaimoni oli kovassa touhussa ja kertoi menevänsä ystävättärensä luokse saunailtaa pitämään. Olimme olleet Marja-Liisan kanssa naimisissa viitisen vuotta. Sanoin Marja-Liisalle että mitäs siinä, minä juon muutaman oluen ja menen aikaisin nukkumaan. Marja-Liisa lähti ja kertoi tulevansa aamuyöllä kotiin. Jatkoi vielä että varmaan he käyvät jossain baarissa ottamassa myös muutamat. Minä toivotin vaimolleni mukavaa iltaa.
Kävin suihkussa ja katselin TV:tä kunnes yhtäkkiä, jokin ajatus sai minut kuin heräämään. Menin Marja-Liisan vaatekaapille ja totesin että hän oli ottanut mukaansa seksikkäitä alusvaatteitaan. Koska tiesin tämän saunan missä he olivat olleet joskus ennemminkin, päätin lähteä tutkimaan asiaa.
Jätin autoni muutaman sadan metrin päähän kyseisestä paikasta ja hiivin metsän läpi lähemmäs saunaa ja mökkiä.
Saunassa ja mökissä molemmissa paloi valo. Mökin pihassa oli joku outo auto jonka ajattelin olevan Marja-Liisan työkavereiden autoja.
Kuuntelin hiljaisessa puskikossa ääniä ja olin kuulevinani kuin miehen matalaa puhetta saunalta. Hiivin lähemmäksi ja näin saunan terassilla minulle aivan oudon miehen joka puhui kännykkään. Samalla mökin ovi aukeni ja vaimoni tuli mökin rapuille tupakalle aamutakissaan. Siinä vaiheessa minulle alkoi selvitä minkälainen saunailta täällä on oiken menossa.
Meinasin siitä paikasta juosta saunanterassille ja käydä miehen kimppuun, mutta jokin sai minut kuitenkin rauhoittumaan. Mietin hetken ja ajattelin että seurataan nyt loppuun asti mitä tapahtuu.
Mies lopetti puhelun ja huikkasi vaimolleni että mä tuun ihan heti pitää vaan käydä vielä pesulla. Marja-Liisa sanoi että tule pian täällä on takassa tuli ja viinipullo avattuna.
Päätin tässä vaiheessa siirtyä lähemmäs mökin ikkunoita ja hakea itselleni hyvän paikan, mistä saisin seurata tämän homman loppuun asti.
Koska oli jo myöhäinen syksy ja ilta niin olin täysin näkymättömissä ja vallolta suojassa mökin pensaissa.
Katselin sisälle mökkiin ja näin vaimoni istuvan pöydän ääressä naukkailemassa viiniä. Samalla mökin ovesta astuu sisään noin kymmenen vuotta itseäni ja Marja-Liisaa vanhempi mies.
Mies on kietaissut pyyhkeen lantioilleen ja astelee vaimoni viereen, suutelee häntä pitkään ja himokkaasti.
Tämän jälkeen hän istuu Marja-Liisaa vastapäätä ja juo omasta lasistaan.
Siirryn vieläkin lähemmäksi koska huomaan ikkunan olevan raollaan että kuulisin heidän keskusteluaan.
En saa tarkasti selvää miehen puheesta mutta samalla Marja-Liisa nousee seisomaan, avaa aamutakkinsa ja pudottaa sen lattialle.
Marja-Liisa on hieman pullukkainen vartaloltaan mutta erittäin kiinteä ja isorintainen.
Vaimoni on pukeutunut mustaan satiinikorsettiin, mustiin sukkiin ja pieniin tiukkoihin mustiin silkkipöksyihin.
Tässä vaiheessa myös mies nousee ylös ja alkaa hyväillä vaimoni vartaloa. Hänen kätensä liukuvat Marja-Liisan pyöreille pakaroille, hän puristaa vaimoani lujemmin itseään vasten. Kuulen Marja-Liisan sanovan siirrytään tuonne makuuhuoneeseen jatkamaan. Nopeasti myös minä vaihdan itseni toisen ikkunan alle. Pettymykseni on suuri kun huomaan ikkunaverhojen olevan kiinni. Onneksi verhot eivät peitä ikkunaa täysin. Makuuhuoneessa palaa pieni yölamppu ja keittiöstä tulvii lisää valoa huoneeseen.
Marja-Liisa makaa sängyllä ja hänen rakastajansa on juuri menossa hänen viereensä. Oloni oli inhon ja kiihkon sekainen enkä tiennyt mitä tehdä. Päätin kuitenkin jatkaa katsomista. Oma kaluni oli kuin huomaamatta kovettunut ja minun oli pakko ottaa se käteeni. Aivan kuin olisin katsonut pornoelokuvaa jossa vaimoni oli pääosassa.
Mies hyväili vaimoni rintoja jotka olivat pullahtaneet ulos korsetin kupeista. Tässä vaiheessa kuulin vaimoni sanovan että vihdoinkin Harri saadaan olla kaksistaan ihan rauhassa.
Mies hymyili tyytyväisenä ja liikutti toista kättään kohti Marja-Liisan pienten tiukkojen pöksyjen verhoamaa jalkoväliä. Marja-Liisa avasi jalkojaan jolloin mies alkoi hieroa vaimoni klitorista.
Marja-Liisa huohotti kuuluvasti ja otti Harrin kovana seisovan kullin käteensä ja alkoi vedellä esinahkaa edes takaisin.
Harri otti vaimoltani pikkuhousut pois ja alkoi nuolemaan Marja-Liisan pillua. Tätä katsoessani minulla oli tosi suuria vaikeuksia olla paikoillani etten rynnännyt ikkunan läpi huoneeseen.
Mutta samalla tunsin olevani myös erittäin kiihoittunut ja minun piti pidätellä ettei oma kyrpäni sylkäissyt latinkia mökin seinään.
Marja-Liisa kääntyi niin että hän pääsi ottamaan Harrin kyrvän suuhunsa. Hän imi sitä nautinnollisesti ja näkyi mieskin nauttivan suuresti vaimoni nuolemisesta ja siitä mitä Marja-Liisa teki hänen kalulleen.
Pienen ajan päästä vaimoni meni ratsastamaan Harrin päälle. Mies puserteli vaimoni isoja rintoja sekä kovina törröttäviä nännejä. Marja-Liisa kiihottuu yleensä aivan mielettömästi juuri nännien ja rintojen hyväilemisestä. Tässä vaiheessa en enää pystynyt pidättelemään itseäni vaan annoi sperman lentää. Katsoin vielä hetken vaimoni ja hänen rakastajansa lemmiskelyä ja lähdin kotiin.
Kotiin päästyäni kävin saunassa ja lähdin paikalliseen pubiin jossa tapasin nykyisen vaimoni Marin.
Menin seuraavana päivänä kotiin pakkasin kamppeitani ja sanoin Marja-Liisalle että, sulla oli niin hyvä saunailta että saat mun puolestani mennä saunomaan Harrisi kanssa vaikka joka ilta.
Vaimoni yritti sanoa että se oli vain tämä kerta.
Minulle se yksikin kerta on liikaa. Marja-Liisa asuu nykyään vuokralla yksin ja minä Marin kanssa meidän omakotitalossa.

5

37179

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dILLE

      Paskaa nää jutut. Ainakin kolmas samanlainen juttu jossa vain nimet ja paikat vaihtuu.

      Kopio mikä kopio.

      PLÄÄÄÄÄH!

      • Niinpä

        Mun mielestä tämä oli ihan hyvä juttu pitkästä aikaa. Ja sitä paitsi mä oon huomioinu että, suurimmat arvostelijat ei saa ite kirjotettua minkäänlaisia juttuja.


    • sgg

      tän Hartsan etunimi?

      • Jutun lukenut

        Koita lukea juttu tarkemmin. Sielähän se selviää noin puolivälissä. Mun mielestä ihan hyvä juttuu ei olut liikaa mässäilty kaikilla turhuuksilla.


    • kooysi

      Lisää vastaavia tarinoita?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      47
      4773
    2. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      95
      4572
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      620
      4184
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3147
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2691
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2213
    7. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      221
      2163
    8. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      347
      2163
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      29
      1775
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1502
    Aihe